Jednou budeš můj… 9.

autor: Janule
Bill
Dnešní ráno bylo konečně aspoň trochu prosluněné. Zpoza mraku vylezly první paprsky zrovna ve chvíli, kdy jsem nastupoval do auta. Rozhodl jsem se, že vstanu brzo a pojedu zkontrolovat svůj byt. V našem domě bydlí samí boháči, kteří dřív než v devět hodin z postele nevylezou, takže snad v sedm ráno nikoho na chodbě nepotkám. Stejně jsem se rozhodl trochu maskovat, kdyby náhodou Hafík táhl paní Kragnerovou na ranní procházku. Madam Kragnerová je vskutku originální bohatá vdova kolem sedmdesátky, která žije jen pro svého psa. Nechápu, kde pro něj vzala tak přiblblý jméno, ale jejím neuvěřitelně vysokým ječákem zní každý den celým domem tak desetkrát. Vsadil bych dva miliony na to, že každej v domě ví, jak se ta její obluda jmenuje, protože její „Hafíííkůůůůůůůů, stůůůůůůůůj,“ se prostě nedá přeslechnout.
Zaparkoval jsem o dvě ulice dál, aby mě nikdo neviděl vystupovat z půjčeného auta, nasadil tmavý brýle, kapucu hluboko do čela a vydal se k domovu. K mému štěstí paní Kragnerová vycházela na procházku přesně ve chvíli, kdy jsem se objevil na rohu ulice. Její čůrací desetiminutovka mi v pohodě stačí na to se bezpečně dostat domů.
Uff… konečně zase u sebe. Mám to tu rád… Sice mi teď chybí každodenní uvítání, na které jsem si zvykl, ale je to pro dobrou věc, tak to nějak vydržím. Moje první kroky vedou do obýváku, zkontrolovat, jak je na tom ibišek. Přece jen, jestli se všechno podaří, možná si ho z vděčnosti i nechám. Byl moje jediná šance, jak dostat Toma nenápadně do úklidový komory, takže má zásluhy. Vypadá dobře, ani na něm není vidět žádný větší karambol. Sundám už přetržený tenounký vlasec, nenápadně přilepený k jeho květináči, abych zlikvidoval poslední stopy po léčce. Ještě uvidím, jestli Tomovi přiznám barvu, ale to až jak všechno dopadne. Nakouknu do kumbálu, abych na displeji zkontroloval, jak byl TOM nabitý, než si ho můj milovanej zloděj odnesl k sobě domů. Jo, 93% je dobrej stav. Na místě, kde ho bráška našel, mám totiž přidělanou nabíječku, do který musím svého androida dávat občas na noc, aby mu uprostřed dne nedošla šťáva. Když mi poprvé zatuhl během rozdělané masáže, to jsem ho měl asi šestý den, došlo mi, že jsem úplně zapomněl na nabíjení.

Od té doby stojí takhle v kumbále každou třetí. Kapacita baterie je minimálně na týden, takže by snad Tomovi mohla stačit, pokud s ním nebude provádět moc energeticky náročný kousky. Ale nejspíš to bude hodně těsný. Jestli ho v pátek nenabije, hrozí, že až přijedu domů, bude TOM mimo provoz. No… krom zmizelého koberce je všechno ostatní v pořádku, tak se pojedu podívat, co dělá brácha. Předpokládám, že dneska ani nevystrčí čumák z domu, ale člověk nikdy neví. Nakoupím si cestou zásoby jídla a usalaším se mu před domem.
*-*-*
V podstatě jsem měl pravdu, kromě dopoledního nákupu, kdy mě brácha protáhl do nejbližšího nákupního centra. V ruce svíral papír, předpokládám, že mu TOM prolustroval domácnost a napsal mu stejný seznam jako kdysi mně, a můj bráška se teď podle něj vydal na nákupy. Zíral jsem, kolik mu toho doma chybělo, když k autu přitlačil vrchovatě naložený vozík zboží. Koukám, podle toho, co vidím, že stále žije o svých instantních polívkách, mražených pizzách a podobných výživových lahůdkách, protože koš obsahoval většinu základních surovin k vaření, aby měl chudák TOM z čeho tvořit ty svoje úžasný recepty. Od tý doby, co ho mám, jsem skoro přestal chodit na jídlo ven, protože to, co mi předloží k obědu on, mi nikde, ani v té nejluxusnější restauraci, neuvaří. TOM je prostě můj poklad.
S nákupem se Tom vrátil domů a od tý doby tady trčím jako tvrdý y. Nejspíš se ti dvojníci spolu dobře baví a já je tu hlídám úplně zbytečně. Už se chystám, že to zabalím a pojedu si odpočinout do penzionu, když před domem zastaví stříbrná Honda s tmavými skly. Vyleze z ní takovej vyžilej chlápek kolem čtyřicítky, oblečenej jako pasák, černý brýle na nose, vlasy slíznutý do patky… no fuj… totální nevkus. Pootevřu si okýnko, abych slyšel, co se venku děje, konečně nějaký vzrůšo. Jsem zvědavej, ke komu ten pasák přijel, ale moje zvědavost je brzy ukojena, když vidím, do jakých míst domácího telefonu míří jeho prst. Tam někde, kam on svůj ukazovák zapíchl, aby zazvonil, má tlačítko Tom. A sakra… s kým se to moje dvojče paktuje, proboha? Takovej fujtajbl… že by to byl někdo z jeho firmy? Cože? On zařval do mluvítka, že přivezl pizzu až do domu? A kde jí má, blbec? Asi v autě… jenže dveře Hondy se otevřou a z ní vyleze… tý vole… moje perfektní kopie.
Ježíšikriste… vždyť ta holka… nebo snad kluk… vypadá jako já zhruba před pěti lety… vlasy černý jako uhel s bílými proužky, trošku natupírovaný, černý brejle od Diora na čele, předpokládám z tý dálky, že bude i stejně namalovaná a hlavně… má na sobě moje starý oblečení, co už jsem dávno poslal na charitu. Asi to nebude přímo moje, na to by neměla prachy, nejspíš si jen koupila to samý, ale působí to děsivě. Co to má bejt?
Když zvedla levou ruku, aby si upravila vlasy a já zahlídl na předloktí poznávací znamení, konečně mi to docvaklo… to je přece Suzan Kramerová, jedna z těch bláznivých fans, co si nechala podle mě dělat kérky po celým těle. Vždycky, když se nějaký moje nový tetování zveřejnilo, přišly mi do dvou týdnů fotky toho jejího… byla fakt šílená. Psala mi neuvěřitelně zamilovaný dopisy a neustále naléhala, abych se s ní sešel, že beze mě nemůže žít a jestli se neozvu, že spáchá sebevraždu… no vida… kecala, holčička. Ale co dělá teď tady? U Toma? No… to snad… ne… to není… to nemůže bejt pravda… TOHLE! je ta jeho Suzy? Bože můůůůůj…
Tom
„Počkej, ne tak hrrr, ještě nevíš úplně všechno…“ zastavím Suzy, když se zvedá z křesla. Byl jsem v šoku z toho, když tak lehce souhlasila a hrnula se hned do práce. Až teď teprve mi došlo, že jsem jí toho vlastně moc neřekl. Musím ji připravit na to, co ji čeká, aby se nevyděsila, když začne TOM vykládat ty svoje naučený fráze o systému… co já vím, co na ni spustí…
Kývla, že rozumí, pohodlně se usadila do křesla a poslouchala.
„Takže… počkáš na mě v ložnici, než se trošku zkoncentruju, protože přece jen, tohle není sranda. Musím bejt opravdu jako android, takže se neopovažuj mě rozesmívat, jasný?“ malinko jí pohrozím, přestože vím, že TOMA nerozesměje, ani kdyby se zbláznila. Musí věřit tomu, že jsem to pořád já. Ale dál… „Oslovuj mě normálně Tome, nediv se ničemu, co budu říkat nebo dělat, určitě to bude chvilkama divný. Ale neboj se, neublížím ti, jsem hodnej android,“ usměju se na ní povzbudivě. „Než si s tebou něco začnu, musím si tě zařadit do databáze, pojmenovat, kdo jsi a pak s tebou teprve začnu komunikovat. Všechno, co budeš chtít, abych dělal, mi musíš říct. Dneska chci od tebe jen klasiku, jasný? Žádný složitosti, prostě normální číslo jako vždycky… na kluka. Až to doděláme, tak mi řekni, abych šel do kuchyně pro něco k pití a počkej na mě, až se vrátím. Rozumíš všemu?“ Suzy přikývla a zvedla se. Tentokrát jsem ji už nechal, a když za ní zapadly dveře ložnice, došel jsem rychle pro TOMA. Notebook mám zapnutej, připravenej na stole, takže akce může začít.
Jsem na něj zvědavej… na lichotníka. Netuším, jak si TOM se Suzy poradí, ale snad si ji zařadí jako novýho člověka do databáze a bude s ní normálně dál komunikovat. Musí mít přece nějakej program na to, když se setká s cizím člověkem, ne? Teď už je pozdě se ho na to vyptávat, nemůžu s ním ani promluvit, dokonce mě nesmí už ani zahlídnout, protože by si zase hned myslel, že jsem jeho sexuální partner já a všechno by se zkazilo. Postavím ho před dveře ložnice, pootevřu dveře, zalezu za roh do obýváku a pomocí ovládání ho zapnu.
Malinko sebou škubne, otevře oči a čučí před sebe. Chvilku se nic neděje, ale pak se zřejmě rozhodne najít někoho, komu by mohl dělat sexuálního partnera. Já to nebudu, milánku, tak pokračuj, pokračuj… v duchu ho nabádám, aby vešel do ložnice. No konečně… otevřel dveře a zapadl do ložnice. Tak… teď je moje chvíle. Zamknu se v obýváku, kdyby náhodou Suzy vylítla a chtěla zdrhat, aby mě nepřekvapila, a zasednu k notebooku. Kamery jedou, takže to mám všechno před sebou jako na dlani.
Přede mnou se teď odehrává scénka jak z béčkovýho pornofilmu… Suzy sedí na posteli oblečená v klasickým Billově outfitu, kterej nosil kdysi dávno… má jenom troje Billovy hadry, který střídá, když jde ke mně, ale jsou to přesně stejný kousky. Kdysi se mě ptala, jestli mi to nebude vadit, že až tak moc připomíná mýho bráchu, tak jsem jí ujistil, že je mi to šumafuk, ať si chodí, v čem chce, hlavně, když mi to dobře udělá. TOM vešel do ložnice, úvodní hlášení o tom, v jakým je režimu, už je za námi a teď stojí před mým rozlehlým letištěm. Chvilku jen tak sleduje Suzy, která se ani nehne a jen čeká, co na ní vybalí.
Otevřu pusu údivem, div mi čelist nebrnkne o koberec, když se TOM náhle usměje a spustí: „Dneska ti to moc sluší, Bille.“ Málem mě trefilo… ježíšikriste… on si myslí, že je to Bill. Jak to, že mě to předem nenapadlo, vždyť se to tak nabízelo. Myslel jsem, že má TOM lepší rozpoznávací schopnosti, ale ono není divu, Suz vypadá skoro stejně… má všechny Billovy charakteristický znaky, piercingy, tetování, zjev… no potěš koště. To bude ještě sranda…
„Co blbneš, Tome,“ udiveně zachrchlá Suzy, „odkdy mi říkáš Bille?“ No jo… i ten hlas má teď chraplavej jako chlap, to už TOMA nepřesvědčí, že není můj brácha. Ježišmarjá… hned na začátku takovej renonc. To jsem zvědav, jak si s tím ten stroj poradí, až zjistí, že Bill má mezi nohama něco úplně jinýho než obyčejně… nejspíš mu leknutím shoří operační paměť.
„Chceš si snad hrát na někoho jiného, Bille?“ zeptá se TOM, asi má tuhle možnost v databázi… spousta lidí má různý sexuální úchylky, tak to nejspíš bude tolerovat a nechá Suzy hrát si na co se jí zlíbí.
„Ne-e,“ jen stručně vykoktá Suz a zmlkne. Vidím na ní zmatek, ale nejspíš se nechce hádat, když vidí, že reaguju divně. Varoval jsem jí, tak si to snad vzala k srdci.
„Fajn, Billí, tak copak budeme dneska spolu dělat? Jsem ti plně k dispozici,“ pokračuje TOM ve své roli a sundá si kšiltovku. Na kamerce, která ho zabírá zepředu, si všimnu, že dělá opět jeden z mých svůdných úsměvů, který má někde zabudovaný v operační paměti, nejspíš mu to naprogramovali podle mých skutečně natočených rozhovorů a videí. Suzy chvilku kouká, ale pak jí docvakne, že musí odpovědět, jinak se nehneme dál.
„No klasiku, Čuňá… teda Tome,“ spletla se v oslovení… holt zvyk je zvyk, „jak to máš rád. Hezkou rychlou šukačku na kluka,“ nemazlí se s tím Suz. Ach jo… tady se asi TOM přiučí výrazům… tohle slovo nejspíš nebude mít v databázi.
„Jasně, baby, tak jdeme na to,“ odpoví k mému údivu sebejistě TOM. Nejspíš bude jeho databáze vzdělanější, než jsem si myslel. Že by někde sehnali moji slovní zásobu?
„Systém načítá nastavení „gay sex“, počkejte prosím,“ nahodí TOM svou další androidní frázi. Suzy na něj čumí jak zjara, a když jí dojde, že je to součást hry na robota, usměje se.
„Tak přepínej, drahouši, nemůžu se dočkat,“ zašeptá si jen tak pro sebe a shodí ze sebe tričko. Podprdu nenosí, protože do ní nemá co dát, takže sedí napůl nahá na posteli, nohy zkřížený v tureckým sedu a čeká, co se bude dít dál.
„Funkce „gay sex“ nastavena, ovládání hlasem,“ potvrdí TOM, že je připraven promilovat s Billem celou noc. Ach jo… jak rád bych si s ním vyměnil místo, kdyby na posteli seděl skutečnej Bill… ne jeho imitace, která mi zpříjemňuje chvilky samoty a závislosti na svém bratrovi. Ale nechám stesku, musím pozorně sledovat, jak budou pokračovat. Hned na začátku jsem zapnul nahrávání, abych si mohl případně některý okamžiky pustit znovu, třeba se to bude ještě k něčemu hodit.
„Tak se třeba svlíkni, Tome,“ promluví Suzy váhavě svým chraplákem, když se chvilku nic neděje. Je zvyklá, že jdu vždycky hned na věc a teď musí postup určovat ona… Pořád jí ještě naplno nedochází, že se TOMOVI musí všechno přikázat. On je sice aktivní, ale zatím jenom v kecání.
TOM okamžitě zareaguje a hned nahodí dotaz. „Přeješ si nějaký speciální druh svlékání, například striptýz, Bille?“ Nejspíš má tohle upřesňování požadavků v programu. To není špatná funkce, vlastně tak nabízí nový možnosti. To jsem zvědav, co mu na to Suz řekne. Moc dobře totiž ví, že s ní zásadně takovýhle voloviny neprovozuju. Všechno probíhá rychle a bez zbytečných průtahů.
„No…“ je na ní vidět, že váhá, ráda by využila nabídku ke ztrapnění Toma Kaulitze, ale pak jí dojde, že by se mi to asi nelíbilo, a že je to možná jen nějaká zkouška. „Nemusíš se mi předvádět, znám tě už léta, takže to ze sebe shoď a koukej na mě skočit, Čuňáku,“ rozhodne se oslovovat mě starým dobrým titulem. Jestli jí to TOM bude tolerovat, tak proč ne, aspoň se při tom uvolní.
„Dobře, Bille,“ kývne lehce můj dvojník a místností se najednou rozehraje romantická hudba. Bože, kde to sebral? U mě doma nic takovýho není… asi to má zabudovaný někde v sobě. Suz musí teda čumět, co se to se mnou stalo. Já, takovej zarytej odpůrce těchhle romantických srágor a pustím jí to rovnou k akci. No nazdar, mám obavy, že si ze mě tahle holka bude dělat ještě dlouho srandu. Ale mám, co jsem chtěl, tohle riziko jsem podstoupil dobrovolně. Nemám bejt, já vůl, zvědavej, jak to dělá android… Už to asi vím… romanticky.
autor: Janule
betaread: Áďa

28 thoughts on “Jednou budeš můj… 9.

  1. 😀 😀 😀 Ježiš… musím to nějak komentovat? Já se obávám, že mi došly slova… Ještě teď mám křeč v hubě od smíchu… Tohle bylo… Já nevím… Prostě nářez… To sem fakt nečekala. Hej měla si dát ten stryptýz, i když ty si asi věděla, že i tak nás spolehlivě rozsekáš a nějakou extra svlíkačku už by většina z nás nemusela vydýchat. Teda mě by to odrovnalo určitě. 😀

    Tušit tak Bill, co se tam teď děje… 😀

    "Systém načítá nastavení "gay sex", počkejte prosím," -> to je úplně rozsekávací věta. Hej fakt masakr. 😀 A já už radši končím, tohle je zase ale oduševnělej komentář… To sem se předvedla… Tak třeba příště to bude lepší, i když vzhledem k tomu, že bude nejspíš pokračovat ta akce v ložnici, tak o tom dost pochybuju… 😀 😀 😀

  2. :D:D:D:D:D:D..ježiš!:D..To nemělo chybu!:D:D..Chudák Suzy ta musela asi dost koukat!:D…No jsem zvědavá, co z toho nakonec bude!:D…

  3. Nějak mi došly slova… zato se nemůžu přestat smát:D:D Ty androidovský fráze zabíjí:D Jsem nehorázně zvědavá, jak to bude pokračovat, protože už teď z toho nemůžu, a to ještě ani nedošlo na věc:D Nejdřív jsem chtěla napsat, že je krutý to useknout v takovou chvíli, ale jak tak o tom přemýšlím, asi to z tvé strany byl promyšlený a uvážený tah:D Kdybys to tam šoupla naráz do jednoho dílu, všichni čtenáři by umřeli smíchy, protože to by se asi nedalo zvládnout:D No a kdo by dočetl ty zbývající díly, že jo?:D:D

    Jsem zvědavá, co řekne Bill na to, že jeho milovanej TOM se vyspal se Suzy… řekla bych, že z toho moc nadšenej nebude a Tom to schytá, že mu zneužil jeho skvělého androida:D Ačkoliv Bill s těma jeho pletichama taky není nejnevinnější, takže to bude fifty fifty:D Pokud tam ovšem Bill nevletí, až mu dojde, proč tam Suzy šla… to by mohla být zajímavá situace:D

    No, nechám úvah, stejně to zase bude jinak, než si myslím:D Těším se na pokračování, ve středu budu netrpělivě aktualizovat stránku:))

  4. Ježíííšikriste!!!!!!!!!!!!! Tys mi dala!!! Já se tímhle dílem prosmála od Hafíka paní Kragnerový až po romantickou hudbu k akci :)))

    U minulého dílu mě děsně bolel zub a tak se mi nechtělo psát, že postrádám Billa a jeho promluvy a taky, že se mi nijak zvlášť nechce číst o Suzy, já na tyhle pracovnice mám ustálený a až do dnešního dílu jsem myslela, že i neměnný názor. Ovšem dnes jsem musela korigovat hloubku svého morálního rozhořčení, ony to jsou vlastně chudinky :)))) Teda nevím, jak bych si v její situaci poradila s větou: "Systém načítá nastavení "gay sex", počkejte prosím," , holt taková Suzy musí být připravená na všechno. Fakt jsem děsně zvědavá, kam až to celé necháš zajít :))) Ale takovej striptýz, to by nemuselo bejt marný, no nic, děsně se těším 🙂 Taky jsem ráda, že jsem se dočkala Billa, ten tedy musel zírat. Škoda, že asi do Tomova bytu nevtrhne, aby zjednal pořádek, to by si zřejmě moc nepomohl. Ovšem dokážu si představit, jak se v tom svém vozidle musí třást zvědavostí, kterak si ta trojka, Suzy, Tom a TOM, počíná. Ale třeba brášku nepodezírá, že by mohl pustit TOMA do akce, ať už by to byla akce jakákoliv 🙂 Já se tak děsně těším na další díl !!!!! K;-)

  5. Tak koukám, že problém s cizí Suzy je zažehnán, naštěstí vypadá značně jako Bill, otázkou zůstává, jak to bude Tom následně vysvětlovat… Nemyslím, že se Suz bude ptát, koneckonců má dost peněz, aby se neptala, nicméně je to trošku podezřelé… hraje si na robota, oslovuje jí jako bratra a ještě si to natáčí…ani jsem se nepídila, nahrává to? nebo má jenom kameru a přímý přenos?

    Ale jedno se musí TOMovi nechat, alespoň ukáže svému předobrazu, jak si Bill představuje jejich společnou noc.

    Netvrď mi, že by podobné chování oskenoval někde z hlubin Tomova mozku (no já si ho dovedu představit i s tou hudbou, ale co by tomu řeklo jeho ego…) :o)

  6. Ainikki: 😀 Hele… k oduševnělý povídce můžeš dát jenon oduševnělej komentář, to se nedá svítit… 😀

    Madisoon, máš naprosto pravdu, ti dva jsou si fifty fifty, každej má svý máslo na hlavě. 🙂

    Kattys, jsem ráda, že jsem trošku poupravila tvůj pohled na sociální pracovnice, jsou to fakt chuděry, když jdou za prachy i s androidem 😀 i když dvojnásobný. Horší je, když se ukáže, že ten stroj zase není tak špatnej, protože jaksi narozdíl od lidí, nemá předsudky a šlapky mu nevaděj… no… uvidíte.

    Joano, natáčí, natáčí… je to tam hned na začátku, že si to hezky schová, aby na to mohl mrknout znova, kdyby bylo potřeba 😀 Je to prostě malej úchyláček, no… ale to jsme tady všichni, takže zapadne. 🙂

    Jsem ráda, že se všichni bavíte, to byl účel týhle povídky. :o) Moc vám všem děkuju za komentáře, jste skvělí a děláte mi radost, že mi je píšete… bavím se u nich jako u psaní. 🙂 Ještě vás čeká 6 dílů, samozřejmě velký finále, kde se rozhodne, jak tahle Billova léčka vlastně nakonec dopadne. :-). Díky vám, J. :o)

  7. xD nemám slov XD tady tahle povídka mě shazuje ze židle doslova xD

    jenom šest dílůů?? XD néé XD je to fakt husté xD nemám bejt, já vůl, zvědavej, jak to dělá android XD sem mrtvá XD úžasné!!

  8. Jako Janulko, kvuli tomuhle dilku jsem se pohadala s rodicema xDD Musela jsem jit od toho, zrovna kdyz se Suzy svlikala 🙁 😀 protoze jsem musela jit na navstevu hned dolu za sestrenkou. Jako rikam at pockaji chvilicku, ale ne… Tak jsem jim rekla, ze i kdyz si to muzu zapnout tam, kde jsem prestala, tak ze stejne uz to budu mit rozkouskovany 😐 Aaa!! Jak ja tohle nemam rada! :-/ xDD Mam blbou vlastnost, vim ;D

    Jako ja mela vytlem, on ji TOM rekne jen tak "Bille". To musela cumet jako xD A jestli jako fans mela nebo ma rada twincest a ted slysi to, co my by jsme chteli videt a slyset doopravdy, tak musi byt holka na srot 😀 😀

    Ja bych se zacala gebit a pak bych omdlela, no… nebo opacne. Ale to je skoda omdlivat xDD

    To je fakt teda mazec! Parada! Chci dalsi dilek ;D 😀

  9. Ježiš marjá, to byl zase masakr. 😀 Já se obyčejně chctám u každýho dílu alespoň něčemu, ale tohle… 😀 Přesně to vystihla Kattys, od Hafíka už to jelo jako lavina. To by mě zajímalo, jak tohle děláš :))

    No, myslím, že drahému Billovi by mohlo pár věcí dojít. Když si dá dvě a dvě dohromady… Tom spí se Suzy, která má představovat Billovu náhradu. Tom ukradl androida. Tom, android TOM a Suzy jsou spolu zavřený v jednom bytě. Co z téhle rovnice vychází? 😀 😀

    Jinak by mě docela zajímalo, jak to bude pokračovat. To, že šel TOM tak rychle na věc mě ani tak nepřekvapilo, nejspíš to má v programu, ale co bude po akci, když už na začátku pustil romantickou hudbu? Pamatuju si na díl, kdy se nám osvětlilo, jak to spolu vlastně Bill a TOM mají. Že je ten robůtek vlastně jen na mazlení a tulení a tak. Aby neměl v paměti uložený nějaký romatický litanie, co Billovi šeptá po nocích do ouška. To by se asi Suzy divila. Sakra, proč to musí trvat tři dny? Já bych chtěla pokračování hned 🙁

  10. Ježiši…ten Android Tom je masakr.On Suzy říká Billnemám bejt, já vůl, zvědavej, jak to dělá android XD sem mrtvá XD úžasné!!e to je fakt hustý.Ta věta je dobrá.

  11. Ty pičo!!..Teda pardon, že jsem sprostá, ale…tohle je úplně suprovej díl, fakt…prostě TOM se nenechal oblafnout, to se mi líbilo..:-D A vlastně celej tenhle díl byl super, jako vždycky, akorát že ještě doopravdy nedošlo k tomu podstatnýmu i když ono k tomu dojde v příštím díle, že Jaňulko:-D Nejlepší ffka toto:-D

  12. Waau x) Pri vete  "Dneska ti to moc sluší, Bille." som myslela že nastal môj čas x) Jáááj , doteraz ma bolí huba od smiechu x) Skvelé , a slovo čuňák .. omg 😀 😀

    No , čo bude ďalej ? Ja by som si ten striptýz kludne dala  😀

    Teším sa , čo bude s našimi "úchylákmi" ďalej x)

  13. Ježíííš xD xD…. mám dokonale rozkousanou ruku xD xD… jinak bych tu totiž řvala smíchy… a jelikož vedle spí rodiče, tak to radši neriskuju xD xD… maximálně dokonalý! xD xD… Píšeš vážně skvěle! xD xD vsadim se, že až zejtra vylezu z postele, tak 1., co udělám bude, že si přečtu znova tenhle díl xD xD

  14. Tak ja neviem, je to vtipné, to áno, ale je mi z toho nejako smutno. Bolo by fajn, keby tam boli dva originály namiesto náhrad 🙂 Krásne napísané Janule Ty dokážeš ešte aj v komédii zapliesť také hlboké city, že aspoň pre mňa prevládajú.

  15. Nééé 😀 😀 😀 😀 😀 Já se tady tak popadám za břicho! Ten android Tom prostě nemá chybu 😀 😀 Samé upřesňování a ta romantická hudba 😀 😀 😀 Bože, tohle bych taky chtěla vidět! Ani se Tomovi nedivím, že se chce kouknou na androida v akci! Sama sjem zvědavá 😀 😀 Jenom je mi líto, že si to tam teď budou rozdávat dvě kopie a ne ti praví! Ale třeba to ještě přijde 🙂
    No Bill musel být taky pěkně v šoku, když vidět TU Suzy! 😀 😀
    Úžasná povídka, opravdu! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics