To bych neudělal! 4.

autor: Doris

Bill Toma znovu políbil. Jednou rukou ho hladil na krku a druhou mu vjel do dredů. Tom se pochopitelně nebránil. Vychutnával si Billovy vášnivé polibky a držel ho za boky. Ani jeden si ještě před pěti minutami neuměl ani představit, že by se jejich touhy vyplnily, a teď si tu leží vzájemně v náručí a dokazují si svojí lásku. Tom se nepatrně zachvěl. Bill ho totiž právě začal líbat na krku. Napřed používal jen rty, ale postupně přidal i jazyk a několikrát ho i lehce kousl. Tomovi to přinášelo neuvěřitelně slastný pocit. Zavřel oči a vnímal jen Billovy dotyky. Zrychlil se mu dech a pokaždé, když se ho Bill dotkl na tom správném místě, se lehce prohnul a zaryl mu nehty do zad. Pro Billa to bylo znamení, že si vede dobře a jeho samotného to rozpalovalo. Od Tomova krku se přesunul na klíční kost a rameno. Sál jeho kůži a následně ji hned zahrnoval jemnými polibky. Pomalu zajel rukama pod jeho XXXL tričko a hladil ho na břiše a bocích. Tom se pod jeho dotyky lehce chvěl. Bill mu sundal triko a hodil ho někam za sebe. Začal ho líbat na hrudi. Nejprve motýlími polibky sjel linii mezi prsními svaly, a pak se přesunul k jedné bradavce. Kroužil kolem ní jazykem, a pak se jí lehce dotkl pearsingem. Vzal ji mezi rty a lehce sál. Tomovi se prudce zrychlil tep a občas nedokázal potlačit hlasité vzdychnutí. Když si Bill dokonale užil jeho bradavky, přesunul se k té druhé.

„Bille, netrap mě, prosím,“ zakoktal Tom, který se celý třásl a měl pocit, že musí každou chvíli explodovat z toho, jak se v jeho těle hromadí horko. Bill se jen usmál a nedal se rušit. Jeho druhou bradavku si vychutnal stejně jako tu předtím, a pak se konečně začal pomalu posouvat na bříško. Jeho ruce ho přitom předběhly a zatímco si Bill hrál s Tomovým pupíkem, jeho ruce mu rozeply kalhoty a pomalu je začaly sundávat. Tom nevěděl, co má vnímat dřív, jestli Billův jazyk ve svém pupíku a nebo ohromný tlak v trenýrkách.
„Tome ty jsi ale dobytek,“ zašklebil se na něj Bill, když jeho kalhoty odhodil někam za tričkem a prohlédl si bouli na Tomových trenclích.
„Já? Za to můžeš ty. Tak kdo je tady dobytek?“ odpověděl ztěžka Tom. Bill se jen usmál, ještě jedou políbil Toma na pupík a začal se zase posouvat o něco níž, dokud nenarazil na gumu Tomových trenýrek. Trochu víc sklonil hlavu a zajel pod gumu jazykem. Chvíli jen tak přejížděl sem a tam a vnímal Tomovo napětí a vzrušení, které stále víc rostlo.
„Billi, prosím, už to zkrať,“ zažadonil udýchaně Tom. Bill ho tedy zbavil i posledního kousku oblečení, ale rozhodně neměl v plánu Tomovi hned tak vyhovět. Lehce okusoval kůži na jeho podbřišku a hladil ho po stehnech. Tom se snažil jeho hlavu posunout ještě o těch pár centimetrů níž, ale marně. Bill ho dráždil jazykem na citlivé kůži a pomalu se přesouval ke slabinám. Lehce je líbal.

Po několika minutkách se slitoval a rozhodl se konečně Toma uvolnit. Tom už se ani nesnažil tlumit hlasité steny a každou chvíli se lehce prohýbal. Bill sjel jazykem celou délku Tomova penisu od kořene po špičku a tu si pak vložil mezi rtíky. Jen jí lehce líbal a zapojil i jazyk. Když Tom na jeho doteky začal reagovat bouřlivě, vzal ho konečně do pusy. Sjížděl dolů co nejvíc to šlo a nahoru vyjížděl zase tak, aby se vždy jeho špičky dotknul rty a lehce sál. Pohyboval se v pravidelném rytmu a pomáhal si rukou. Tom se musel zakousnout do vlastní ruky, jinak by začal křičet. Žádná holka s ním nikdy nedokázala to, co právě teď jeho bratr. „Bille…“ Zasténal Tom. Cítil, že už dlouho nevydrží. Bill ještě párkrát vyjel nahoru a dolů a za několik okamžiků už poslušně polykal vše, co mu Tom nadělil. Ten se zatím vyčerpaně svalil na gauč a těžce oddychoval. Bill se nad ním sklonil, lehce ho políbil na rtíky a pohladil jeho rozpálené tváře. „Tak tohle se ti zdává?“ usmál se na svoje nejmilovanější dvojče. Tom zavrtěl hlavou „ne, tohle se mi nezdá. Tohle bylo nepopsatelně lepší,“ usmál se a přitáhl si Billa blíž, aby ho mohl políbit.

Najednou zazvonil telefon. „Detektiv König, prosím.“ Bill sledoval jak inspektor vyřizuje telefonát, ale nějak to nevnímal. V ruce svíral hrníček s kávou, která už byla dávno studená a z očí mu tekly slzy. Při vzpomínce na Toma měl pocit, jako by mu někdo vyrval srdce z těla. Vůbec v ten moment nepřemýšlel nad tím, že právě přiznal, že měl twincestní poměr, který je nezákonný. Co na tom sejde. Toma miluje. Detektiv položil sluchátko a zadíval se na Billa vážným pohledem. Bill po něm jen nepatrně koukl a otřel si slzy.
„Já…já jsem ho zabil,“ řekl polohlasně a rezignovaně. Neměl sílu přemýšlet. Nic si z předchozího večera nepamatuje, teď sedí tady na stanici a pořád má na sobě zakrvácenou košili.
„Bille, za prvé nemyslím si, že bys to udělal, a za druhé, celou dobu tu mluvíme o pokusu o vraždu.“ Bill nechápavě zvedl oči. V hloubi srdce sice věděl, že by Tomovi neublížil, ale z toho všeho, co se za dnešní ráno stalo, už si nebyl jistý vůbec ničím. A teď mu ani nedocházela inspektorova slova. „To volali z nemocnice.“ Pokračoval detektiv König. „Toma právě převezli na jednotku intenzivní péče. Je po operaci a přežil, ale ještě nic není vyhráno.“ Bill odhodil hrníček s kávou kamsi do kouta kde se roztříštil o podlahu a prudce vyskočil z křesla.
„Musíme za ním,“ začal chaoticky pobíhat po kanceláři.
„Bille, prosím, posaď se,“ chytil ho vyšetřovatel za ramena. Bill poslechl a posadil se zpět. „Nemůžu tě za ním pustit. Za prvé napřed musíme dopsat tu tvou výpověď a za druhé, k Tomovi teď nemůže nikdo. Ne dnes,“ Bill pochopil. Teď musí opravdu vypovědět každičký detail, aby inspektor zjistil, kdo to mohl Tomovi udělat.
„Můžeme teda pokračovat?“ podíval se na něj prosebně, ale s o poznání šťastnější myslí. Jeho láska je živá. Inspektor jen přikývl a zase se posadil k počítači.

autor: Doris
betaread: Janule

9 thoughts on “To bych neudělal! 4.

  1. já sem tak strašně ráda, že Tomi žije… x)) krásně napsaný… x)) těšim se na další dílek, je to zajímavý… x))

  2. uzasnyyy nema chybu jen tak daaal upe sem se od toho nemohla odtrhnout pokracovaaniii…..

  3. Tak teďka se mi ulevilo 🙂 Tom je živý a to mi zatím stačí :))
    Ale fakt jsem zvědavá, co se vlastně stalo! 😮

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics