Kolik nás ještě zbylo?

Ahoj lidi,
tak k jsem si dneska přemejšlela… :o) Občas mě to popadne, nedá se to nijak zastavit, tak tomu nechávám volnej průběh a čekám, co z toho nakonec vypadne. :o) Dneska se vyloupla myšlenka napsat tenhle článek a zase se na něco vyptávat.
Už delší dobu si všímám, že klesá jak počet komentářů pod články, tak počet návštěv na Toplistu, chodí nám na e-mail míň montáží a fotek, což ovšem není divu, nové fotky prostě nejsou, kluci mají přestávku… ale dokonce i povídky jsou zase v menším počtu, na každou čekám, abych ji hned opravila a měla další dny co zveřejňovat… Proto jsem si řekla, že udělám anketu.
Bude jednoduchá, nic složitýho… 😀 Stačí prostě kliknout na jednu z možností, jak často chodíte na twincestblog. Chtěla bych zjistit, kolik nás ještě zbylo :o), zajímá mě, kolik vás chodí sem k nám, třeba i jednou týdně nebo měsíčně. Cizinců se tahle anketa netýká, protože nebudou rozumět článku ani otázkám, ale stačí, když budeme vědět, kolik nás zbylo domácích včetně Slovenska. V anketě máte víc možností, co se týče frekvence návštěv, takže si vyberte, co je vám libo, uvidíme, jaký bude konečný součet.
Mrzí mě, že nás ubývá, pomalu se možná staneme ohroženým druhem. :o) Když člověk pamatuje dobu před dvěma lety, kdy na blog chodily zhruba tři tisíce lidí denně, má pocit, že všechno končí, ale to bychom opravdu nerady ;-). Doufám, že nás bude pořád dost na to, abychom dál společně mohli tvořit tenhle blog.

Ano… děláme ho všichni společně. Je to zásluha vás všech, kteří píšete povídky, děláte montáže, posíláte svoje výtvory a fotky, komentujete díla těch, co je pro vás tvoří a píšou, za což vám moc děkujeme, a klidně můžete přidat, to se my ani autoři zlobit nebudeme :-D. Jste úžasní, bez vás by to nešlo, protože samy dvě bychom tenhle blog nikdy nemohly naplnit tak, abyste měli deset článků denně, jako je tomu teď.
Tyhle věci ale ovlivňuje spousta faktorů, tak mi kdyžtak do komentářů napište, co si o tom všem myslíte. Proč nás je čím dál míň?
Budu se těšit na váš názor a hlavně na váš počet. Jsem fakt zvědavá, jaké to ve finále bude číslo.
Anketu občas šoupneme pod články s obrázky, pro ty, co tenhle článek propásnou.
Pod povídky je dávat nebudeme, protože ty mají svoje ankety čtenosti, které bych vám tímto ráda připomněla, většina z vás si jich už nejspíš přestala úplně všímat.
Autoři, pokud vám jsou ankety k ničemu, nic vám nedávají, jen vás naštvou, když si přečtete, kolik lidí povídku čte a nic k ní nenapíše, napište mi to do komentářů, ušetřila bych si případně práci a nebo bych je změnila tak, aby vám vyhovovaly. Mohli bychom se vrátit ke starému způsobu s jednou otázkou, nebo to úplně změnit, navrhujte, třeba vás napadne něco lepšího. Je na vás, co mi napíšete, uvidíme.
Mějte se krásně, klikněte na anketu, třeba mi něco napište a užívejte jaro, Vaše Janule :o)

69 thoughts on “Kolik nás ještě zbylo?

  1. Jani, já tu byla pečená vařená X-hodin denně! Ale víš, že mi to jaksi nejde 🙁 Takže nestíhám nic číst a když už, tak s velkým zpožděním, ale každý den sem jukám, abych byla informována. Můj absťák mě dohání k šílenství…

  2. No já se přiznám, strašně se stydím, ale jsem tu pořád a koment nenapíšu a nenapíšu..teda někdy jo, ale nějak to ubývá no…vždycky si říkám, že už se polepším, a pak to stejně nestihnu…
    Dám si to jako předsevzetí do novýho čtvrtletí, cítím v kostech, že to bude lepší XD

  3. myslím si, že teto blog je prostě bestovní xD a ten kdo semnou nesouhlasí je teda pěkná trupka :D…každý den tady trávím skoro všechen volný čas a čtu povídky ;)podle mě sou skvělý a ten kdo je píše mám můj respekt;) sama bych si na to nikdy netroufla xD tak je aspoň čtu :D:D:D:D

  4. já jsem tady každej den tak dvě hodinky xD xD xD vždycky od pěti do sedmi xD
    Je škoda, že návštěvnost klesá…. ale já se této zavislosti nikdy nevzdám!!!!

  5. já abych se přiznala tak tu jsem pečená vařená 😀 ale komenty prostě ne a ne napsat 😀 většinou ho napíšu spíš až na konci povídky nebo tak 😀 ikdyž si říkám ať píšu komenty tak se k nim stejně nedokopu :D..ale ja se určitě polepším 😉 😀

  6. Mě se tento blog strašně líbí….chodím jsem denně…číst vše..povídky…prohlížím si obrázky…prostě vše…hlavně ho neruš…to bych nepřežila!!

  7. No bože, chodím sem nejmíň 20 za den xD stala sem se na tomto blogu uplně závislá, newím co by se stalo, kdyby skončil.. asi by to se mnou seklo xD Ale na komentáře moc nejsem no x(

  8. Jani, Jani… minule jsem nad tím taky přemýšlela, že je už nás strašně málo… Nevím, čím to je… Mě přijde twc pořád dokonalejší a dokonalejší, ale to asi nakonec zůstaneme jen my ty, který jsme v dobré míře úchylný, nemyslíš?^^ Aspoň tak mi to přijde. Každopádně i když čtu vážně povídek tolik, že je spočítám na prstech jedné ruky, tak na blog chodím denně… Sem tu skoro od početí toho blogu a zažila sem pády… ale nikdy nepřestanu tenhle blog milovat♥

  9. Já sem taky chodím denně, máte to tu moc krásný. Mám dotaz; na jakou adresu vám můžu poslat fotomontáž? A s jakým předmětem? Děkuju za odpověď.
    Jinak netrapte se s malou návštěvností, podle mně to zas tak strašný není. Na spoustu blogů nechodí skoro nikdo. Třeba já jsem ráda za pár komentářů týdně a vy jich tu máte sto padesát denně. 🙂 Dobře, zas tolik ne, ale každopádně myslím, že jich přibývá dost.

  10. Jsem tu téměř denně, pokud nejsem zrovna mimo domov, už.. téměř od začátku, prostě od druhého designu 😀 nepamatuju si.. byla to zima 2006? o_O takže dva a půl roku x)Tahle stránka se prostě už stala součástí mého srdce, mojí osobnosti. Pamatuju si tu hodně autorek, spoustu úžasných Kettyiných designů, skvělé diskuze, výborné lidi, co sem chodili. A taky cítím, že už to není takové. No jo, časy se mění a zbudou jen krásné vzpomínky. A pamatuju si i ty špatné věci, co nás potkaly. Ale stále jsme tady a nevzdáváme se, to mě fascinuje x). Abych se moc nerozepisovala, to bych si měla nechat do wordu, tak já sem hodlám chodit ještě pěkně dlouho, dokavaď tento blog bude a nějaký obsah na něm, jsem závislá a jsem na to hrdá O:). Doufám, že to bude ještě pěkně dlouho..
    A vím, že bych seměla stydět, že nepíšu komentáře. Píšu je jen k něčemu, co mě skutečně zaujme a neprojde to mnou a zase ven. Zkusím se polepšit x)
    Miluju to tady ♥♥♥

  11. Ale… takovej smutně laděnej článek 😀
    Já sem teda chodím každej den, koment napíšu občas no…
    Teď se sice zdá, že to kolem toho twincestu tak nějak vychladlo, ale to se spraví hned, jak TH vydaj cédo a začnou se ukazovat na veřejnosti, o tom jsem přesvědčená 😉 Budou nový fotky, nový interview a my se zase budeme rozplývat nad novými doteky, pózami na koncertech a nárážkami v rozhovorech… :))

  12. I když sem nechodím několikrát denně jako dřív, pořád nezapomínám alespoň párkrát za týdne proletět nový věci. Povídky číst nezvládám, ale ráda se kouknu na montážky nebo občas kouknu na nějaký to video.
    Podobně jako Eleanot cítím,že to není tak žhavé jako dřív, ale taky je fakt, že nic nového se teď u kluků neděje. Okurková sezóna, no :)) To přežijeme!

  13. Anežka: montáže a obrázky posílej na e-mail twincest483@gmail.com a do předmětu dej pokud můžeš název montáže, to je občas velkej problém pro Kett, vymejšlet názvy, tak jí ulehči práci 🙂 Samozřejmě ovšem něco originálnějšího, než třeba "twincest" :-D, to by jí nepomohlo. 🙂 Pa J. :o)

  14. Nad tím, proč už nás tolik není, moc nepřemýšlím, protože… sama už tomu nehodluju tolik, jako dřív… U mě je to i časem, protože se musím hodně učit a na twc není tolik času… Ale taky je to tím, že jsem se začla bavit s lidmi, kteří to nesnáší a těch, kteří to milují, kolem mě zůstalo až moc málo… Ale možná je to tím, že si hodně lidí uvědomuje, že twincest je pro ně něco nereálného, nebo nevím…
    Pro mě, ač už nejsem tak zapálená, je to pořád něco, díky čemu se každý večer – nebo aspoň každý druhý – odreaguji a občas i pobavím… Je tu možná tak 5 povídek, které opravdu čtu a chodím sem kvůli nim každý den, abych se koukla, jestli už není nový díl… I na montáže se ráda kouknu a taaaak 🙂

    Ale prostě na twc už není čas a moje "dětská" idylka o tom, jak je to určitě skutečné, už vyprchala a zůstalo jen jakési nadšení pro něco, co mě baví a co mě přivedlo k názoru, že gayové opravdu nejsou špatní 😉

    Takhle to vidím já 🙂 (a omlouvám se za občasný nesouvislosti, ale řeším do toho s kámoškou vlasy a hádáme se, jestli blond nebo hnědá 😀 )

  15. Tak já jsem tady prosím každý den 🙂 A to někdy i několikrát denně, protože mě zajímají nejen povídky, fotky, videa a montáže, ale i názory těch, co sdílejí mou vášeň se mnou 🙂
    Zrovna před chvílí jsem se u příležitosti posledního dílu Michelliny povídky dívala na komentáře z doby přibližně tak před rokem a je pravda, že přezdívky, které se tenkrát objevovaly pod Michellinou povídkou, tady už nevídám. Ale připadá mi přirozené, že spousta dívek, no možná i chlapců :), prostě odpadla od víry 🙂 Mají jiné zájmy, proč ne 🙂
    Až vyjde nové CD, objeví se nové rozhovory a nový Bill se na nás bude culit z každé stránky 😉 Sice tuhle masivní mediální kampaň z duše nesnáším, ale zaručeně přibudou noví fanoušci, no a možná i nějací ti další twincestní nadšenci 🙂

  16. Pokud jsem doma, každou chvílí na twincest.blog.cz najíždím ve svých oblíbených odkazech, i když vím, že další článek tam přibyde až za tolik a tolik minut. Opravdu si někdy připadám naprosto mimo, jako naprostý debil. A stupňuje se to snad čím dál víc. Člověk, aby mě radši nepouštěl na počítač v době, když žádný článek nemá přibýt :oD. Kolikrát se přistihnu, že sama nad sebou kroutím hlavou. No… a teď jak jsi Junl psala o tom, že všeho ubývá. Já se dobrovolně napráskám, že s povídkama to teď pěkně flákám, protože kvůli škole, svým zájmům a především kvůli pěknému počasí, které mě láká ven s lidmi, které mám ráda a nebo jduu samotná. A fotomontáže sice dělám, ale tak hrozné, že si je raději uložím do složky v počítači, aby je nikdo neviděl, nenašel. Ale… twincest u mě nikdy nepohasne…;o)

  17. Já sem chodím denně xD Dycky sem ve dvě vlezu a pak každou půlhodinu xD Ale myslim že by se šikla anketa s jednou otázkou,protože kolik lidí psalo komentář snad vidíme 🙂 Jinak já hlasuju do anket vždycky 🙂

  18. Já tady chodím každý den, snažím se ohodnotit všechny články – obrázky,povídky – a vždy zanechat nějaký komentář.
    Původně jsem tady byla celý den, ale zanedbávala jsem školu, povinnosti a učení.
    Zjistila jsem, že to takhle dále nejde 🙂 Samozřejmě, chodím tady pořád, ale spíš jen zkouknu, co je nového a peláším pryčxD
    Ve škole toho po nás chtějí čím dál víc,blíží se konec školního roku, takže není divu, že se snažím zachránit, co se dá.
    Berte to tak i u ostatních = někteří mohou mít zaracha, jiní komp v opravně, nebo nedostatek času kvůli škole.
    Co semně týče, já hned, jak přijdu ze školy, tak se jdu mrknout na tenhle blog, jenže prostě na něm netrávím tolik času jako předtím 🙂
    Ale nebojte, twincestní fanda jsem pořád stejná – ba, možná ještě větší 🙂

  19. Samozřejmě,že chodím denně..Kdysi jsme tu bývala každých pět minut,jestli tady náhodou není nově přidaný článek xD Popravdě řečeno,teď to dělám taky,ale spíše o víkendech..Teď se musím učit a nejsem tak často na počítači,ale když už na ten počítač jdu,toto je hned první stránka,kterou navštívím..Prostě bez twincestu se žít nedá 🙂

  20. chodim sem každý den ale přibývá málo věcí a povídky už se hodně opakují a ty co mě baví hrozně pomalu přibývaj a je pravda, že je tu málo novinek o tom co se děje se spíš dočtu jinde než tady na blogu a i novy fotky tady chybej treba se objevila fotka tomovyho ucesu prvni vsude byla a tady ne no ale jinak se mi tu moc libi nekončete

  21. No, já sem známá firma…já sem tu každý den jen co přijdu ze školy a vydržím tu aŽ do večera než jdu spát. Mě prostě blog baví a nevydržela bych bez něj! Je to prostě můj svět, moje všechno! A já se toho nevzdám! Nikdy, nikdy, nikdy!

  22. Vždy keď mám zapatý comp som aj na twinceste 😀 bez toho to proste nejde 😀 mýslím, že sem stále chodí veľa ľudí, len nepíšu komentáre. ja si tiež vždy poviem že nezabudni napísať komentár a aj tak vždy zabudnem 😀
    Deni: akože nekaz mi tu moje ilúzie, v mojom svete je twincest reálny 😀

  23. možná to nadšení maličko opadává,s tím bohužel souhlasím…ale je to jen proto,že se neděje nic nového. Nejsou nové fotky ani videa a TH už nějakou dobu nebyly hosty žádné televizní show nebo předávání cen 😉 Myslím,že jakmile vyjde CD zlepší se to,určitě 🙂 …nicméně mám ale stejně takovou obavu…když se twincest objevil bylo to něco naprosto novýho a většině z nás bylo kolem 13 let,takže jsme byli z prvního obrázku líbajících se kluků uplně hotový xDD Začly se psát povídky a fotomontáže byly čím dál odvážnější a odvážnější…s každým novým odhaleným kouskem těl dvojčat jsme šíleli! 😀 Erotické povídky nás naprosto fascinovaly,zaprvé jsme většina něco takového četli poprvé v životě xD a za druhé už jen,že to bylo o našich velkých láskách Billovi a Tomovi,by nás v té době přinutilo přečíst cokoliv ;-D  Bylo to moc krásný a veselý období 🙂 Všichni holt stárneme,z věcí se nejspíš radujeme maličko jinak než když nám bylo 13,ale to neznemená,že ne :)Jestli tu ještě budeme za 5 let (a já věřím,že dost lidem to vydrží;)) taky to tady bude vypadat nejspíš maličko jinak,ale twincest já osobně prostě považuju na lásku na celý život 🙂

  24. ahoj musím říct, že jsem tenhle blog objevila nedávno a to díky jedné osobě, ale je úplně suprovej a od tý doby, co jsem ho našla jsem tady každej den… povídky i montážky, videa, fotky ap. jsou úplně suprový. Tenhle blog je vážně suprovej… 🙂

  25. já sem tu upa každičkej den.. a když néé na kompu tak přes telefon.. akorát když du přes mobila nělá mi problém ta tabulka stránka pro dospělé.. jak se to musí odkliknout protože teď jak je ta nová tak mi to nejde… prosíím Janulko nebo ketty oddělejte to.. prosím prosíím smutně koukám.. :o** jinak tenhle blog je upa best.. nwm si to bez něj představit.. twincest mi přirostl k srdíčku a přemýšlím nad ním i ve vyučování.. stal se ze mně takovej zmagořilej uchyl a poděkovat za to můžu vám.. ste sqělí a nehorázně si vážím že tu ty moe povídky zveřejnujete.. mocko děkuju.. ste moe zlata a ani se nepokoušejte mi to tu rušit jinak si vás najdu a vlastnoručně vám zakroutím krkem :o* 😀

  26. Juuu tendle blog je mou svatýní už sem s ním prožil hodně  a rozhodně se mi to nechce měnit… :-* Já ho chcu aby byl napořád….bo uchylem budu do smrtí….
    Its okey…to be a gay… 😛

  27. Tessyna: Jsi zatím druhá, která má problémy se závorou 18+ z mobilu a já si osobně myslím, že je to tím, že to blokuje operátor, nebo je to prohlížečem. První se s tímhle ozvala Teri.K, ale zatím to taky nevyřešila. My tu závoru oddělat nemůžeme, protože podle pravidel blog.cz se na něm bez upozornění nesmí zveřejňovat erotický obsah. Když ji mít nebudeme, kdokoliv, kdo si bude stěžovat na obsah, může způsobit, že nás smažou, aniž by na to museli upozorňovat. Tudíž závora musí zůstat v zájmu blogu a jeho bezpečnosti. To, že jsme ji neměly dřív, bylo dost velký riziko. Je pořád dost lidí, kterým twincest vadí a kdyby někdo blog smazal, už by ho asi nikdo nikdy nedal dohromady.
    Krom toho, po změnách na blogu se závora momentálně stejně nedá odstranit, nefunguje to. Pokud máš problém, napiš to na blog@blog.cz, aby s tím něco udělali, třeba je to jejich změnama a můžou to ovlivnit oni. Napiš jim, jakýho máš operátora, jakej prohlížeč a jestli nevědí, proč ti to nefunguje. To je momentálně asi jediný možný řešení tvýho problému. První, co bych zkusila, by ale byl operátor, kde bych si na to stěžovala. Musíš ovšem tvrdit, že je ti 18, to je jasný. Pa J. :o)

  28. Já jsem tu sice denně, ale musím se přiznat, že už twincest nečtu, za což se velice stydím, ale na fanart rozhodně nedám dopustit. Zůstala jsem věrná pouze pairingům Bill/Bushido a Bill/OMC. A miluju mpreg, kterého se zde také moc nedočkám. Tudíž se zde mé komentáře neobjevují nijak často. Což tu jistě ani nikoho netrápí. 😀 Samozřejmě v případě, že se zde objeví fanart nebo komix  který mne doslova ohromí,  můj komentář pod ním (většinou) rozhodně nechybí. Ale na čtení jsem velmi náročná. Čtu jen povídky, které jsou napsané "česky". Opravdu mne nebaví číst povídky, kde každé druhé slovo je vulgární, nebo jsou až příliš přeslazené. To by už nejspíš mohlo stačit. A slibuji, že twincest blog budu denně navštěvovat i nadále.  

  29. janča: tenhle blog si nikdy nedělal ambice přinášet novinky o TH, zabývá se pouze a výhradně twincestem, takže tady ani nikdo nový fotky Toma nečeká. Tady se objeví až ve chvíli, kdy bude mít něco společnýho s twincestem, jako to třeba teď udělala Majka na svý montáži. Na novinky jsou jiné blogy, kam nejspíš chodíme všichni, tady nemají co dělat, pokud se ti dva někde veřejně nepolíbí :-D, pak bych tipla, že to tu bude natošup 😀

  30. Ja som tu pred dvomi rokmi uplne fanatizovala, este ked bol stary blog 😀 Teda… ten twincest predtym, ved chapete 😀 Potom som si dala paus, ked ma TH vobec nebrali a teraz na nich sice nefanatizujem ako doteraz, ale twincest…
    bez twincestu nikto nevydrzi dlho XD

  31. Já sem chodím každý den asi rok a půl,  vlastně o prázninách už to budou dva roky.Neuvěřitelný! Každý den..
    Myslím si, tak jako všechny tady, že to je jen přechodné období. Něco jen jako mráček, před bouřkou, který nějakou dobu stíní sluníčko. Myslím a doufám, že se to opět naproví!! :))

  32. nu.. ehm.. dříve jsem tu taky byla každej den.. akorát.. nemám nějak čas.. už ani nepíšu povídky.. ale musím je dopsat.. něco jsem slíbila.. 🙂 mám před zouškama, tak jsem ráda, že jsem ráda.. xDD jinak.. TWC je prostě nej.. 🙂 to mi nikdo nevymluví.. 🙂 jo a Jani, promin.. moooc se omlouvám, že nějak nestíhám číst ČPR.. 🙂 moc jsem se na něj těšila, ale na čtení potřebuju bejt v pohodě a prostě klííídeeeeek.. xDDD hmm.. a ten je kdeee?? xDD v.. pryč.. x(( nu.. tak budu končit.. občas sem zaskočim, zkontrolovat ty moje nebohý dítka, jestli tu nedělaj čurbes a zase se odporoučím na svůj blogís.. xDD mějte se.. 🙂

  33. Já tady chodím od začátku, každý den. Kdyby nebyl tenhle blog a další, kde se píšou povídky, tak asi umřu smutkem. Miluju twincest a nic se na tom nemění, komenty píšu málo, bohužel! Až bude TH zase plná televize a nové fotky, zlepší se návštěvnost i tady!

  34. IceCoffe: tak tos mě pobavila… :o) momentálně tu máme tu nejlepší M-preg povídku, co kdy byla napsaná a je mi divný, že bys ji neznala, když máš tohle téma ráda 🙂 Je to Makes Three od Majestrix, tak pokud jsi ji nečetla v anglickém originále, máš možnost ji tu každou sobotu v 18:30 najít v perfektní češtině od Lil.Katie. Co vím, tak Nerozhodný Tom je taky o tomhle tématu.
    Jinak nevím, že bychom tu měly příliš vulgární povídky, nevšimla jsem si, že by nějak moc přibývaly. Výjimky jsou, ale většina česky psaných povídek je víceméně dost slušných proti anglickým. S přeslazeností máš pravdu, občas jsou hodně romantický, ale to se zase líbí někomu jinýmu. 🙂 Myslím, že si tu vybere každý, stačí se zeptat, pokud máte zájem o nějaký téma, znám obsahy všech povídek, který tu jsou, takže ráda poradím. :o) Pa J.    

  35. Denně 😀 Ale popravdě, nekomentuju.. Protože kdykoli si cokoli přečtu, tak mi to příjde tak úžasné, ale v komentáři to prostě vyjádřit neumím.
    Jak to tak ale čtu, asi bude potřeba každého prstu na klávesnici, abysme naše autory podpořili, že? 🙂 Ok, tak dobře, slibuju, že se budu snažit komentovat ty povídky, které čtu, a že jich je dost :). Možná už jsem to tu někdy slibovala (což nevím, protože má paměť je hotový cedník), ale už se vážně budu snažit polepšit 😀 Čestný 🙂
    Stydím se, stydím 😀
    Twincest blog prostě přežije, ať už chce nebo ne, a je jasný že chce :D.
    Zas začínám být otravná, oukej, končím 🙂
    A Janule, jen chci dodat, že tebe a Katty naprosto obdivuji, jak zvládáte opravovat a vést celý blog.. ani si to nedovedu představit. :o)

  36. :))) To je dobrý, sortování povídek dle tématu. Jani, do jaký kategorie bys zařadila mě? Doufám, že ne slaďáky 😉

  37. Já jsem taky ještě zůstala:)) Ačkoliv ani nestíhám číst těch několik málo povídek, které mám rozečtené, tak sem denně nakukuju, aby věděla, co si nestihnu přečíst… zrovna dneska na mě tady kouká Časoprostor, ale musím mu odolat, protože na to potřebuju mít klid, pohodu a v lepším případě i skleničku červeného, aby si to patřičně vychutnala:) Dneska by se mi tam pletl Gottwald, Brežněv, Husák a perestrojka a kdovíco ještě ze zítřejší písemky z dějepisu:D
    Mám teď tak málo času jako ještě nikdy, a když ho mám, tak spím… ale za dva týdny už se to snad zlepší, udělám závěrky v autoškole, napíšu testy v ústavu a budu mít pokoj:) Budu moct číst a psát, což taky zásadně vázne.

    Jinak současná okurková sezóna mi vzhledem k výše uvedenému vyhovuje, kdyby bylo spoustu událostí a novinek, tak bych je stejně nestíhala… to ale neznamená, že jsem spokojená:) Vím, že si volno zaslouží, ale půl roku je půl roku, že. Oni prostě musí jít z extrému do extrému; nejdřív několik let bez pauzy a teď naopak o nich není skoro slyšet. Ale v každém případě si taky myslím, že se to všechno zase zlepší, jakmile se kluci vrátí na scénu a budou předvádět staré i nové provokace při koncertech a focení:)

  38. Já k vám na blog chodím  jen o výkendu, protože sem na intru, a to bude možná taky tím !! Spousta lidí je teď v mím věku a taky sou na intru, takže nemají přístup k netu (někteří). A kvůli tomu se návštěvnost zmenšuje.

  39. Já jsem tu každý den teda třeba jednou měsíčně to prostě nestihnu ale na druhý den to doženu:-D Navíc, protože jsem tu teprve nějak od listopadu tak když ještě nejsou noví články tak si přečtu nějakou starou vícedílovku a mám o zábavu postaráno:-) To je škoda že všeho ubývá:-( Doufám že po zveřejnění článku se to třeba zlepší:-))

  40. Jasně, Michelle, ty jsi kategorie sama pro sebe 😀 open end,to je tvoje parketa 😀 Ale jinak, kdyby tady bylo TOP10, tak tam budeš stoprocentně se všemi svými dílky. :-)Radši tady tyhle hrátky ovšem pořádat nebudu, protože bychom se mohli ještě dobrat úděsnejch konců 😀
    PS: Mrkni se na Hledání, máš nový komenty skoro u každýho dílu. 🙂 Pa J.  

  41. Chodim sem skoro kazdy den a to som fan iba od minuleho leta a hadam skoro prve (okrem TH) na co osm sa namotala bol twincest. 😀
    Jedine co mna mrzi je ze nepoznama n ijednu Twincest Fansku a som asi jeidna z celeho slovenska :((
    Vzdy tu obzeram clanky najnovie citam FF a jasne aj videjka.. Bohove su hlavne Komixy 😀 ale FF-s su proste naj.. mam pocit ze autorky kt, pisu o twc pisu najlepsie..
    Tolko k tomuto..
    Dufam ze sa tento blog este dllllllho potiahne a ze tu bude stale taka uzasne navstevnost. Drzim palcoke :))

  42. EHM EHM!!! taaakže. ještě před osmi měsíci (saaakra, to je ale doba) jsem vůbec netušila, že něco jako twincestblog existuje. milovala jsem TH a představa twincestu se mi naprosto hnusila, ještě jsem si říkala, jak můžou mít lidi to srdce a takhle si z těch dvou utahovat. to byl konec loňského září. vlastně začátek října… dokud mi někdy v půlce října, nebo snad i ke konci měsíce, nenapsala Ainikki, které vlastně za existenci tohohle blogu vděčím, jestli jsem sem neposlala Chaos 😀 tak jsem se divila, co to twincest.blog.cz jako je… se smíšenými pocity jsem zadala adresu do vyhledavače… koukala jsem tady na to tak jakože tak všelijak… no a najednou čárymáryfuk. z twincest.blogu se stala moje každodenní droga. nepopírám, že zezačátku to byla hlavně zvědavost, jestli vůbec povídka bude mít víc než 0 či 1 komentář… no a najednou abrakadabra, z blogu se stala moje každodenní droga, kde zvědavost ohledně vlastní povídky je spíše v pozadí. miluju to tu, každý den očekávám nové díly povídek, co mě zaujaly, nové obrázky a nové montáže. zprvu hnusící se představa twincestu jaksi zmizela… a když se mi někdy podaří dostat se sem výjimečně třeba až po dni, tak už mám nesvůj pocit, že něco meškám. takže já doufám, že se návštěvnost opět zvedne a že tu blog bude ještě hooodně moc dlouho, protože jinak by měl někdo na svědomí moje nervy. když už jste mě takhle zkazili 😀

  43. PS: omlouvám se za popletené vyjádření, ale co po mě chtít v jedenáct v noci 😀 Ainikki vděčím na to, že jsem existenci blogu odhalila… ale za blog samotný vděčím, tak jako všichni tady, Ketty a Janulce!!! takže tisíceré díky vám dvěma, které si péčí o blog ubíráte vlastní volný čas :-* a blogu budu držet za každých okolností palečky i s nehýtkama 🙂

  44. Já se taky přiznám xDD…
    Já sem tu skoro každej den xDD a a nepíšu komentáře *stydí se a  šoupá nohou* ale Baziii popadne svoji kouzelnou paličku praští se s ní do hlavy xD a bude sem psat komentáře 🙂

  45. 🙂 Já když jsem si přečetla název článku, hned jsem si představila komentáře typu Prvá, druhá, třetí, čtvrtá… pátý (ať nediskriminuju kluky) 🙂
    No, já teda osobně sem chodím několikrát denně… možná je to tím, že jsem twc objevila teprve před pár měsíci a rozhodně se ještě necítím být jím přesycena. Právě naopak 🙂 Postupně se pročítám i staršími povídkami, nadšeně vítám každou montážku nebo "všeříkající" fotky, každé video, která jsou pořád lepší a lepší a některá tedy hodně podporující twc fantazii 🙂
    Taky tady nacházím inspiraci pro nějaké vlastní věci… jsem dvojčátkům fakt vděčná, že jsem díky nim objevila další stránku své… řekněme osobnosti… bez nich by mě v životě nenapadlo zkoušet psát nějaké povídky nebo dělat jiné věci, co se jich týká 🙂
    A myslím, že určitě nejsem sama… je tu tolik autorek (a i pár autorů) a někdy úplně zírám, co všechno se dá vymyslet a jak velikou fantazii lidi můžou mít. Taky mě baví, jak se některé autorky s každým svým dalším dílkem postupně zlepšují a dnes už je tu vážně hodně opravdu dobrých povídek 🙂
    No a na závěr… vím, že jsem nikdy nedávala moc komentů a vymlouvat se na čas a podobné věci je nesmysl… pokouším se to poslední dobou měnit, protože sama moc dobře vím, jak i třeba jen krátká větička pod některým mým dílkem opravdu potěší. Takže se budu snažit komentáře psát, u jednodílovek a obrázků je to jednodušší… pokud mě zaujme některá vícedílovka, musím se vrátit a přečíst od začátku, takže u těch asi budu s komentama stejně pozadu… ale snad to i tak nevadí 🙂

  46. A ještě jednu věc jsem zapoměla dodat – opravdu obdivuju vás dvě, holky, jak to tu celé už tak dlouho zvládáte skvěle vést a udržovat, patří vám veliký dík od nás všech! 🙂

  47. Mně to připadá jako včera, co jsem poprvé… už ani nevím, jak se to stalo, vstoupila na tenhle blog. Nevím přesně kdy, já a datumy, to nejde moc dohromady 😀 Ale pravdou je, že už je to celkem dlouhá doba. Čas hrozně letí… A pořád mně to vydrželo 😀 A asi ještě dlouho vydrží. Samozřejmě, už to není, co to bývalo dříve, ale to je normální. Všechno se mění, i rozmilé účesy našich milovaných dvojčat, tak proč ne tohle. Je pravda, že poslední dobou nemám moc času, ale stejně sem chodím téměř denně. Sice si jen prohlédnu všechny články (povídky skoro nečtu… a je taky pravda,že moje komentáře se tu objevují dost sporadicky)a zase metu pryč, ale nedokážu si představit, že by tahle úžasná stránka nebyla. Sice bych byla asi o polovinu míň na netu 😀 ale to velmi ráda obětuji xD

  48. Janule: děkuji za ochotu 🙂 ..Jistě, že jsem originál četla, tedy, je na mě moc dlouhý, tudíž až se naučím číst a hlavně budu mít čas, tak ji rozhodně dočtu 😀 A všimla jsem si, jak jsi psala, že v poslední době je zde více povídek, které jsou napsány pěkně, ale v dobu, kdy jsem je číst přestala, byla právě většina těch, nevím, jak to říct,"rychlejších". Celkově ten twincest, já nevím, přijde mi, že už jsem četla snad vše. Už ani v němčině ho nečtu. I když (nejspíš) právě kvůli jednomu jsem s tím přestala. Ještě jednou děkuji za ochotu pomoci.  

  49. Miluju tenhle blog ale nemůžu sem chodit vzhledem k zablokování stránky. Může sem chodit jen z mobilu a díky blokaci stránek jako že sou pro dospělé mě to sem z mobilu nepustí 🙁

  50. Neboj se.. sem chodí hodně lidí já si nedokážu představit co bych bez tohodle blogu dělala .. sice mco nedávám komenty protože tu čtu jenom 1 povídku a časoprostor kterej mám od 2 řady přečtenej ae pořád tu chodim od rána do večera a byla bych nerada kdyby se s timhle blogem něco stalo…

  51. ahojky milé twincesťačky a milí twincesťáci. 🙂
    po dlouhé době (tak tak, klikla jsem na odpověď jednou měsíčně) jsem se na vás přišla podívat a mile mě překvapilo, že když jsem tu tak zběžně projížděla komentáře, neubránila jsem se culení nad jmény, které si moc dobře pamatuju. 🙂 i když jsem už zřejmě upadla do zapomnění já. :X
    poslední dobou jsem začala více uvažovat, že bych tu měla na staronovém blogu po sobě nechat alespoň nějakou stopu. proto snad taky píšu tenhle komentář a proto se čím dál tím víc odhodlávám poslat vám na mejlík jednu mou stařičkou povídku. už jí to dlužím a sobě taky. 😀 a všem, kterým flixo ještě něco říká, vlastně taky. 😀 tak že by….? 😀
    často myslím více na vás, než na twincest, to je jasný. hodně jste mi toho všichni dali. mrzí mě to, že už s vámi nejsem v kontaktu, ale před dlouhou dobou jsem se musela rozhodnout a něco z mého života muselo na nějaký čas stranou. :/ snad to pochopíte..

    ale koukám, že twc svět se beze mě nezbořil. 🙂 Michelle M. dokončila další ze svých bestsellerů, Janule se stala obrovskou oporou a vzpruhou tohoto blogu..jsem ráda. 🙂

  52. jsem tu každej den několikrát..a komenty píšu jenom k něčemu…bez tohohle blogu bych asi…já nwm co bych dělala..já bych se asi zcvokla..

  53. je až k neuvěření, jak se dokáže člověk  stát závislej na twincestu 🙂 NO fakt, já už si z toho kolikrát připadám, že bych se měla jít léčit :)Ale proč to dělat. Takže směle kupředu 😀

  54. Jsem tu skoro každý den, ale prostě ty komentáře u mě jsou, byly a budou problém. Ale to už se opakuju. Někdy napíšu, někdy ne, protože ty myšlenky tak hezky popsat neumím …. Ale stejně na tenhle blog nikdy nezapomenu, kvůli němu jsem poznala spoustu skvělých lidí, inspirovalo mě to založit si svůj blog, když už jsem vás tady nechtěla přehlcovat svýma montážkama 🙂 a vůbec, mám to tady moc ráda a asi vždycky budu mít :))))

  55. Já sem tady teda denně:-). Když ej čas, sem tady každou půlhodinku na nový článek:-). Komentuju každou povídku, kterou čtu a obrázky taky někdy:D.
    Já sem nechodit, tak asi budu mít silnej absťák, protože jenom když vím, že za jeden den musím dočíst 10 článků a já sem pryč třeba týden, to mě vážně zabíjí:-)

  56. Já sem chodím většinou každej den, ale někdy se stane, že mám tolik práce, že počítač ani nezapínám, tkže potom kdyžtak obden. Komenty píšu vždycky podstivě. Okomentuju prakticky všechno na co se kouknu, veškeré povídky co čtu, montážky co shlídnu pstě vše. V tomhle já su zase podstiveec×D pže autora jistě potěší, když je pod článkem víc komentářů. Ankety si myslím, že jsou fajn, protože spoň se člověk dozví, kolik lidí třeba povídku nebo tu montáž shlídlo, ale byli líní napsat komentář. Tím samo nechci urážet ty co zase tak pravidelně komenty nepíšou, ale myslím si, že to potom docela zamrzí. U mě je to teda všechno jako dřív neopadl můj zájem, ale není čas. Dřív jsem kašlala hodně na školu a radši byla třeba skoro celej den tady, jenže potom jsem si řekla, že takhle to asi nepůjde. A když je venku pěkně radši než sedět doma u počítače jdu tam. Ale jakmile už na compu jsem, první místo kam se du podívat je twincest blog. Tkže taky si myslím, že hodně lidí je na tom podobně jako já a prostě se někdy nedá stíhat no. Toť vše co jsem k tomu chtěla:-)

  57. já sem na tom závislá, takže sem tu skoro pořád, ale zase jsou dny, kdy se sem prostě nedostanu kvůli učení nebo nějakým akcím, ale snažím se to pak dohánět…. upřímně sem chodim skoro od začátku blogu, takže mě to jen tak nepřejde…. x)) miluju to tu…. x))

  58. To je k vzteku, já jsem tu zase poslední:-D Chodím sem každý den, poctivě píšu komenty u každé blbinky, kterou zhlédnu, nebo si přečtu. A právě proto mě trochu štvou ty komenty u povídek, co si budeme namlouvat, třeba teďka u mého Prince. Když vidím, že si povídku přečetlo 8 lidí, komentovalo ji 4, tak je to fakt k vzteku. Jsi hodná, Jaňulko, že se staráš, a možná bych tu anketu u povídek zrušila a dala bych tam tu, co tam byla před tím. Samozřejmě, pokud nás autorů bude víc. Protože já, když si ty komenty čtu, tak mám potom pocit, že všichni jsou líní mi to okomentovat. Jojo, čtenáři, zamyslete se nad sebou.. A tobě, Jaňulko, děkuju, že se staráš:-D

  59. Já taky musím napsat svůj názor, já jsem pořád tady s vámi, i když ne tak často… Mám prostě nabitej program. Je mi to hrozně líto, protože každej článek tady si zaslouží koment, vím moc dobře, jaké úsilí stojí za každým z nich. Ano a já jsem ta zlá, zlobivá, ošklivá holka, která nepíše komenty. Samozřejmě, na twincest.blogu jsem každý den, pročítám některé povídky, kouknu montáže a fotky. Ale koment už napsat nestihnu. A je mi to hrozně líto, protože mi to chybí, někdy jsem u twincestu trávila 10 hodin denně… Je to tady jiné, jaké to bylo před 2 roky, ale to je naprosto normální, věci se mění, všechno se mění. Možná jsem před dvěma roky měla mnohem míň starostí… Já se budu snažit něco ze svého programu vypustit, nevím, asi si udělám hodně silný kafe a twincest.blog budu hlat celej tejden včetně nocí.
    Takže už budu končit. Twincest pořád miluju, i když se mi do představ čím dále tím více vkrádá Bushido 😀 Stále miluju tento blog a mám i neslušné twincest obrázky všude po zdech 😀
    (your nightmare, samanthatwc – nejste tu jediný, taky jsem Slovenka a hrdě se k tomu hlásím. A pokud máte pocit, že si protiřečím tím, že se hlásím k Slovensku a při tom píšu česky, má to jednoduchý důvod, prostě mám pocit, že mi vy češi čím dál míň rozumíte… No. Takže jsme. Až tři?:D)

  60. já jen stručně.. 😀 chodím sem každej den, skoro od samyho počátku blogu a prostě to tady miluju! ..:) snažím se psát komentáře skoro ke všem povídkám co přečtu, sama totiž vim, jak to potěší ..xD takže asi tak .. tenhle blog už je prostě mojí součástí xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics