Jednou budeš můj… 4.

autor: Janule

Tom

Skvěle. Takže mám týden na to se s tím jeho dárečkem seznámit. Já mu dám, mizerovi jednomu. Milostpán se nám ve Španělsku nudí… To se divím, že si s sebou nezabalil i svýho milence, ale asi by mu to na letišti neprošlo a aby jel autem, na to je moc zmlsanej, cestovatel. Stejně je divný, že letěl letadlem, když lítání tak blbě snáší… nějak mu poslední dobou nerozumím. Ani se nedivím, že se tam tak nudí, když si nemá s kým užívat. Svojí hračku musel nechat doma, chudinka… Sakra… teď jsem se přistihl, že sám na sebe žárlím. To je v pytli… Nakonec… mělo by mě těšit, že si nenechal udělat androida podle někoho jinýho. Vlastně mi ani není nevěrnej, když se to vezme kolem a kolem… spí se mnou… ten se má. Taky bych s ním spal… Tak dost! Už mě to zase chytá. Takový léta pracuju na tom, abych se těchhle perverzních myšlenek zbavil, a teď mě zblbne nějakým pitomým robotem. Ale tohle mu jen tak neprojde… bude se divit, chlapeček.

*-*-*
Konečně doma. Celý odpoledne jsem neměl vůbec čas na to myslet, byla spousta práce, věčně nějaký problémy, nic neklape jak má. Jak se ukázalo, tak ten novej raper, na kterým mi něco nesedělo, má za sebou kriminální minulost… sice by to v tomhle žánru nemělo vadit, naopak, většinou to zákazníky láká o to víc, ale tenhle magor neměl drogovej delikt, jako každej slušnej raper, ale je obyčejnej přiblblej kleptoman. To je ovšem úplně jiný kafe… trapák jeden, čmajznul mi drahou propisku a já si myslel, že jsem jí ztratil. Dal mi jí Bill k dvacetinám, byla z platiny, on si na takovýhle mastňácký drahý dárky vždycky potrpěl. Dneska, když ten maník přišel se svým manažerem podepsat smlouvu, chystal se jí podepsat mojí propiskou… nejen, že je kleptoman, ale ještě je navíc blbej kleptoman. Zaplaťbůh jsme na to přišli včas.

No… musím se přiznat, že jsem malinko za odpoledne vychladl, co se týče toho Billova umělýho milence. Když o tom tak přemýšlím, ono to není zase tak hrozný. Dokonce ho i tak trochu chápu. Kdybych měl tu možnost, třeba bych si ho taky nechal vyrobit, co já vím. Suzy by přišla v tu ránu o kšeft. Když si uvědomím, jak dlouho už se mě snaží dostat do postele a já mu pořád unikám, ani se nedivím, že tu možnost využil. Akorát si teda myslím, že ten tuhej stroj mě v žádným případě nemůže nahradit, to je tutovka. Přece nemůže bejt tak dobrej jako já, ne? Tsss… Zaručeně to s ním stojí za prdlačku…
Ale co když ne… co když je Bill spokojenej? Je fakt, že poslední dobou se nějak přestal snažit. Kdy mě naposledy nepokrytě sváděl? To už bude tak rok… jo, zval mě tenkrát na dovolenou, že prej budeme bydlet ve společným apartmánu. Byl děsně průhlednej, na to mě nedostal. Odmítl jsem to a od tý doby je klid. Naivně jsem se domníval, že jsem ho konečně přesvědčil a už dá pokoj, a on má zatím doma perfektní náhradu.
Otevřel jsem si plechovku piva a vytáhl z kapsy návod. Měl bych se nejdřív mrknout, co všechno ta mašinka umí, než se pokusím ho oživit. Tak jdem na to, čas letí…

Vás osobní android se ovládá dálkovým ovládáním nebo hlasovými pokyny, podle toho, co si zvolíte po jeho uvedení do provozu. Heslo, které jste obdrželi spolu s tímto návodem, zadáte po vyzvání pomocí dálkového ovládání, později jej můžete změnit. Důležité upozornění! Když zadáte třikrát nesprávné heslo, přístroj se zablokuje a lze jej obnovit pouze za asistence našeho pracovníka. Dávejte proto velký pozor při jeho zadávání.
Zvolené funkce vašeho androida TOM 001:
  • zábavný společník, vypravěč vtipů
  • vyhledavač informací s encyklopedickými znalostmi
  • uklízeč
  • údržbář v domácnosti
  • kuchař
  • masér
  • osobní trenér
  • výživový specialista
  • zahradník
  • zdravotnický záchranář – první pomoc
  • sexuální partner
No teda! To čumím, co všechno ten gumovej chlápek umí. Samozřejmě mě zajímá hlavně to poslední, ale třeba taková masáž, to taky není špatný. Ježkovy oči… proto je Bill poslední dobou tak spokojenej… má doma osobního maséra, uklízeče, kuchaře, zahradníka na to svoje stádo kytek… a dokonce milence… to bych taky bral. A to všechno v mojí podobě. Ani se nedivím, že už mě nesvádí. V podstatě má v tom svým TOMOVI 001 všechno, co potřebuje. Tohle bych mu já nikdy nemohl poskytnout. Začínám se bát, že ho nikdy nemůžu překonat. Sakra, už zase! Proč bych ho měl překonávat? Kašlu na to… ať si nechá toho svýho androida, mě nepotřebuje. A já jeho taky ne! Všechno je OK!

Bill

Sledoval jsem Toma celý odpoledne, ale nic zajímavýho se už nestalo. Z práce jel rovnou do svýho bytu, a já se po dvou hodinách čekání sebral a vrátil se do penzionu. Trošku jsem doufal, že se vrátí ke mně do bytu a začne se zajímat o TOMA, ale asi je ještě brzy. Bráška byl vždycky puntíčkář a jestliže si vzal s sebou návod, mělo to svůj význam. Určitě teď sedí doma, nohy má na stole jako vždycky, a luští, co všechno se s mým miláčkem dá dělat.
Stýská se mi po něm. Musím přiznat, že jsem si na svého androida tak zvykl, že když ho nemůžu mít teď u sebe, stýská se mi. Nejsem do něj zamilovanej… to ani náhodou, ale je to kámoš. Dělá mi společnost, když se nudím, uvaří mi večeři, když mám teda doma všechny suroviny, který má ve svý vestavěný kuchařce… jednou mi chyběla sojovka, tak řekl, že tu čínu prostě vařit nemůže. Nemá vůbec žádnou fantazii, nakonec jsem si jí uklohnil sám a byla celkem dobrá… akorát tam scházela ta sojovka…
Zvykl jsem si na jeho jemný masáže a co si budem povídat… občas i na mazlení. Jen jedno jsem nikdy nedokázal. Nedokázal jsem s ním opravdu spát. Nějak mám vůči němu zábrany. On je sice celej Tom, to jo, ale chybí mu přesně to něco, co na svým bráškovi miluju. Nemá jeho jiskru, nemá jeho sarkasmus… prostě není to můj krásnej a dokonalej Tom. Je to jen stroj.

Sice jsem to s ním ze začátku jednou zkusil, ale nakonec jsem to vzdal… byl strašně ‚tuhej‘. Ne že by nebyl ohebnej, je v podstatě jako člověk, ale nefunguje stejně. Speciálně v sexu mu člověk musí dávat jasný příkazy, co po něm chce… a musím přiznat, že vyslovit některý požadavky nahlas nedokážu ani před androidem. Krásně se mi s ním usíná, když leží vedle mě a obejme mě, můžu si na něj položit hlavu a spát na něm celou noc, nic ho nebolí, tak neprotestuje, ale není to ono. Potřebuju lásku. Chci, aby mě můj Tom miloval, a to mi tenhle stroj prostě dát nemůže.
Brácha si teď určitě myslí, jak si s jeho kopií užívám sex, ale to se hluboce mýlí. Já pořád čekám na něj… na mého krásného živého Toma. Na Toma, kterýho už šest let miluju a snad se ho konečně dočkám. Jen musím vydržet.

Tom

No… tak jsem dopil pivo, dočetl návod až do konce a myslím, že to půjde. Ovládání není tak složitý, jak se zdálo, to snad zvládne i malý dítě. Akorát mám problém s heslem. Nevím, kde ho seženu. Budu se muset porozhlídnout u Billa v bytě, třeba ho tam někde bude mít napsaný. Jestli ne, bude to problém. Nerad bych mu jeho miláčka zablokoval, určitě by si dal dvě a dvě dohromady a musel bych mu toho pak spoustu vysvětlovat. To bych velice nerad. Jen bych rád viděl, jak to celý funguje a taky by mohl za mě uklidit ten svinčík z Ibišku, co jsem tam nechal, když je to i uklízeč. No co… je od toho, za Billa určitě uklízí taky.

Zítra začnu… musím si nastavit budíka na devátou, jinak bych spal až do oběda, jak se znám, a vyrazit na průzkum. Strašně mě ta Billova mašinka zajímá, už jen z technickýho hlediska je to prostě zázrak. Nechápu, jak se k němu vůbec dostal… tady se přece nic takovýho neprodává a jestli jo, tak určitě někde tajně a pod rukou. Oficiálně určitě ne. Bill je prostě číslo… vždycky si dokázal najít svoje cestičky… vždycky, když něco nešlo, Bill našel způsob, jak dosáhnout svého. Trošku se bojím, aby se mu to jednou nepovedlo i se mnou… Když jsem mu jednou znovu odsekl na jeho sváděcí manévry, zadíval se mi v klidu do očí, usmál se a potichu zašeptal: „Jednou budeš můj.“ Nebyl jsem vůbec schopen na to reagovat, jak mě to zaskočilo, ale byl si tak jistej, když mi to říkal, že jsem mu v tu chvíli snad i uvěřil. Bill je prostě cílevědomej a co chce, to dostane. Kromě mě…

Není mi sice jasný, kde přesně k tomu androidovi přišel, ale už mi konečně docvaklo, kde vzal moje míry. Když jsem viděl znak firmy na návodu, vybavil se mi ten samej, co byl na jedněch dveřích, kam mě zatáhl kdysi Bill. Vzpomněl jsem si na naši společnou cestu do Dortmundu, na svůj strach, když jsem čekal na výsledky testů, kterých jsem se na začátku vůbec nebál, a tu úlevu, když mi řekli, že je všechno v naprostém pořádku… Já blb si tenkrát myslel, že mě okukujou doktoři a oni si mě nejspíš zatím scanovali, aby mohli udělat tohohle robůtka. Ale nezlobím se na Billa. Něco mi nakecat musel a tohle byl docela dobrej nápad. V každým případě jsem se chytil bez problémů. Ale na další jeho pasti už si dám pozor. Mě nedostaneš, bráško, nefandi si.
V práci jsem nahlásil, že se tak dva tři dny neukážu, nakecal jsem jim, že mi není nějak dobře a budu se léčit, aby mě nerušili a já se mohl bez problémů zabývat jen TOMEM.

Bill

Ráno jsem se probudil do dalšího pošmournýho dne. Tohle je teda konec června… Dal jsem si budíka na sedmou, abych všechno stihl. Moje první cesta vedla do solárka, abych trošku přiživil tu hnědou barvu. Cestou ke svýmu bytu jsem si koupil snídani, chroustám si tu v pohodě corisanty s čokoládou a čekám, co se bude dít. Je skoro deset a Tom nikde. Že by se na svýho dvojníka vykašlal? Tomu se mi nechce věřit, odjakživa byl zvědavej a měl rád technický novinky. Každou novou blbinku na kytaru vždycky musel mít, aby ji vyzkoušel, tak doufám, že tomuhle technickýmu zázraku neodolá. Vždyť je jich na světě jen pár modelů. Každej nemá prachy na to, si nechat vyrobit svýho osobního androida. Za pár let to možná bude normální, ale teď je to ještě hodně drahá novinka. Kromě toho, zatím to u nás není povolený, tudíž to tu mám víceméně načerno. V Japonsku je to jinak, tam už jsou na tyhle hračky zvyklí, ale zkostnatělá Evropa si stále trvá na svém a nechce zatím povolit výrobu androidů podobných lidem. TOM je v podstatě pašovanej, proklouzl sem jako zásilka po moři, zamotanej mezi nákladem s rybami. Ještě čtrnáct dní jsem z něj tu rybinu cítil.
No konečně! Tomovo auto právě parkuje před mým domem a mně se po tváři rozlije spokojený úsměv. Vypadá to, že se rybička chytila do sítě. Mám tě, Tome… říkal jsem ti přece, že jednou budeš můj…

autor: Janule
betaread: Áďa

28 thoughts on “Jednou budeš můj… 4.

  1. Ty vole! To není možný!!!^^ To je luxusní, to svět neviděl… O___o Já u toho umírám…^^ Taková zpověď Billa, co všechno s ním dělal, ale nedovedu si tu věc představit při TOM…^^ I když, mohla by to být zábava…O___o Vzdychá to?^^

  2. 😀 jsem opravdu zvědavá, jaký první povel dá Tom TOMOVI, až ho uvede do života!!!:D a taky, jak bude vypadat jejich konverzace!!!:D

  3. Ježiš, to je úžasný!:)…Miluju tvoje originální nápady a tenhle obzvlášť!…To snad ty tři dny ani nevydržím…!:-D

  4. Ale dostane, Tomi, Billda dosáhne všeho, co chce xD Jen ty o tom zatím nevíš… Já pořád nemůžu z Billovy mazanosti, to se mu musí nechat. Pěkná potvůrka xD Každopádně je to celý upe úžasný a už se nemůžu dočkat, až Tom začne TOMA zkoušet. Tohle bude ještě zajímavý…

  5. To sa mi páči x) Pekný vývoj , žiadne zvraty z minuty na minuty , také vychádzkové čítanie =D  úplne dokonalé x)  

    Ja mám takú otázočku , robot TOM rozpráva ?

    Tak som zvedavá na heslo 😀 ale mám silnú predtuchu že to bude názov tejto poviedky 😀 alebo Tom 😀

    Ja som si  , priznávam , tiež myslela že ho má Bill na to jedno 😀 Ale po prečítaní vety  že to aj upratuje , okamžitá zmena názoru  😀 Predstavila som si … ako TOM 001 hornou časťou zametá a dolnou … heh .. 😀

    Skvelé x))

  6. To je skvělý, to jsem teda zvědavá, co bude Tomin s robotem Tomem dělat pěkného. xDD Suprovej dílek! 🙂

  7. chtela bych uprimne vedet jestli ho tom bud zkoumat i po erotický stránce a sexuálních schopnostech xD hine dále x)

  8. Tak jo, přiznám se, že jsem si myslela, že Billa má toho robota především na to jedno… a jsem ráda, že to tak není:D To je ta skrytá romantická dušička, co z toho má radost:D

    Když jsem četla první ze ''zvolených funkcí androida'', vybavil se mi Posel z Liptákova:D "… a smáli se na celé kolo":D Nevím proč zrovna takhle věta, ale pobavilo mě to:D

    Líbí se mi Tomovy vnitřní monology, jak bojuje sám se sebou a okřikuje se za hříšné myšlenky na Billa:D Takové postavy mám ráda, je skvělé pozorovat, jak pomalu ale jistě podléhají:))

    Neskutečně mě pobavilo sdělení závěrečných vět, to že byl TOM pašovanej mezi rybama:D Ten smrad musel být hroznej, soucítím s Billem:D

    Věděla jsem, že takhle povídka bude skvělá, ale neměla jsem tušení, že se při jejím čtení budu tak dobře bavit:)) Je to skvělý nástroj na výrobu dobré nálady:) Těším se na pokračovaní:)

  9. Mě zajímá, co Bill po svym Tomovi 001 chtěl v tý posteli, když se to tak stydí říct xDD I když… Já bych taky věděla xD

  10. To je roztomilý, že Bill s tím robůtkem nedokázal doopravdy spát. Svým způsobem je to hrozně romantický 🙂 Teda, jestli Tomi nezabere na tuhle Billovu chytrou past, tak už nevím. Ale já jsem si jistá, že zabere, to bys nám přece neudělala, že ne, Jani? :))

    Bože, je to fakt úžasný. Zase něco jinýho, originálního a neobvyklýho. Jsem tak ráda, že "nedokážeš" napsat jednodílku. Tohle by byla totiž škoda nacpat do krátkýho příběhu 😀

  11. Teda Jani =D

    Ty mě udivuješ čím dál tim víc =D Je to dokonalý a navíc trochu Billovi závidím, taky bych si nechala líbit představu Toma coby uklízeče, kuchaře a hlavně – MASÉRA!! =D Tátovi by tak skončila šichta a myslím, že s TOMEM 001 by to mohlo být i víc žůžo =D Wuuuaaa, taky chci vlastního Toma, i bych se o něj starala =D

    Dobře, k povídce… O=) Těším se na další díl, protože ty mě prostě vždycky dostaneš a tvoje povídky hltám písmenko od písmenka =) Nevím, jak to děláš, ale pokaždé mě tu rozesměje něco =)) Je to hezký… Píšeš vážně bravúrně a … Má to svý grády! *yes* =D

    Jen tak dál… =))

  12. Ooh, tak další dílek přečteneeej.. Janíí, ty mě pořád tak napínáš a já jako se pak budu dva dny těšit na novej díl.. já to asi budu číst dycky těsně před tím, než díl přibyde.. ale to mi vlastně k ničemu nebude, když pak budu zase čekat než přibyde další díl.. kruciš .. tak já to vydržám a dočkám se .. xD zatím luxu :-*

  13. juj… to je upe posedlost Tomem… Místo takejch kravin by se měl léčit xD (samo že to byl vtip) xD já vím, že je to 4. díl… ale jen čekám až s ním Tom něco udělá a ta mašinka začne vraždit xD No jo děcka moc slůedujou telku xD Ale jako super povídka 🙂

  14. No vida, tak se vysvětlilo, proč ještě všechny kytky nepochcípaly:o) Zajímalo by mě, jaký záludný heslo Bill vymyslel, pokud chce, aby ho Tom zjistil… Asi by nechtěl mít zablokovanýho androida, který by v budoucnu mohl uklízet spoušť, co v návalu vášně způsobí…

    No, jsem zvědavá, co si ještě připravil za překvapení, zatímco si kupoval opalovací krém a chystal se na dovolenou do solárka 😀

  15. Janule: Janulko, omlouvam se, ze ti to pisu sem a navic je to blba otazka. Pls te, kdy tu bude Poleva? Sestrenka je uz zvedava, jak to bude a ja jsem taky zvedava xDD Pak ti poslu dalsi dilek, uz ho skoro mam

  16. Raper kleptoman… 😀 😀 😀

    No nic. Raděj se vzdálíme od rapera a popojedem dál. Souhlasím s Madisoon v tom, že je úplně perfektní sledovat postavu Toma a jeho vnitřní boj. Ovšem v tomhle díle se mi nejvíc líbilo, jak mu prolítla hlavou myšlenka, že vlastně tomu robotovi nesahá ani po kotníky. Chuděra, kam jen se podělo jeho Kaulitzovzký sebevědomí. 😀

    Každopádně i Bill je tady obdivuhodnej. To šestiletý odhodlání a ten zápal… to se jen tak nevidí. U takovýho člověka snad ani nejde, aby dříve či později nedosáhl svého. A tady mu to fakt přeju, už se neuvěřitelně těším, až Toma rozdrtí v závěrečné bitvě a on totálně porážený bude v peřinách s Billem mezi nohama rozvášněně křičet jeho jméno. 😀

  17. naprosto skvělý…. x)) sem zvědavá na pokráčko, je to hrozně zajímavý… x)) ten Bill je vážně číslo…. xD

  18. Hmmm… takovýho robůtka bych brala, ani by nemusel vypadat jako Tom a tu poslední funkci bych taky oželela. Hlavně kdyby vařil a uklízel a udržoval domácnost, jéžíííš, to by bylo skvělý!!! Jsem se úplně zasnila 🙂 Ale abych nevypadala jako neromantický dřevo…dojala mě Billova poznámka, že on svého nového TOMA k té poslední funkci nevyužívá a oddaně čeká na toho svého starého milovaného Toma. To bylo roztomiloučký. Stejně jako to, když Tom připouští, že vlastně žárlí sám na sebe 🙂

  19. Och… tak on s ním ani nespí 🙂 to je krásne. Nespí s ním, pretože bez lásky to nejde 🙂 toto by sa mal od neho naučiť Tom. Ten si užíval so Suzan 🙁
    Ale páčilo sa mi ako Tomi žiarlil.Som zvedavá ktoré funkcie Tomi vyskúša 🙂
    Dokonalé Janule.

  20. Já se normálně modlím, aby Billovi jeho plán hezky vyšel a opravdu byl Tom jednou jeho! Nechci aby to skončilo špatně 😀
    Tom teda koukal, čeho všeho je android schopný.. 😀 A samozřejmě že si myslel, jak si s ním Bill neužívá. Popravdě já jsem nevěděla, co čekat. Ale je to hezké, že s ním Bill nespí 😀 Přece je to jenom robot, takže… 😀 Bože, jsem zvědavá, jestli ho třeba Tom nebude chtít vyzkoušet..:D
    Ale taky bych doma brala takového androida Toma 😀 Hmmm..třeba jednou 😀
    Janule, mco děkuji za tule povídku! Opravdu jsem si ji zamilovala! :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics