Jsi jenom můj! 6.

autor: Anett483

Škoda, že není vzrušení a touha vidět. Mezi Billem a Tomem by totiž právě teď probíhala ta nejžhavější ohnivá show. Jejich horká těla se o sebe nedočkavě třela a stávala se pod přesně mířenými doteky stále více a více citlivější.

Tom se opřel o studenou stěnu sprchového koutu a bez protestů nechal svůj krk v péči rtů svého bratra, mezitím co jeho nenechavé ručky stále častěji vyhledávaly Billův malý zadeček, který pokaždé, když na něj narazily, silně stiskly. Tom cítil Billovy doteky téměř všude. Byl jako omámený. Přivíral víčka a oddával se Billovým rtům, které právě teď cítil někde na svých, teď už ztvrdlých bradavkách. Měl pocit, že kdyby se neopíral o stěnu, nejspíš by spadl.

Intenzivně vnímal Billova ústa s neposlušným jazýčkem, který se stále více a více přibližoval k jeho vzrušenému rozkroku, což v něm vyvolávalo další silné vlny vzrušení. Usykl, když Bill poprvé obkroužil špičkou jazyka vrcholek jeho penisu. Jednou rukou se opíral o stěnu a druhou rukou čechral Billovy jemné vlasy, za které Billa někdy lehce zatahal. Tom vysunul svoje boky dopředu a táhle zasténal, když vzal Bill celý jeho penis do úst a začal jej intenzivně sát. Jeho vzrušení se začalo stupňovat, a kdyby ho Bill nezastavil nesouhlasným zamručením, nejspíš by ho Tom svým penisem udusil. Zaklonil hlavu a hlasitě zasténal. Pocítil potřebu se na bratra dívat. Sklopil tedy hlavu a s úžasem sledoval svého bratra.


Pohled na Billa byl božský. Klečel pod Tomem a sál jeho penis, jako o život. Tom se lehce ošil, když Bill pustil jeho penis ze sevření jeho úst a jen lehce přejel po celé jeho délce jazykem, načež Toma zastudila kovová kulička v Billově jazyku. Tom nedočkavě zavzdychal, když ucítil svůj penis zase někde hluboko v bratrových ústech a lehce usykl, když zaregistroval jednu Billovu ruku na svých varlatech. Poslední kapkou bylo, když spatřil, že Bill se sám uspokojuje druhou rukou. Zaklonil hlavou a pocítil zaškubání ve slabinách. Poté naposledy zavzdychal a společně s Billem vyvrcholil. Sjel po zdi na zem a snažil se rozdýchat silný orgasmus, který mu dokázal přivodit jen Bill.
„Měli bysme jít spát, nebo zítra zaspíme…“ poznamenal po chvíli Bill a Tom jen souhlasně přikývl. Lepší usmíření si ani nemohli představit…

**************
Mezitím, co Tom ráno v klidu snídal, Bill běhal po domě s obavou, že něco zapomněl, že nevypnul topení, že nezamknul garáž a jiné věci, které Toma rozhodně nezajímaly a neděsily. Řešil jen to, že si konečně odpočine a bude s Billem sám, to mu stačilo, aby byl šťastný. Bill si sedl v obývacím pokoji na gauč a kontroloval, jestli nezapomněl na žádnou instrukci pro hodnou sousedku, která byla ochotná se o jejich dům, mezitím, co budou na dovolené, postarat.
„Bille, už přestaň… Nejdůležitější je, abys nezapomněl mě. Víc nepotřebuješ…“ řekl s úsměvem Tom, když si sedl vedle Billa a do pusy mu dal kousek své snídaně.

**************
„Bille, pojď už prosím tě…“ řekl zoufale Tom, když viděl, že Bill se od zrcadla v chodbě nejspíš jen tak neodtrhne. Přemýšlel, jestli si ho náhodou Bill ještě nechce zabalit s sebou, aby mohl v autě zkontrolovat svůj vzhled.
„Jo, moment…“ zahučel Bill, když si konečně obtáhl oči černou tužkou. Právě ve chvíli, kdy se chystal z taštičky vytáhnout ještě řasenku a balzám na rty, jej Tom čapnul za ruku se zabručením, že takhle jim letadlo vážně uletí, Billa táhl do auta. Na tyhle věci měl přece dost času, když vstával o tři hodiny dřív než on.
Bill si v autě chvíli hrál na uraženého. Na Tomovy otázky nereagoval a jediné, co ho bavilo, bylo neustálé přepínání rádiových stanic, což byla věc, která Toma dokázala vytočit do nepříčetnosti, zvlášť když hrála jeho oblíbená písnička a Bill to schválně přepl na jinou stanici.
Když Billa přestalo bavit trucování, začal si prohlížet informace o památkách a šermoval Tomovi před obličejem mapou a zahrnoval ho plány, kam se musí zaručeně jít podívat. Tom měl pocit, že kdyby chtěli jít na všechny místa, které Bill vyjmenoval, potřebovali by na to nejspíš půl roku a ne jen týdenní dovolenou.
„Bille, přestaň nebo nedojedem ani na to letiště…“ křikl Tom, když mu Bill opět strčil před nos mapu se zabodnutým prstem se slovy, že našel další památku, na kterou se musí jít podívat a Tom tak tak stihl zabrzdit na červenou.
„Tak promiň…“ knikl Bill. Byl až příliš natěšený na volno, které stráví s Tomem. Tohle bude vlastně jejich první dovolená, kterou nebudou trávit ´jen´ jako dvojčata. Na tváři se mu objevil radostný úsměv při pomyšlení, že tohle je to, co si vždycky přál.
„Šíleně se těším…“ bylo poslední, co řekl, než Toma zlehka políbil na tvář…

autor: Anett483
betaread: Janule

4 thoughts on “Jsi jenom můj! 6.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics