Orgasmus za zdí

autor: Doris

Tom

Tom seděl na svojí posteli, na sobě jen volné trenky. Seděl a díval se na stěnu vedle svojí postele. Tam za ní je on. Ten, bez kterého nemůže být. Snažil se nevnímat stažené hrdlo a to známé mravenčení v celém jeho těle. Pevně zavřel oči a rukou se zatáhl za dredy. Sám sebe tak donutil zaklonit hlavu. Ztěžka polkl a následně vydechl ústy, které nechal pootevřené. Musel. Už zase musel. Každá myšlenka na Billa jeho tělo naplňovala vzrušením a chtíčem, které nedokázal ovládat. Jednou rukou se stále tahal za dredy nad svým čelem, zatímco tou druhou si začal přejíždět po hrudi. Prstem dráždil jednu svojí bradavku při představě, že to dělá právě Billův jazyk. Při téhle představě donutil sám sebe ještě víc zaklonit hlavu a hlasitě vydechnout. Jako by na sobě cítil ty horké a vlhké doteky, prokládané drážděním kusu oceli, kterou jeho bratr měl ukrytou v ústech. Tvrdě si teď palcem přejel po bradavce s představou, že mu tuhle slast způsobuje Billův piercing.
„Bože, Bille,“ zasténal hlasitě, aniž by si uvědomil, jak tenké zdi tu jsou. Pustil svoje dredy a pomalu svou rukou sjížděl přes obličej směrem ke krku. Když se dostal až ke svým rtům, skousl si malíček a znovu ztěžka polkl. Křečovitě zavřel oči a trochu se prohnul v zádech, když si přejel po druhé bradavce. S tím, jak jeho ruka opouštěla bradavky směrem na břicho, jeho druhá ruka opustila obličej a sklouzla po jeho krku. Zaťal do své kůže nehty, čímž mu na napnuté kůži jeho krku zůstaly zarudlé stopy.
„Aaach,“ zasténal opět hlasitě, prohnul se v zádech a bříšky prstů se snažil stisknout kůži na břiše.

Bill

Pomalu se zvedl od svého stolu a přešel ke zdi, za kterou se nacházel pokoj jeho bratra. Slyšel ten hlasitý sten z Tomových úst. S pootevřenými rty a zvláštním výrazem ve tváři se zapřel rukama o společnou zeď. Bylo mu jasné, co jeho bratr dělá nebo se chystá dělat a jeho steny Billa přiváděly k šílenství. Zavřel oči a zaposlouchal se. V mysli mu vyvstal obraz Tomova obnaženého těla. Prudce zaklonil hlavu a nehty se snažil zatnout do stěny, když uslyšel další Tomův hlasitý sten. Bože, proč musí mít Tom postel zrovna u téhle zdi. Bill se snažil nevnímat to známé toužebné mravenčení v jeho těle a zejména v podbřišku. Proč mu tohle způsobuje jeho vlastní bratr? Bill jen ztěžka polkl a hlasitě vydechl. Možná až moc hlasitě. Bill se zachvěl. Ten spalující pocit už se nedal vydržet. Udělá to. Udělá to a chce při tom slyšet Toma. Jedním rychlým pohybem nechal sklouznout svoje tepláky ke kotníkům. Posadil se na postel a pořád poslouchal. Od bratra ho dělila jen ta tenká zeď. Dlaní se o ní křečovitě zapřel a zaklonil hlavu.
„Tome,“ vydral se mu z hrdla hlasitý sten, když si tvrdě přejel přes své mužství s představou, že to udělala právě Tomova dlaň. Dech se mu zrychloval a on zatínal nehty do stěny. Vzrušovalo ho, že Tom je tam vedle a může ho také slyšet. Ještě jednou si po něm tvrdě přejel a zaryl nehty do svého stehna. Hlasitě zavzdychal a nadzvedl pánev. Chtěl vydráždit sám sebe. Ztěžka polykal a ani v nejmenším se nebránil představám, co právě dělá jeho dvojče.

Tom

Jednou rukou si přejížděl po podbřišku a druhou zatím zatínal do stehna. Jeho tělem projela další obrovská vlna vzrušení, když se odvedle ozval Billův hlasitý vzdech. On dělá to samé. Tom ztěžka vydechl a prohnul se v zádech. Jeho tělo prostupovalo stále větší horko. Tom už to nemohl moc odkládat. Zjištění, že jeho bratr je tam za zdí a uspokojuje se, ho naplňovalo neovladatelným chtíčem. Rukou vjel pod trenky, uchopil svůj penis a palcem si kroužil po špičce.
„Jo, Bille,“ téměř zakřičel vzrušeně Tom a dál se nechal unášet představou, že ho do téhle extáze dostává Bill. Že je to právě on, kdo mrštným jazykem krouží po špičce jeho penisu. Tomovo čelo se začalo rosit potem a tváře nabraly červenou barvu. Teplota jeho těla by se snad už dala srovnávat s teplotou slunce. Mravenčení v jeho těle každou chvíli nabíralo na intenzitě a břišní svaly se křečovitě stahovaly a uvolňovaly od neustálého prohýbání a vzrušeného kroucení. Poslouchal sténání z vedlejšího pokoje a pomalu začal rukou pohybovat. Tom už nedokázal ovládat vůbec nic. Nejraději by se zvedl a odešel za Billem, aby ho nejen slyšel, ale i viděl. Aby se ho mohl dotknout, aby celé Billovo počínání mohl převzít do svých rukou, aby to byl právě on, kdo ho dostane až na samý vrchol. Ale kvůli stále narůstajícímu vzrušení nebyl schopný jiného pohybu, než chtivé prohýbání těla doprovázené hlasitým sténáním.
„Křič, Bille. Dělej, chci tě slyšet,“ zavolal zadýchaně na svého bratra. Jednou rukou uhodil do zdi a druhou zatím zrychlil tempo při svém ukájení. Hlasitě zasténal, když se od vedle začaly ozývat ještě hlasitější vzdechy. Celé Tomovo tělo se rosilo potem a on cítil, že už nebude dlouho trvat a zaplaví ho vlna orgasmu. Ještě trochu zrychlil pohyb rukou, křečovitě se prohýbal v zádech a pevně tiskl peřinu pod sebou.
„Bille,“ hlasitě zasténal, naposledy se prohnul a ucítil ve své dlani teplou tekutinu. Zůstal vyčerpaně ležet a snažil se to rozdýchat. V hlavě mu neustále běhalo jméno jeho bratra.

Bill

Už nemohl tohle napětí vydržet. Sténání jeho bratra ho dovádělo k šílenství. Obmotal štíhlé prsty kolem svého penisu a pomalu začal pohybovat. Druhou rukou si přejížděl po stehně. Nijak netlumil vzdechy. Věděl, že to Toma rajcuje. Trochu zrychlil a do stehna zatnul své dlouhé nehty.
„Ahmm,“ zavzdychal hlasitěji a zaklonil hlavu.
„Ach, Tome,“ vydralo se mu z hrdla a prsty kolem svého penisu semkl ještě trochu víc k sobě. Veškeré jeho pocity nabíraly na intenzitě. Vlna vzrušení ho zaplavoval stále víc. Vzrušovala ho představa, že by tohle veškeré počínání na něm dělal Tom. Musel se křečovitě prohnout v zádech pod návalem nepředstavitelného chtíče, když na něj Tom zavolal a uhodil do zdi.
„Aach,“ vzrušeně zasténal a ještě zrychlil pohyb své ruky. Cítil, jak se mu vlasy lepí na obličej a jeho tělo přímo hoří. Sténal a slastně vnímal to hřejivé mravenčení v jeho těle a hlavně v podbřišku. Jeho tělo se lehce třáslo. Cítil, že už bude.
„Tome,“ téměř zakřičel Bill, když uslyšel poslední sten svého bratra a také se udělal. Ještě celý roztřesený se zvedl, ruku utřel do kapesníku a udýchaně šel k Tomovi do pokoje.

Ani se neobtěžoval s klepáním a ihned vešel. Došel až k Tomovi, který ležel na posteli, a ihned ho začal vášnivě líbat. Tom ho na sebe prudce stáhl a ihned mu to oplácel. Jazykem si dráždivě pohrával s tím jeho. Jejich horká těla se o sebe třela a nedovolovala tak ani jednomu, aby jejich vzrušení polevilo. Chtivě se líbali a ztěžka při tom funěli tomu druhému na tvář. Jejich dech neměl šanci se uklidnit zrovna tak jako vzrušení.
„Příště ti to chci udělat já,“ vydechl Bill Tomovi vzrušeně do ucha. Tom jen zaklonil hlavu a pousmál se.
„Myslím, že můžeš klidně hned,“ vydechl chtivě a znovu začal Billa líbat.

autor: Doris
betaread: Helushka

23 thoughts on “Orgasmus za zdí

  1. Bože to je dvojka 😀 Naprosto perverzní a úchylná dvojka xDD Já sem se tak musela smát 😀 skvělý =)

  2. 😀 Předpokládám, že rodiče právě nebyli přítomni doma 😀 Živě si totiž dokážu představit vykulenou Simone, která čumí jak puk xD
    Krásnýý ♥♥♥ Doris, doufám, že brzo se dočkáme další takovéhle vzrušující povídky 😀

  3. jéé moc vám všem děkuju. Sem ráda že se to líbilo. Moc jste mě potěšili. Já určitě něco zase vymyslim.
    Btw. tohle mě napadlo ve sprše jo 🙂 tak je vidět co to semnou dělá.

  4. Pěkná, úžasná .. nejde ani popsat .. nejvíc co se mi líbilo a musela jsem se při tom smát bylo, jak Tom bouchl na Billa.. 😀 <3 <3

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics