Ich Kann Auch Ohne Dich!

autor: Sauriel

Ahoj lidičky, tak tohle je pokračování povídky I Don´t Believe You. Ehm, no, opět je to podle písničky. Tentokrát už to není P!nk, ale Killerpilze a jejich Ich Kann Auch Ohne Dich. Doufám, že se vám pokráčko bude líbit aspoň tak stejně jako první dílek. Tak hezky čtěte. Sauriel

Je ráno. Není slunečné a šťastné už vůbec ne. Na posteli leží drobné tělíčko 19ti letého chlapce a jednoho malého pejska. Peřina se trošku zavrtí a zpod polštáře vykouknou dvě hnědá, čokoládová očka. Jakmile to pejsek zjistí, valí si to k hlavě chlapce a přitom si nezapomene několikrát šlápnout na ocásek. „Ahoj, Timi. Co tu děláš?“ poškrábe chlapec chlupáčka za ouškem. Timi spokojeně zavrní a prdelkou se začne cpát pod peřinu. „Tak pojď,“ nadzvedne mu chlapec peřinu a šťastná kulička se tam nacpe tak, aby měla hlavičku u chlapce a celé malinké tělíčko schované pod peřinou. „Copak tu děláš? Nemáš chránit Billovy sny?“ zeptá se chlapec a přitiskne své rty k hlavičce kuličky. Při slově Bill sebou chlupáček malinko cukne a jednou pacinkou si promne očka. „Copak? On tě tu nechal?“ pousměje se Tom nad roztomilostí pejska. „Počkej! On mi tě tu nechal?“ vylítne Tom z postele, jakoby si až teď uvědomil, že Bill svého pejska nenechává bez svého dozoru ani pět minut, a vběhne k Billovi do pokoje. Na nějaké Timovo ublížené kňučení nereaguje. Když Tom proběhne celý dům a zjistí, že Bill opravdu není v domě, vrátí se do svého pokoje pro pejska, který stojí na kraji postele, přešlapuje, kňourá a neví jak dolů. Jakmile ale zahlídne Toma, začne po posteli poskakovat sem a tam s radostí, že mu Tom konečně pomůže z postele dolů. Tom se ale posadí na postel a vezme chlupáče na klín. Z nočního stolu si chce vzít svůj mobil a napsat Billovi, kde je, jenže jakmile po něm chce chmátnou, zarazí ho malý papírek položený vedle jeho mobilu. Vezme ho do ruky a začne číst.

Nevěřím ti, když mi říkáš už se sem nevracej.
Nepřipomenu ti, že jsi říkal, že nikdy nebudeme každý zvlášť.
Nevěřím ti, když říkáš, že už mě nepotřebuješ.
Tak nepředstírej, že už mě vůbec nemiluješ.
Bill.
Tom se nevěřícně kouká na papírek a nechce tomu věřit. Tak Bill odešel? Kam? Přeci se musí vrátit někdy domů! Proč mu píše tenhle vzkaz? Jak si jen tohle může Bill myslet. „Co nám to provedl, chlupáčku?“ poškrabká Tom kuličku za uchem, dopis položí zpět na stolek a jde do kuchyně. „Dáš si granule?“ zeptá se Timiho Tom. Ani neví proč, ale má potřebu si s někým povídat a nejbližší živá bytost je Timi. Škoda, že je němý. „Tak na,“ položí Tom misku na zem a opře se o kuchyňskou linku. Kouká, jak šťastně se Timi vrhl na svoji snídani a do misky zapadl celý, takže se v těch granulích rochní celej. Tom sám nemá hlad. Stačí mu jeho myšlenky, kterými se zaobírá. Tom to s Billem myslí dobře. Tak proč to Bill nevidí? Proč to nechce vidět. Proč nechápe, že oni dva spolu, že to nemá budoucnost?

—FlashBack—
Ráno se probudil velmi brzy. Jeho pohled padl na bráškovu fotku pověšenou nad jeho počítačem. Ze začátku ji viděl rozmazaně díky slepeným očím, ale čím víc se probouzel, tím jasněji ji viděl. V tu chvíli jako by mu všechno došlo. Vždyť on porušuje zákon! Bill je jeho bráška, nemůže s ním být jako s milencem. Tom to dělal jen proto, aby byl Bill šťastný, ale je šťastný on sám? Ne, není. Musí to s Billem ukončit, takhle to dál nejde. Bill i on si musí najít dívku a na jejich společný čas zapomenout. Neví ještě přesně, jak bude Bill reagovat, ale ukončit to musí! Hned, jak bude vhodná příležitost.
Dnes mu řekl, že je konec. Ano, Bill plakal a Tom už od začátku věděl, že se to Billa dotkne. Bohužel Tom nemohl jinak. Po tom, co se rozešli, se stihli ještě pohádat. Ano, hádali se ve svém vztahu mockrát a často i kvůli hloupostem, ale Tom věděl, že tahle hádka bude poslední v jejich mileneckém životě. Odteď se už budou hádat jen jako bratři a jestli si Bill myslí, že se k němu Tom vrátí, tak je na omylu! On už nikdy nechce být s Billem v posteli. Nechce Billa držet v náručí a vyznávat mu lásku. Tom Billa už nepotřebuje! To Bill se vždycky na druhé lidi vázal a neuměl bez nich žít. Teď už prostě Bill není Tomův kluk snů. Ano, Tom je gay a je si tím jistý. Teď už ano! Nestydí se za to. Je tak šťastný. Ale šťastný rozhodně nebude s Billem.
—Konec Flashback—

Nikdy nepochopil, proč se takhle rozhodl jen při pohledu na bráškovu fotku. Proč to rozhodnutí bylo tak náhlé. Bylo to, jako by mu to někdo řekl. Jako by jeho vnitřní hlas najednou chtěl, aby Tom šel úplně jiným směrem a bez svého bratra jako milence. Nikdy to nepochopil a ani nechtěl. Najednou bouchly dveře a chlupatá kulička se rozeběhla do předsíně.
„Ahoj, zlatíčko!“ rozněžní se Bill hned v předsíni a vezme svého pejska do náruče. „Už jsi dneska papal?“ ptá se ho Bill a jde přitom do kuchyně. Má plné oči jen svého mazlíčka, že si ani nevšimne, že je v kuchyni Tom.
„Jo, teď měl granule,“ odpoví Tom na Billovu otázku přesto, že se neptal jeho.
„Ahoj,“ pozdraví Bill a sklopí oči. Nečekal, že Toma potká takhle brzo. Tom už určitě dopis četl a Bill je z toho teď nervózní. Nechce s ním o tom mluvit.
„Bille, proč jsi to napsal?“ Ano, téhle otázky se Bill bál nejvíc. Když to psal, nepřemýšlel nad následky a napsal to, co cítil. Až pak mu došlo, že to byla blbost.
„Protože jsem to tak cítil.“ kuňkne Bill.
„A nepřemýšlel jsi nad tím, jestli to je pravda, viď, Bille?“ optá se ho Tom s jistotou. Ví, co jeho malý bráška odpoví. Bill koukal na malého pejska, který nevěděl, za kterým z chlapců má jít. Oba byli smutní a on nevěděl, kterého utěšit dřív. Nakonec si nešťastně lehl mezi ně.
„Ne,“ pípne Bill.
„Bille, ty si myslíš, že bez tebe nemůžu být. Ale můžu! Venku toho na mě čeká mnohem víc! Já nemůžu být ani nechci být s tebou celý život! Celý bysme ho oba promarnili! Musíme si užívat a né se vázat na toho druhého!“ opře se Tom o linku.
„Ale Tome! Já tě miluju! Nemůžu už být bez tebe! Vrať se ke mně! Dám ti tolik volnosti, kolik jen potřebuješ! Jen mě prosím neopouštěj! Udělám cokoliv, jen mě neopouštěj!“ sveze se Bill na zem a začne plakat. V tu chvíli se kulička rozhodne a běží utěšit Billa, který pláče. Vyškrábe se mu na klín a oblizuje mu ruku, kterou mu chvílemi nadzvedává, jako by se chtěl přesvědčit, zda je Bill ještě mezi živými.
„Bille, už u mě nemáš žádnou šanci! Pro mě je to pryč a nedá se to vrátit! Žádná cesta nevede zpátky k tobě. Je mi to líto. Děkuju za to, že jsem mohl být tu chvíli s tebou, ale teď už to nejde! Už nechci!“ vezme Tom Billovu hlavu do dlaní a donutí se Billa dívat do jeho očí. „Tohle loučení pro mě není příliš těžké. Protože navždy zůstaneme bratři. Nepřestanu tě mít rád jako svého bratra!“ pošeptá ještě Tom. Timi k němu zvedne hlavu. „Tebe mám taky rád!“ poškrábe ho za uchem a pak se naposledy podívá na Billa. Ten tam sedí a nemůže uvěřit svým očím i uším.
„Beze mě žít nemůžeš! To si zapamatuj, Tome! Ty se ke mně vrátíš!“ rozkřikne se Bill. „Nenávidim tě za to, že tě miluju, Tome!“ křikne ještě Bill, načež si malou chlupatou kuličku, schovanou ve svém klíně, natiskne k hrudi a pláče do jeho chlupaté srsti.
„Bille, tohle moje rozhodnutí bych ti klidně podepsal, protože vím, že už se k tobě nikdy nevrátím,“ pronese Tom a před sebe si položí malý papírek a do ruky vezme tužku.
Myslíš, že bez tebe nemůžu být, ale tam venku na mě toho čeká mnohem víc.
Nemáš u mě žádnou šanci, pro mě je to pryč!
Žádná cesta nevede zpátky k tobě, je mi to líto.
Už pro mě nejsi super kluk mých snů.
Tom

autor: Sauriel
betaread: Janule

25 thoughts on “Ich Kann Auch Ohne Dich!

  1. Je to překrásný! Je to takoví emoční a strašně hezky napsaný. Ale Tom je pěkný blbec že Billa nechce a že mu to takto ještě napsal:-(

  2. grrrr!!! Tomane, Tomane! co si to jako myslíš takhle tady vyvádět? 😀

    Sauriel téda 😀 yá myslela že tady se to ukončí – úplně normální konec (třeba spolu skončí v posteli xD) a žádné šarvátky.. jenže tady jsi to ještě více zkonila … vlastně napsala nehorázně skvělle, ale tak, že prostě bez pokráčka to nejde 😀 anooo anoo jsme otravní MY VÍME 😀 ale je to tvoje vina xD takovéhle napínavé příběhy, které vlastně ani neskončily – ale vyžadují si další dílek 😀 – a pak není divu 😀

    musííš, MUŠÍÍÍÍŠ napsat další dílek 😀 teď hned, ať už krátký nebo dlouhý, škaredý (eh..? od tebe škaredý ani néjni xD) nebo hezký… PROSTĚ NAPIŠ POKRÁÁÁČKO!!? 😀 rozumíš? 😀

  3. jako pěkny…ale tom by nemusel být tak chladnej a bill by nemusel být tak…tak… pyšnej?…. Ale je to hezky napsany…a chudák pesan neví o co go xD

  4. Sauriel,andílku,zlatíčko naše pjosim te nemohla bys pjo mě něčo uďelat?:-) OKAMŽIŤE NAPIŠ POKRAČOWÁNÍ BO TĚ SERTŘELIM Z NEBE TY OKŘÍDKENEJ ĎÁBLE!!!! XD XD

  5. COŽEEEE????? No to si vypiješ Bitter!!! mě nikdo střílet nebude! A už vůbec nejsem okřídlenej ďábel……teda holka tys mi teď hejbla nervama xDDD…..počkeeej! až tě chytim tak tě snim! xDDDD

    dík za komenty holky!

  6. teda!!! tak Sauriel nikdo střílet nebudeee!!! je to náš andílek, který se míhá mezi námi sadisty, tak ji nechte dejchat, jasný, Bitter? :-))) jako asi takhle. dalo by se to za konec považovat, ne všechny povídky končí vesele…. a tohle dá se říct skončilo, byť trošku atypicky. Tom mi tam přišel neuvěřitelně chladný, ale i tak to může být, no, ne všechny povídky končí happy endem…. nicméně od Sauriel bych čekala nějakou něžnou romantiku, a ne takovouhle tvrďárnu…. andílku náš, že bys měl pod svatozáří ďábelské růžky? 🙂 jako já přímý pokračování nevyždaduju, ale ne že by nemohlo být 🙂 a každopádně se těším na další jednodílky i vícedílky :-)))

  7. Tag hele áďo ich wim že ty se tetelíš blahem že se z nagšeho andílka stáwá tagi sadista,ae to teda nee. Něgdo přece musí zůstat normální no ne? XD XD XD

  8. hey lidičky je tady někdo???My máme dwě ho'dky kompy…po'dte kecat…….. Bo umřu nudou a bude ty mě mít nasvědomí… XD XD XD XD

  9. Fájn w klidu dy't jo,já tu jen w klídku umírám,čo by ste se kwůli mě wzrušowali že jo…chjo to sem dopadla,trpim samopsanim…bo jak se tomu říká gdyž píšete sami se sebou…XD XD XD XD XD

  10. jůůů, někdo má dvě hodiny kompů… sorry, ale já jsem se právě vykulila z pelíšku, do růžova vyspinkaná :-)))

  11. no není, ale na stranu druhou, já budu ve škole celý odpoledne, a to zcela zákeřně ode dvou až do osmi, takže si logicky musím vychutnávat nevstávání, víš? protože ty tři dvouhodinový přednášky jsou psychicky enormně vyčerpávající…

  12. Twe to by se mě chtělo… To my teď budem mit ajinu mno a ta úča… No ďes už to slyšim-natupirowaná zas nedáwá pozor! Zabít jí malo.

  13. 😀 no vidíš… u nás sice pozornost neřešej, těm stačí, když seš v klidu a můžeš si tam klidně spát. a ta látka by k tomu byla více než ideální. jenomže to jsou jedny z nejdůležitějších předmětů, takže ve střehu být musím, at chci, nebo ne 😀 takže mi to při úterních odpoledních jistí zásoba koly a čokolády :-)))

  14. Jé dala bych si. Mno a u nas we skole resej hlawne wzhled jem trochu wybocujes hned ri na tebe zasednou:-(

  15. to nedělej… to radši picej twinsátka, abys je pak mohla nějakou nadějí zachránit :-))) mizím, tak držím palečky, ať to přežiješ :-*

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics