Jsi jenom děvka, Bille 5.

autor: Vanity

Bill polkl. Doufal, že tuhle chvíli oddálí, co možná nejvíce. Nešlo mu o to, že by se Toma nechtěl dotýkat, ale rozhodně netoužil přijít o to někde uprostřed lesa na nepohodlné a vlhké zemi. Ano, byl ještě panic. Byl sice děvka, nebo to o něm alespoň Andreas tvrdil, ale i přes to na sebe skoro nenechal sáhnout. Andreas jej měl spíš jen na okrasu, protože Bill dělal svým zákazníkům hodně velké potíže. Kousal, škrábal, kopal…
Tom se na Billa pomalu otočil. Chtěl vědět, jak bude reagovat. Zadíval se mu do očí a usmál se.
Bill o krok poodstoupil.
„A co mám… udělat?“ zeptal se opatrně. Doufal, že po něm nebude chtít rovnou sex. To by nezvládl, nechtěl.
Tom si jazykem přejel přes spodní ret a dělal, že přemýšlí. Moc dobře věděl, co po něm chce. Bylo mu jasné, že se Bill bojí. Ale teď už věděl, že když na něj bude hodný, bude Bill poslušný.
„Jen chci vidět, co v tobě je,“ řekl a přešel k němu blíž. Jenže krok, který udělal Tom k němu, udělal i Bill od něj, ovšem jen do té doby, než se zastavil o kapotu Cadillacu.
„Ale já nechci…“ špitl Bill potichu, sotva jej Tom slyšel.
„Bille, raději poslouchej. Sám moc dobře víš, že když budeš poslušný, bude všechno v pořádku. Nechci se s tebou vyspat. Tyhle praktiky možná zastávají ostatní. My nechceme svým hračkám ubližovat, neměli bychom z toho žádný prožitek,“ řekl Tom a vzal Billa za předloktí. Dovedl jej k zadním dveřím jeho auta a otevřel.
„Chci po tobě, abys mi dokázal, že mě umíš vzrušit. Nic víc,“ dodal Tom a zalezl do auta za Billem. Pohodlně se usadil na prostorné sedačce a opřel se.
„Tak dobře,“ souhlasil Bill. Jen se bál, že jej nedokáže vzrušit. Se strachem v očích se obkročmo usadil na Tomově klíně a dlaněmi se opřel o jeho ramena. S pohledem zabodnutým někde za Tomem se chvíli vrtěl na jeho klíně, aby se uvelebil. Tom měl co dělat, aby nezasténal. Byl si téměř jistý Billovým úspěchem. Stačilo jen, aby se na něj podíval a podlamovala se mu kolena, navenek to ale nechtěl připustit. Rukama mu prošlo už tolik dívek, jako nikomu jinému a nechtěl si připustit, že by jej takhle dokázal vzrušovat kluk. Bill mu přišel tak sexy, zvlášť pokud na něj hleděl se strachem a obavami. Jeho laní oči jej fascinovaly. Ale nechtěl mu to tak moc usnadnit.

„Tak?“
„Jo, já jen… smím… smím tě políbit… sem?“ zeptal se Bill a ukazováčkem se dotkl Tomových rtů. Tom zavrtěl hlavou. Děvky nelíbal. Nikdy.
„Dobře…“ přikývl Bill a svými ústy se přesunul na Tomův krk. Lehce rty přejížděl od ucha až ke klíční kosti. Musel si přidržet Tomovo triko, aby se k jeho tělu vůbec dostal. Jazykem mu na krku tvořil vlhké cestičky.
„Můžu tě svléknout?“ Bill se pro jistotu pořád na všechno ptal, chtěl si být jistý, že neudělá něco, co by mohlo Toma rozčílit. Zatím to nebylo tak strašné, Tom vlastně nic nedělal, ale bál se, že kdyby něco popletl, Tom by mohl být surový.
„Jen triko,“ řekl Tom a zvedl ruce. Bill chytl okraj Tomova trika a přetáhl mu jej přes hlavu. Položil ho na vedlejší sedadlo a pak se otočil zpět k Tomovi. Sklonil se hlavou k jeho hrudi a jemnýma, drobnýma pusinkama jej nevědomky přiváděl k šílenství. Zastavil se na bradavkách. Jednu začal tisknout mezi prsty a na druhou použil jazyk. Oblizoval ji a jemně stiskával, dokud pod návalem horkého vlhka, neztvrdla.
Pak se narovnal. Nahmatal na sedačce tlačítko, kterým položil Tomovo sedadlo dolů tak, že Tom prakticky ležel a jazykem pokračoval dál. Z hrudníku se dostala až k pupíku a několikrát za sebou vjel dovnitř. Chtěl ještě níž, aby mohl Tomovi přivodit trochu víc slasti, ale Tom jej zastavil. Řekl mu, aby si sedl vedle a sám se kouknul na svůj vztyčený klín. I přes kalhoty bylo vidět, že Bill uspěl.
„Počkej tady…“ špitl Tom a sám vystoupil z auta, jen aby mohl rychle zaběhnout za nejbližší strom, opřít se o něj, sundat si kalhoty a rychlými pohyby se zbavit mučivého napětí, které jej sužovalo.
Naprosto klidný a vyrovnaný se vrátil k autu, oblékl si triko a sedl si za volant. Bill si přelezl dopředu a připoutal se. Chvíli se na Toma jen zbožně díval.Věděl, co v lese dělal. Bylo mu to více než jasné a připadalo mu neskutečně rajcovní vidět jej jen malý okamžik po tom, co se udělal. Náhle zalitoval, že jej měl jen vzrušit. Litoval toho, že jej k vrcholu nepřivedl on sám. Ale on to napraví. Bude mít ještě spoustu příležitostí.
„Kam jedeme?“
„Nejdřív do Berlína, musím si něco zařídit. Přespíš u mě v bytě a ráno uvidíme,“ řekl Tom a opět se zapojil do provozu na dálnici vedoucí rovnou do města.

*****

„Tome, máme problém…“ zvolal Robert, jen co spatřil svého přítele ve dveřích klubu.
„Cože?“
„Amy utekla.“
„Jak prosím?“ otázal se Tom se zdviženým obočím. On snad špatně slyšel?
„Utekla,“ zopakoval Robert tišeji.
„Jak ti mohla zdrhnout, ty idiote! Měl jsi ji na starost, neříkal jsi náhodou, že už byla dobrá? Dali jsme ji do klubu, protože jsi tvrdil, že se nemůže nic stát! Bože, ty jsi vážně idiot…“ otituloval jej Tom a hned vytáhl mobil, aby zavolal na místní policii. Měl spoustu známých mezi vlivnými lidmi a šéf policejního oddělení v Berlíně byl jedním z nich.
„Hansi? Tady Tom, Robertovi uteklo zboží, musíme ji najít. Odfaxuju ti fotku, vydrž chvilku,“ řekl a zavěsil. Došel do své kanceláře a našel v počítači Amyinu fotku. Byla to krásná vysoká blondýnka s modrýma očima. Jenže jak byla krásná, tak byla mazaná. Tom Roberta varoval, tušil, že bude nějaký problém. Jenže Robert měl vždy svou hlavu a na radu nějakýho týpka bůhví odkud nebral ohled.
Tom fotku vytiskl a poslal faxem Hansovi. Snad ji brzy najdou. Tom se rozhodl, že takové zboží, jako byla Amy, už nikdy Robertovi nesvěří.
Rozčilený, až se v něm vařila krav, se Tom vrátil do svého bytu, kde už na něj čekal Bill.
„Okamžitě se svlíkni a běž se vykoupat!“
„Ale…“ chtěl Bill odporovat. Nechápal, proč je Tom tak nepříjemný.
„Neslyšel jsi?“ vyjel na něj Tom, popadl jej za ruku a smýkl s ním o dveře koupelny.
„A dělej!“ dodal rozzuřeně a odešel si k minibaru nalít whisky.
Už byl zase v Berlíně.

autor: Vanity
betaread: Janule

17 thoughts on “Jsi jenom děvka, Bille 5.

  1. jeeežiiiš.. rychle další díl bo umřu nedočkavostí!! boze tahle povídka je suprová upa luxusní !!!

  2. Zhltala jsem tenhle perfektní díl, kterej mi zase přišel hrozně krátkej… xD Kéž by to přibylo najednou a já bych mohla jen postupovat díl od dílu a hltat…a hltat…
    Jsem tak hnusná, ale prostě se mi líbí, když je Tom surovej…

  3. hmm Bill se vyznamenal. A chudák teď mu Tom dělá takový šoky. Rychle dáál. Tuhle povídku žeru.

  4. Amy utekla 😀 Tak to je teda gól, povedlo se jí to, holce… I když, kdo by chtěl být ve společnosti s Robertem? Já teda rozhodně ne 😀
    Vanity, ty mě naprosto dostáváš… Zvlášť scéna v autě byla totálně fascinující… ♥♥♥ Yeah…

  5. Dáááááááááááááááááááááááááááááááááálllll!!! Dááááááááááááááááááááááááááááááál!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics