Playing Games 1. – Hide And Seek

autor: firelucy

Milí twincesťáci, máme tady další dílo jedné z nových obětavých překladatelek, tentokrát je to Hani,Katy,Erya, kterou pod touto přezdívkou jistě znáte z komentářů. Překládá pro nás sérii povídek „Playing Games“ od ‚firelucy‘. Autorka je samozřejmě zvědavá, jak se vám její povídka bude líbit, takže bych vás opět poprosila, abyste se snažili komentovat v angličtině, ale můžete i česky, pokud to opravdu neumíte, Erya, jak si od této chvíle bude naše nová překladatelka zkráceně říkat, jí vaše české komentáře přeloží. Ale buďte tak laskaví a snažte se jí ušetřit práci, překlad zabere spoustu času.

Jsem šťastná, že můžu uvítat na našem blogu další přeloženou povídku a doufám, že jich bude přibývat a vy si je budete užívat a náležitě to oceníte svými komentáři. Díky moc, Eryo, jsi zlato. :o) Tak teď už první hra, na kterou si naše dvojčata hrají… :o) J.

„Na schovku“

„…čtyři….pět….šest…“ Gustav stál čelem ke zdi, zatímco Bill, Tom a Georg vyrazili z pokoje do předsíně a dál do bytu.
„Haha, vím přesně kam jít.“ Georg zahnul za roh a zamířil se schovat do kuchyně.
„Pojď sem..“ Bill vzal Toma za ruku a táhl ho směrem k ložnicím.
„Myslel jsem, že hrajem na schovku…“ uculil se Tom na svého bratra a Bill se trochu zamračil, když otevřel dveře do Tomovy ložnice.
„Hrajem a já vím, kde se schovat.“ Bill za nimi zavřel dveře a přešel k velké skříni v rohu.
„To je pravděpodobně první místo, kam se podívá. Je to tak nápadný…“ usmál se Tom na své roztomilé dvojče, když si Bill stoupnul do skříně.
„Právě proto bysme se měli schovat sem, je to příliš nápadné.“ Tom občas nerozuměl logice svého bratra, ale poslušně ho následoval do skříně a zavřel za sebou.
„Nevěděl jsem, že je tady tolik místa.“ Tom byl ohromený, když zjistil, že si může bez potíží sednout vedle Billa a opřít se o vnitřní stěnu skříně.

„Vždycky se sem schovávám, když nás jeden z těch troubů vyruší,“ uculil se Bill a vzpomněl si, jak sem posledně skočil se svým ještě nedotknutým vzrušením.
„Tady je to vlastně docela cool…“ Tom zjistil, že když trochu zatahá za oblečení, které visí před ním, může úplně zablokovat výhled ven.
„A tmavé…“ Tom si nebyl úplně jistý, proč to Bill řekl, ale neměl moc času o tom uvažovat, protože vzápětí ucítil talentované prsty tancující nahoru po jeho stehně.
Bill pomalu přejížděl po vzoru Tomových kalhot, až konečně dosáhl svého cíle a nahmatal Toma přes kalhoty. Jeho dvojče už bylo vzrušené a Bill se usmál, jak jeho bráškovi uniklo tiché zabručení, když ho zmáčkl prsty.
„Bille!“ v Tomově hlase byl slyšet varovný tón, ale Bill to úplně ignoroval. Nechal svoje prsty zkoumat Tomovo tělo, zkroutil je kolem jeho krku a otočil si Tomův obličej k sobě.
„Miluju hraní, ty ne?“ Tom ucítil Billův dech a skrz tmu viděl jiskření Billových očí, které se přibližovaly.
„Hrajeme, jenom ne tohle…“ Tom litoval každého slova, které řekl, ale nebezpečí hledajícího Gustava bylo příliš velké.
„No, jestli nechceš hrát, nemusíš… ale já budu…“ než mohl Tom jeho slova pochopit, Bill seděl zázračně rychle obkročmo na jeho klíně.
„Sakra,“ Tom skoro nahlas zasténal, když se jejich vzrušení i přes oblečení dotkla.
„Ne Tomi… „rychleji“ je to slovo, který jsi chtěl říct…“ Tom se bez dechu zasmál a opřel se o stěnu skříně, když ucítil Billovy rty na svém obličeji.
Bill ho pomalu líbal na tvář, až se dostal k jeho piercingu. Tom trochu rozevřel rty, když Bill vyplázl jazýček a začal si pohrávat s kroužkem v jeho rtu.
„Víš moc dobře, co to se mnou dělá…“ Tomovi se zrychlil dech, Billovy zuby zacinkaly o kov v jeho rtu a jeho hebký jazyk přejížděl po Tomových rtech.
„Proč si myslíš, že to dělám?“ Bill propustil kovový kroužek a pokračoval ve vášnivém polibku.
Tom byl jako v nebi, když si Billův jazyk řekl o vstup do jeho úst, zatímco Billovy rty se třely o ty jeho jako hořící oheň. Když Tom konečně úplně rozevřel rty, Bill ho prakticky pohltil a nechal je oba úplně bez vzduchu.
„Nejlepší skrýš ze všech…“ Bill se zazubil a začal pomalu pohupovat boky, zatímco jeho dvojče lapalo po dechu a svíjelo se pod ním.
„Stejně si myslím, že takhle se ta hra nehraje…“ pro Toma bylo těžké racionálně přemýšlet, protože tlak v jeho kalhotách se zvětšoval a Bill na něj tlačil stále silněji.
„Ale jo, takhle to hrajem my…“ Bill sklonil hlavu, Tom ho políbil na čelo a ovinul kolem něj ruce.
„Ohh… Bille…“ Tom cítil obrovský žár ve svých slabinách a přirazil proti bratrovi těsně předtím, než celé jeho tělo explodovalo.
Bill cítil, jak se Tom pod ním třese a ještě párkrát přirazil, až dosáhl svého vlastního vrcholu. Slezl z Tomova rozkroku hned, jak toho byl schopen a vyčerpaně se vedle něj opřel.
„Gustav by nás už radši měl najít, potřebuju sprchu…“ Tom se sklonil k Billovi a jemně ho políbil, tiše mu děkujíc za dokonalou skrýš.
Hned potom uslyšeli otevírání dveří a brzy se skříň naplnila světlem.
„Ha, našel jsem je!“
Bill a Tom vylezli ze skříně a Georg přišel do pokoje s úplně zaprášenými vlasy.
„Schovával se pod umyvadlem.“ Gustav sfoukl trochu prachu z Georgových vlasů a podíval se na dvojčata. „Neměli byste se schovávat společně, víte to?“
„Je to pak mnohem větší zábava…“ Bill mrkl na svého bratra, když následovali svoje kamarády ven z pokoje.
„Yeah,“ uculil se Tom, „miluju hraní na schovku.“

autor: firelucy
translate: Erya
betaread: Janule

21 thoughts on “Playing Games 1. – Hide And Seek

  1. Oh Shit! It´s short too much. I want more! 😀

    But it´s amazing <3, very good idea 🙂

    I will enjoy to next chapters ^^

    And sorry for my english 😀

    M. ♥

  2. Very interesting start:)) Cute, funny and hot:) I'm looking forward to the next part of this amazing story:)

    I'm going to read it in English:D

    And I wonder what type of game will they play next time:))

  3. Georg and Gustav play hide and seek… this is a funny idea… made me  smile 🙂 But when the same game play twins… it is very exciting 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics