Tomův blog

autor: Cathy

Zdravím :). Takže, mám tady další svoji jednodílku. Včera když napsali, že Tom bude mít svůj „blog“ a budou tam jeho oblíbený pomůcky, musela sem tohle napsat. Doufám, že to není taková kravina a bude se vám to líbit;-). Pa C.

„A ve studiu dnes přivítáme… ano milé dámy, dvojčata Kaulitzova, prosím velký potlesk.“ Pronesl už předem nacvičenou úvodní větu postarší, avšak velmi oblíbený, moderátor Stefan.
Z hlediště se začal ozývat neskutečný řev a pískot. Mladé dívky začaly omdlévat, protože z malého zadního schůdku právě sešel Bill ve svém nezaměnitelném outfitu, a hned za ním jeho starší bratr Tom, jak jinak než v oblečení, ve kterém by se každý normální smrtelník ihned přizabil.
Dvojčata si podala se Stefanem ruce a usadili se do dvou červených křesel vedle sebe. Křičení neustávalo a přidal se k němu i dupot, až si v zákulisí pomysleli, že za chvíli se propadnou do toho protijaderného krytu, co sídlil pod budovou.
„Ale no táák, ticho, já chci začít,“ zasmál se moderátor a dupl svou nohou na znamení, že to ale vážně myslí vážně. Dívky začaly pomaličku tlumit svůj děsivý jekot a vyměnily jej alespoň za mávání transparenty. Jako vždycky se mezi nimi našly srdceryvné, v rámci možností normální, ale taky pěkně úchylné obří papíry. Ta dnešní mládež.
„No hurá… takže kluci, vítám vás tady u nás. Dlouho jsme se neviděli, jaktože to?“ Do Stefanova pořadu chodívali, ať už jen dvojčata nebo celá kapela, dost pravidelně, ale teď půl roku velká pauza, tak se není co divit. Jedině tihle dva přinášeli pořadu velké peníze.
Slova se ujal samozřejmě Bill a ihned začal obhajovat jejich půlroční nepřítomnost.
„No, zrovna jsme pořád ve studiu a nahráváme, chceme, aby album bylo co nejdřív, tak promiň,“ usmál se Bill a mrknul na dav šílejících fanynek, jestli je jako trošku navnadil.
„Jo tak, ale to bude asi nejdýl nahrávaný cédečko, co sem kdy zažil.“ Stefan si nikdy nebral servítky a zvlášť do těchhle jeho oblíbených kluků se s chutí navážel jen co to šlo.
Všichni se zasmáli, ale nikdo se nijak neměl k odpovědi, proto Stefan pokračoval.

„Ale tímhle jsem se dneska nechtěl zabývat. Chci probrat včerejší úžasnou novinku. Všichni jste jistě četli včerejší zprávu, že tady Tom,“ ukázal na něj, „bude mít na oficiálních stránkách jakýsi svůj blog. Tome, co nám k tomu řekneš, koho to napadlo?“ Tom si upravil svoje široké kalhoty, aby měl rozkrok ještě níž a spustil: „Tak, napadlo to tady toho vedle mě, že by to mohlo být zajímavý a alespoň by si fanoušci trochu zkrátili čekání na nový cédéčko. Jenže Bill je zapálenej do psaní písniček, tak to padlo na mě, no,“ naivní dívky v hledišti se zasmály a Tom na ně mrknul. Bill jenom zakoulel očima a zakroutil hlavou. Dobře věděl, že Tom ze sebe dělá jenom machra.
„Vidím, že si z toho nadšenej. Ale řekni, co tam vůbec budeš psát?“ Moderátor na něj valil pořád nějaké otázky, ale Tom jakožto správná hvězda, nedal na sobě znát, že už chce, aby byl doma.
„Jak se psalo ve včerejší zprávě. Budou tam odkazy na moje oblíbený písničky nebo napíšu svoje oblíbený jídla. Nevim, co mě zrovna napadne.“

Stefan kýval hlavou a dělal, že jej to strašně zajímá, když v hledišti spatřil nějakou dívku, jak zuřivě mává rukou, jako ve škole, hází vlasama a dívá se na něj pohledem „Jestli mě nevyvoláš, zemřeš“. V televizi tohle sice moc nedělali, ale proč ne. Pro jednou to zkusit může.

„Támhle slečna, co na mě tak mává. Copak bys chtěla říct? Dejte jí mikrofon.“ Nějaký mladý kluk vyběhl od kamery a s mikrofonem v ruce se řítil za onou dívkou. Ta mu přístroj málem z ruky vyrvala a hodila oslnivý úsměv do kamery, která na ni zabírala.

„Tome, myslím, že nejsem jediná, koho zajímá jedna věc. V té včerejší info zprávě je psaný, že nám řekneš svoji oblíbenou pomůcku a některý pikantnosti o Billovi. Co si tím myslel? Mně u slova „pomůcka“ napadají totiž zajímavý věci,“ zasmála se a čekala, co jí na tohle ten frajer odpoví. Polovina dívek se na něj se zaujetím začala dívat a napjatě čekávaly, jak se z toho vykroutí.
Nebyl by to ale Tom, aby neměl na všechno odpověď.
„Eeh no, tyhle dvě věci, který se tam psaly, spolu docela souvisí. Víte, já a Bill máme doma spoustu těchhle věcí. Chodíme je spolu kupovat, jsou z celého světa. Od různejch pout, bičíků, až po Billův latexovej obleček. No lidi, museli byste ho vidět, je v něm fakt sexy. Pak teda ten bič, tím Bill dostane, když zlobí,“ frajersky se na brášku mrknul a celý sál, moderátor a i David v režii, začali svoji čelist hledat na zemi. „Jo, pak máme taky spoustu vibrátorů. Není to tak, že bychom si s Billem nestačili, ale on tady bráška je na tohle ujetej. Máme doma jeden, takovej černej, a ten je tak velkej, že se divím, jaktože Billovi ještě neroztrhl zadek.“ Oba dva se tomu smáli a pohlíželi s úsměvem na celou halu, která vypadala, že brzy dostane infarkt. Hromadně. „Jako, mně naprosto stačí tady Billův krásnej, velkej a heboučkej penis. Má ho fakt výstavní.“ Tímhle Tom dokončil svoji dokonalou řeč, a aby tomu přidal grády, pohladil Billa po stehně. Stefan, jenž se držel za srdce a nevěřícně na ně koulil očima, se prudce nadechl a nevěděl co říct. Vážně to Tom řekl?
„C-cože to prosím?!“ Na víc se vážně nezmohl. Věděl, že Tom je trochu odrzlý, ale tohle!

Mezitím, co se všichni snažili rozumět tomu, co ten kluk řekl, David, sedící v křesle, aby to s ním neseklo, jenom zíral před sebe. Byl jako v tranzu. Co to proboha říkal? To jako právě řekl, že s Billem spí? Spí s Billem? S jeho bratrem? Kristovanoho. Co budu dělat? Měl velkou chuť do přímého přenosu vletět a vlepit mu facku, ale jeho kamenné nohy, mu to nedovolovaly. Byl nucen poslouchat, co se stane.

Tom vstal s křesílka, divně se na Stefana podíval a zeptal se ho: „Stefane? Si v pohodě?“ Moderátor jenom naprázdno otevřel pusu a poté si hlavu opřel dozadu. Skoro neslyšně zašeptal: „V-vodu.“ Jenže kdo mu ji má donést? Voda se tedy nekonala.
Uběhlo dobrých 10 minut, ve kterých se probírali všichni k životu, jenom dvojčata se pořád culila.
„To jako spolu spíte?“ Zakřičela nějaká dívka z hlediště. Všichni pokývali hlavou, že je to teda taky zajímá. Tentokrát se slova ujal Bill.
„Ano, my-“ druhá řada v patrových sedadlech ho nenechala domluvit. Hurónský řev zachvátil snad celou budovu. Pouhých 22 dívek, dokázalo vytvořit takový křik, že se babičce Löbnerové, bydlící hned vedle studia, začaly její památeční skleničky ve vitrínce nebezpečně třást.
Doposud klidná dvojčata se na sebe nevěřícně podívala. Co to má znamenat? Četli si v očích. Co to je za holky?
Odpověď? Naše milé twincestní fanynky, jakmile slyšely Billovo „ano“, neudržely svoji euforii z přiznání a šlo to ven.
Začaly se také ozývat výkřiky: „Anóóó“ nebo „Twincééést“. Naproti tomu „netwincestní“ fanoušci začali znechuceně odvracet pohled a někteří při představě souložících bratrů K. vytahovali sáčky na zvracení.

Stefan, který se z šoku probral jako poslední, se nyní připravoval z bratrů dostat podrobnosti, aby lidé v zákulisí mohli volat policii na tyhle incestní zvrhlíky. Otřel si své zpocené ruce do svých kalhot a mile se začal vyptávat.
„No, kluci, nevím, co to má znamenat, ale víte, že jste se tímhle vlastně přiznali k trestnýmu činu? Tohle se nesmí!“ Vyhrožoval moderátor a propaloval je hrozivým pohledem.
„Samozřejmě, že to víme, ale my se milujeme a nikdo toho nenecháme. Můj bože, když si vzpomenu na náš první polibek,“ rozplýval se zamyšleně Bill a zamilovaně na bratra pohlédl, „nemůžu uvěřit, že jsou to už dva roky.“
„Dva roky?!“ Vykřikl Stefan a naklonil se k nim blíž, jestli dobře slyší. „Vy už spolu spíte dva roky?!“ Zjevně tomu nemohl uvěřit, protože vypadal, že to s ním nejspíš opět brzo praští.
„Ano, dva, nějaký problém? Před dvěma lety na dovolené, bylo to krásný,“ pokračoval Bill, naprosto nerozhozený z toho, že všichni nepokrytě zírají a nevědí co dělat. „Mohl bych o tom mluvit hodiny. Jak mi to Tomi řekl a naše první milování… och bože, bylo to dokonalé, viď lásko?“ Stočil pohled na Toma, který se jen usmál a lehce kývnul.
Ovšem to byla rána. Při oslovení „lásko“ nějaká žena vykřikla: „Zabte ty hříšníky,“ a všichni si zakrývali ústa. Zejména Davida museli v zákulisí ovívat papíry, aby zůstal při vědomí. Lásko… Lásko… Lásko, honilo se mu hlavou.
Nyní se už Stefan neudržel. „Ty vole!“ Ještě docela schopný kameraman na něj zabral kamerou a dál tento unikátní rozhovor posílal celému světu.
Poté kamera namířila na spokojená dvojčata držící se za ruce. Když to kluci zpozorovali, mile do objektivu zamávali a vyčkávali, co se bude dít dál. Koutky jim cukaly, ale snažili se to v sobě potlačit. Veškerý smích ventilovali do mačkání ruky toho druhého.

Režisér nevěděl, jestli je to jenom jeho domněnka nebo vážně asi polovina lidí odešla. Takovéhle vysílání teda ještě v životě nezažil. To bude sakra sledovanost! Už to, že měli ve studiu opět Billa a Toma nalákalo spoustu lidí, ale tohle! To nemá obdoby.

Stefan brzdil příval sprostých slov, která se mu hromadila na jazyku. Přece jenom, má nějakou pověst a kvůli těmhle dvěma prasatům si ji přece nepokazí. Zhluboka se nadechnul a podíval se přímo do kamery.
„Tak to vidíte, milí diváci. Incest v Tokio Hotel. Názor si na to udělejte sami! My ale ve vysílání pokračujeme, viďte?“ Jenže Bill už to nevydržel a propukl v nezastavitelný smích. Tom, při pohledu na něj, to nezastavil. Všichni se na ně dívali jako na blázny, avšak pomalu jim to začalo docházet. Ti dva idioti si z nich dělali legraci!

„Co… co se děje?“ Optal se Stefan se zdviženým obočím. Tom se trošku uklidnil a dloubal do Billa, aby taky přestal. Ten sotva popadnul dech, vykřikl: „Já se z toho poseru!“ Fanoušci byli sice ještě mimo, ale tahle Billova hláška je dostala. Smáli se jako pominutí a ne a ne to zastavit.
A babička Löbnerové už bušila svou holí na dveře, ať přestanou dělat bordel, protože i bez toho blbého naslouchátka nemůže usnout!
„No… víte… my včera viděli nějakou stránku… k-kde psali… ježiši… že spolu… spíme a byly tam i jakýsi montáže… tak nás… nás napadlo… že si uděláme z toho srandu… že lásko?“ Tom se nemohl přestat smát a tak tak tohle ze sebe vykoktal. Na konci nezapomněl pro efekt přidat slovo „lásko“. Stefan poněkud zaskočen, že jeho skoro infarkt byl zbytečný, naklonil hlavu na bok a chvilku tuhle informaci vstřebával. Co vteřina, to se jeho ústa otevírala víc a víc a v tom mu to došlo. Zmetci!
„To si děláte srandu, ne?“ Zahýkal smíchy, a i když mu to moc směšné nepřišlo, tak najednou vidina toho, že nebude zavolána policie a tihle dva jim budou vynášet dál peníze za sledovanost, mu přinesla naprostý pocit blaha. Plácnul se do čela a nadával si do blbců a debilů, že na to nepřišel hned.
Bill s Tomem se sice smáli taky, ale oba dobře věděli, kde je pravdě konec.

xXx

„Billi, Billi, Billi…“ zašeptal Tom a po čtyřech se připlazil ke svému bratříčkovi. Jemně ho kousnul do ucha a slastně mu do něj vydechl. Bill zasténal, chytil si jej za vlasy a přitáhnul přímo před sebe. Chvíli se vpíjeli do svých očí, propadali se do jejich hloubky. Nevydrželi. Přitiskli své rty k sobě a ochutnávali se navzájem. Jejich jazyky se potkávaly na půli cesty, prozkoumávaly svá ústa, každý jejich kousíček.
Bill obmotal svoje dlouhé nohy okolo Tomových boků a nutil jej tak, aby se na něj víc položil. Hladil ho ve vlasech a nechal se líbat. „Už nikdy,“ šeptal mezi polibky, „nikdy se nebudeš líbat s tou blonďatou nádherou.“ Tom přesně věděl, kterou nádheru myslí a ani nic podobného neplánoval. Někdo si myslel reklamní tah, někdo, že jsou zamilovaná dvojice. Ano, vlastně to byla trochu reklama, ale ta líbací scéna měla odvést pozornost od něj a Billa a taky podtrhnout Tomovu pověst sukničkáře. Chantelle uměla dobře hrát výraz naprostého uspokojení, když jí líbal na krku. A aby měla co maskovat, udělal jí pořádnýho cucfleka, ať se má co probírat. Jejich tolik probíraný puberťácký smích v polovině jejich líbání, měl taky důvod. Ta mrcha ho kousla do rtu a tvářila se, jako 12-ti letá holčička, co se snad líbá poprvé.
Nesnáším ženský pomyslel si Tom.
„Nikdy, lásko, neboj se,“ konečně odpověděl na Billův nepřímý rozkaz. Naposledy mu věnoval polibek na ústa a přesunul se na jeho krásný porcelánový krk. Jemně stiskával zoubkama, přejížděl po červených místečkách jazykem a dával si hodně záležet, aby byl Bill spokojený.
„Stejně byl ten dnešek legrační,“ usmál se zamyšleně Bill, hladíc Toma ve vlasech. Na hrudi ucítil jemné zašimrání Tomových copánků, jak horlivě přikývnul.

Pomalu sjížděl po jeho plochém bříšku a zanechával na něm stopy po svém mrštném jazýčku. Párkrát obkroužil jeho pupík a vnikl do něj jazykem. Bill se lehce zasmál. Lechtal to.
Dojel až k bratrově hvězda. Stiskl si zuby a pokračoval dál.
Přejel nad lemem bratrových boxerek. Mohl zřetelně cítit Billův probouzející se penis, i přes tu černou látku. Pomalu mu ten přebývající kousek oblečení sundával a jeho vzrušení na něj doslova vypadlo. Tyčilo se před jeho očima v celé své neskonalé kráse. Jak říkal. Krásný, velký a heboučký. Na nic nečekal, rukou jej uchopil u kořene a špičku vsál do svých úst.
„Ach bože,“ zavzdychl Bill shora a prohnul se jako luk. Nevědomky tím přirazil Tomovi do úst. Ten tím byl docela zaskočený, nečekal to. Malinko zakašlal, protože mu Billova chlouba vjela snad až do krku, ale v puse si ji ponechal. Jezdil nahoru a dolů. U špičky se vždy zastavil a nebál se svým chladivým piercingem přitlačit na malou prohlubeň. Kontrast tepla a chladu z jeho dvou kuliček, dostávala Billa na samý vrchol.
„U-už… budu,“ zakňoural a pomalu začínal pociťovat ten známý příval vzrušení po celém těle.
Tom Billa ihned pohltil celého do svých lačných úst a snažil se, aby se jeho dvojče udělalo co nejrychleji. Za pomoci své ruky mohl po chvíli cítit v puse mu dobře známou nahořklou tekutinu. Co nestačil spolykat, mu vytékalo malým pramínkem koutkem úst až k bradě.
Prolíbal si cestičku nahoru k Billovi a vzrušeně jej políbil.

Bill vcelku vzpamatovaný se svého orgasmu, se rychle překulil na svého bratra a usadil se mu na klíně. Tom se s ním trošku posunul, až k rámu postele, o který se opřel zády.
Bill cítil, jak se Tomův penis zvětšuje víc a víc a tlačí mu na jeho nedočkavý zadeček. Párkrát se na Tomovi zhoupnul, než z něj slezl a sehnul se pod postel. Z kufru vydoloval malou stříbrnou tubičku, otevřel ji a vymáčknul si trochu gelu na prsty. Chtěl jimi přejet po Tomově vzrušení, ale ten zaprotestoval. Kdyby se jej Bill ještě jednou dotknul svýma dlouhýma štíhlýma prstama, nevydržel by. Proto převzal tubičku od něj a svůj penis si průhledným gelem potřel sám.
Za to Bill se činil. Lehce se předklonil, jednou rukou se chytil o bratrovo rameno a druhou si dal za záda. Pak už jen Tom mohl vidět, jak dva jeho štíhlé prsty mizí v jeho těle. Byla to dokonalá podívaná, kdy Bill uspokojoval sám sebe. Zakláněl hlavu dozadu a nasedal na své prsty.
„Bille… prosím, chci být v tobě,“ dostal ze sebe ztěžka Tom a chytil jej za boky. Bill otevřel oči a sklonil se k němu.
„Hned to bude, lásko,“ políbil jej na čelo a uchopil jeho penis do ruky. Jednou rukou se stále přidržoval Tomova ramene a druhou směroval jeho mužství ke vstupu do svého těla. Na první pocity, kdy měl Toma v sobě, byl už dávno zvyklý, proto, když ucítil lehký tlak, jenom zavzdychal a rychle na něj dosedl. Náhlé spojení jejich těl v nich vyvolalo obrovskou touhu. Tom začal do bratra silně přirážet a cítil, že se dotýká jeho prostaty. Bill tomu dopomáhal tím, že sám nasedal na jeho penis a nepříčetně u toho vzdychal. Snažil se, aby Tom byl v něm co nejhlouběji to šlo, až úplně po kořen. Taky se mu to povedlo. Byla to nepředstavitelná rozkoš a Bill cítil, že jeho vzrušení se opět probouzí k životu, vlivem narážení toho ďábelského nástroje do jeho oblíbeného místečka.
Tom samozřejmě, i přes nepřekonatelný pocit, nezapomněl věnovat péči Billovi. Jeho penis obemknul volnou rukou a ve stejném tempu, jako pronikal do Billa, po něm přejížděl.
Stačilo pár pohybů pánví a ruky, aby Bill pocítil něco teplého ve svém těle a Tom zase to samé na svém břiše. Bill se lehce uculil a rukou mu rozetřel své sperma po celém břiše. Tom jako odplatu vybral ne zrovna mstivý krok, protože, aniž by to Bill čekal, do něj naposledy prudce přirazil. Narazil do Billovy prostaty a ten vzrušením vyjeknul.

Tom naprosto vyčerpaný, radši rychle opustil jeho tělo a překulil jej vedle sebe na postel. Vidina toho, že by se tohle celé mělo dít ještě jednou, jej na jednu stranu lákala, ale na stranu druhou, se mu chtělo hrozně spát. Billovi však zřejmě taky, protože je oba přikryl dekou, jednu nohu si přehodil na ty Tomovy a přitulil se k němu. Hlavu mu položil na hruď a poslouchal rychlé údery jeho srdce.
„Myslím, že toho černýho už potřebovat nebudu, jsi mnohem lepší, broučku.“

autor: Cathy
betaread: Janule

17 thoughts on “Tomův blog

  1. tak tohle…tohle…to je naprosto bombový! dvě tak odlišný části v jedný povídce!! jsem myslela u tý první, že umřu smíchy, no prostě dokonalý :D:D:D do druhý části bylo ze začátku těžší se dostat, s těmi nekončícími výbuchy smíchu, ale povedlo, a je to dokonalý! do-ko-na-lý! fakt smekám! :D:D

  2. ummmmmm..ježiši já když si to všechno představuju :D:D:D….nee hele :D:D:D… pěkný..moooooc 😀

  3. jo tak toho černýho už nepotřebuje, jo? Ale já myslím, že až si to budou chtít malinko osvěžit ten jejich sex..tak se jim ten černej ještě bude velmi hodit…

  4. omg…upe jsem se u toho…..:D:D ale myslim t wazne je to upe perfectniiii  wooooow….. sezeru tu obrazowku….

  5. 😀 No teda 😀 Kdyby to vážně udělali, kdyby se k tomu takhle přiznali, to bychom čuměly asi i my, twincesťačky :D:D Bylo to super, rozesmála si mě :)) Sexík se mi taky líbil 😀

  6. Hej to je moooc xD Jsem se tlemila u toho rozhovoru, chudák David a Stefan xD Je lituju ty typany, jsem myslela že u toho umřu xD Úžasnýý xD

  7. heja, jakože, dobré…"ta dnešní mládež" a babička Lobnerová…hihi
    moc pěkné a veselé, cath!

  8. Tom se trošku uklidnil a dloubal do Billa, aby taky přestal. Ten sotva popadnul dech, vykřikl: "Já se z toho poseru!"

    to se mi občas taky stane…xDDDD
    takovýhle výtlemy si dokážu faklt představit…
    super povídka! :_D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics