Zapleten v lásce 2.

autor: Ivetka
,,Tak dělej, vstávej, musíme vyrazit.“ Bill nespal, ale prostě nebyl schopen jediného kroku. Ruce ho pálily od provazů, jež pevně svíraly jeho zápěstí, a hlava mu třeštila. V hlavě slyšel každou kapku, která dopadala na zem z promokajícího stropu. Když muž, který byl vyslán, aby pro Billa zašel, viděl, že Bill není schopen žádné činnosti, vzal jej do náruče a co nejrychleji ho odnesl do černé dodávky, která spolu s ostatními mafiány čekala venku před tak tak stojícím domem.
Bill nevnímal cestu, jen začal uvažovat, že i přes to, že na něj doma nikdo nečeká, je radši v Německu v bezpečí. Ne nadarmo se říká všude dobře, doma nejlíp. Začal vnímat teprve, až když dorazili na místo. Obloha jako by se najednou proměnila z oblačnosti na jasno. Začal vnímat teplo sluníčka, které ho řezalo do očí, a sledoval tu obrovskou vilu, která před ním stála. I přes to, že po tomto přepychu Bill vždy usilovně toužil, chtěl domů, obejmout lidi, na kterých mu záleží a kterým záleží na něm.
Strach se ho zmocňoval pořád víc a víc. Nevěděl, kde je, jak se dostat domů, nevěděl naprosto nic, jen to, že tohle všechno se stalo kvůli nebezpečným intrikám jeho otce. Chtěl zastavit čas, vrátit všechno zpátky, všechno změnit. Proč tohle jeho otec dělá? Co mu to do života dává? Vzrušení z dobrodružství? Nebezpečné věci ho vždycky lákaly. A proč jeho matka začala s alkoholem? Kvůli otci? Pořád si stěžovala, že nemá peníze, když Bill potřeboval něco do školy, ale na cigarety a zapáchající alkohol měla vždycky, když si vzpomněla.

,,Pánové, jak se zdá, máme novou práci. Včera večer tu byla jedna paní, která se mi představila jako Kaulitzová. Jedná se o jejího synovce. Za deset minut se všichni sejdeme v kanceláři na poradu, abych vám případ objasnil,“ poručil ředitel kriminální policie v Německu.
,,Jedná se o Billa Kaulitze, který pochází z Magdeburku. Dříve bydlel s rodiči. Jeho matka se léčí kvůli alkoholu a jeho otec je stíhán kvůli mafii. Už dlouho s ní má problémy a teď, jak se zdá, do toho zatáhl i svého jediného syna, který bydlel u sestry otce, u jeho tety. Podle výpovědí paní Kaulitzové se Bill asi už nenachází v Německu, ale někde v zahraničí. Nevíme, kde je, ale je to naléhavé. Musíme to začít řešit, tohle není sranda. Tomu klukovi bylo před měsícem 18 a příští rok chtěl jít na vejšku. Má celý život před sebou. Jako hlavního velitele této akce chci jmenovat Toma, ten pro tyhle případy má větší cit. Tome, tady máš složku, která obsahuje jeho fotografie a všechno, co zatím potřebuješ. Snaž se, prosím…“ Schmitz, ředitel místní policie, vložil papírovou kartu do rukou dredatému, dá se říct, ještě klukovi.
Bylo mu před nedávnem teprve 25 let. A jak se jeho nadřízený trefil, on má pro tyhle případy velmi zvláštní cit. S úsměvem kývl a po rozpuštění party se vydal do své kanceláře, kde otevřel příslušnou složku a začal si pročítat celý případ. Našel i obálky s fotografiemi pohřešovaného. Prohlédl si asi 15 fotografií a s Billem se ,,seznámil“. Vrtalo mu hlavou, jak někdo může udělat něco takového a jak otec vlastně vůbec může dovolit, aby mu sebrali jediného potomka. Bill vypadal na pohled velmi společensky. Podle výroku jeho tety je Bill citlivý, upřímný a chytrý chlapec, což Tom na lidech zbožňoval nejvíc. Fotografie si prohlížel pořád dokola asi hodinu. Připadal mu, jako by Billa znal, jako kdyby ho někde viděl, třeba i ve svých snech. Připadal mu zvláštně krásný a musí být pošpiněný činy jeho rodičů, za které nemůže.
Tom si k pohovoru přivolal všechny, jeho tetu i strýčka, prarodiče, dokonce zajel i do léčebny za jeho matkou, která když se dozvěděla, co je s jejím jediným synem, se málem zhroutila. Bylo mu jí líto, ale z části za to zřejmě může taky.
,,Nebojte se, paní Kaulitzová, my vám syna najdeme, jen potřebujeme čas. Vy zatím buďte v klidu a plně se soustřeďte na svou léčbu. Slibuji vám, že o všech změnách a novinkách vás budu informovat,“ snažil se jí uklidnit. Asi musela mít velkou kuráž, když se na léčení dala sama, kvůli svému synovi. Na čem Tomovi ale teď záleželo nejvíc, bylo najít Billova otce. Jedině ten může vědět, kde se Bill nachází.
autor: Ivetka
betaread: Helushka
Klikněte na anketu, dík. J. :o)

8 thoughts on “Zapleten v lásce 2.

  1. Tak Tom bude záchranář! No skvělá role, začínám se pěkně těšit 😀 Moc dlouho nenapínej, holka 🙂 Těším se na další díl!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics