Catharsis 3. (1/2)

Ahoj lidičky :o),
doufám, že máte z nového dílu Catharsis radost jako já. :o) Protože Aga, která přeložila první dva díly, za což jí ještě jednou moc děkuju :o), už na to bohužel nemá čas, vrátila se nám k překládání Deni, která úspěšně odmaturovala, k čemuž jí srdečně gratuluju. To jen tak, abyste věděli, komu máte poděkovat za nový díl téhle úžasné povídky. Díky, Deni. :o) J.

autor: cynical terror & undrockroll
Bill si loknul své koly, koutkem oka stále sledujíc Toma. V backstage se to jimi hemžilo a Bill byl připravený ztropit scénu. Všichni byli celí pryč z Toma a Tom se jejich pozornosti nebránil.
‚Podělané fanynky,‘ pomyslel si Bill a přitiskl si ledovou láhev k čelu. Byl po koncertě neskutečně zpocený, a to poslední, co chtěl, bylo dohadovat se s nimi. Nenáviděl Tomovy fanynky. Jeho fanynky byly mnohem sladší a více oblečené. Jistě, někdy by to rády zkusily, ale Bill nikdy neopětoval jejich city. ‚On je kluk a chce jen hrát.‘ Bill zahnal myšlenku, cítil se moc unavený na to, aby byl schopný právě teď zdravého rozumu.
„Bille!“ zakňučelo pár děvčat a on se přinutil k úsměvu. Otočil se k nim se širokým úsměvem a pohledem sklouzl k bratrovi. Tom pózoval při focení s pár staršími dívkami. Měl ruce důvěrně obtočené kolem jejich pasů a hlavy děvčat se z obou stran tiskly k jeho tváři. Bill sledoval, jak Tomova ruka klouže níž, až do chvíle, dokud nestiskla malé blondýnce zadek.
„Pro Kristovy rány,“ zamumlal Bill. Jedna z dívek, držíc CD, se zamračila a mírně stáhla svou ruku zpět. Bill se opět zářivě usmál a vzal si cédéčko. „Promiň, promiň. Tvoje jméno?“
„Rebekkah,“ odpověděla dívka s očima plnýma naděje.
Špatná odpověď. Billova tvář se opět zachmuřila, když sledoval Tomovo flirtování s dalšími děvčaty. Načmáral svůj podpis na cédéčko a rozzlobeně ho podal dívce. Dívka se s rozzářenýma očima otočila k přítelkyním a zahihňala se.
Bill chtěl věřit, že Tom nemá chuť na sex s fanynkami. Vůbec. Bill nikdy neměl. Ale Tom nebyl Bill. Tom byl takový…
‚Kluk,‘ pomyslel si Bill. ‚Bože, on je jenom nadrženej kluk.‘
Ne snad, že by Bill nebyl, ale on neprocházel kolem dívek s pohledem upřeným na jejich prsa a vyplazeným jazykem. Nechával si neslušné myšlenky, dokud nebyl s Tomem sám a nemohl se odvázat.
Bill věděl, že to je okay, když se Tom dívá. Byl by blázen, kdyby vyžadoval, aby Tom nevyzkoušel nikoho jiného než jeho. Trápilo ho, když Tom dosáhl fyzického kontaktu s fanynkami, když s nimi flirtoval, když se na ně díval, jako by byly další v řadě na dobrý, tvrdý sex. Bill znal ten pohled velmi dobře.
‚Tom si nemohl pomoct,‘ rozhodl se Bill. Nemohl si pomoct, ale chtěl ošukat ta krásná děvčata, která je obklopovala téměř před a po každé show. Vystavovaly se před celou kapelou, žebraly o to.
‚Možná bych ho měl nechat udělat to.‘ Bill sledoval, jak Tom šeptá něco do blondýnčina ucha. Začervenala se, položila si ruku na pusu a tvářila se pohoršeně. Sevřel se mu žaludek a jeho hruď bolela. Zemřel by, kdyby ta holka měla Toma.
„Ne,“ zamumlal Bill, když se blondýnčiny rty blížily k Tomovu uchu. Bill odešel z hloučku dívek, přiblížil se ke svému bratrovi, který pózoval pro další fotku s blondýnkou a vklouzl k jejímu druhému boku. Svou ruku jí vsunul kolem pasu, podíval se do foťáku a zářivě se usmál.
Bill na sobě cítil Tomův pohled. Sklouzl rukou níž, než narazil na Tomovo zápěstí, které bylo těsně pod dívčiným pasem. Štípl Toma do ruky a ten se odtáhl pryč.

„Bille,“ řekla dívka a široce se usmála. Bill jí kývl, ale díval se na Toma. Tom opětoval jeho pohled a velmi mírně zakroutil hlavou.
„Yeah, jak se jmenuješ?“ zeptal se Bill hlasitě. Založil si ruce a naklonil se k dívce. „Vypadáš jako…“
„Ann-Kathrin,“ odpověděla dívka jistě, culila se.
Bill jí okamžitě nenáviděl. „Cool,“ řekl. „Chceš, abych se ti podepsal?“ Pokýval k její hrudi.
Hlasitě se zasmála. „Nemyslím, že je tam ještě místo. Tvůj bratr to všechno popsal.“
„Vypadají dost velký,“ řekl Bill. Ona se opět široce usmála a stáhla svou košili.
„Jdi do toho,“ řekla dívka. Bill zíral na bratrovo písmo na její hrudi a měl chuť udělat něco nechutně zženštělého, jako vytrhat jí vlasy z hlavy.
„Když o tom tak uvažuju, nejsi můj typ,“ řekl Bill.
Ann-Kathrin neztratila tempo. „Jo, konec konců, jsem holka.“ Bill ji propálil pohledem. Mrkla na něj a otočila se k Tomovi.
Tom se usmíval. „Vyjebalas s ním,“ řekl. „Působivé.“ Bill se snažil sám sebe uklidnit, díval se na Toma. „Jo, taky jsem ohromený. Co ještě umí?“
„Bille,“ řekl Tom.
Ann-Kathrin položila ruku Tomovi na rameno a stiskla. „Ukážu ti to,“ zašeptala Tomovi do ucha, usmívajíc se na Billa. Tomovo obočí vystřelilo vzhůru. Bill sledoval její ruku, jak majetnicky klouže po jeho zádech.
„Každopádně,“ řekl Bill. „Dobře se bavte.“
„Bille,“ řekl Tom, tentokrát hlasitěji.
Bill se na bratra zamračil. „Naser si, Tome.“
Tom zvedl ruce do vzduchu a měkce se zasmál. „Oh, no tak, jsi hroznej.“
Billův obličej zrudnul, zíral na Toma a téměř zapomínal na Ann-Kathrin, která tam také byla. „Oh jo, máš pravdu, já jsem hroznej,“ střelil mimo bratra a otočil se k dívce. „Bylo mi potěšením,“ zasyčel, otočil se na patě a odešel.
Jakmile prošel dveřmi, cítil, že se třese. Byl rozzuřený, ale co víc, byl vyvedený z míry. Ta dívka, Ann-Kathrin, byla ještě horší než Rebekkah. Přinejmenším, Rebekkah byla hezká. A přinejmenším, Tom měl Rebekku opravdu rád. Bill si nedokázal na žádný pád Toma představit s Ann-Kathrin.
A pak si znovu Bill uvědomil, že se Tom změnil. Nemohl předpovídat, co udělá, stejně tak, jako to nemohl ovládat.
Jak šel směrem k tour busu, slyšel za sebou rychlé kroky.
„Bille, počkej.“
Bill zocelil sám sebe.
„Co chceš?“ zeptal se, aniž by se na bratra otočil.
„Co se to tam sakra stalo?“ Ucítil Tomovu ruku na svém rameni a setřásl ji. Tom nevypadal, že by ho zajímal Billův odmítavý postoj, a přinutil ho zastavit. Venku mrzlo a Bill se nepatrně zachvěl.
„Ta… holka,“ zavrčel Bill. „Prakticky mě přede všemi nazvala gayem a ty ses smál.“
„Bille, nechtěla ti tím ublížit. Ty sis začal,“ pohladil Billa po ruce.
„Vždycky ses za mě postavil.“
Tom, aby se vykroutit ze svých slov, chytil Billovu ruku do své vlastní. „Běžel jsem za tebou jako idiot, počítá se to?“
Bill se díval do země. „Neměl bys. Měl bys zůstat tam s ní.“
„Ne, udělal jsem, co jsem měl,“ odpověděl Tom. „A máš pravdu. Měl bych se tě zastat.“
„Těší mě, že si to myslíš.“
„Doopravdy,“ řekl Tom měkce. Lehce praštil Billa do ramene a ten jen zakňučel.
„Co ti tak dlouho trvalo?“ zeptal se Bill. „Pravděpodobně sis vzal její číslo, než jsi běžel za mnou.“
Bill viděl, jak sebou Tom při těch slovech cuknul, potom se zašklebil. „Pojďme se tam vrátit.“
„Ne, já jsem hotový. Jdi ty,“ řekl Bill upřímně. Byl unavený, a co nemohl vidět, nemohlo mu ublížit. „Jen… sekej dobrotu, okay?“
„Děláš, jako bys ty byl svatej.“ Tom se zašklebil.
„Jo, no jistě,“ protočil oči Bill.
„To není pravda,“ řekl Tom měkce. „Děláš pár pěkně sprostých věcí.“
Billův žaludek se scvrknul a on se uvnitř proklínal. Tom ho měl znova, znova ho dostal.
„Jo, dobře…“ začervenal se, jeho ledové uši zahořely.
Tom se zasmál. „Uvidíme se v buse, okay?“
Bill přikývnul a Tom na něj mrknul před tím, než běžel zpět dovnitř. Jen mrknutí samo opět obrátilo Billův žaludek vzhůru nohama.
„Kurva,“ zašeptal Bill. To slovo se stávalo téměř viditelným mračnem v ledovém vzduchu.
***
Tom se snažil vynahradit to, co se stalo po show, a Bill ještě nikdy necítil takovou bratrovu přízeň. Seděli v buse všichni čtyři, přejížděli do dalšího města a jedli sendviče, které jim Jost koupil na benzínce.
„Oh bože, moje prsty mě zabíjejí,“ zahučel Tom, odkládajíc svůj sendvič.
„Kňučení, kňučení, kňučení,“ řekl Georg. „Mám to stejný.“
„Hraju mnohem rychleji, než ty,“ odsekl Tom. Otočil se na Billa a klouzal rukou napříč stolem až k němu.
„Co?“ zeptal se Bill. Tom k němu obrátil ruce.
„Můžeš?“
Bill si hraně povzdechl a chytil bratrovy ruce. Uvnitř něj křičelo vítězství. Tom ho nechal hýčkat jeho ruce. On ho o to požádal. I před Gustavem a Georgem.
„Nebolí to?“ Jemně masíroval Tomovy klouby.
„Ne,“ zasténal Tom. Zavřel oči a Bill zrudnul. Ten zvuk mu až nápadně připomínal něco sexuálního. Znělo to, jako když Tom sténá ve chvíli, kdy mu ho Bill kouří. „Níž.“
Bill přesunul prsty až k Tomovu zápěstí a kroužil jimi, mačkal. Neskutečně chtěl políbit Tomovy klouby a cumlat jeho prsty. Vzhlédl.
Georg a Gustav zírali na dvojčata, připadajíc si trapně.
„Um,“ zamumlal Bill, nezpomaloval masáž.
„Děláš tohle pro něj často?“ Georgovi se hlas zadrhával v hrdle.
Bill si skousnul ret a podíval se na Toma. V jeho očích se něco zajiskřilo.
„Nutím ho, aby to pro mě dělal,“ odpověděl Tom Georgovi. „Nemáš ani ponětí, jak dobrej v tom je.“
Bill pomalu vycenil zuby. „Jo, je to příšerná bolest. Tomi tak zatraceně moc kňučí.“
„Tomi,“ odfrkl si Gustav.
„Neříkej mi tak,“ zamumlal Tom. Billova ramena se nepatrně otřásala pod tichým smíchem.
„To, um, je hezký,“ zamumlal Georg a odvrátil pohled k televizi. Gustav zvedl noviny a dělal, že čte.
Dvojčata se na sebe rychle usmála a opět sklopila pohled. Bill pracoval prsty kolem Tomovy mozolnaté kůže. Mohl v jeho prstech cítit to napětí, chtěl je cítit na sobě. Chtěl, aby se ho Tom dotýkal.
„Ojedeš mě později?“ zamumlal Bill a díval se Tomovi upřeně do očí.
Tom se zavrtěl a rychle se podíval na jejich dva společníky, potom krátce přikývl.
Bill byl rozpálený.
***
Byla sobota večer a každý, kromě Billa a Gustava, byl venku na párty. Tom uspořádal chlapeckou noc a Bill se vymluvil s prohlášením, že není kluk, ale muž, a že on a Gustav se chystají hrát namísto toho Monopoly.
To byl důvod, proč se v jedenáct v noci ocitl v Gustavově a Georgově pokoji a posunoval svou figurku vpřed.
„Jděte do vězení, jedno kolo stojíte, přijdete o 200 dolarů,“ vykvíkl Gustav triumfálně. „Jsi opravdovej cucák v týhle hře.“
Bill sebral to málo Monopolových peněz a ledabyle je zahodil. „Eh.“
Gustav se zasmál a potřásl hlavou. „Skončil jsi, co?“
„Jo, začnu šetřit,“ odpověděl Bill. Položil se na záda a nohy zvedl do vzduchu, snažíc se je vyrovnat přímo nad hlavou. „Měli jsme jít dneska ven. Nudím se.“
„Já ne,“ odporoval Gustav. „Jsem vyčerpaný.“
„Není s tebou sranda, jestli je to to, co máš na mysli,“ škádlil jej Bill. Gustav popadl polštář a hodil jej po něm, Bill vykřikl. „Okay, okay, jsi ten nejvíc zábavnej kluk, co znám.“
„Říká ten, kdo nerozdejchá, že prohrál v Monopolech,“ odpověděl Gustav. Bill se zašklebil. Zrovna se chystal něco drzého odpovědět, když se dveře hotelového pokoje otevřely a vešel Georg. Bill nastražil uši. „Tom?“
„Ne,“ zamumlal Georg. Jeho oči byly zamlžené a jeho pohyby trhavé. Bill si uvědomil, že je totálně opilý.
„Bavili jste se?“ zeptal se Bill, posadil se a kolena přitiskl k hrudi.
Georg přikývl a zapřel se o skříňku. „Hodně… holek, jo, zábava. A zábava.“
Gustav se rozesmál. „Ale ne tolik zábavy, že? Jsi zpátky nějak brzo.“
„Whisky pták, Georg,“ zazpíval Bill. Georg zavrčel a otočil se k oběma zády, přešel místnost a zapadl do své postele.
„Nestačím Tomovi ve flirtech,“ zamumlal ještě Georg.
Bill se snažil příliš nepřemýšlet o tom, co Georg řekl. On Tomovi věřil. Ano, věřil.
„Kde je Tom?“ zeptal se Bill, cvrnknul do malého plastového hotýlku a shodil jej pod postel.
„S chlapama z týmu,“ zamumlal Georg. „Pánská jízda, to víš. Dělali mu tequila shoty.“
Bill se pokusil usmát. Jestli byl Tom s kluky z týmu, tak tam byl i Jost. A Saki. Saki by nenechal Toma spadnout do problémů. Vydechl úlevou. Více se obával o Tomovu opilost, než o děvčata.
„To je cool,“ přikývl Bill. „Taky bych chtěl jít, zní to fakt dobře.“
Georg přikývl, jeho víčka se pomalu zavírala. „Já teď chci… se tam vrátit…“
Georg téměř okamžitě usnul. Bill s Gustavem se na sebe podívali. I přesto, že bylo ještě brzo, Bill si zívnul.
„Ne, nemůžeš mě nechat s tímhle,“ zaprosil Gustav, pokyvujíc k spícímu Georgovi.
Bill pokrčil rameny a zívnul si znova. Možná byla Georgova únava nakažlivá. „Jo, sorry. Budete v pořádku, strč mu ruku do kýble s teplou vodou.“
Gustav se zašklebil a Bill se zasmál, když opouštěl místnost. Přešel naproti do pokoje, který sdílel společně s Tomem, a natáhnul se na postel. Jak procházel pokojem, odkládal své svršky, dokud nezůstal jen v boxerkách. Podíval se na obě postele. Na jedné byla Tomova taška, na druhé nic. Bill zalezl do postele s Tomovou taškou a zachumlal se pod přikrývku. Doufal, že se Tom bavil. Bill cítil, jakoby Toma poslední dobou dusil, takže nějaký čas od sebe by jim pravděpodobně prospěl. Neuběhlo ani pět minut a Bill upadl do polospánku.
Když se znova vzbudil, byly 3 hodiny ráno. Slyšel pohyb po pokoji, zamrkal do tmy. Bill se posadil, jeho oči si přivykly tmě, ve které viděl bratra procházet kolem koupelny.
„Tome?“ zašeptal Bill.
Dveře koupelny se zavřely, pak už slyšel jen, jak teče voda. Zívnul si a opět se schumlal pod přikrývky. Za chvíli bude Tom vedle něj. Bill odolával spánku 15 minut, než ucítil, jak se pod ním matrace zhoupla, mokré dredy se otíraly o jeho tvář.
„Ew, Tome,“ zašeptal Bill ospale a odsunul Tomovy vlasy pryč. Přitisknul se blíž k němu. „Bavil ses?“
Tomova ruka klouzala nahoru po Billově boku. „Bylo to fajn.“
„Nezníš tak vyřízeně jako Georg,“ zamumlal Bill. Tom voněl čistotou, byl opravdu rád, že se vysprchoval. Bill nenáviděl zápach cigaret a chlastu.
„Vystřízlivěl jsem,“ řekl Tom.
Bill se zašklebil a vtiskl polibek na Tomův krk. „Střízlivý?“ Přisunul se k němu blíž, jeho ospalost se vypařila. Obtočil nohy kolem Toma a snažil se jej přetočit na záda. Tom mu to nedovolil.
Odstrčil Billa pryč. „Jsem moc unavený,“ zamumlal.
Bill se zamračil. Odmítl Tom vůbec někdy sex? Bill si přitáhl Tomovu tvář a otřel své rty o jeho, z Tomova dechu cítil alkohol. Tom pravděpodobně nebyl tak střízlivý, jak tvrdil, že je. Ale něco se silně sevřelo kolem Billova žaludku.
„Jsi na mě naštvaný?“ zeptal se Bill. Tom přitiskl svou tvář k Billovi.
„Samozřejmě, že ne,“ políbil Billa na tvář. „Jsem akorát moc vyčerpaný, sotva zvednu hlavu.“
„Jsi si tím jistý?“
Tom přikývl a slabě si povzdechl. Bill cítil alkoholový závan a nakrčil nos. „Jen… pojď sem,“ zamumlal Tom unaveně.
Bill se přitočil do Tomova objetí a cítil se v bezpečí. Skousnul si rty a zíral do tmy. „Omlouvám se, že jsem byl v posledních dnech tak otravný.“
„Hm?“
Bill zaklonil hlavu a povzdechl si, jak Tom zlehka pohladil jeho stehno. „Nevím. Byl jsem opravdu poslední dobou pořád u tebe. Hodně kolem tebe.“
„Jsi vždycky kolem mě.“
Bill se zamračil. „Já vím a omlouvám se. Zkusím to a dám ti nějaký vlastní prostor.“
„Proč?“ Tom přitiskl svou dlaň k Billovu břichu a mozolnatými konečky prstů hladil jeho kůži. „Nedělej si s tím starosti. Jdeme spát.“
„Jo ale…“ Bill položil ruku na Tomovu a stiskl. „Okay.“
„Jsi šílený, Bille,“ zamumlal Tom proti Billovu ramenu.
„Chyběl jsi mi dneska večer,“ zašeptal Bill.
„Mm.“
Bill se schoulil více k Tomovi a zavřel oči. Nedokázal si představit, že dá bratrovi prostor. Ta představa v něm vyvolávala paniku, ale nemohl si ani o kousek ustoupit. Byl poslední dobou tak majetnický vůči Tomovi, ale nemohl si pomoct. Všechno, co dělal, bylo tak přirozené.
„Taky jsi mi chyběl,“ odpověděl Tom z polospánku.
Bill se usmál, opět pocítil chvění v žaludku a také se znovu oddal spánku.
pokračování…

6 thoughts on “Catharsis 3. (1/2)

  1. Pani!Jak na to koukam,tak zacatek jsem fakt udelala hrozne!Promin,Jani,priste uz to bude lepsi,at nemas takovou praci!xD A jinak moc dekuju ke gratulaci jeste jednou!A k tehle povidce jsem se vratila vic,nez rada!Chybela mi!A Adus?Dekuju a at je v tom kosi cerveny vino,dik xDxD Ne,ja jsem rada,ze vam to udela radost,proto to taky delam!:-*

  2. to je neskutečný jak je Billin ješitnej žárlivej a majetnickej… ale je to sranda xD já žeru ty dvojsmyslný věty prostě 🙂 jdu na pokračko 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics