Bestattungs zeremonien 5.

autor: Theodor & Alex

Už mám zase sexuální absťák. Jenže kdo by byl tak dobrý na zkrocení mé touhy?
Hned mi bleskne hlavou Tom!
Vyjdu se své komnaty a bez zaklepání vpadnu do té jeho, která je hned vedle mé. To, co uvidím, mi vyrazí dech.
Tom leží na zádech a na klíně mu hopsá Timo! Ten malej pacholek ze stáje! Co si to dovoluje! Nejspíš si mě ještě nevšimli, a proto rychle zavřu dveře. Přitisknu ucho ke dveřím a snažím se slyšet co nejvíc.

„Ach, ano, já… oh Ti… oh, Timo… já už… už… ah, Bille!“

Asi mě šálí mysl, nebo jsem fakt slyšel to, co jsem slyšel? Opravdu Tom křičel mé jméno při orgasmu? V hlavě mám zmatek a jen tak ze srandy zaklepu.

„Ah, ano, kdo je to?“
„Tady Hrabě, smím dál?“
„Ne tedy, počkejte.“
„Když ne, tak přijď za mnou do deseti minut.“

Vlezu zpět do své komnaty a nahý zapluju do své krásné velké postýlky, uvelebím se a nechám přikrývku ať mi zakrývá jen ta neintimnější místa. Po pěti minutách někdo zaklepe a otevře dveře.

„Ehm, chtěl jste něco, pane?“ Vykoktá Tom a já se jen v mysli směju na zemi.
„Pojď blíž.“
Nervózně udělá pár kroků ke mně.
„Svlékni se.“
„Co prosím?“

Vytřeští na mě ty svoje hluboká kukadla a otevře tu svou krásnou pusinu, jak já bych chtěl být v ní. Po chvíli se rozhoupne a pomalu s třesoucíma se rukama rozepíná vestu a sundává své oblečení kromě spodního prádla.

„To prádlo taky!“ Řeknu nevrle, už mě to nebaví a v ten moment jsou dole a já se můžu kochat nádherným pohledem. To mě bavit zase začalo. „Pojď ke mně.“ Poplácám na místo na posteli a sleduju každý Tomův pohyb. Jak rád bych byl nad ním a chtěl na něm taky skákat.
Překulil jsem si jej pod sebe a s ničím nečekal, tak rád miluju sex s bolestí. Začal jsem ho uspokojovat ústy, hrál si s jeho žaludem, olizoval jeho nádherné naběhlé žilky a laskal jeho varlata.
Tom sténal a vůbec se nekrotil, byla to nádherná hudba, téměř jsem omdléval.
Zasekl jsem se v půlce pohybu. Co to proboha dělám? Tom funěl jak uhnaný plnokrevník. Jeho tělo se lesklo ve světle a jeho hlava byla zvrácená dozadu.
Hlavou mi probleskne Timo. Ta malá čubka ze stáje zaplatí. Tom, ne Tom, ta čubka si za tohle pěkně slízne smetanu. Už dneska večer.
Hbitě jsem se zvedl a odešel pryč.

-TOM-

Byl to tak nádhernej pocit, když se Billův jazyk obtáčel kolem mého vzrušení. Tlak a puls v těle se mi zvýšil. Najednou vše ustalo a já dezorientovaně zvedl hlavu.
Byl pryč.
Tak najednou zmizel.
Píchlo mě u srdce.
Proč si to jen rozmyslel?
Nadechnu se a zase se obleču. Rozmýšlím co teď, ale potom si vzpomenu na Tima. Je tam v té stáji sám s koňmi. Rychle si nazuju boty, ustelu postel a vyjdu z komnaty. Dlouhou chodbou se dostanu až k honosným schodům, které vedou do haly. Sejdu je a jdu směrem ke stájím.
Vlezu do stáje a do nosu mě udeří koňská vůně. Miluju koně. Projdu půlku stáje a u boxu s bílým koněm uvidím Tima. Je otočen ke mně zády a jeho polodlouhé blonďaté vlásky mu splývají přes jeho krásná útlá ramena. Malinká a hubena postava se snaží vyhřebelcovat statného hřebce, kterej je o dost vyšší jak Timo. Není divu, že Timo špatně dosáhne s jeho 160 cm.

„Tomi. Copak tady děláš?“

autor: Theodor & Alex
betaread: Janule

19 thoughts on “Bestattungs zeremonien 5.

  1. Aaaah! Já tuhle povídku miluju a nemůžu se vždycky dočkat dalšího dílku! Teď jsem jeden dočetla a docela bych si už přála, aby tu byl okamžitě další 😀 Jsem nenasytná, ale mě se tohle nehorázně líbí 🙂

  2. Ty wole. Bill je nadrženej jak stepní kozel a já vždycky když to čtu, tak dopadám stejně. Omg. Tohle mě fakt zabije. A jestli jsem to dobře pochopila, tak tuhle povídečku píšou chlapci jo? (to je tak když nevim kdo je kdo) Tak ale poklona. Takové "lehce" žhavé dílko 😀

  3. ten Bill kdyby u mě přestal v té chvíli asi by to nepřežil nesnáším takový chvíle když někdo něco začne a nedokončí to

  4. Jo jo, schwarz engel má naprostou pravdu… rozdělanou práci je třeba dokončit 🙂
    A on bude Bill znásilňovat Tima?!? Já myslela, že ho rovnou zabije 🙂 Prostě nemám vůbec žádnou fantazii! 😉

  5. [1]: ten Bilda je tak nadrženej jako ty na další díl…:-)))…po pravdě…nedivim se ti že jsi tak nadržená na další dil to já ostatně taky…:-)))

  6. Né, že bych tohle nežrala! xDD Miluju tohohle Billa! Nemravný prase, uh. xD Chudák Tom, ten si s ním ještě užije.
    Proč mi vůbec není líto Tima?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics