1000 Meere III 12.

autor: Bitter

Andreas Billa tvrdě políbí a znova přirazí.
,,Au…“ Špitne Bill a schová hlavu do polštáře, ve kterém se snaží alespoň trochu utěšit vzlyky. Věděl moc dobře, že to Andrease maximálně tak víc rozzuří, ale nemohl si pomoct. Každý Andreasův pohyb ho neskutečně bolel.
,,Andy, prosím… přestaň…“ Zasténá bolestí, ale předem ví, že to nemá cenu.
,,Řek sis o to sám… teď buď kurva zticha a uvolni se!“ Praští Billa do zad a ten se zakucká pláčem. Andreas mu za vlasy vytáhne hlavu a vrazí facku.
,,Řek sem ticho!“ Křikne mu do obličeje a Billovi začnou téct slzy o to víc.
Andreasovi je to úplně jedno. Jako smyslů zbavený přiráží do jeho křehounkého těla a naprosto ignoruje, že z Billa teče krev, naopak jej to ještě víc rozvášnilo. Zaryje nehty do jeho kůže, vytváří na bílé pokožce sytě rudé škrábance. Několikrát ho i kousne do ramene nebo krku.
Bill jen sténá bolestí a před očima se mu začínají dělat mžitky. Připadá mu, že to trvá věčnost.
Andreas ještě zrychlí tempo a toho, že Bill téměř omdlévá bolestí, si naprosto nevšímá. Kdyby poslouchal to, co mu říkal, nemusel by. Může si za to sám, tak ať si nestěžuje.
Konečně naposledy přirazí a vyjde z Billa, ten se okamžitě stulí do klubíčka a hystericky se rozvzlyká. Andreas se udýchaně přetočí na záda a chvějícímu se klubíčku nevěnuje žádnou pozornost. Až po chvíli, když se jeho dech naprosto uklidní, se na něj otočí.
,,Můžeš mi říct, proč řveš? Můžeš si za to sám.“ Sykne mu do ucha a Bill se jen přikrčí obavou před dalšími ranami…
Konec Flashbacku

Billovi se zatočí hlava a párkrát rychle zamrká. Na tuhle hrůzu vzpomínal ještě dlouho po tom, co už byl s Tomem, nikdy mu ale nepřiznal, že to bylo až tak zlý. Teď už věděl, že mu to říct měl, nebo alespoň poslechnout toho doktora z blázince, když mu radil, aby Andrease zažaloval. Jenže on chtěl klid. Chtěl být s Tomem a zapomenout…
Bál se, že teď ho to čeká znova. Tentokrát ho z toho pekla nikdo nedostane, protože o tom nikdo nebude vědět…
Andreas si jeho myšlenkové nepřítomnosti naštěstí nevšimne a bez zájmu dává na stůl obložené chleby.
,,Pět cukrů a smetana… pamatuju si to správně?“ Zeptá se Billa, když před něj položí hrnek s kafem. Ten pořád nepřítomně civí do prázdna. ,,Bille…?“
,,Co?… jo jasně… správně…“ Špitne a sedne si ke stolu. Okamžitě si vezme snídani a začne jíst. Jen nenaštvat Andrease, to byla myšlenka, kterou si pořád dokola opakoval.
,,Je to výborný.“ Špitl nesměle.
,,To je fajn… vidím, že ti došlo, jak se máš chovat… věř mi, bude to takhle nejlepší… začneme odznova… musíš uznat, že to bude fajn… Na všechno zapomeneš… na Toma hlavně…“ Bill jen kývne. Pokud chce získat jeho důvěru, musí se vším souhlasit. Andreas mu bude chtít dát ty prášky, tím si byl jistý a na tom se taky zakládal jeho plán na útěk…

,,Mel, notak… alespoň něco…“ Melody jen zavrtěla hlavinkou a odvrátila se od lžíce, kterou před ní Tom držel.
Ten už byl naprosto zoufalej. Už hodinu se snažil ji přesvědčit, aby se najedla, ale marně. Od chvíle, co přijeli z policie, ani nepromluvila a naprosto všechno ignorovala. Zavřela se u sebe v pokojíčku a zírala na Billovu fotku, co měla na stolku.
Nechtěla ani kreslit, a když jí Tom odnesl do kuchyně, aby se najedla, utekla zpátky a i s tou fotkou se schovala pod peřinu. Tom se teda i s jídlem přesunul k ní, ale nemělo to žádný efekt.
,,Zlatíčko… no tak… chceš alespoň něco k pití?“ Zase zavrtěla hlavou a schoulila se pod deku. Tom rezignoval. Položil talíř na stolek a odešel. Sednul si na gauč v obýváku a otevřel flašku vodky. Dřív než se ale stihl napít, někdo mu jí vytrhl.
,,Ať tě ani nenapadne se toho ještě dotknout.“ Napomenula ho Kirsten a flašku uklidila.
,,A proč ne? Je to v prdeli… všechno je v prdeli… Melody nekomunikuje a Billa už asi nikdy neuvidim, tak proč bych nemoh?“
,,Protože meleš z cesty. Billa najdou a Melody bude v pořádku… je v šoku, to je pochopitelný, je to ještě dítě, nemůžeš od ní čekat, že to veme v pohodě…“
,,Jo, tak když seš tak chytrá, tak mi poraď, co mám dělat!?“ Vyjel na ni Tom okamžitě. Nechtěl být na Kir zlej, ale vždycky, když se ocitl v situaci, ze které se neuměl dostat, kopal kolem sebe. Jenže Kirsten už byla vycvičená z doby, kdy dávala do kupy Billa, Tom byl oproti jeho náladám slabej odvar.
,,Třeba posekat trávu na zahradu, mně je to putna.“
,,Jo, takže Billa někde drží ten magor a já si budu klidně sekat trávu?!“
,,No a proč ne?“ Odvětila Kir. Potřebovala ho vyprovokovat k hádce. Věděla, že když se vykřičí, uleví se mu, jenže je vyruší telefon.
,,Ano, Berger…“
,,To jsem já, Keller… našlo se Andreasovo auto…“
,,Kde? A kde je Bill? Není mu něco?“ Vyštěkne hned v naději Tom. V naději, kterou komisař v zápětí rozpráší.
,,Auto se našlo v plamenech a v kufru byla nalezena mrtvola, není možné ji identifikovat a čekáme na testy dna.“
,,Je to Bill?“ Zeptal se tiše Tom a cítil, jak mu na tvářích začínají téct slzy.
,,To ještě nevíme…“
,,Kde jste to auto našli?“
,,V Kolíně nad Rýnem… nevíte, co by tam dělal?“ Zeptal se Keller pochybovačně a Tomovi se zatmělo před očima. Kolín nad Rýnem… Tam ho přece Andreas unesl už tenkrát.
,,Ne.“ Špitl a okamžitě zavěsil. Byli v Kolíně, takže ta mrtvola Bill nebyl, tím si byl jistý, určitě bude chtít Billovi zase dát ty prášky. Naprosto se zbláznil, musí tam dřív, než mu Andreas ublíží, jen si nebyl jistý, jestli to najde. Přece jenom, byl tam jen jednou v životě a teď je už večer. Dojede do Kolína pozdě v noci…
,,Kirsten, potřebuju, abys hlídala malou…“
,,Ale…“ Než stihne cokoli říct, Tom vběhne do chodby, oblíkne se, obuje a jako blesk vletí do garáže. Nasedne do auta, zapne navigačku a zadá jednoduchý cíl – Kolín nad Rýnem.

Bill odnese talíř do dřezu a opláchne ho.
,,Mám to umejt?“ Zeptá se Andrease, kterej dojídá svojí mega porci večeře.
,,Ne… nech to, já to pak udělám… teď půjdeš spát… dám ti ty prášky a půjdeš si lehnout… až se zítra probereš… bude to všechno zase tak jak má.“ Bill jen kývne. Začíná být víc a víc nervózní. Věděl, že pak bude muset hrát naprostou ztrátu paměti a bál se aby něco nepokazil. Navíc jak dlouho potrvá, než ho Andreas nechá bez dozoru doma samotného?
….
Andreas mu podal prášek a Bill si ho vložil do úst. Andreas se otočil pro vodu a to byla jeho chvíle, vyplivl ho do dlaně a strčil pod polštář. Andreas se otočil zpátky a podal mu sklenici. Bill se napil a otevřel pusu, aby si Andreas zkontroloval jak prášek spolknul. Ten se spokojeně usmál a pohladil ho.
,,No vidíš, jak umíš poslouchat, když chceš… Tak a teď spi.“ Špitl a odešel. Bill se zavrtal do peřiny a zavřel oči. Počítal s tím, že ho Andreas bude chodit kontrolovat, proto bude muset předstírat, že opravdu spí, ale ve skutečnosti si bude muset dávat pozor, aby neusnul, kdo ví, co by Andreas mohl udělat…
Jeho předsevzetí se bohužel nenaplnilo a on usnul během hodiny. Probudil se pozdě ráno.
Prudce se posadil a zmateně se rozhlédl kolem sebe.
,,Jak je ti lásko?“ Zeptal se chlapec sedící vedle něj.
,,To… to bylo na mě?“
,,No jistě, Bille… neboj, už je dobře… už jsi doma..“ Bill ho změřil nechápavým pohledem.
,,Já… já tady bydlím?“ Zeptal se pochybovačně a znova se rozhlédl kolem sebe.
,,Ano… oba tady bydlíme… Lásko, co je to s tebou?“
,,Lá – lásko? Ale… ale kdo jste?“
,,Bille, notak to jsem já… panebože on ti zas něco dal…“

autor: Bitter
betaread: Janule
Klikněte na anketu, dík. :o) J.

13 thoughts on “1000 Meere III 12.

  1. a na konec mu neco behem spanku neco dal ne a ten na koho ted mluvil byl Tom n?!? heh to by bylo teda neco…:DD

  2. Tak jako…Bitter ty jsi saďouřice xDDD Chudák Bill…proboha at ho ta dvině hnusná, blonďatá nechá!! Fuj! Ale Bitter..to je tak nádherná povídka, nemůžu se dočkat dalšího dílku, suuuper!

  3. juchůůů! zloprcek můj blonďatej v akciii!! ale Billí se určitě nedá, věřím mu 🙂 a pak tam vletí Tom jak dělová koule a Andy bude mít po hehe 😀

  4. Jé wy to fakt ještě čtete! No mám dost! Hele když se wám to tag líbí, tag jen upozorňuju, že tahle řada bude delší jak dvě předtím a zatím to wypadá tag na dwacet dílů, no tag doufám, že to se mnou ještě wydržíte a  w dohlednu se těšte na další nowou powídku XD
    Tágže etě jednou děkuju a zatim čau

  5. mno tak to mi děláš radost, člověče, že to bude tak dlouhý, tím líp 🙂 a další povídka? to je ještě lepší zpráva 🙂

  6. jeeej, jak jsi uhodla, že jsem chtěla jít původně na DAMU? 🙂 ale fakt, že jo! ale místo toho skončím za barákem 😀

  7. Tyvogo jako konec me zmatl! Divila jsem ze se Andreas otocil ZROVNA ve chvili, kdy mu daval ten prasek a ze si ho neohlidal-bud to byla nahoda jak svina, se kterou Andous nepocital, nebo to udelal schvalne jako test a cekal, co udela Bill… A pak mu to dal mezitim v noci sam a tamto je Tom!:O Nechapu, totalne, jdu na dalsi!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics