Bestattungs zeremonien 4.

autor: Theodor & Alex

„Dobré ráno.“

Řeknu nahlas a protáhnu se. Tom se zarazí a jen nesměle vykoktá dobré ráno.
Opět mám hlad, jenže s tímhle zajíčkem, co mám v komnatě, se asi nenajím.

„Tome? Jdu do města, udělej si snídani a Berny ti ukáže pokoj.“

Začnu se oblékat. Opět všechno musí ladit. Červená sametová košile a černé kalhoty, opět hodně stříbra. Nechal jsem si osedlat koně a jel jsem pryč.

-TOM-

Málem mě chytl amok, když se můj pán hejbnul a ještě popřál dobré ráno. Moje prácička byla tím pádem u konce… Odpoledne jsem uklidil pánovi komnatu a koupelnu, vyvenčil psy a dal si menší orázek s jedním hezkým hošíkem, co dělal u koní. Ano, jsem gay a vůbec mi to nevadí, chlapi neotěhotní, aspoň mám o jednu starost míň.

Můj pán se vrátil pozdě večer, kolem devátý hodiny a na krku měl zavěšené dvě ženštiny, které se k němu tiskly, a perverzní slova těchto dam nešla přeslechnout. Tulily se k němu a hladily jeho nádherné štíhlé tělo. Jak rád bych byl místo nich. Ano, musím žárlit, sice znám Hraběte jen den, ale i přesto mi učaroval hned na první pohled.

„Tome? Kdybys slyšel křik nebo něco z mého pokoje, nevšímej si ho ano?“ Usmál se Hrabě a odešel do své komnaty.

-BILL-

Jakmile jsem dorazil do města, zašel jsem do hospody, kde jsem si ovinul dvě polonahé dámy kolem těla. Jejich přítomnost a jejich krev mi byla velmi sympatická. Neváhal jsem a večer jsem si je odvezl domů. Potkal jsem Toma a řekl mu, že když uslyší nějaký křik, ať ho ignoruje. Jen přikývl a já šel s dámami do komnaty.
Byly poddajné a já je měl hned po pěti minutách ve své moci. Zatímco rudovlásku jsem si svázal k posteli a do pusinky jsem jí dal kapesníček, druhou jsem si otočil na bříško a s nevelkým zájmem se můj penis ponořil do jejího těla. Nešlo tak moc o obcování, ale šlo o to se nakrmit a zahnat svou žízeň.
Miloval jsem se s ní s nechutí s další přihlížející dámou. Blondýnka hekala a hekala, a když jsem ji počal škrábat záda až do krve, začala křičet. Křičela do té doby, než sem ji vtiskl smrtelný polibek a vysál její krev.
Rudovláska sebou začala smýkat a slyšel jsem zděšené huhlání. Jelikož jsem byl nakrmený a sytý, nechal jsem ji svázanou. Po chvíli jsem zavolal Toma.

„Přejete si něco, pa…“

Zděšeně vytřeštil oči a začal couvat. Vyskočil jsem nahý z postele a stačilo pár kroků a těžké dveře mé komnaty se zavřely. Tom se začal třást.

„Poslouchej, Tome, teď půjdeš ven a tudle blondýnku někde zakopeš, jestli to někomu povíš, zardousím tě.“

Zakončím větu a syknu. Tom jen přikývne a už se šourá k bezvládnému tělu, které se slzami v očích zabalí a vynáší z mé komnaty.
Sleduji toho pacholka a zapálím si doutník. Sednu si na okno a pozoruju jeho svalnaté tělo, jak kope jámu. Po chvíli tam hodí bezvládné tělo a zakope ho. Dokouřím doutník a s úsměvem musím konstatovat, že ten kluk se mi líbí a že jako příležitostný milenec by nebyl k zahození. Pokud bude chtít, jeho plus, pokud ne… půjde to násilím.
Podívám se na rusovlásku a odpoutám ji, vyndám jí z úst kapesník a nahou ji propustím z hradu. Písknu a odcházím do své komnaty. Vlci si s ní už poradí. Po chvilce se temnou nocí protne děsivý výkřik a pak jen ticho.

Ráno je celkem chaotické a ještě chaotičtější byl dopis, který jsem obdržel od Lady Bathoryové.

Můj Drahý Hrabě Bille von Kaulitzi,

po zemi se špitá o velkém množství zabitých a zmrzačených poddaných. Jste velmi průhledný, dávejte si pozor, můj drahý Bille, zvěsti a vina putuje směrem k Vám. Před třemi dny se kolem Vašeho hradu našlo 25 mrtvol. Odhazujte je dál. Mimoto, těším se na Váš bál.

S políbením Lady Bathoryová
Dne 18. května 1788

Pousměji se. Tak Lady si dává šance, zní to, jako by se mnou chtěla mít něco víc. Asi této nádherné, inteligentní, krvelačné a charismatické ženě neodolám.

autor: Theodor & Alex
betaread: Janule
Klikni na anketu, díky J. :o)

12 thoughts on “Bestattungs zeremonien 4.

  1. "odhazujte je dál" ježiš já z toho nemůžu xDDD Teda nale já být Tomem tak to se mnou an místě sekne brr…miluju tuto povídku at je tu co nejdřív dlší dílke je dokonalá!!!! xDDD Super kluci!

  2. Ty vole já teda nevim ale já se dycky rozesměju nad některejma těma výrazama. Například Tomův vorázek mě docela dostal. Billovo smýšlení o případném milenci taky. To hotovo. Jáj už aby tu byl další díl.

  3. Teda, no chudák Tom…Billís je pěkný zvíře…pan hrabě, ale Tomin ho  jistě zkrotí, už to vidím…xD

  4. Ta povídka se mi líbí kapitolu od kapitoly víc a víc! Doufám, že brzy tady budou další pokračování – hodně brzy!

  5. Ten Bill je ale nějak divoký, ne? xDD Se nezdá, ale je to pěkný dobytek ;D Jako parodon, ale mě to tak napadlo. On se ní s nechutí vyspí, vysaje ji a ta druhá chudák na ně musí koukat. Tu pak hodí vlkůma a co… Tom to uklidí xDD Chudák Tom… No a Bill má beztak ujetý kecy… Asi je velice náruživý xDD

  6. I ty kuš, Bille, a huš za Tomem! Bill je tak krásně vášnivej a živočišnej; to asi nebude moc nadšenej pustit Tomíka do svýho těla… xD
    Úžasná povídka, učiněná smyslnost.

  7. Hej Theo já te miluju..chacha…to byl dobrej dílec…ješte ze má Bill hraběnku Bathory, no moc se těsím jeho sex s Tomem..určo se cukat nebude

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics