Vesnický prázdniny 20.

autor: Ivetka

Sedím právě ve vlaku, hlavou kývu do rytmu mojí oblíbené písničky. Jedu totiž za Tomem, dohodli jsme se, že spolu dneska někam zajdeme… I když domluva s ním byla těžká, pořád mě upozorňoval, že něco zažiju, ať se těším apod., byl jsem zvědavý, co z něj nakonec vypadne…
Byli jsme dohodnutí jako tenkrát – Tommy na mě bude čekat na nádraží a potom spolu někam zajdeme, kam to ještě nevíme.
Ve vlaku jsem strávil takřka půl hodiny, než to dojelo na konečnou stanici, tam, kde jsem já vystupoval. Vypnul jsem si Mp3, uklidil ten maličký přístroj do tašky přes rameno a šel tam, kde na mě měl čekat Tom – pod informační tabulí o odjezdech a příjezdech vlaků.
Už zdálky jsem ho viděl, dnes neměl na hlavě ani čepici, dredy měl svázané do poloculíku červenou gumičkou, ruce v kapsách u kalhot. Slušelo mu to, to se musí nechat.
,,Ahoj, broučku“ přitáhnul si mě jednou rukou a s andělským úsměvem mě políbil…
,,Ahoj,“ úsměv mu oplatím a obejmu ho okolo krku. ,,Tak co, stýskalo se ti?“ dodám…
,,No mě jo, co tobě?“ po cestě neznámo kam si povídáme…
,,Mimochodem, kam to jdeme, Tome?“ zeptám se rozpačitě…
,,No… pronajal jsem nám jeden apartmán v nedalekém hotelu, takže tam…“ uculí se a pokračuje dál v cestě. Ani se neodvážím něco namítat a jdu těsně vedle něj.
,,Dobrý den, měl bych tu mít pronajatý jeden apartmán na jméno Kaulitz…“ řekne Tom mladé, drobné recepční, co hned začne ťukat jméno, které jí Tom sdělil na klávesnici…
,,Ano, je to tady, pokoj 294.“ Podá mu klíče a křečovitě se usměje.
,,Jo… díkes,“ popadne mě za ruku a táhne k výtahu.

,,Drobečku, víš jak jsem ti říkal, že se máš na co těšit a že něco zažiješ? Že jsi doposud znal jenom slušného a hodného Toma?“ zamkne dveře a pomalým krokem jde ke mně… S nevinným úsměvem začnu couvat.
,,Ano, pamatuju si to,“ přikývnu…
,,Myslel jsem to vážně, brouku…“ rychle ke mně dojde, vezme mě do náruče jako princeznu a nese do ložnice…
,,Tome. Jestli máš rád sado-maso, mohl jsi mě o tom informovat, psychicky bych se na to připravil…“ zakloním hlavu a kouknu se na moje spoutané ruce nějakými saténovými stužkami.
,,Budeš mě prosit, miláčku…“ pošeptá s naprosto kamenným výrazem a políbí na rty.

— Tom —
Rozhodně to pro něj musí být obrovské překvapení, ale to, co jsem slíbil, dodržím. Pomalu mu rozepnu fialovou mikinku a rozhrnu jí tak, abych na něj dobře viděl.
,,Koukám, že tě budu muset ještě odpoutat, abych ti to měl jak sundat,“ trošku se začervenám a dredy si přehodím na záda.
,,Budeš ležet, klidně, jestli se o něco pokusíš, bude to ještě horší, rozumíš mi?“ zamračím se a pomalu mu rozvážu ruce a posadím ho. Začnu mu sundávat tu mikinu a posléze i tričko.
Natáhne ke mně ruce a pohladí po hrudníku, taky mi začne sundávat tričko, čemuž se nebráním a ochotně zvednu ruce, aby mu to šlo snadněji. Potom ho už ale znovu položím a jemně ho svážu.
Začnu ho líbat na rty, bříšky prstů mapuji jeho horké tváře a krk. Chci ho nejdřív co nejvíc vydráždit a hrát si s ním tak dlouho, dokud nebude na pokraji zhroucení.
Slíbávám mu jemnou, kokosovou vůni z krku a dekoltu, laskám ho všude možně jazykem, kůži mu skousávám, baví mě poslouchat jeho tlumené steny. Po každé chvilce se přesouvám níž a níž, dojdu až k bradavkám… Kouknu se na něj, jak je na tom – kouše se do rtu a zhluboka dýchá – přesně tak to chci!

Jednu bradavku jemně skousnu mezi zuby, načež se ozve hluboký, procítěný sten z jeho úst, jak dokonale mi právě je! Okolo druhé bradavky přejíždím ukazováčkem tak pečlivě, abych se jí nedotkl. Po chvilce jemného skousávání začnu sát a přejíždět po ní jazykem, každým přejetím cítím jak víc a víc tvrdne… zanedlouho si to prohodím a jazykem zpracovávám jeho pravou bradavku a tu levou, kterou jsem doposud dráždil prsty teď laskám jazykem.
,,Tommy… dost už… už nemůžu…“ zavzdychá, když ho asi už dobrých pět minut laskám okolo lemu boxerek. ,,Ani jsem nezačal“ zamračím se…
,,Nezačal? Koukni se na moje kalhoty, jak vypadám!“ křikne po mně a nohou mě nakopne do stehna. Skloním tedy hlavu a kouknu se na dosud největší pohoří, které jsem kdy viděl… ,,Emm… Slušný, máš na víc,“ mrknu po něm a zase pokračuju, musím se přiznat, že mi to dělá nehorázně dobře, hrát si s ním, provokovat ho, dělat si s ním co chci, když vím, že on s tím nemůže nic udělat a ještě ke všemu se mu to líbí tak moc, že chce, abych už přestal, protože to nevydrží…

Prstem mu rozepnu knoflík a rozepnu zip – mám už dostatečný cvik… ,,Nadzvedni se trošku,“ šeptnu tak, aby to slyšel, načež mu začnu jemně stahovat kalhoty. Boxerky jsem se rozhodl, že mu ještě nějakou dobu nechám… Roztáhnu mu nohy a od kolen ho začnu líbat na vnitřní straně pravého stehna, to samé potom dělám na straně levé. Po oku sleduju jeho břicho, které se pořád zvětšuje a zmenšuje, pořád rychleji, jak dýchá.
Vrátím se zase k podbřišku a jeho kůži jemně skousnu těsně uprostřed…
,,Aaah… Tommy… prosím… prosím už dost,“ zaúpí, ale já nemám ani v nejmenším úmyslu teď přestávat, teď začíná vrchol toho všeho… Začnu ho líbat na penis přes tenoučkou látku boxerek, někdy použiju i jazyk, snažím se jeho penis co nejvíc stlačit dolů, aby se mu do něj nalilo ještě víc krve, už tak mu v něm slušně tepuje. Vzrušuje mě to, strašně moc, proto jsem se rozhodl nechat si kalhoty, aby to neviděl.
,,Ssss… ne, tam ne, Tome!“ zakloní hlavu a prohne se v zádech, miluju, když ze mě šílí. Přes boxerky jsem začal skousávat jeho vlhkou špičku.
,,Dobře…“ pousměju se a po asi čtvrt hodině, co si s ním hraju ho chytnu za lemy boxerek a začnu mu je pomalu stahovat.
,,Já tě zabiju až mě rozvážeš!“ začne roztomile vyhrožovat.
,,Já vím a už se na to těším, prdelko…“ pohladím ho po bocích a ukazováčkem zmapuji celou délku jeho penisu. Nemusím si ho ani držet, aby měl stojatou polohu, je už tak vzrušený… Myslím, že mu bude dlouho trvat, než slehne.
Palcem ho začnu masírovat na spodní straně těsně u kořene, vím, že to má rád. Odpovědí na to je mi dlouhé zasténání mého jména. Skousnu si spodní ret a usměju se, jsem zmetek, vím to, ale zaslouží si to. Proto palcem ještě trošku přitlačím.
,,Bože můj… já… asi omdlím, motá se mi hlava,“ raději zavře oči a začne znovu zhluboka dýchat, je tak strašně roztomilý.

Rukou po chvilce vyjedu na špičku a začnu mu taky palcem masírovat konec žaludu, špičku má už značně zrudlou a vlhkou, jsem pyšný na to, co jsem s ním dokázal udělat, myslím, že mě vážně zabije, i když jsem to s ním dělal v tom sklepě, neměl nikdy tak vystouplé žíly, jako teď… Nikdy takhle moc vzrušený nebyl, myslím, že každou chvilkou bouchne, jeho steny jsou pořád hlasitější a čím dál tím víc prosí.
Skloním se k němu a špičkou jazyka mu začnu tvrdě jezdit krouživými pohyby po špičce, pěkně pomaličku, aby si to užil i on, ale i já. ,,Oohh… mmmh… to je ono lásko… to je dokonalý…“ zaúpí. Zavřu spokojeně oči, už ho nevydržím dál zlobit, rukou mu ho začnu celého jemně honit, po celé jeho délce, abych ho trošku uklidnil.
Celou jeho délku sjedu několikrát jazykem. Začnu mu co nejpomaleji a nejjemněji to jde masírovat špičku, vyhoupnu se k němu nahoru a začnu ho něžně líbat. Úplně se ke mně natahuje, chce se mě chytit, ale nejde to, nechci ho rozvazovat, chci to udělat až po tom všem.
V puse začnu žmoulat jeho špičku a něžně převalovat v puse, jazykem si s ní hraju do rytmu jeho sténání. Přidržím si ho rukou a začnu mu ho soucitně kouřit. Myslím, že nebude trvat dlouho do jeho vyvrcholení.

O_o

Je toho hodně, trvá mi chvilku, než to všechno spolykám, něco mi dokonce vyteklo i z pusy, proto mu ho začnu pečlivě olizovat, aby na něm nic nezbylo, teprve teď se odvážím ho rozvázat…

— Bill —
Takhle bouřlivý orgasmus jsem v životě nezažil, jsem mu strašně moc vděčný, i když mě to stálo strašně moc sil. Přitáhnu si ho k sobě a obejmu ho. Třesu se a pomateně dýchám, pořád se mi motá hlava. ,,Děkuju…“ zakoktám…
Odpovědí mi je roztomilý úsměv na znamení, že nemám zač a dlouhý polibek… Tolik toho mýho ďáblíčka miluju… a asi nikdy nepřestanu… i když mě takhle zlobí…

autor: Ivetka

betaread: Janule
Klikněte na novou anketu, dík. J. :o)

5 thoughts on “Vesnický prázdniny 20.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics