Mobilní přístup k blogu

Ahoj twincestní duše :o),
jsem tu znovu celkem brzy, protože se díky včerejšímu článku objevilo víc lidí, kteří psali, že se díky změnám, kterými teď nedávno prošel blog.cz, nemůžou dostat na náš blog z mobilu. Měla jsem tuhle informaci už dřív od Teri.K, ale protože se nikdo další nehlásil, nevypadalo to jako problém větších rozměrů. Včera se přidaly další dvě duše, a proto se tím chci zabývat.
Jak všichni víte, kvůli erotickému obsahu tu máme už delší čas závoru 18+, kterou musíte odsouhlasit, abyste se k nám mohli dostat. Je to nutná ochrana blogu, protože jinak je zranitelný nejen ze strany hackerů, což už jsme zažili, ale bohužel i ze strany administrátorů blog.cz. Když si zakládáte jakýkoliv blog, musíte jako bloger odsouhlasit, že na něm nebudete mít erotický obsah, a že pokud tyhle podmínky porušíte, může vám ho administrátor bez pardonu smazt. Závora slouží jako ochrana těch, co na blog jdou, ale i nás, co ho provozujeme.
Tolik k tomu, proč je to opravdu nutné, a proč to nejde odstranit. Momentálně to ale stejně nejde z technických důvodů ani nastavit ani odstranit, i kdybychom chtěly, protože Blog.cz to zřejmě ještě nedokázal uvést správně do chodu.
Podařila se jim jedna vítaná změna, a to ta, že už na tu výzvu nemusíte klikat každou půlhodinu, jako to bylo předtím, ale stačí, když jdete na stránku poprvé, pak už si vás to ve stejném prohlížeči pamatuje celý den, za což jsem ráda, lezlo mi to na nervy. O jedovatých barvách toho upozornění radši nemluvit… :o)
Ale zpět k věci samé. Pokud patříte mezi ty postižené a zhruba od 9.4. se nemůžete dostat na náš blog z mobilu, napište do komentářů. Abychom mohli vypátrat nějaké společné znaky, čím by to mohlo být, napište, jakého máte operátora a jaký používáte v mobilu prohlížeč.
Mám totiž prozatím od jedné dobré duše ověřeno, že se na blog z mobilu svého kamaráda v pohodě dostane. Používá prohlížeč Opera a má operátora O2. Může to být zrovna tím, že některý z mobilních operátorů blokuje erotické stránky, nebo tuhle funkci nepodporuje prohlížeč, který používáte, což by se dalo asi vyřešit nejlíp jeho změnou.
Volejte svoji infolinku a ptejte se, proč se tam nemůžete dostat a nenechte se odbýt, když vám jako Teri.K sdělí, že jsou to nejspíš placené stránky… jak každý ví, u blog.cz je tohle holý nesmysl. Taky ale můžete mít možná tyhle stránky zablokované kvůli věku, což by asi bylo neřešitelné. Tohle by vám asi museli zařídit rodiče, kteří vám to nejspíš nastavili, což je asi dost ošemetné. Taky to může být ale blok operátora kvůli slovu „incest“, který se v naší adrese vyskytuje… možností je X.
Může to ale být čímkoliv jiným, snad na to nějak přijdeme. Co se týče přístupu z počítače, měli jsme tenhle problém jen u jedné duše a tam se to lehce vyřešilo změnou prohlížeče, ovšem bohužel nevím, z kterého na který. :o)
Prosím o spolupráci i ostatní blogery, kteří tuhle závoru používají a mají s tím nějakou zkušenost, třeba na něco přijdeme dřív. Vím jen o Monice (zdravím naši českou „manips-lady nr.1“ :o) a sorry za nevyžádanou reklamu :-D), která závoru taky používá. Prosím vás, kteří se k nám nemůžete dostat, zkuste jít ze svého mobilu na její stránky (sem) a pokud se tam dostanete, bude nejspíš problém někde u toho incestu v adrese. Napište nám, jak jste dopadli.
Ještě bych vás chtěla poprosit, pokud tenhle problém máte, zapojme do toho i administrátory, dotazujte se na na e-mailu technické podpory blog@blog.cz a ptejte se, jestli by to nemohli odstranit oni, a pokud ne, jestli už nevědí, čím by to mohlo být. Třeba o tom nemají páru a je to naprosto jednoduchá blbinka. Napište jim technické údaje o tom, kdo je váš poskytovatel mobilního interentu, jaký je váš prohlížeč, aby měli informace k řešení. Dokud se o to sami nepostaráme, nic se nevyřeší a vy budete mít bohužel ztížený přístup i dál. Čím víc vás bude, tím dřív se tím budou zabývat a věc případně řešit, pokud je to v jejich moci. V naší to bohužel není.
Nerady bychom riskovaly ztrátu všeho, na čem jsme pracovaly, to doufám chápete. Takže budu čekat na vaše ohlasy, rady, připomínky… cokoliv, co by mohlo pomoci. Zatím ahoj, Janule :o)
EDIT 14:40
takže máme zatím 3 komentáře od lidí, o kterých jsem až doteď nevěděla. U KTHulle má od Vodafone program, který je určený mladým, uvedla věk 16, tam by to mohlo být tím, ale Bitter už svůj problém vyřešila tak, že si zvolila v mobilu zobrazení na šírku a ne na výšku, jak to měla předtím a od té doby se k nám dostane. To by mohl být dobrý způsob, vyzkoušejte to všichni, kterým to nejde, možná je to jen takováhle triviální blbina. Dejte nám vědět, jak to dopadlo, třeba to díky Bitter vyřešíme rychle a bezbolestně. :o) Zatím pa J.
EDIT 15:50
Tak máme první úspěch, KTHulle vyřešila svůj problém s Vodafone live změnou prohlížeče na Opera mini a funguje. Sledujte komentáře, tam se toho dozvíte víc. 🙂 Jsem ráda, že nám to tak hezky jde, možná ani nebudeme muset adminy kontaktovat a přijdeme na to sami. :o) J.

8 thoughts on “Mobilní přístup k blogu

  1. Jeej, to sem vám ani všera nenapsala nebo jj? Já už ani nevím, ale mám taky takovej problém …
    Využívám vodafone live, a ten je myslím pro teenagery … A já tam mám nastavený že mi je 16, a tak možná proto mi to nejde (prostě když se chci přihlásit na váš blog tak mi tam najede ta omezovací tabulka a jende mi kliknout na ,,souhlasím" – ale dřív mi to šlo ..
    Skusím si stáhnout do mobilu nějakej prohlížeč jestli to půjde budu ráda …

  2. No ja mam t-mobile, newim jakej prohlizeč mam sony ericsson w850 ae problem s rozkliknutim se u mě wyřešil tim, že sem si dala zobrazeni na šířku a ne wýšku. Teď už to jde i gdyž pomalu, ae sem ráda i za to já totiž net jinak newedu:-(

  3. a já si myslela, že tenhle problém mám jenom já:-). Mám Vodafone a používám Vodafone live. Ale na stránky kde je 18+ se mi dostat nejde. Zkoušela sem to na všechny co znám a nejde mi to, což je docela špatný, protože když nemám přístup k PC tak sem nahraná.
    Nevím teda jestli je to věkem, ale nikde po mě nic nechtěli a samotnej mobil je psanej na mamku a t= je fakt víc než 18:D.
    Napíšu hezky adminům a budu čekat co se z toho vyklube:D.

  4. Tak… Zdravím vás tu všechny x))

    Mám ten problém jako KaTHulle. Dřív to šlo odkliknout, teď to bohužel nejde. Už jsem to psala Jani asi viď, že mám T-mobile a pprohlížeč Opera mini. No, když jsem to zkoušela k Monice, tak to opět nešlo. No u mě prooblém s věkem nemůže být, 18 mi už je…
    Prostě zzavolám tomu operátoovi a uvidím, nenechám se už odpálkovat. Blog není a nebyl nikdy placený.
    Jinak samozřejmě závora je důležitá, nemůžeme ohrožovat naší úžasnou stránku =))

  5. Tááák už sem to vymyslela … Pro ty kteří mají aktivovaný Vodafone live. si stáhněte do mobili ,,opera mini" (pro mobilní telefony) … dostala sem se na to tak že sem napsala do vyhladávači na vodalone live ,,m.sosej.cz" -> tam sem sjela trošku níž a dala ,,Java aplikace" -> no a tam by ste už měli najít ,,Opera Mini" a to si stáhněte …
    Myslím že na každým mobilu je to jiný, ale v tom m.sosej.cz by ste to všichni měli najít. (Já mám mobil Sony Ericsson K750i) a mě to šlo a v pohodě to můžu odkliknout… Skusit můžete všechno 😀
    Snad vám to teď půjde :-))
    Přeju krásný den TWINSESTčata :-**

  6. Ahoj holky 🙂 Já zatím nepoužívám připojení z mobilu k tomuhle webu, obzvlášť proto, protože mi rodiče mobil pravidelně kontrolují x)
    Kdyby věděli, kam to chodím, asi bych si rovnou mohla jít ustlat pod kytičky 😀
    Každopádně děkuju za rady, možná toho někdy využiju 🙂

  7. No a já tu Operu mám, ale nejde to. Zkoušela jsem to nastavování, jak říkala Bitter, ale žádný takový nastavení tam nemám. Mám mobil Nokia 5610 XprressMusic.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics