Bad boys 4.

autor: Doris

Ráno Toma probudilo hlasité houkání sirény. Napřed myslel, že ho raní mrtvice, ale pak se posadil na postel a snažil se uklidnit splašené srdce od leknutí. Bill se jen neochotně převalil na druhý bok.
„Kterej čůrák vymyslel, že bude budíček tak debilním způsobem,“ zanadával z pod peřin a pomalu vystrčil hlavu. Rukama si protřel oči a posadil se. Tom se musel zasmát.
„Brý ráno,“ usmál se na Billa, který se pořád ještě tvářil mrzutě.
„Dobrý by bylo v deset a za normálního probuzení,“ odfrkl si rozespalý Bill, ale hned se na Toma usmál, aby si snad Tom nemyslel, že je na něj Bill nějaký naštvaný. Jen zkrátka tohle buzení nesnášel. Vyhrabal se z peřin a zamířil k umyvadlu, kde si začal čistit zuby. Najednou mu to došlo. Byl tu s ním přes noc a Tom mu opravdu nic neudělal. Úlevně se sám pro sebe usmál a dodalo mu to najednou neskutečné množství energie.
„Hele, Tome, dneska bysme dopoledne mohli zajít do herny, co ty na to?“ otočil se na něj s kartáčkem v puse.
„Jo, jasně. Proč ne. Jestli můžem,“ souhlasně přikývl Tom a začal se převlékat. Bill rychle otočil hlavu zase k umyvadlu, aby ho neokukoval, i když ho to nesmírně lákalo.
„Jasně, že můžem. Celej den tu můžeš chodit, kam chceš. Jen na večerku nekompromisně všechny zaženou a zamknou,“ zahuhlal a vypláchl si pusu od pasty. Tom už oblečený přešel k němu a začal také věnovat pozornost svému chrupu. Bill se na něj jen letmo pousmál a odešel najít něco na sebe. Oba již nachystaní a kupodivu i probraní z ranního šoku, se vydali na snídani. Vystáli si frontu na příděl jídla a usadili se ke stolu jako při včerejší večeři. Oba měli hlad. Konec konců, včerejší večeři nesnědl ani jeden.

„Áá, děvka Bill přišel,“ ozval se opět Igorův hlas přes celou jídelnu. Bill jen znuděně protočil oči a nijak nereagoval. Už byl na Igorovy kecy zvyklý, ale občas to stejně nevydržel. Dneska se ale nehodlal rozčilovat.
„Tak co, Bille, jaký to bylo s nováčkem?“ nepřestával Igor a docílil tak toho, že se několik dalších jedinců začalo uchechtávat.
„Neříkal jsi včera, že si počkáš, až začnu sténat?“ otočil se na něj Bill. „Takže snad víš, ne?“ propaloval ho pohledem. Igor se jen zamračil. Pochopitelně na to čekal a vzhledem k tomu, že se nedočkal, mu bylo jasné, že se s tímhle nováčkem se sekl.
„Dlužíš mi dvě kila, kurvo,“ zasyčel Igor a výhružně nadzvedl obočí. Bill se jen sklonil ke svému talíři a nandal si míchaná vejce na vidličku.
„Máš nějakej problém?“ ozval se teď pro změnu Tom a naštvaně na Igora koukal. Igor stočil svůj pohled na Toma a povýšeně si odfrkl.
„A nebo mu to oslovení závidíš, že ho tak často používáš?“ dodal Tom a s úšklebkem na Igora pořád koukal. Igorův povýšenecký pohled se změnil v nenávistný.
„Jo. Děsně mu to závidim. Mě tady totiž ještě nikdo nevomrdal, na rozdíl od Billa,“ zasyčel Igor. Myslel si, že tím Toma zaskočí, že mu Bill neřekl pravdu, ale lehce se přepočítal. S Tomem pochopitelně jeho odpověď vůbec nepohnula.
„A ty se divíš? Kdo by stál zrovna o tebe,“ ušklíbl se Tom a dál se věnoval svojí snídani. Igor už nic neříkal, jelikož těch několik jedinců, kteří se zprvu pošklebovali ve prospěch Igora, se teď přiklonili k Tomovi.
„Díky,“ zašeptal Bill a nervózně na Toma koukl. Tom se jenom usmál.
„Je to hovado, stejně s tim nepřestane, ale nepřipouštěj si to,“ mrknul na Billa a prázdný talíř odnesl k výdejnímu pultu. Bill taky dojedl a zamířil i s Tomem do druhého patra do herny.
„Hraješ kulečník?“ otočil se na Toma, který si zatím celou místnost prohlížel. Teď se ale vrátil myšlenkami k Billovi.
„No, hraju,“ usmál se a hned se chopil jednoho tága. Bill se uculil a vzal si to druhé.
„Já moc ne, takže to máš jasný,“ zasmál se a uložil veškeré koule do předepsaného postavení. Tom jen pobaveně zakroutil hlavou a celou partii rozstřelil. Hráli už několik hodin, během kterých Tom čtyřikrát vyhrál a smál se nad Billovým věčným lamentováním.
„Už to s tebou nikdy nehraju,“ zasmál se Bill, položil svoje tágo na stůl a opřel se něj.
„Tak já tě příště nechám vyhrát,“ usmál se Tom a taky svoje tágo odložil. V herně s nimi bylo ještě několik dalších jedinců, což bylo nehorázné štěstí. Bill opřený o kulečníkový stůl totiž s Tomem solidně zamával. Neubránil se představě se na něj natisknout.
„Ne, příště si zahrajem šipky. Ty umim,“ zasmál se Bill a protáhl se, čímž se mu vyhrnulo tričko a odhalilo nepatrný kousek jeho bříška. Tomovi tato skutečnost samozřejmě neunikla a Bill si jeho pohledu všiml.
„Co je?“ sklonil rychle hlavu, jednou rukou si tričko vytáhl trochu výš a začal si břicho prohlížet.
„Nic. Co by mělo?!“ vyjel Tom pohledem rychle do Billových očí. „Koukal jsem na to tvoje tetování,“ ukázal prstem směrem, kde měl Bill vytetovanou hvězdu.
„Hm, hezká, že?“ přešel k Tomovi trochu blíž s pořád vytaženým tričkem a druhou rukou si trochu stáhl kalhoty, aby byla vidět celá. Bože, on s ním flirtoval. A dělal to úmyslně. Asi se zbláznil, ale tak hrozně se mu líbilo dostávat Toma do rozpaků. Dokonce večer, než usnul, přemýšlel, že kdyby ho vojel Tom, tak by mu to snad ani nevadilo.
Tom jen ztěžka vydechl a koukal na Billovo tetování. V mysli si přál, aby Bill stáhl kalhoty ještě o několik milimetrů, ale nedočkal se.
„Jo, moc hezká,“ přikývl a raději očima zase rychle vyjel do Billova obličeje. Bill se jen sladce uculil a kalhoty i tričko vrátil do původního stavu.

autor: Doris
betaread: Helushka
Klikni na anketu, díky. J. :o)

11 thoughts on “Bad boys 4.

  1. Heej, to je bomba. Tak Bill by se chtěl od Tomiho nechat ojet… To mě rozsekalo. xD Prostě perfektní, moc mě tohle baví.

  2. Ten Bill je teda provokatér první třídy, musím říct. Takhle dráždit 😀 Jestli to takhle dělal s každým nováčkem, tak se jim ani nedivím, že se neovládli 😀
    Igor znamená pro mě naprostou ignoraci – ty jeho kecy už mě přestávají bavit, blbeček jeden. Alespoň že Tomi se našeho Billího zastal, páč jinak nechci vidět, jak by to dopadlo – i když, pochybuju, že by si Igáč Migáč něco dovolil před našim ochráncem :))
    Jsem zvědavá, jaká provokace to bude příště 😀 "Podívej, Tomi, tady ve vězení mají dokonce boxerky s různými jmény. Našel jsem tam i své jméno, hele: *pyšně ukazuje na ty boxerky*" 😀 To už by se Tom neovládl vůbec a… tečka tečka tečka 😀 (sakra, že já se na tu Mamma Miu dívala :D)
    No nic, raději už končím, takhle se vykecávat 😀 Ostuda nejvyššího stupně 😀

    Úžasný díl *in love* ♥♥

  3. pěkně Igora setřel xD
    Jako Bill provokater… klasika…. budu tajně doufat, že si to někdy rozdaj na tom kulečnikovým stole xD

  4. Jé holky vy mě uplně dostáváte. Ty vaše komentíky jsou upe super. Moc vám za ně děkuju. Lofi tvůj návrh na provokaci beru na vědomí 😀 😀 To mě pobavilo Aduska: ne uvidíme jak se to všechno vyvine. Možná i ten kulečníkový stůl bude 😀

  5. no akože keď Bill takto provokuje sa nečudujem, že sa nikdo neudrží. A v ten sex na gulečníku dúfam aj ja 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics