Dívka s bičem

autor: Geheimnis

Slova: dívka, bičík, násilí, láska
Počet slov: 483
Zadavatel: Baziii

Bill si udělal kafe. Dnes chtěl být Bill dlouho vzhůru. V televizi dávali jeho oblíbený film, který si prostě nemůže nechat ujít. Tajil se ovšem tím, že ten film… byl romantická komedie. Přiznejme si to, Bill je romantik a romantici si pouštějí takové filmy. Najednou v bytě, ve kterém mimochodem žije se svým dvojčetem Tomem, vypadl proud. Všude byla nehorázná tma. Bill zůstal hledět s mírně smutným pohledem na černou televizi na prostorném gauči. Upíjel kávu.
„Áááá!“ ozvalo se do ticha, nejspíš z Tomova pokoje. Jednak to byl Tomův hlas, jednak v domě nikdo jiný nebyl. Bill chvilku seděl s vyděšeným výrazem a hlavou plnou myšlenek – má jít nahoru a zjistit, co Toma polekalo, nebo zůstat na vyhřátém gauči a čekat, co se bude dít, nebo případně čekat, až se Tom ozve znovu? Těžké rozhodování, opravdu.
Rozhodl se moudře a řekněme, že by se takto rozhodlo více lidí v podobné situaci. Zůstal sedět na zadku. Třeba měl halucinace, že ano. A jestliže se Tom něčeho bojí, tak přece ví, že Bill je v domě s ním a tak si ho najde. Pokud potřebuje, samozřejmě.

Na sedací soupravě, pokud tu rozvrzanou a starou sedačku nazveme slušně, Bill seděl ještě asi deset minut. Nahoře v patře práskly dveře a někdo tiše našlapoval chodbou. Snad ze strachu, aby nenaboural do něčeho v cestě. Což je pochopitelné, v takové tmě. Najednou se nějaká postava objevila na schodech – respektive na jejich konci či začátku, vyberte si – zkrátka nahoře. Ozařovalo ji světlo z baterky. Bill ze siluety poznal, že jde o dívku. A co víc – o Tomovu dívku. Odkašlala si a sešla o pár schůdků níž. Nesměle se vplížila ze schodů až k Billovi, aby mohla projít do malé chodbičky a obout se. Až teprve teď si Bill všiml, že v ruce drží bičík!

Jakmile se za ní zabouchly domovní dveře, vystartoval bez rozmýšlení a namířil si to do Tomova pokoje. Jeho bráška tam ležel bez pohnutí a zíral do stropu. Měl na sobě jen boxerky a okolo postele bylo poházeno jeho oblečení. Bill si přiklekl k jeho loži a díval se na něj. Tom otočil hlavou ke svému bráškovi. Najednou proud zase naskočil a místnost ozářila solná lampa na Tomově nočním stolku. Dodala intimní atmosféru.
„Nemám rád násilí,“ špitl Tom do ticha a zvedl se, aby mohl obejmout Billovo tělíčko. Podíval se svému roztomile rozcuchanému bráškovi do očí. Ovšem – v „cestě“ mu stála jeho černá dlouhá ofinka. Namáhal se tedy ji svými prsty dát za Billovou ouško.
„Vyděsila mě, Bille,“ řekl po chvilce mlčení. „Tím hrozným bičíkem…“ dodal.
„Já tě chápu, bráško,“ pohladil ho po tváři. Nahnul se k němu a políbil ho. Tom instinktivně zhasl lampičku a vytáhl Billa nahoru k sobě na postel. V nepřestávajících polibcích ho svlékal z oblečení, které na rozdíl od sebe, Bill na sobě stále měl.

Všichni si dokážeme představit, co kluci dělali. Bez bičíku a násilí, ale s láskou v srdcích.

autor: Geheimnis
betaread: Janule

9 thoughts on “Dívka s bičem

  1. mě to bylo jasný ten konecxDD ale jinak krásnýa ten Tom se mylela že když zakřičel takže naboural do skříně nebo tak nejakxDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics