Jsi můj bratr

autor: Tenshi88

„Dobře, tak já mu to vyřídím… mně je to taky líto… ať je ti líp… zatím ahoj.“ Tom položil mobil na stůl a povzdechl si. Tenhle večer plánovali dlouho. Těšil se a věděl, že nebyl jediný. Nedalo se nic dělat. Budou muset „jejich večer“ přeložit. Jednomu ze tří účastníků nebylo dobře.
„Tomi?“ ozvalo se shora a Tom věděl, že ho teď zklame. Vydal se po schodech do bratrova pokoje. „Mám si vzít černé nebo červené tričko?“ Nakrucoval se před zrcadlem a culil se.
„Bille…“ bratr se na něj točil. Tom se nadechl.
„Sluší mi to?“ Bil se k němu naklonil. Tom zvedl hlavu. Zkusil to znovu.
„Andreas volal.“ Bill si povzdechl.
„Co to bylo tentokrát?“
„Bráško…“
„Ne, on… proč už s námi nechce být?“ Bill si sedl na postel. „Je to kvůli mně? Já…“
„Není mu dobře.“ Oznámil Tom a pohladil Billa po rameni.
„Co budeme dělat? Je sobota a my nemáme plány na noc.“ Bill pozvedl svou tvář. „To už ani tobě nestačím? Vážně se mnou nikdo nechce být?“ Tomovi tahle reakce vyrazila dech. „Bille…“
Bill potřásl hlavou. Otočil se k němu zády. Po chvilce ticha fňuknul.
„Tomi, máš mě rád?“ Čekal. Tom ho donutil otočit se k němu tváří. Podíval se mu do očí.
„Ty víš, že tě miluju. Jsi můj bratr a já tu vždycky budu. Vždyť víš… i kdyby všichni odešli, já zůstanu…“ Bill se usmál.
„A… udělal bys pro mě cokoli?“ Tom pozvedl obočí. „Tak udělal?“ Díval se na něj vážně. „Všechno, co bys chtěl.“ Vydechl a tím podepsal rozsudek.

„Tak mě polib.“ Tom vykulil oči.
„Cože?“ Chtěl se ujistit, že špatně slyšel.
„Polib mě.“

„Bille…“
„Řekl si cokoli.“ Namítl jeho bratr.
„Cokoli, až na tohle.“ Sjel pohledem k jeho rtům a věděl, že nesmí.
„Takže bys ses se mnou pomiloval?“ Vydechl a Tom prudce vyskočil na nohy.
„Bille jestli je tohle nějaká tvá pitomá hra, tak toho okamžitě nech! Co…“ Bill seděl zkroušeně na posteli.
„Tome…“ Zvedl k němu oči. „Jsi jediný, komu věřím. Neublížil bys mi. Máš mě rád…“ Tom nevěřícně koulel očima a doufal, že jeho bratr najednou vyhrkne: „Apríl!“ a společně se tomu zasmějí. Doufal marně.
„Jsi můj bratr.“ Byl jediný, hlavní, argument jeho vzdoru. Viděl, jak se jeho bratr zkroušeně mračí. Došlo mu, že mu to musí vysvětlit. Vzal jeho dlaň do své. „Já to chápu. Každý potřebuje… cítit, že ho někdo má rád. Je normální, že…“ Bill si povzdechl.
„Je mi skoro dvacet. A ještě jsem panic, Tome.“ Zvedl k němu hlavu. Vsadil všechno na jednu kartu. Nemohl nic ztratit. Naklonil se hodně blízko k jeho uchu. „Jsem hrozně nadrženej a chci, abys mě pomiloval. Řekni, Tome, pomiluješ svýho sexy brášku?“ Přitulil se k němu, cítil jak se zřetelně zachvěl.
„Bille, i kdybych… to udělat chtěl…“ Při téhle větě se Bill pousmál. Byl si téměř jistý, že to vyjde. „Nemůžu ti to udělat. Hledáš lásku na celý život. Nemůžu tě stavět na úroveň těch holek. Víš, jak se stavím k sexu na jednu noc. Neříkám, že je to správné, ale já… ty nejsi lehká holka, jsi můj bratr. A navíc můžeš mít koho chceš.“ Bill ho pozorně poslouchal a dojalo ho, že ho nechce zneužít. Ale on to chtěl.
„A co kdybych ti řekl, že to chci. Chci sex na jednu noc. Tome… jednu noc nebýt tvůj bratr. Chci tebe.“ Skousl si spodní ret. Tom jen seděl na posteli a Bill využil jeho zamyšlení. Naklonil se těsně k němu a chtěl mu vtisknout polibek. Odtáhl se.
„Holky na jednu noc nelíbám.“ Zašeptal. Na okamžik viděl temný stín v bratrově tváři, ale neustoupil. „Jsi si jistý, že to chceš?“ Bill kývl. „Jedna noc. Jen jedna noc.“ Zašeptal.

Vsadil na počáteční něžnost. Přitiskl bratrovy boky ke svým. Rukama ho k sobě přitiskl ještě víc.
„Myslíš, že jsi sexy?“
Bill se usmál.
„Co myslíš ty?“ Odvětil Bill a jemnými polibky pokrýval bratrův krk. Tom polkl.
„Jsi dost sexy.“ Uznal a Bill se usmál.
„Víš, že ty taky? Zvedni ruce.“ Tom poslušně zvedl ruce. Jeho tričko skončilo na zemi. Billovy nehty za sebou nechávaly červené šrámy, jak mapovaly bratrovo štíhlé tělo. „A sem tě smít políbit?“ Zašeptal a rty se přisál k Tomově bradavce. Usmál se, když uslyšel zalapání po dechu, následované prvním zasténáním, když k jejímu vrcholku přitiskl kovovou kuličku. Zvedl oči a setkal se s bratrovým pohledem. Tom jakoby procitl. Byl to on, kdo měl zkušenosti a zatím ho tady jeho nevinný bráška dovádí k šílenství. Odtáhl se. „Tohle,“ zatahal za okraj těsného trička, „musí dolů“. Tom vydechl. Rukama hladil Billa po zádech a cítil, jak jeho malý bráška vrní blahem. „Jsi vzrušený.“ Zašeptal Bill u jeho ucha a Tom si uvědomil, že má pravdu. Sjel rukou mezi jejich těla a tvrdě jí přitiskl do bratrova klína. I přes látku džínů cítil, jak pulsuje. Odměnou mu byl téměř zoufalý výkřik. Věděl, že ho musí uklidnit.

Tlakem ho donutil posadit se na kraj postele. Váhavě se podíval do bratrovy tváře. „Svlékni se“. Vydechl zastřeně. Zavřel oči, dokud necítil, jak se spona Billova pásku dotkla podlahy. Podíval se mu do očí. Postupně svůj pohled směřoval níž a níž. „Bille…“ zasténal. A obdivoval svého bratra, že mu dovolí, aby se díval a dotýkal se té sametově jemné pokožky. Přitiskl ruku k černé hvězdě, kůže byla horká na dotek a jemná. Bill vydechl. Cítil napětí v celém těle. Přerývaně vydechl, když mu Tom přejel zdrsnělými bříšky prstů po napjaté kůži na citlivém podbřišku. „Vážně to chceš?“ Zašeptal a díval se, jak jeho bratr kývl.
„Hlavně rychle, já…“
„Jsi nadržený, vím.“ Usmál se a vtěsnal se mezi bratrova kolena. „Co s tím uděláme?“ Cítil, že jej bratr sleduje. Vzal jeho špičku do úst. Cítil, jak je horký, vzrušený a tak tvrdý. Bill vykřikl, nehty si zatínal do dlaní a zmítal boky v rytmu bratrova uspokojování. Pohltilo ho horko bratrových úst a on mohl jen kňourat a prosit o víc.
Obličej schoval do dlaní, když cítil, jak se na něj Tom upřeně dívá. „Tohle bylo rozhodně sexy.“ Zašeptal, když spolykal všechno, co mu jeho bráška nadělil, když prohrál boj s vlastním tělem a Tomovým jazykem. „Bože…“ Celý se třásl, každá buňka jeho těla byla uspokojená. Tom se na něj usmál, naklonil se a vtiskl mu letmý polibek na čelo. Přitom se otřel svým klínem o bratrův zadek. „Pořád chci, abys mě pomiloval.“ Chvějící se rukou rozepnul zip Tomových kalhot a nechal jeho kalhoty sjet po úzkých bocích. Vnímal bratrovo vzrušení, ale i váhavost.
„Nechci ti ublížit…“ Zašeptal vážně.
„Nejsem z cukru, bráško. Navíc… vždy připraven.“ Zažertoval a mával mu před očima stříbrnou tubou a Tom se uchechtl. „A opovaž se myslet na kondom. Chci tě cítit. Hluboko v sobě.“ Šeptal a stáhnul bratrovi i ten poslední přebytečný kousek prádla. Váhavě se na něj díval. Tom vzal jeho ruku do své. Sunul bratrovu ruku po svém těle a stiskl ji kolem svého tvrdého penisu. Bill ji váhavě sevřel až Tom zalapal po dechu. „Dobře, dobře… ještě chvíli a budu ti k ničemu.“ Usmál se a přetočil Billa pod sebe.
Ještě s nikým nezažil tak intenzivní sex. Tohle bylo milování. Každý dotek Billova těla ho přiváděl k šílenství. Každý pohyb ho nutil tlumit své steny do jeho kůže. Horkost a těsnost jeho těla ho zbavovala možnosti přemýšlet. Poslouchal bratrovy sladké steny, které se mísily s jeho výkřiky. „Bože, Bille…“
„Víc, Tome, prosím… ještě…“
Když se Tom nadechl a naposledy přirazil do bratrova roztouženého těla mohl jenom zoufale křičet. Billovo tělo se kolem něj svíralo ve svém vlastním orgasmu a Tom nemohl nic jiného než naplnit bratrovo tělo až po okraj.

„Bille?“ Zvedl k němu svůj ještě trošku rozostřený pohled.
„Mám odejít?“ Tom se nadechl k odpovědi. „To je v pořádku, vážně. Já půjdu. Tome…“ podíval se mu do očí. „Děkuju.“ Sklopil hlavu. Posbíral oblečení. Chvilku ho napadlo, že je vážně jako ony. Kolik jich už Tom takhle viděl odcházet? Sklopil hlavu. Natahoval ruku po klice.
„Bille…“ ozvalo se mu těsně u ucha a on sebou trhl. Lekl se. Ani se nenadál a stál k Tomovi čelem. Tom ho chytil za boky a přitiskl ho k sobě. Jeho rty se opatrně otřely o ty jeho. Bill vydechl. Pak už se jen propadal do hlubin hříšných polibků svého bratra. Bylo mu jedno, co to pro ně znamená. Žil jen touto chvílí.

autor: Tenshi88
betaread: Janule

15 thoughts on “Jsi můj bratr

  1. omg. Tak to mě zase jedna povídka dostala do stavu o kterém raději nebudeme mluvit 😀 Parádní. Upe jsem to zhltla 😀

  2. Heeey… Tohle je naprostá špice, to ti můžu potvrdit už teď… Hned po prvním odstavci jsem ztratila dech a s vykulenýma očima hltala každý písmenko. A konec neměl chybu :))) Možná by to chtělo ještě nějaké pokračování, nějakou zápletku… Ale to nechám raději na autorce… Já jen, že by to bodlo :))) Taková kvalitní a dobře napsaná povídka se totiž skvěle čte :)))

  3. Děkuju všem za krásné komentáře. Jsem  ráda, že se to někomu líbilo 🙂
    Jinak co se týče pokračování…něco málo plánuju, ale musí se to propracovat, takže to nakonec možná bude trošku jiné téma. Uvidíme, co se vyvine. Každopádně moje první vícedílka bude.
    Ještě jednou děkuju.

  4. umiiiiraaam…kdyby takhle psali wsichni…nechodila bych ani do skoly…..wow sqweliii:-*

  5. Hmm, takle věta mě rozsekala: "Jsem hrozně nadrženej a chci, abys mě pomiloval. Řekni, Tome, pomiluješ svýho sexy brášku?"

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics