Momenty 11.

autor: Dania

pairing Bill/Bushido
„Tome! Pojď už!“ Bill kráčel chodbou, rozčilen, nespokojen a zklamán. Obličej otočený na bratra, nesledoval, kam jde. Ve chvíli, kdy se opět podíval před sebe, narazil do pevného, silného těla.
„Ou, par…“ zíral do snědého obličeje.
„Anisi…“ Vydechl a vrhl se muži před sebou kolem krku.
„Ty jsi přijel!“ šťastně se usmíval a polibky mu pokrýval celý obličej.
„Yeah, přijel. Moc krásně jsi prosil.“ Ušklíbl se a konečně po několika měsících jej naplno políbil. Pažemi pevně objímal štíhlé tělo, tiskl jej k sobě.
Momentálně mu bylo naprosto fuk, že jej pozorují ostatní lidé. Celou cestu si představoval, co provede s tím rozkošným klukem, jak krásně bude vonět, jak bude chutnat. Připadal si jako idiot, ale rozhodl se to protentokrát hodit za hlavu. Bill byl tady u něj, v jeho náručí a dychtivě přijímal veškeré laskání, které mu nabízel. Bylo to, jako by se vrátil domů. Spokojenost, to bylo to, co v tuhle chvíli cítil.
Bill se mu vyvlékl z náruče, vzal jeho dlaň do své a se zářivým úsměvem se otočil na zírajícího bratra a ostatní členy kapely.

„Dneska už mě nehledejte.“ Po těch slovech se otočil a začal Bushida táhnout za sebou. Jen co se za nimi zavřely dveře hotelového pokoje, Bill se na něj opět vrhnul. Objímal jej, obličej zabořený do Bushidova krku. Šeptal různá slova díků.
Anis ovinul svoje paže pevněji, přitiskl jej k sobě, vdechoval jeho vůni, omámen. Zavřel oči a nechal se unášet pocitem, že se čas zastavil a oni tady takhle můžou stát věčnost.
„Ty jsi opravdu přijel,“ šeptal Bill, rty se dotýkajíc snědé pokožky.
„Chyběl jsi mi…“ Nevěděl jak jinak vyjádřit slovy ten pocit, který jej poháněl, který jej přinutil podniknout tuto cestu přes téměř polovinu světadílu. Nemyslel na následky, nemyslel na to, co bude zítra, jen si užíval tu blízkost.
Bill jej směroval k posteli. Chtěl se milovat, chtěl jej opět cítit na svém těle, silného, pevného, horkého a vzrušujícího. Opět rty vyhledal jeho a ponořil se do nich s takovým entusiasmem, až se málem zalknul. Náruživě jazykem zajížděl hluboko do Anisových úst, dlaněmi mačkal jeho vypracovaná záda, tiskl se k němu jak nejvíce mohl.
„Prr, maličký, máme čas.“ Anis se odtrhl od Billových rtů, v dlaních svíral jeho obličej. Viděl žhavou, téměř nutkavou touhu v Billových očích. Opět se sklonil a lehce přitiskl své vyprahlé rty na Billovy. Líbal jej něžně, téměř ani necítil jejich dotek. Hladil chlapce ve svém náručí, šeptal uklidňující slova, slíbával slzy na horkých tvářích.
„Anisi, miluj mě. Prosím, dotýkej se mě… všude,“ šeptal Bill, v očích lásku k tomuto muži. Bushido jej položil na postel, dlaněmi přejížděl po štíhlé hrudi, vnímal prudce se zvedající hrudník, rychle bijící srdce. Cítil vůni, mámící jeho smysly. Díval se Billovi do očí, když se skláněl k jeho obličeji, když líbal sladké rty. Položil se na něj celým tělem, Billův roztoužený vzdech utlumily jejich spjaté rty. Cítil chlapcovy dlaně na svých bedrech, jak se sunou níž, jak jej tlačí dolů, naléhavě. Kleknul si a svlékl sobě i Billovi triko. Díval se na chlapce před sebou – tajil se mu dech. Byl nádherný. Sklonil se a opět spojil jejich rty. Dlaní hladil odhalenou hruď, mnul ztuhlé bradavky. Bill ovinul nohy kolem Bushidových boků, tiskl jej k sobě. Zvedal pánev, potřeboval cítit dotek jejich vzrušených mužství.
„Anisi, chci tě… teď hned!“ Bill vydechl a jal se rozepínat svůj opasek. Snažil se co nejrychleji zbavit oblečení. Chtěl jej cítit na nahém těle. Po boji s úzkými nohavicemi se konečně naprosto nahý položil na záda s nohama pokrčenýma v kolenou, široce roztaženýma od sebe. Zval Anise k sobě, díval se do jeho obličeje a usmíval se. Bushido se nenechal dlouho přemlouvat a položil se mezi Billova stehna. Když se jejich vzrušená mužství dotkla, oba zalapali po dechu. Bill roztáhl nohy ještě víc, byl naprosto připravený.
„Anisi, pojď už… teď hned!“ Bill vydechl do jeho úst, dlaní nahmatal Anisův penis, připraven jej navést ke vstupu do svého těla. Kašlal na nějaké lubrikanty, na přípravu, chtěl jej hned, cítit, jak jej vyplňuje.
Anis zasténal, strčil Billovi dva prsty do pusy. „Lízej!“ zněl jednoznačný příkaz.
Bill jeho prsty objel jazykem, otevřel pusu, a když se chtěl zeptat, co se děje, cítil, jak do něj pronikají. Vykřikl a vzepjal se. Sténal, prosil, naléhal. Cítil, jak se v něm pohybují, jak jej roztahují. Když už si myslel, že se snad nedočká, cítil, jak jej opouštějí a nahrazuje je něco většího, pulzujícího. Anis silně naslinil další dva prsty a přejel jimi po Billově vstupu, potom to zopakoval se svým žaludem. Navedl svůj penis do správné polohy a přirazil. Málem vyvrcholil již v té první vteřině, kdy se ponořil do Billova těsného, horkého těla. Díval se mu do obličeje, jak si jazykem přejíždí po rtech, jak zaklání hlavu, jak silně tiskne víčka k sobě. Věděl, že se mu to takhle líbí, prudce, vášnivě, živočišně. Ale i přes to, ještě chvíli počkal, než se přizpůsobí. Když se začal pohybovat, jeho uši naplnily rozkošné vzdechy, šeptaná povzbuzující, chválící slova. Netrvalo dlouho a oba vyvrcholili téměř ve stejnou dobu. Bill hlasitě oddechoval, uspokojený na nejvyšší míru. Hladil Anise ve svém náručí, užíval si jeho váhu na svém těle, vnímal letmé polibky na krku. Miloval toho muže, věděl to už dlouho, avšak v tuto chvíli mu ten pocit naplňoval každou částečku těla.
Leželi tak ještě pár minut, než se přemístili do pohodlnější pozice. Oba unavení, tisknoucí se k sobě, po chvíli usnuli.

****
O 1 den dříve…

Bill se vznášel na růžovém obláčku blaženosti. Jeho vztah – ano, teď už může říkat vztah, s Anisem je takový, jak si jej představoval. Co na tom, že mu Bushido nevyznal lásku, on ji z něj cítil i beze slov. I Tom přestal se svými ostřížími pohledy, jen co se rapper objevil v dosahu. Za ty dva měsíce od Španělska si zvykl na jeho přítomnost.
Právě se vraceli z další promo akce. Bill nemohl zůstat v klidu, neustále se vrtěl. Dnes měl v plánu malé překvapení. Chystal se na návštěvu plnou sexu a lásky. Neměli domluvenou žádnu schůzku, ale byl si jistý, že má dnes volno.
Připravoval se už alespoň hodinu, chtěl vypadat dokonale. Konečně byl naprosto spokojený se svým vzhledem. Vzal si klíče od auta, tašku a s úsměvem na rtech opustil byt. Byl nervózní, ale i natěšený. Nemohl se dočkat, až jej zase uvidí.
O pár desítek minut později již stál před dveřmi jeho bytu a chystal se zazvonit. Překvapil jej smích, ozývající se z druhé strany dveří. Zamračil se a ještě jednou zazvonil. V tu chvíli se otevřely dveře a v nich jeden z Anisových přátel.
Nečekal takové komplikace, jež představovala Bushidova návštěva. Myslel si, že bude sám.
„A… ahoj,“ řekl s úsměvem a nakukoval přes muže do útrob bytu.
„Čau zlatíčko,“ uchechtl se rapper a měřil si Billa mlsným pohledem.
„Pustíš mě dovnitř?“ cítil se trapně, stát na chodbě a čekat na povolení. On ho nepotřeboval.
„Jasně, pojď dál.“ Nelíbil se mu ten pocit, jež z muže cítil. Připadal si jako nějaká kořist. Ošil se a protáhl se kolem něj do místnosti.
„Bu, čum, co to k nám přišlo za kočičku!“ vykřikl další z Anisových návštěvníků.
Bill zčervenal, prosebným pohledem se zavrtával do Bushidových očí. Viděl v nich překvapení, a najednou si nebyl tak úplně jistý, jestli udělal správně, když sem přišel neohlášený. Nechtěl, aby jejich dnešní večer cokoliv pokazilo.
Místnost se zaplnila dvojsmyslnými hláškami. Billovi se jeho nápad zdál čím dál stupidnější. Anis ještě pořád neřekl ani slovo a jeho od okamžiku, kdy se otočí a tryskovou rychlostí zmizí, drželo už jen dalších pár vteřin Bushidova mlčení. Cítil v očích slzy. Svěsil hlavu a urychleně opustil místnost. Byl stupidní, když sem jen tak přišel. Bolelo jej, když se k němu Anis před svými přáteli nepřihlásil.
Ve chvíli, kdy otevíral vchodové dveře, jej objaly silné paže. Prudce otočil hlavu. Avšak dlaně, drtící jeho boky, nepatřily jeho milenci. Zpanikařil.
„Pusť mě!“ vyštěkl. Vytrhl se z jeho sevření. Přiopilý muž jej však znovu chytil.
„No tak, necukej se. Vrať se k nám. Vím, že to -,“ nestačil však doříct svou zvrhlou nabídku. Anis jej odhodil stranou a objal šokovaného Billa.
„Ššš, už je dobře.“ Hladil jej po zádech, cítil, jak se třesoucí tělo v jeho náručí uklidňuje. Po pár vteřinách odvedl Bill do vedlejší místnosti, odhodlán zbavit se své přiopilé návštěvy.
Trvalo mu přibližně dvacet minut, než všechny dostatečně jasně přesvědčil, že je na čase vypadnout. Bill mezitím seděl na posteli, prohlížel si Anisovu ložnici. Už několikrát byla svědkem jejich divokých hrátek. Lehnul si na ustlané pokrývky, unavený. Takto si svoji návštěvu rozhodně nepředstavoval.
Zavřel oči a snažil se zapomenout na posledních pár minut. Nesnášel tohle oplzlé jednání. Z duše jej nenáviděl.

****
Anis otevřel dveře do ložnice. Věděl, že se nezachoval zrovna podle Billových představ. Tušil, že bude muset vysvětlovat. A ani mu to nevadilo. Zvyknul si na Billa, zvyknul si na jeho nálady, na jeho rozkošnost, prudkost, vášnivost, hravost, umanutost, tvrdohlavost, sebestřednost a hromadu dalších vlastností, kterými tato jedinečná bytost oplývala. Těšil se na každé jejich další setkání. Miloval jejich vášnivé chvíle.
Zastavil se u postele, pohled přilepený na oddechující klubíčko uprostřed. Hruď se mu dmula pýchou, když si uvědomil, že patří jemu, jenom jemu. Lehnul si k němu, pozoroval jemné třepetání řas, pootevřené rty, uvolněný obličej. Prstem opatrně odhrnul neposlušný pramen vlasů, spadající do Billovy tváře. Cítil jemnost pokožky, jeho vůni. Naklonil se nad něj a jemně přitiskl svoje rty na jeho. Hebké a tak měkké.
‚Miluju tě!‘ znělo mu v hlavě, když pokládal hlavu vedle Billovy.

autor: Dania
betaread: Janule

12 thoughts on “Momenty 11.

  1. jéé konečně je tady další díl je to supr honem pokračuj x) BillxBushido sou ta nejlepší dvojka jakou znám . bylo by mrtě kdyby byli fakt spolu .xD eště se těším na konečnej díl povídky What is inside doufám že bude brzo a že bude i druhá řada a u týhle povídky taky doufám že bude i druhá řada . x) Piš eště víc povídek o billoj a bushidoj x)

  2. Opět naprosto úžasný díl! Jako vždy netuším, co k tomu více napsat. Velmi se těším na další, bohužel podle všeho již poslední, díl!!

  3. od tří ráno do teďka jsem četla všechny díly téhle povídky.. nevím proč jsem si vybrala pro zahnání nudy právě tuhle, ale můžu říct že i když sem teď unavená  že skoro spím s oteřenýma očima, nemohla jsem se přinutit vypnout to aniž bych to dočetla do teď.. prostě mě to opravdu zaujalo! chválím, vážně je to perfektně napsáno! :-*

  4. Zní mu to v hlavě ale neřekne mu to oc? Billa mi bylo strašně líto… Ale Anis se zachoval spravně… On ho fakt miluje… Jel za ním do Španělska…toto někdo udělat pro mě tak umřu štěstím.

  5. Já teď nečtu skoro nic, ale další díl téhle povídky si nenechám nikdy ujít … je prostě skvěle napsaná, jedním slovem nemá chybu. Já sice miluji twincest, ale tady se mi strašně líbí jak Bill prahne po sexu a nejen po sexu ale i po vztahu s někým tak odlišným jako je on. No protiklady se přitahují tak je to asi i pochopitelné. Je to krásně a čtivě napsané, prostě se mi to moc líbí.

  6. Konečně jsem si našla čas na tuhle povídku a jsem jí nadšená.Pairing Bill/Bushido jsem nikdy naschvál nečetla,protože jaksi neodpovídá mé posedlosti twincestem,ale nemůžu si pomoct a jsem jím uchvácená.Ten protiklad síly a nevinnosti,no ufff… 🙂

    Bushido mě odjakživa nehorázně se*e i přitahuje zároveň a v kombinaci s andílkem Billem,no to je na mě moc!

    Takže na závěr-RYCHLE DALŠÍ DÍL!

  7. Aaach, to bylo roztomilé. Kéž by to tak bylo i doopravdy. Počkat, vždyť já podporuju twincest! Nebo… No ok, každopádně jsem z této povídky naprosto unešená. Chtělo by to ještě jeden díl. Teda, co kecám, chtěla bych,aby jich bylo ještě nejmíň 100. Miluju to. Dokonalé.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics