Kaulitz vs. Trumperová 8.

autor: Bitter

,,Já tě miluju…“ Zašeptal znova, tentokrát už spíš pro sebe. Sklopil hlavu a z očí se mu spouštěly slzy. Tom se chtěl otočit a odejít. Bál se, že Bill lže, že na něj hraje divadlo, aby si uchránil čistý štít, ale nemohl. Pohled na něj, jak sedí na zemi, tečou mu slzy, pořád špitá ta tři slůvka a nedokáže se podívat nahoru, ho zlomil. Přiklekl si naproti němu.
,,Bille… opravdu si vymejšlel…?“ Bill jen kývl. ,,Nelži, prosím…“
,,Já nelžu… Včera mě po hodině odchyt, že prej mi chce něco říct, tak jsem si myslel, že když mi to řekne, dá mi pokoj, jenže on mě místo toho začal líbat… Já s ním opravdu nic nemám…“ ,,Věřím ti…“ Zašeptal Tom a vstal. Podal Billovi ruku a pomohl mu vstát.
,,Pudem k nám, takhle do školy nemůžeš…“
,,To je v pohodě… opláchnu si obličej a bude.“
,,Jo a budeš chodit s dírou v triku. Víš, co říkala učitelka, ne? Pojď.“ Vzal ho jemně za ruku a pomalu se loudali k nim. Bill se ještě stavil v lékárně pro dezinfekci a náplast. Pro jistotu vzal dva balíčky a ještě obvaz, nebýval totiž přesvědčení, že v budoucnu se budou ještě hodit. Doma pak Toma odvedl do koupelny, aby se osprchoval. Bill si mezitím důkladně pročítal dezinfekci. Náplasti a obvaz uklidil, protože kromě roztrhlého trika a krapet – podle Toma – škrábnutého rtu, lehce nafialovělého oka, mu nic nebylo. Ještě trošku pajdal, ale to prej taky nic není a hned to přejde… Hrdina.

Tom se vyloudal z koupelny v Billově županu. Sedl si a čekal, co s ním provede. Z Billova výrazu to vypadalo, že mu tu pusu snad i sešije.
Bill kápnul desinfekci na vatu a opatrně ji přitiskl do koutku Tomových rtů. Ten sebou okamžitě cuknul.
,,Sakra, to je žíravina nebo co? Dej to někam…“
,,To je desinfekce. To musí pálit.“
,,Pálit jo, ale nemusí mi to sežrat půlku pusy.“
,,Neměl ses rvát. Teď nevyváděj.“
,,A tebe nezajímá, proč jsem se rval?“ Bill jen pokrčil rameny. Tušil proč, ale nechtěl se ptát, aby se Tom nenaštval.
Položil vatu na stůl a vtěsnal se na křeslo vedle Toma. Objal ho kolem pasu a hlavu položil na jeho rameno.
,,Kvůli mně, viď?“
,,Jo.“
,,Měl jsi mi to včera zvednout, netrucovat a nic by nebylo.“
,,Promiň… Když já… já nevim, co to do mě vjelo. Měl jsem hroznej vztek.“
,,A ještě pořád se na mě zlobíš?“
,,Na tebe? Ne… na tebe ne.“ Bill se jen usměje a ještě víc se k Tomovi přitulí.
,,Tome, proč se vlastně s Markem nesnášíš. Slyšel jsem Andyho, jak říkal, že jste byli kamarádi…“
,,To je na dlouho.“
,,Mně to nevadí.“
,,Já… řeknu ti to jindy…“
,,Jasně…“
,,Bille, nech toho. Já bych ti to řek, ale prostě se mi o tom mluví špatně, řeknu ti to, ale jindy…“
,,Hmmmm. Neměli bysme jít do školy?“
,,Tobě se tam chce?“
,,Ne…“
,,Tak vidíš… tady je to hezčí…“ Špitnul Tom a vytáhnul si Billa na klín…
…………
Bill se zasněně díval z okna a nevnímal vyučování. Včera byl tak krásnej den, ještě teď cítil motýlky v břiše, když si na to vzpomněl. Nevnímal nic. Matikářku, okolí, nevnímal ani ten jeden pohled, co ho rentgenoval, a kdyby mohl, spálil by ho na popel. Včera ráno to vypadalo tak slibně. Když Tomovi vyprávěl o tom, že to s Billem pěkně dlouho táhne a bůhví co, měl Tom takovej výraz, že si myslel, že má vyhráno. Opak byl ale pravdou.
Ale co, když to nepude po dobrym, pude to po zlym. Ať si Trumper nemyslí, že bude jeho kámoš. On už se postará o to, aby ho poslouchal…

Hned jak zazvonilo a všichni se rozběhli do šaten, si připravoval plán.
Tomova třída končí až za hodinu, což znamená, že Bill na něj bude čekat ve školnim parku, kam se všichni slejzaj na cigáro a pokecat, bude teda muset chvilku počkat, než se to vylidní.
Trpělivě vyčkával a pozoroval Billa, jak škudlí jednu sms za druhou. Asi po třičtvrtě hodině byl park až na Billa prázdnej. Než se sem Tom dobelhá, má slabou čtvrt hodinku.
Rychle opustil svůj úkryt a přihnal se k Billovi. Ten si ho nevšimnul, až když mu někdo vyrval mobil a třísknul s ním o zem.
………..
Tom nervózně přešlapoval po nemocniční chodbě.
Před půl hodinou sem přivezli Billa.
Před půl hodinou ho našel v bezvědomí zmláceného v parku.
Před půl hodinou se mu zhroutil svět.
Před půl hodinou se mu definitivně rozplynula naděje, že je Mark nechá na pokoji.
Před půl hodinou přísahal, že Mark skončí stejně, ne-li hůř.
Před půl hodinou…

,,Vy jste přijel s tím chlapcem…?“
,,A – ano… jak mu je?“
,,Vy jste příbuzný?“
,,Ne…“
,,V tom případě, je mi líto, ale nemůžu vám sdělit nic konkrétního, ale bude v pořádku.“
,,Můžu k němu?“
,,Přijďte zítra. Dali jsme mu analgetika a sedativa, takže spí.“ Tom se nezmohl na nic víc než chabě přikývnout a rychle zamrkal, aby zahnal slzy. Doktor ho poplácal na rameni.
,,Nebojte se, bude v pořádku, jen si chvíli poleží. Jmenujete se Tom?“
,,Jo.“
,,Ptal se na vás hned, jak se probral.“
,,Vážně?“
,,Teď už jděte. To nejdůležitější jste pro něj udělal.“
Tom znovu kývl a loudavým krokem se vydal na autobus. Vyndal z kapsy mobil a vytočil jediného člověka, který mu mohl pomoct.

,,Niku, máš čas?“
,,Jo.“
,,Fajn, přijeď do Magdeburku, čekám na zastávce.“
,,Proč, co se děje?“
,,Mark zbil Billa, on… on je v nemocnici…“
,,Hned jsem tam. Čekej na mě.“

Za slabou půlhodinku už vyběhl z autobusu a hnal se k Tomovi, kterej vypal, jak kdyby se měl každou chvíli zhroutit. Ještě ráno mu vyprávěl každý detail včerejšího dne, který byl podle něj ten nejkrásnější, a teď tady seděl na lavičce, úplně bledý, klepal se a přemáhal slzy.
,,Tak co se stalo?“
,,Bill na mě měl čekat v parku, a když jsem tam přišel… věci byly všude rozházený a on… byl, byl v bezvědomí a… museli ho odvíst do nemocnice a nechtěj mě pořádně nic říct, a ani mě k němu pustit…. Niku, já ho zabiju… zabiju.“
,,Tome, uklidni se. Takhle nikam nepudeš. Zavoláš k vám domů a budeš u mně, abys nic neproved.“
,,Já půjdu za Markem. Jestli ty ne, tak ne, nebudu tě nutit, jen potřebuju, abys našim řek, že jsme spolu a že u tebe přespím.“
,,Tome, ty víš, že bych šel, ale v tomhle stavu tě nikam nepustim. Jedem domů. Bez diskusí.“
……….
Druhý den byl pro Toma peklo. Mark nebyl ve škole, ale i kdyby byl, na nic by se asi nezmohl, protože mu bylo zle. A když konečně dorazil do nemocnice a otevřel dveře Billova pokoje, udělalo se mu ještě hůř. Při pohledu na Billa, s kapačkou v ruce, monoklem,obvázanou hlavou, hrudníkem a zafačovaným zápěstím, hrnuly se mu do očí slzy.
,,Tome…“ Zašeptal tiše. Tom si sedl k němu na postel a stiskl jeho dlaň. Bill ho jen pozoroval. Všechno ho bolelo a nemohl se ani posadit.
,,Jak je ti?“
,,Bolí to…“
,,Byl to Mark?“ Bill jen chabě kývnul.
,,Měl jsem hroznej strach, že… že mě zabije…“ Tom jen polknul příval pláče. Tolik chtěl Billa obejmout a nepustit ho, přísahat mu, že už se nic nestane, že všechno bude dobrý, že je u něho a že ho ochrání, ale bál se ho jen dotknout, aby ho to nebolelo.
Nakonec jen seděl a sliboval Billovi nekonečnou lásku a ochranu.
………….
Tomův táta zaparkoval před nemocnicí a čekal na svého syna. Vystoupil z auta a zapálil si. Najednou spatřil vysokou rusovlasou ženu, která pospíchala k nemocnici.
To přece nemůže být…
,,Simone?“

autor: Bitter
betaread: Janule

12 thoughts on “Kaulitz vs. Trumperová 8.

  1. chudák Billí… toho Marka skopat do krychličky… bude to zajímavý až zjistí že jsou bráchové… už se těším na další díl x)

  2. Ten Mark mě už ale štve, Tom by mu měl nějak přistřihnout hřebínek…:-D
    Mám takový pocit, že ti dva se brzo dozví, že jsou bráchovéé…

  3. jůůů…. a ted se rodiče poznají, u špuntů to dají dohromady a budou žít šťastně až do smrti :-))) i když, jak tak znám Bitterku, tohle by byla asi utopie, co? .-) ale chudák Bill… teď by měla být odveta a Mark by měl skončit rozemletý a rozcuckovaný na cimpr campr!!!

  4. bože to je sranda, tahle nová verze blogu!!! prej u komentu přidáno "před sekundou"…. mám fakt dost 😀

  5. PROČ mi to sem nepřihodilo komenty??? :-((( grrr… asi začnu chrlit meteority… ok, tak tedy ještě jednou, Mark by měl skončit na cipmr campr úplně rozcupovaný a rozemletý a rodiče se poznají a budou žít s bráškama šťastně až do smrti 🙂

  6. wow! ten Mark je vážně zrůda, achjo, já ho vážně nenávidím…
    ale rodiče… hmmm… =) rychle dále =)

  7. Kráááásná povídka…ale chudák Bill..Toho nehoráznýho hajzlíka fakt zabít! Doufám že se ted jejich rodiče dají dohromady:-))) No kéž by… Áďa se tady hezky rozzuřila:-D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics