Smazané povídky X.

Mám pro vás jen krátkou zprávu.
Sajuš mi včera psala, že David, autor povídky „Zwei Meer“, kterou překládala z němčiny, požádal o její smazání, nebude ji dopisovat, takže to vezměte na vědomí. Je to škoda, ale nemůžu nikoho do ničeho nutit.
Zrovna tak požádala LofinQa o smazání své povídky „Pošta pro tebe“.
Kdybyste měl někdo v téhle oblasti ještě něco, napište na e-mail pro povídky, já to sem dodám, ať to sfouknem najednou. Janule :o)
Edit 21:00
Další povídka ke smazání je „Rodinná výchova II“ od Psycho Vampire. Autorka ji nabízí k dopsání, pokud by měl někdo zájem, tak se hlaste rychle, než ji smažu. Pa J. :o)

5 thoughts on “Smazané povídky X.

  1. Ale ne, Zwei Meer ne, to je škoda 🙁
    To je vážně nespravedlivý, že čtenáři nemůžou autory k ničemu nutit 😉

  2. Hejky Janule, já vím že píšu pozdě ale nebyla by ještě ta Rodinná výchova?? x))) Prosím, pokud by o šlo ak bych o dopsala

  3. [4]: Jo, myslím, že to mám pořád ještě ve smazaných, dá se to obnovit zpátky na blog, tak pokud jsi to četla, a chceš to dopsat, pošlu ti to ve wordu, abys věděla, jak to bylo přesně, a můžeš to dopsat. Až mi pošleš další díl, tak to všechno vrátím na blog. 🙂 Kdyžtak se ozvi na twincest483.ff@gmail.com, abych ti to poslala, protože já to do rána tutově zapomenu. A nemám na tebe e-mail. 🙂 Pa J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics