Jsi jediný, kdo mi může pomoci…

autor: Tenshi88

Potichu, aby nevzbudil už jistě spícího bratra, vklouzl do pokoje. Jak předpokládal. Bill v klidu oddechoval do polštářů a jeho tvář byla úplně klidná. Tom se posadil na postel a složil hlavu do dlaní. Tohle bylo po třetí, co se mu to stalo. Anna byla hezká, vysoká blondýnka a co bylo hlavní, měla zájem. Tak proč toho nevyužít, když se mu prakticky sama nabízela. Bláhově si myslel, že to tentokrát vyjde. Když o půl hodiny později vycházel z hotelového pokoje, div se nerozbrečel. Tohle nebylo normální. Znovu se v tom nejlepším místo dívčiných vnadů (které před ním tak okatě natřásala) stávala v Tomově mysli plochá hruď s malinkými puntíky. Její široká pánev měla najednou obrys úzkých boků a malého zadečku. Vyběhl z pokoje bez dalšího ohlédnutí a zastavil až před dveřmi. Zakňoural. Přisunul se blíž k spícímu Billovi.
„Bráško?“ Nechtěl ho budit, ale on jediný mu mohl pomoci. Z postele se ozvalo rozespalé kňučení. Tom pohladil Billa jemně po ruce. „Bille….“ zašeptal mu těsně u ucha a cítil, jak sebou bratrovo tělo škublo.
„Tome?“ Bill zamžoural a nechápavě sledoval obličej toho, kdo je příčinou jeho probuzení. Zdálo se mu to, nebo v bratrových očích zahlédl náznak slz? Posadil se, aby dal najevo, že vnímá. „Stalo se něco?“
„Právě, že nic…“ zašeptal a vrhl se překvapenému Billovi kolem krku. Tomovo tělo se otřáslo tlumenými vzlyky, Bill nevěděl, co dělat jiného, než ho jemně hladit po zádech. Evidentně to zabíralo. Po chvíli se Tom odtáhl a s posledním fňuknutím si rukávem otřel nos. „Teď sem se pěkně znemožnil,“ vydechl a v jeho hlase byla stopa po snaze se usmát. Bill se na něj podíval naproti tomu vážně.

„Řekneš mi, co se děje?“ Tom se ošil.
„Nebudeš se smát?“ Bill přikývl na souhlas. „Pamatuješ Annu?“
„To je ta…“ Bill rukama naznačil vydutí na svém hrudníku. Čekal, že se bratr zasměje nebo ho napomene, ale nedělo se nic. Jen apaticky seděl na posteli a hledal slova. Bill se přisunul blíž a svou ruku vsunul do bratrovy. „Promiň, mluv. Víš, že mi můžeš říct cokoli.“ Poslední slova zašeptal a ruku natahoval po lampičce, do téhle chvíli jejich pokoj halila tma.

„Nerozsvěcej. Nechci, abys… tma bude lepší.“ Bill pokrčil rameny a čekal. „Jsem asi gay.“ Vyhrkl a byl rád, že ho Bill poslechl, jeho líčka se zbarvila ho červena, úplně cítil, jak jeho tvář žhne. Chvíli bylo ticho, jak si Bill kousal rty, aby se nerozesmál. Tohle bylo to nejabsurdnější, co za poslední dobu slyšel. Jeho ruka se natáhla a pokoj ozářilo tlumené světlo. „Bille!“ Tom schoval hlavu do dlaní. Bill mu je odtáhl z tváře a vážně se mu zadíval do očí.
„Tome, ty nejsi gay.“ Řekl, a když se nedočkal reakce, pokračoval. „Vždycky se ti líbily holky. Nikdy jsi… jak jsi na to proboha přišel?“ Tom se trhaně nadechl. Má? Nemá?
„Dneska v noci jsem byl s Annou a…“
„To, že ti to… ehm… nešlo, neznamená, že jsi gay.“ Vyhrkl Bill. Tom se na něj pátravě zadíval.
„Vážně? A co když jsem najednou viděl kluka? Co když jsem si představoval, jaké to je, dotýkat se plochého hrudníku a cítit… řekni, Bille, můžeš mi říct, proč jsem chtěl vědět, jaké to je… milovat kluka?“
Bill na něj chvíli koukal a pak vyhrkl: „Děláš si ze mě srandu?“ Tom prudce vstal a zamířil ke dveřím. „Počkej, Tome, já…“ Vstal a pomalu se dotkl bratrovy tváře. „Sedni si. Vyřešíme to, ano?“ Tom si omámeně sedl.
„Kéž by to byla sranda.“ Zakňučel. „Bille, pomoz mi. Cítím se tak…“
„Zmatený? Rozčilený a sám sebou obelhávaný?“ Bill se náhle rozvášnil.
„Jo. Proto chci pomoc od tebe. Víš, jak se cítím.“ Upínal na něj prosebný pohled.
„Pomůžu ti. Dokážu ti, že nejsi gay.“ Po tomto rezolutním prohlášení se svezl na zem. Vytáhl z pod postele svazek papírů. „Dívej se.“ Tohle bylo dnes poprvé, co se Tom upřímně rozesmál.
„Kde si to vzal?“ Dál se smál a Bill si dal ruce v bok.
„Já, na rozdíl od tebe, vím, co mám rád.“ Tomovi zrudly tváře. „Podívej se na to. Co cítíš?“ Tom sklopil hlavu a zadíval se na obrázky. Ruce se mu trochu třásly.
„Tohle nemá cenu.“ Zašeptal a odhodil časopis na zem.
„Proč? Bojíš se? Jsou to jenom chlapi. No tak, bráško podívej se.“ Začal mu listovat pánským časopisem před obličejem. Tom to vzdal. Pátravě se zadíval na obrázky nahých mužů, chlapců v různých umělých pózách a namakaných svalů. „Tak?“ Bill se na něj usmál.

„Nic necítím.“ Přiznal Tom a padl naznak do polštářů bratrovy postele. „Ale třeba jenom nejsou můj typ.“ Zašeptal.
„To máš pravdu. Nemají totiž…“ Dnes v noci už podruhé naznačil obliny dámských prsou.
„Bille, nechápeš to? Já kašlu na prsaté blondýny. Já chci něco…“ Povzdechl si. Bill se usmál.
„Myslím, že to chápu.“ Tom si odfrkl.
„Vážně?“ Bill horlivě kýval hlavou.
„Jde o to, že jsi si vždycky užíval. Nehledal si za tím něco víc. Byl to sex a tím to haslo. Co když si konečně dospěl do stavu, kdy potřebuješ vztah? Myslím, která z těch holek by ti stála za něco víc? Prostě potřebuješ najít lásku.“
„Blbost!“ Vyhrkl až moc horlivě Tom a cítil se divně.
„Vážně? V tom případě by ti ale mělo být jedno, s jakým klukem si něco začneš. Byl by to pro tebe další úlet na jednu noc.“ Tom horlivě kývl a zadíval se do bratrovy tváře.
„To jako mám jít a sbalit prvního kluka, na kterého narazím? Tím bych ti dostatečně dokázal, že to myslím vážně?“ Bill se pousmál.
„No, to bys mohl. Zítra by to bylo ve všech novinách. Nebo hůř. Mohl bys narazit na Gustava, Georga nebo dokonce Davida…“ Rozesmál se a než stihl zareagovat, bratr ho povalil do peřin. „Budeš se smát?“ Ruce mu uvěznil v sevření za hlavou a položil se na jeho tělo. „Tome…“ Tom si prohlížel jeho tvář zblízka, než své rty pomalu přitiskl na bratrovy. Nic dalšího nedělal. Vyčkával, jestli se Bill rozhodne ho odstrčit. Po chvilce ucítil laskání jazyka. Ochotně nechal svá ústa v jeho moci. Když se po nekonečné době konečně mohli nadechnout, Tom věděl, že tohle byl ten nejlepší polibek, jaký kdy dostal.

„To takhle líbají všichni kluci?“ Vydechl a Bill se pousmál.
„Jenom já…“ Naparoval se a znovu se přisál k bratrovi. Tomova schopnost myslet, se pomalu ztrácela.
„Dovol mi se tě dotýkat. Jenom dotýkat a dívat se…“ Vydechl ztěžka a pozoroval Billovu tvář.
„Tome, to je…“
„Šílené? Jo, ale já… pomoz mi.“ Zasténal zoufale a jeho dlaně se troufale dobývaly po bratrovo pyžamo.
„Čistě pro to, abys věděl, jaké to je?“ Zakňoural Bill a sám si přetáhl vršek pyžama přes hlavu.
„Jo, ukaž mi, jaké to je.“ Toma ovládala touha, a pozorovat své dlaně, jak jemně třou bratrovu jemnou kůži na bříšku, bylo moc. „Nevydržím to.“ Zavyl zoufale a pozoroval, jak se Bill odtáhl a pomalu svlékl všechno, co měl na sobě. „Nemusíš.“ Tomovu mysl na chvilku napadla myšlenka na dokonalou osobu, co tak ničila jeho pokusy s dívkami, ale byla přerušena nenechavými doteky. Ani si neuvědomil jak, jeho oblečení bylo nemilosrdně rozházeno po pokoji. Billovy dlaně putovaly po jeho hrudníku a jakoby mapovaly jeho tělo. Bill vzal jeho ruce do dlaní a přiložil si je na prsa. Tom vnímal, jak mu prudce tluče srdce. Vydechl a udělal přesně to, co si představoval. Jemně olízl jeho bradavku, dokud necítil, jak se tělo pod ním napjalo.

„Udělej to, co sis představoval…“ šeptal mu Bill do ucha vábivě a Tom se usmál. Bez varování ho přitiskl k sobě, jak nejtěsněji mohl, držíc ho pevně za boky. Vnímal, jak mu Bill tlumeně vydechl do kůže a věděl, že nikdy neslyšel nic tak žhavého. Žádná holka mu nemohla dát, co on. Věděl, že to nebude mít dlouhého trvání. Na to byl příliš nažhavený. Jeho ruce zabloudily níž a stiskly. Pohladil jemnou kůži na bratrově zadečku a zároveň s tím vsál do úst jeho spodní ret. Bill pod ním jen vrněl a bezmocně škubal boky. Poté jeho obratná ruka proklouzla mezi jejich zpocená těla a stiskla. Cítil, jak jeho bratr pulsuje a tak to udělal ještě jednou. Tomův prudký výkřik zachytil svými ústy a pak už cítil, jak sebou jeho tělo několikrát škublo. Po chvilce povalil Billa na záda. „Víš, co ještě jsem chtěl udělat?“ Pomalu se sklonil níž. Ještě se chvěl a pohled na Billa, zcela mu odevzdaného, ho rozpaloval. Pohladil ho po bocích a náhle se mu v mysli objevil přesně tenhle obrázek. Viděl jeho tvář. To jeho boky z něj dělaly blázna. Nikdo jiný nemohl být v tuhle chvíli tak dokonalý. Pomalu olízl lesklý vrcholek Billova penisu a pak ho vzal celého do úst. Vnímal chvění jeho těla, sladké kňourání v něm probouzelo dosud nepoznané. Pak už mohl jen polykat.

„Tak?“ zašeptal Bill, když se nadechl tak, aby mohl mluvit. „Myslím, že jsi měl pravdu. Nejsem gay.“ Řekl pomalu Tom a Bill cítil divné sevření okolo žaludku. Pozvedl se na loktech a hleděl do bratrovy tváře. Tom jeho pohled opětoval, sklonil hlavu a jemně se otřel o jeho rty. Cítil, jak se zachvěl. „Nechci už žádné holky ani kluky na jednu noc, Bille. Měl si totiž pravdu. Ve všem.“ Zašeptal.
„Jak… jak to myslíš?“ Vydechl Bill a cítil, jak Tomovy dlaně putují po jeho těle. Tom se pousmál.
„Potřeboval jsem najít lásku. Věděl jsem, že ty jediný mi můžeš pomoci…“

Nekonečná touha po daru tvého objetí.
Upřímná láska z mého srdce, kde máš místo.
A mučivé čekání.
Čekání na tebe jako na živou vodu v prokletí,
když nevím, co mohu, co chceš, když nic není jisto.

Odevzdání se mne, jen pro tvou radost a dech.
To je mé přání, to je má láska, to je v mých snech…

autor: Tenshi88
betaread: Janule

21 thoughts on “Jsi jediný, kdo mi může pomoci…

  1. Páni! Tohle je dokonalé…nemám slov! Jednička s hvězdičkou! Vážně! Moc povedené a krásné!

  2. Líbivě sem se zamilovala do dlouhých teskných povídek,ale i tento pro mě kratičký záblesk náhlé erotiky a krásy téhle nemožně laskavé lásky mě dokázal nadchnout…. *in love*

  3. Jejda to bylo úžasný. Ty jo já jsem dneska asi nějaká nadržená nebo nevim, ale mě furt něco dostane do stavu……no lepší nemluvit. A tohle teda nebylo jiný. 😀 No prostě bomba

  4. ACH BOŽE! *vydechla naposled*
    To je dokonalá povídka!!Sestra přiběhla do pokoje a rozsvítila, tak jsem jí hned seřvala, že čtu něco, co potřebuje přítmí 😀 Přísahám nedejchala sem celou dobu! 😉 Dokonalé!!!Povedené!Krásné!Emotivní!Vzrušující!A totálně mě to div nepovalilo..a hlavně nedohnalo k slzám, nebo ke křiku…sakra, mě to tak nabudilo, že mám pocit, že sem ten příběh celej prožila jako tichý pozorovatel!Skvěle živě napsáno!Klobouk dolu 🙂

  5. Nehorázně sexy povída! K mé velké lítosti nedošlo na jejich spojení, ale toto taky bohatě stačilo. Úžasnost!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics