Časoprostor III 21.

autor: Janule

TOM

„Nejsem moc těžkej?“ směje se nejistě Bill, svírá mě oběma rukama za krkem jako klíště, když ho nesu temnou chodbou do svý ložnice. Nadhodil jsem si ho do náruče jako nevěstu, je nahej, pořád ještě trochu vlhkej a nádherně mi voní budoucím sexem. Neměl jsem trpělivost ho utírat dosucha, už jsem potřeboval rychle vypadnout z koupelny.
„Jsi lehkej jako pírko,“ sotva mu zafuním do ucha a stihnu ho ještě letmo líbnout, než ho odhodím na mou měkkou postel do čerstvě povlečených peřin. Zhasnu hlavní světlo a natáhnu se k lampičce na nočním stolku, abych zajistil intimní osvětlení. Chci ho přitom vidět, chci si ho užívat.
Uff… bolej mě trochu ruce, v tomhle jsem Billovi lhal… vůbec nebyl lehkej jako pírko, vážíme skoro stejně. Dá mi práci ho někam odnést, ale to mu troubit nebudu. Poslední dobou má divný reakce, když se náhodou zmíním o tom, že je těžkej, i když to myslím z legrace. Jako by se z něj snad stávala hysterka, která si hlídá každý deko. Od tý doby, co mu Sabine řekla, že je hezky oplácanej v obličeji, je s ním potíž. Pořád se sleduje, jestli nepřibírá, pako moje malý. Takovej hubeňour… na jeho těle jsem ještě žádnej tuk nepotkal, ať se dívám, jak chci, takže mi ta jeho starost připadá naprosto iracionální. Ale nebudu to řešit, hlavně ne teď, proboha. Teď, když se chystám roztáhnout mu ty jeho krásný štíhlý dlouhý nohy, lehnout si mezi ně a neskutečně dlouho se s ním mazlit, než ho pořádně uspokojím.

***
„Tomi… oh… Tomi… bože… jo… miluju tě…“ sténá potichu Bill na velké posteli, ruce zaťaté do peřiny, oči pevně zavřené a na tváři výraz naprosté odevzdanosti, který tak zbožňuju… Nedal jsem mu ani šanci změnit polohu. Leží na zádech tak, jak jsem ho upustil do čerstvě povlečených měkkých peřin a jeho světlé vlhké tělo se v tmavém saténovém povlečení leskne ještě víc než normálně. Okamžitě jsem se na něj vrhnul a začal plnit to, co jsem si slíbil. Klečím mezi široce roztaženýma nohama svého dvojčete, jednou rukou držím jeho tvrdý vzrušení, dráždím palcem kluzký vrcholek, olizuju nádherný pevný varlata a poslouchám vzdychání, kterého se snad nikdy nemůžu nabažit… druhou ruku jsem zaměstnal ve svém nedočkavém klíně, vzdychám nahlas v rytmu přirážení a snažím se sám sebe alespoň trochu zbavit nesnesitelnýho napětí, který mě svírá už z koupelny. Ještě musím vydržet, nejdřív chci Billa pořádně rozpálit, aby mě chtěl, aby po mně toužil a řekl si o to… Moje měkká postel se jemně pohupuje pod našimi vzrušenými těly, neprotestuje, jen se občas ozve její lehké zasténání, jako by si to užívala s námi. Billovy boky se pode mnou lehce pohupují a přirážejí proti mé ruce, jeho hlas sténá a kňučí rozkoší, když pomalu vsaju do pusy jedno varle, jazykem ho dráždím a olizuju, jemně si s ním hraju a užívám si to…

„Pojď už ke mně nahoru,“ zašeptá potichounku Bill naléhavě do šera ložnice. „Prosím… chci tě mít v puse,“ dodá něco pro mě tak vzrušujícího, že se musím v tu chvíli pevně stisknout, abych se hned neudělal. Tohle, že řekl Bill? Můj stydlivý bráška?
„Cože? Řekni to ještě jednou…“ vzrušeně skoro zakňučím, vlastně ho prosím… nedokážu to ovládnout, musím to slyšet znovu. Zvednu hlavu, abych se mu přitom díval do očí, ale má je stále pevně zavřené, a navíc snad až stydlivě přikryté dlaněmi. Ve tváři má výraz absolutního vzrušení a já mám v tu chvíli dojem, že jsem tu snad s někým jiným, když plní mé přání a potichounku, že ho sotva slyším, koktavě dodá: „Potřebuju… eh… chci tě… chtěl bych tě… lízat…“
Bože, tohle mě málem porazilo… musím se zhluboka nadechnout, abych se neudusil, ta slova se mnou dělají divy… Když si vzpomenu, jak jsem ho před časem na týhle posteli trápil, aby vůbec vyslovil jen nevinné slovo ‚milovat‘, nechce se mi tomu věřit. Naposledy políbím jeho tvrdý vlhký penis a pak už ochotně splním jeho přání. Doplazím se k němu nahoru a začnu ho nenasytně líbat. Obejme mě pevně kolem krku, a jeho jazyk mi rejdí v puse, když se naše klíny třou o sebe. Nedočkavě přirážíme jeden ke druhému, aby nám neutekla ani vteřina času, kdy můžeme být spolu tak blízko a těsně.

„Řekni mi to ještě jednou,“ zašeptám vzrušením celý bez sebe, když se konečně odtrhnu od jeho úst, která vyslovila ta zatraceně hříšná tichá slova. „Prosím…“ zašeptám mu do ucha, hladím ho po vlasech a dívám se zblízka do jeho rozšířených zářících očí. Chci si to užít, je to tak neskutečný… naše klíny se o sebe neustále jemně třou a já netrpělivě čekám, až to znovu vysloví… Bill se chápavě usměje a líbne mě lehce na nos. Hypnotizuju jeho rty, a zachytávám slova, která mi zní jako rajská hudba, jako ten nejlepší rap, co jsem kdy slyšel, když jedno po druhém pomalu doplouvají k mým uším. „Chtěl bych tě… lízat, Tomi…“ zopakuje váhavě, co jsem chtěl slyšet, ale nepřestává… přidává další slova, další rozbušky, kterýma mě dostává. „Chci olizovat tvojí hladkou kůži…“ začne mě líbat na krku a dělá přesně to, co mi slibuje. „Chci se tě dotýkat,“ šeptá vzrušeně. Rukama mi pevně sevře zadek, pak jednou z nich sjede mezi naše těla, stiskne můj horký penis a pomalu mě začne uspokojovat… přitom mě pořád líbá na krku, hladí na zádech a pomalu mě pokládá na bok vedle sebe. „Chci tě vzrušovat…“ špitá, když už je nade mnou, olizuje mi bradavky a jazykem pomalu sjíždí k mému podbřišku, „a lízat,“ dokončí ten ďábel a já se zachvěju, když se svou kovovou kuličkou dotkne mého žaludu a několikrát ho obkrouží… bože můj… to se nedá vydržet… moc dobře ví, jak miluju, když o tom mluví, jak mě vzrušují tahle slova, když je říká on… člověk, kterého nejvíc na světě zbožňuju.

Přitáhnu si ho k sobě a přisaju se vděčně a nenasytně znovu k té puse, která mi způsobuje svými slovy šílený tlak v klíně a nádherný pocit v srdci… vím, že je to dárek pro mě… je to důkaz jeho obrovské lásky… musel se určitě překonávat, aby to všechno nakonec opravdu vyslovil, zrůžověly mu trošku tváře rozpaky, a já jsem mu neskonale vděčný, že to pro mě dokázal…
„Lásko…“ vydechnu vzrušeně… „nemůžu se dočkat,“ zašeptám mu do ucha. „Šíleně tě miluju,“ ujistím ho a naposledy ho něžně políbím. Jeho slova jsou pro mě v tu chvíli rozkazem, splním mu všechno, co bude chtít… miluju ho jako nikoho na světě, a chci, aby to věděl. Aby si to pamatoval, až tady nebudu… až nebudu pořád s ním a on bude určitě zbytečně žárlit na všechno, co se kolem mě pohne…

Kleknu si, přitáhnu ho za kotníky doprostřed velké postele, abychom se pohodlně vešli, a vyhoupnu se nad něj obráceně na všechny čtyři. Líbám ho v klíně a rukama přitom hladím jeho štíhlá dlouhá stehna, obklopující mou hlavu. Bill má teď všechno, co chtěl, těsně nad tou svou hříšně nestydatou pusou… může lízat, co bude chtít a jak dlouho bude chtít, zrovna tak jako já. Neváháme ani vteřinu, a začneme oba ve stejnou chvíli. Dotknu se rty jeho vzrušení, když vtom ucítím horký jazyk, jak pomalu jezdí po mém tvrdém penisu nahoru a dolů, mazlí se s ním, olizuje ho všude, kam dosáhne a tiskne ho mezi rty. Chvilku musím zatnout prsty do povlečení, abych si zvykl na ten úžasnej pocit, a vydržel poslouchat Billovo naléhavé sténání, jak si svou práci v mém rozkroku užívá. Horké doteky jeho jazyka jsou intenzivní, a berou mi nejen dech, ale i možnost soustředění. Snažím se to vydržet a pokračovat, aby si Bill užíval stejně jako já… tak jako já jemu, zajíždí i on špičkou jazyka do prohlubinky na vrcholku mého mužství, ale navíc ho ještě dráždí svou kovovou kuličkou, saje a krouží jazykem kolem něho…
Sténáme společně, když další péči převezme jeho šikovná ruka. Cítím, jak mi svým vlhkým teplým jazýčkem vzápětí olizuje napjatá varlata, dráždí je a hladí tak dlouho, jako by se jich nemohl nasytit, dokud mě neuslyší zasténat víc nahlas… když je konečně spokojený, ucítím, jak jeho jazyk pomalu vyjíždí nahoru, aby nejdřív za doprovodu mého hlasitého vzdychání jemně a dlouho kroužil kolem, a pak se pomalu zavrtával do mého nestydatě vyšpuleného zadku. Zatínám přitom pěsti, abych ho samým vzrušením nekousl pokaždé, když do mě znovu zajede ještě hlouběji než před chvílí. Bože, je to tak dokonalý… tak úžasný… miluju to! Jeho ruce mě drží za zadek tak těsně, že jsem svým rozkrokem přitisknutý pevně k jeho hrudníku a snažím se uvolnit napětí alespoň nepatrným přirážením proti jeho vlhké kůži. Těžce dýchám, samým vzrušením nejsem schopen myslet na nic jiného, než na jeho jazyk, dobývající se do mě, a jeho penis, zajíždějící do mé pusy. Oba jsou dokonalí, naprosto bez chybičky.

Poslouchám jemné kňučení a vzdychání, když Billův penis pulzuje hluboko v mé puse, pak vyjíždí ven a mé rty ho přitom pevně tisknou, aby ho vzápětí pohltily zpět a pustily zase ven… Ve stejném rytmu Bill jazykem zajíždí do mého těla, naše pohyby jsou synchronní, jde nám to perfektně. Jemné vibrace společného sténání naše vzrušení ještě umocňují. Po chvilce, když ucítím lehce slanou příchuť na špičce jeho penisu, přidržím si ho, abych mohl průhlednou kapku rozetřít jazykem po jeho růžovém žaludu… kloužu po něm, pečlivě ji roztírám a vychutnávám si svou moc, o které vím, že nad svým dvojčetem teď mám, když slyším jeho hlasité sténání… jsem šťastný, že se mu v mé puse tak líbí. Moje dlaň už zase masíruje jeho pevný zadek a druhá ho přidržuje za boky, aby mírnila jeho nedočkavé přirážení, ale vím, že tohle mi nestačí… je čas jít dál… chci dělat to samé, co on… chci mu ten nádherný pocit oplatit, chci dráždit jazykem nejintimnější část jeho těla, tu nejdůvěrnější, kam můžu jen já a nikdo jiný.
Chci ho přivést k vrcholu tím nejdokonalejším způsobem, o kterém vím, že ho miluje. Jeho počáteční nervozita a strach z bolesti už jsou dávno minulost, zbožňuje, když do něj tvrdě přirážím a dráždím ho uvnitř jeho těla. Má rád, když mě v sobě může pořádně stisknout, sledovat můj výraz a nutit mě sténat jeho jméno. Miluje, když se do něj udělám a pak jen ležím vysíleně na jeho hrudníku a líbám ho na zpocenou hebkou kůži. Tohle všechno můj Bill zbožňuje, a já mu to chci dát… teď hned.

Naznačím mu mírným tlakem rukou, aby zvedl nohy co nejvíc nahoru. Poslechne, když propustím jeho penis z pusy; ví, co po něm chci, a když udělá skoro kotoul vzad, aby mi vyhověl, já mezi jeho stehny propluju horní polovinou těla tak, abych se k jeho zadečku co nejlépe dostal. Když cítím jeho paty, jak se zabořily do mých lopatek, skloním se dopředu, opřu se lokty o podložku, rukama roztáhnu tu božskou prdelku a zabořím svou hlavu tam, kam jsem se toužil dostat. Jsme v sobě vzájemně zaklesnutí, pasujeme jeden ke druhému absolutně přesně, podobně, jako v mámině břiše, ale o hodně intimněji. Neváhám a zajedu jazykem k malé růžové dírce, která mi vždycky svým těsným sevřením způsobuje neuvěřitelnou slast, a kroužím kolem ní, aby se poddala mým dotykům. Olizuju ji jemně, kolem dokola, abych ji připravil na svůj vpád… po chvíli jemného dráždění se odvážím probojovat si špičkou jazyka cestu dovnitř a poslouchám přitom Billovo hlasité sténání. Na chvíli se o mě v návalu vlastní rozkoše přestane starat, a díky tomu se můžu líp soustředit na to, čeho chci docílit. Trochu oddálím hlavu, když mám pocit, že je dostatečně připravený na další fázi, a prstem, důkladně navlhčeným slinami, pomalu přejedu po malé dírce. Cítím chvění, jak se jeho tělo třese očekáváním a vzrušením, když ten pohyb několikrát zopakuju, aniž bych udělal to, na co čeká. „Tomi, Tomi, Tomi…“ poslouchám naléhavé šeptání, když znovu nasliním ukazováček, kroužím zvolna kolem jeho vstupu, a lehce zatlačím. Bill potichu vyjekne, sevře můj zadek a třas jeho těla se lehce zvýší, když prst pomalinku vytáhnu a zatlačím znovu. Tentokrát už ale nepřestávám a pokračuju, dokud za pomoci Billova povzbuzujícího přirážení nezmizí můj ukazováček celý v jeho těle. Pomalu jím v něm zapátrám, abych našel místo, které hledám, a když uslyším hlasitý výkřik, vím, že jsem doma.
„Tome, ty zvíře…“ zasyčí Bill za mnou spokojeně přes zatnuté zuby, když se trochu uklidní a stiskne pevně rukou můj penis. „Jo!“ vykřikne, když pomalu přejedu špičkou prstu přes jeho prostatu. „Ještě! Ano… ano… ano…“ naléhavě vzdychá, když se nepřestávám dotýkat a dráždím ho bez přestávky. Jeho nohy mě bezděčně tisknou pod návalem vzrušení, které mu způsobuju, že sotva dýchám. Zajíždím prstem tak hluboko, jak můžu, pomalu přidávám další, dokud nejsem v jeho těle třemi prsty. Bill nepřestává sténat, přirážet proti mně, šeptat moje jméno, křičet a kňučet rozkoší, když ho roztahuju, abych si udělal místo pro svůj penis. Současně se snažím ho uspokojovat prostředníčkem, který jako nejdelší prst dokáže bez potíží Billa znovu a znovu rozkřičet. „Udělám se,“ vyhrkne najednou překvapeně. „Panebože… já se udělám… Tome!“ zakňučí skoro nešťastně, nejspíš se mu to zdá brzy… ale pro mě je to znamení, že mám okamžitě věnovat pozornost jeho penisu, doteď zabořenému někde pod mým hrudníkem. Nadzvednu se, prst stále hluboko v jeho těle, levou rukou vyhledám a zmáčknu jeho tvrdé pulzující vzrušení, připravené díky mému intenzivnímu dráždění co nevidět vystříknout. Stisknu ho pevně, párkrát nasaju a olíznu jeho vrcholek, a když ještě několikrát přejedu bříškem prstu po citlivém bodě uvnitř bratrova těla, sleduju, jak bílé sperma za doprovodu jeho neuvěřitelného sténání třikrát vystříkne přímo proti mé puse, která jej spolehlivě zachytí…
Zvolna likviduju jazykem zbytky Billova spermatu, jež mi utkvělo na rtech, mazlím se s jeho penisem, olizuju ho a užívám si bratrových díků, které šeptá do šera ložnice.
„Nemáš zač, lásko,“ zašeptám mu do ucha, když se k němu vyšplhám nahoru a přitulím se do jeho vstřícné náruče, do které mě vděčně sevře… nechávám ho chvilku odpočinout a vydýchat se po náročném orgasmu, líbám ho, mazlím se s ním a šeptám mu, jak byl úžasný. Už dlouho takhle moc nekřičel, muselo to být opravdu silný.

Když Billova ruka přestane hladit má záda a zajede mi do klína, aby si tam ověřila, jak moc po něm pořád ještě toužím, natáhnu se a sáhnu do nočního stolku pro tubu s gelem. Chvilku ještě nechám Billovu ruku hrát si se mnou, ale dlouho to už nevydržím… toužím být v něm, v jeho horkém úzkém těle. Pomalu se uvelebím mezi bratrovy mírné roztažené nohy a hladím jeho hebké štíhlé tělo, líbám ho a olizuju ztuhlé bradavky. Pomalu se lehkými polibky propracovávám až k pupíku, kde se chvilku zdržím, a přitom se dívám Billovi do očí, abych se ujistil, že už je na mě připravený. Já připravený jsem, už to skoro začíná bolet, a nemůžu se dočkat, až si v jeho očích přečtu souhlas, že se do něj můžu ponořit. Zlehka ještě políbím jeho ochablý penis, trochu se s ním pomazlím, dokud neucítím, že opět pod doteky mého jazyka malinko tuhne, ale pak už to nevydržím. Musím ho mít… chci být uvnitř, v tom těsném teplém vlhku a to rychle.
Do ruky si vymáčknu gel, rozetřu ho v dlaních, sevřu v nich svůj horký připravený penis a párkrát zapumpuju, abych gel pořádně rozetřel. Bože… nemůžu se dočkat. Další kapku gelu si vymáčknu na dva prsty pravé ruky a mrknu znovu do Billových očí. Na mou nevyslovenou otázku jemně přikývne, usměje se na mě, zvedne nohy a pokrčí je v kolenou. Konečně zase vidím svou rajskou bránu… skloním se, abych ji naposledy zlehka políbil, pak k ní přiložím namazané prsty, zatlačím a lehce proniknu dovnitř.

Bill jen vzrušeně vydechne, když se vrátí stejný pocit, který ho před chvílí dovedl k tak překotnému orgasmu, a začne zrychleně dýchat. Rukama si chytne nohy pod koleny, přitáhne si je k tělu a nadzvedne hlavu, aby viděl moji ruku, která se pohybuje v něm. Společně fascinovaně sledujeme to vzrušující divadlo, když se naše oči setkají. Oba dobře víme, co přijde teď. Vytáhnu pomalu prsty z Billa, zatlačím na jeho stehna, abych je ještě víc roztáhl od sebe a zvedl jeho zadeček, namířím svůj lesklý penis do správného místa a přitlačím.
„Bože,“ uteče mi ze rtů vzdech, když se protlačím skrz malou dírku a roztahuju ji kolem sebe. „Seš tak těsnej,“ zvednu oči k Billovi, který s přimhouřenýma očima a tváří zkřivenou rozkoší, sleduje moje počínání. „Tak božskej,“ dodám, když zajedu dovnitř. Pomalu, abych naše spojení nepřerušil, se nad bratra nakloním a rukama se opřu vedle jeho těla. Nohama mě obejme kolem pasu, pevně mě k sobě přitiskne a jeho ruce jako chobotnice obtočí můj krk. Jsem v pasti… v té nejkrásnější pasti, v jaké můžu být, hluboko v Billovi, s jazykem zpátky v jeho nenasytné puse. Přirazí ke mně první, jako by se nemohl dočkat, až začnu…

„Sakra… sakra… Bille… kristepane,“ vyrážím ze sebe při každém dalším přírazu, jejichž hloubka, rychlost a intenzita se neustále stupňují. Pokaždé mě umlčí jeho rty, které znovu najdou moje ústa, aby v nich hledaly potěšení ze souboje našich chtivých jazyků.
„Přidej,“ slyším jeho stručný udýchaný příkaz, když mě přestane nenasytně líbat. „Můžeš víc,“ šeptá a jde mi přitom svou pánví naproti, aby zintenzivnil své pocity… „Musíš víc,“ prosí zoufale, protože jeho penis už je zase tvrdý a dloube mě naléhavě do břicha. Nenasytný Bill, vyslovující dneska všechna ta slova, je pro mě neuvěřitelně vzrušující. Nevydržím to dlouho… vím, že s každým dalším přírazem se blížím ke svému vrcholu, cítím, že to přichází… všechny myšlenky jako by se seběhly jen k jedinému bodu ve středu mého těla, už nejsem schopen myslet na nic jiného, než na stoupající vzrušení, valící se mým zpoceným tělem, jak za chvíli vystříkne do Billa a přinese mi pocit, pro který jsem schopen snad i vraždit…
„Udělej se do mě,“ zašeptá Bill poslední rozbušku, která mě vytáhne okamžitě prudce na vrchol. Cítím, jak mě v sobě schválně svírá, aby mě k tomu donutil. Vzepřu se na rukou, vymaním se z Billova objetí, a s hlasitými výkřiky několikrát silně přirazím do jeho sexy těla. Než zavřu oči, abych si vychutnal ten nejhezčí okamžik, zahlédnu, jak jeho ruka mezi našimi těly kmitá a snaží se znovu dovést ho k vrcholu ve stejnou chvíli jako mě… a je neuvěřitelné, že se nám to daří… slyším jeho sténání ve stejnou chvíli, kdy cítím, jak moje sperma proudí do jeho těla, a když konečně otevřu oči, vidím známé bílé kapky na Billově břiše, dneska už podruhé… Spokojeně klesnu na jeho hrudník, zůstávám v něm a snažím se chytit dech. Ruce mého dvojčete už mě zase bezpečně svírají, tisknou mě k sobě a jejich majitel mi vrní do ucha jako malej mourovatej kocourek.

„Miluju tě,“ šeptá to černovlasý zvířátko, a já se rozplývám láskou k němu. Je v posteli tak neuvěřitelně sexy, a zároveň tak roztomilej, což je absolutně vražedná kombinace, která mě asi brzy přivede k šílenství. Líbám jeho hruď, protože výš nedosáhnu, aniž bych musel opustit jeho zadeček. Bill mi to nedovolí a svírá mě stále nohama, jako by mě nechtěl nikdy pustit.
„Slib mi, že budeš jenom můj,“ zašeptám proti jeho krku, cítím se sice divně, když to říkám, ale chci se ujistit, že tohle nádherný stvoření nebude mít nikdo jinej než já… zvlášť ne ona… jeho budoucí žena.
„Slibuju,“ špitne, skloní se ke mně a vyhledá moje rty, do kterých se znovu vpije, aby mě ujistil o své lásce. „Miluju jen tebe, Tomi,“ šeptá, když mě přestane líbat. „Nikdo a nic to nemůže změnit, ani blbá sociálka, ani Sabine, prostě nikdo…“ snaží se mě uklidnit; nejspíš ví, co se ve mně právě odehrává. „A ty budeš taky už navždycky jenom můj, nikomu tě nedám, ať budeš kdekoliv,“ pokračuje, a přitom mě svírá v náručí stále silněji. „Patříme jeden druhému, nikdo nás nerozdělí, dokud společně neumřeme.“
„Nechci ještě umřít,“ usměju se na něj a podívám se mu do očí. Vidím v nich slzy, které se zrovna snaží uniknout z jeho slzných kanálků, aby stekly po tvářích. „Neplakej, lásko,“ zašeptám smutně. „Všechno bude dobrý, uvidíš… já to vím… zvládneme to spolu. My přece vydržíme všechno. Už jsme zvládli horší věci, než jednu pitomou svatbu,“ šeptám. Bill jen němě přikývne, zaboří mi hlavu do vlasů a rozbrečí se. Svírám ho v náručí, hladím jeho nahá záda a mám co dělat, abych mu v tomhle okamžiku neprozradil Filipův záměr. Ale ne… ještě ne. Dokážu ho utěšit jinak… dám mu sebe se vším všudy… musí vědět, že se o mě může kdykoliv opřít, i kdyby se proti nám spiknul celej svět… já jsem tu pro něj a on pro mě. Spolu jsme silní, spolu dokážeme všechno…

autor: Janule
betaread: Áďa

17 thoughts on “Časoprostor III 21.

  1. Och můj bože, bože, bože, bože!!!! Nejdokonalejší sex co sem kdy četla. Skvěle popsaný, to ty prostě umíš a já nemám slov. Naprosto nádherný, já myslela že umřu xD. A ten konec, je to tak hezký a je mi jich líto. Ale fandím Tomovi, ať mu nabídne sebe, protože tohle stojí za to

  2. Ten poslední odstavec mě dostal.Asi bych to udělala taky jako Bill.Taky bych se asi rozbrčela.

  3. JANI! Sakra! Holka moje zlatá ='( Víš co? Celý díl se tu snažím být klidná → po tý stránce, protože tyhle věci dokážou s člověkem udělat divy a kor od Tebe, ptž to bylo to nejluxusnější… *in love* Sakra, mohli by natočit tyhle dva porno pod Tvým vedením a byla bych první, kdo by si ho obstaral ← a na konci? Jistě, sem se rozbulela jak želva viď zase? xD Ale čekala jsem, kdy Bill bude brečet. Vážně jsem to čekala, ale nemyslela sem, pak, že to tu fakt bude a ty to sem dáš? Kdyby nemluvili, tak nebudu brečet a-ale…='(
    "Patříme jeden druhému, nikdo nás nerozdělí, dokud společně neumřeme."
    To je tak rozkošný ='(

  4. Krásný, moc krásný, no jako vždycky, když si můžu číst o jejich milování, které ty dokážeš tak úžasně, neotřele a velice barvitě popsat. To dnešní mi připadalo tak intenzivní, jako by to mělo být snad naposledy, ale to je asi jen můj pocit z těch všech šílených událostí, co se kolem dvojčat dějí.
    Až se budou milovat příště… no jo, kdy a kde asi tak bude nějaké to příště, že? Jsem zvědavá, co si na nás přichystáš dál 🙂

  5. Wooow! To je fakt perfektní, vážně obrovská poklona! Tak jako vždy, zase úžasnej díl…no snad to kluci nějak zvládnou…a Filip taky…:-)

  6. *YES* to bylo hodně hot, ale zatraceně hodně. A takový dlouhý. 😉 Konečně začíná svítat na lepší časy. Tom má plán! Neuvěřitelně jsi mi zlepšila náladu tím, že se něco bude dít. Já se strašně bála, že se prostě Bill ožení, Tom odstěhuje, občas si to někde rozdají a budou čekat, až uteče nějaký čas, aby se Bill mohl zas rozvést. Ale tohle vypadá na nějakou zajímavou akcičku. Tos mě vážně potěšila. Už aby byla neděle!

  7. teda Janule… jsi vážně dobrá! takhle úžasně, dlouze a žhavě popsat sex nedokáže jen tak někdo…;) to byl opravdu nepřekonatelný díl, moc jsem si to užila, jsi úžasná! doufám, že se to Filipovi podaří znovu sestrojit, protože z představy, že by se tihle dva rozkošní koucourci měli rozdělit, mi puká srdce…;)

  8. To jsou šoky takhle po ránu:) Konečně se mi podařilo dostat se ke čtení… od té doby, co jsem dostala řidičák, je to bída – pořád někdo chce, abych ho někam vozila, takže denně projezdím aspoň dvě hodiny. A když už se dostanu k počítači, jsem většinou moc unavená na čtení nebo psaní, radši si pustím seriál a předstírám, že se učím anglicky:) Ovšem dneska mám konečně klid, takže jsem se do toho pustila… a hned taková ostrá akce:D Minulý díl jsem četla na několikrát, vždycky mě něco vyrušilo, takže konečně dneska jsem ho dojela celý. Akce ve sprše byla sama o sobě dostatečná, myslela jsem, že v tomhle díle už nebude pokračování… to jsem se ovšem spletla:)
    Tyhle díly se opravdu špatně komentují, všechno bývá řečeno v textu a opakovat to nemá smysl:) Ale tentokrát musím aspoň zmínit Billovu odvážnost, s jakou říkal Tomovi, co by chtěl dělat:) Většinou mi tady pořád hrajou nějaké písničky, ke čtení i psaní, ale teď jsem to musela vypnout, abych se líp soustředila a nic mi neuteklo:) Jinak perfektní sehranost a synchronizace, je vidět, že se znají dokonale a přesně vědí, kam a kdy šáhnout, aby to bylo co nejlepší:D:D Zkrátka perfektní akce jako vždycky v tvém podání:)
    No, dneska nejsem ve formě na psaní komentářů, včerejšek byl náročný a ještě mi to moc nemyslí… přece jenom jsem před chvílí vstávala:) Jdu na zatím poslední díl, třeba se to zlepší:)

  9. Tyjooo tohle byl naprosto dokonalej díl … Snad to Filip postaví včas, než se ze Sabine vezmou .. I když po Filipově zásahu asi žádná svadba nebude !! Achjooo, je to tak šíleně komplikovaný, ale takoví děje mám ráda.

    Heh když sem četla tu svadbu v úvodu tak sem myslela že to bude svadba Filipa a Vall a ty mi klidně "zabiješ" nevěsto, no je toto normální ? 😀

    Časoprostor je strašně chytlavá a úžasná povídka …

  10. Tak tohle mě dokázalo malinko uklidnit, ale konec mě zase dostal tam, kde jsem byla u minulého dílu. Já prostě to Billovo brečení a litování se momentálně nezvládám. Nechci být hnusná, to vážně ne, ale nějak mi teď u posledních dílů pije krev. Jak kdyby byl on ta největší chudinka!
    Teď si tady sama sobě nadávám, jak hnusná k Billovi jsem, že to taky nemá jednoduchý a že je děsně citlivý..já to chápu, tohle všechno vím..ale prostě vím, že Tom je na tom hůř, jenom se snaží být silný.
    No, asi si budu muset dál chviličku od povídky pauzu, nebo já jsem schopná začít Billa i na chvilku nenávidět, jenom kvůli mojí aktuálně blbé náladě 😀 Snad až se vrátím k povídce, tak na to budu mít jiný názor 😉
    Každopádně povídka je naprosto dokonalá, moc ráda se do ní zas a znova ponořuji, ale poslední díly byly na mě vážně děsně depresivní a smutné, že to nějak přestávám zvládat. Moc doufám v to, že se to brzy obrátí k lepšímu, ale nevím nevím…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics