Keep your hands off my boy 11.

autor: Anett483

Tom zíral s otevřenou pusou na Billa, který stál otočený zády k němu a s klidným výrazem ze sebe shazoval oblečení. Prvně přišlo na řadu tričko. Tomovi stačilo vidět hubené bílé tělíčko a přestal absolutně vnímat. Ani si nevšiml Billova úsměvu. To ale nebylo všechno… Bill se na Toma ještě krátce podíval a začal si pomalu rozepínat kalhoty, které následně skončily na hromádce vedle Billova trička u kraje bazénu. Bill si zahákl palce o lem svých boxerek a otočil se k Tomovi s usměvavým pohledem.

„Ty se snad nevysvlečeš?“ zeptal se pobaveně. Tom rychle zaklapl otevřenou pusinu a pomalu si sundal kšiltovku a šátek. Připadal si, jako kdyby s Billem bojoval o to, kdo je lepší. Odhodil kšiltovku a šátek na hromádku vedle Billova oblečení a zadíval se na Billa. Billův výraz ho však nutil pokračovat. Pomalu ze sebe sundal dlouhé tričko, připomínající plachtu stanu. Nemohl si nevšimnout, jak si Bill skousl spodní ret a mírně usykl… Bill se zájmem pozoroval Tomovo ploché bříško a svaly, které nebyly vypracované moc, ale ani málo, tak akorát… pro Billa. Billova pozice se stále neměnila – palce zaháknuté za lem boxerek, bojovný postoj a rozhodný výraz ve tváři. Tom si váhavě rozepl svoje obrovské kalhoty a nechal je sjet až ke svým kotníkům…

V tuhle chvíli na tom byli oba stejně. Ovšem Billův bojovný výraz se změnil spíš na vystrašený… Těkal očima na svoje boxerky, na bazén a na Toma. Myslel si, že ho Tom zastaví, že mu řekne, že je to špatný nápad, že řekne, že se mu třeba do vody nechce, ale teď to byl Tom, kdo měl ve tváři bojovný výraz s úsměvem. Bill uvolnil zaháknuté palce a ruce spustil podél těla. Tom pobaveně zdvihl jedno obočí. Bylo vidět, že Bill ztratil všechnu odvahu, se kterou se do svlékání pouštěl.

„Tak?“ zeptal se pobaveně Tom a sledoval s úsměvem zoufalého Billa. Bill si mezitím v duchu nadával a snažil se vymyslet únikový plán, jak se z téhle situace dostat. Málem se mu začalo kouřit z hlavy, když Tomovi začal v kapse od kalhot vibrovat a vyzvánět mobil. Možná i Tom slyšel, jak si Bill hlasitě oddechl. Tom by v té chvíli nejradši hodil zvonící mobil do vody, ale na displeji viděl, že mu volá jeho máma, takže hovor přijal. Kdyby Bill mohl, klidně by skákal radostí, že se z toho mohl vyvlíknout. Mezitím, co Tom volal, se Bill oblékl a sedl si vedle Toma na lehátko. Tom právě ukončil hovor se svojí matkou, ale naštvaný výraz z tváře mu nezmizel. Mohl Billa vidět tak, jak ho stvořil bůh a on to pokazí… Ne on… Spíš jeho máma, která mu zkazila i zážitek ve sklepě.

„Tak co?“ zeptal se s úsměvem na rtech Bill. Jejich nálady se jaksi prohodily…
„Mám přijít na oběd a na bábovku,“ řekl Tom a Bill si jen tleskl a zamlaskal. Jídlo od Tomovy mámy mu chutnalo. Bylo podle něj to nejlepší, co kdy jedl. Billovo radování ale Tom srazil svoji menší poznámkou.
„Jo, a mám sebou vzít tu svoji milou a krásnou přítelkyni ze sklepa…“ řekl s vážnou tváří, ale hned, jak se otočil k Billovi zády, se vítězně pousmál. Zato Billovi úsměv na tváři po jeho poznámce zmizel.
„To vážně řekla?“ zeptal se a cupital za Tomem, který na sebe házel oblečení a chystal se k odchodu.
„Jo. Nachystala oběd a upekla bábovku…“ řekl stručně Tom a na Billa se ani nepodíval. Což Billovi, jako člověku, který neustále potřebuje něčí pozornost, vadí. Bill jen protočil očima.
„Myslim to s tou přítelkyní…“ Tom se zastavil a Bill do něj málem vrazil.
„S jakou přítelkyní?“ ptal se Tom s výrazem: ´Nevím, o čem mluvíš…´
„No, jak si říkal, že s sebou máš vzít tu přítelkyni ze sklepa…“
„Nic takovýho sem já nikdy neřekl…“ řekl Tom a nasupeného Billa nechal za sebou. Už za chvíli však na zádech ucítil Billovo hubené tělo a nadávky vycházející z jeho úst.
„Já ti dám milou a krásnou přítelkyni…“ smál se Bill a Tom se k němu musel přidat.

**********
Bill do sebe ládoval bábovku a Tom jen nervně kousal do tužky a snažil se naučit na zítřejší písemku z chemie. Neustále ho něco rušilo. Jednou to byl mlaskající Bill, podruhé zase otravná moucha nebo sekačka ze zahrady… Odhodil naštvaně učebnici chemie a zahleděl se na Billa, který se krmil bábovkou a ´nenápadně´ házel kousky bábovky i Scottymu pod stůl.
„Co je?“ zeptal se s plnou pusou Bill.
„Zítra píšem písemku a já vůbec nic nechápu a neumim…“ řekl zoufale Tom a dal si hlavu do dlaní. Bill si uvědomil svoji chybu. Slíbil, že Toma doučí, ale zatím ho nedoučoval ještě ani jednou.
„To zvládneš… Všechno to jsou jen vzorečky, které se musíš naučit a pochopit je.“
„Jenže já je právě nechápu…“ zahuhlal Tom. Bill se neochotně vzdal kousku bábovky, který mohl za chvíli skončit v jeho ústech a sedl si blíž k Tomovi.
„Slibuju, že dneska večer se tě pokusím všechno naučit a nic to nepřekazí, okej? Žádný filmy, žádný blbosti, ale doučování,“ řekl Bill s vážnou tváří a Tom s úsměvem přikývl…

autor: Anett483
betaread: Janule

8 thoughts on “Keep your hands off my boy 11.

  1. Jo škoda !! já už chci pořádnej sex a ně nějaký přerušování .. no kdo ví co se budou ,,doučovat" večer :D:D .. a taky by tam nemusela bejt ta jeho mamka .. a nebo ať dou k Billovi .. tam mají celej kvartýr pro sebe :D:D

  2. Náhodou Anettko,  přerušování je prima, alespoň se mám pořád na co těšit :-))))

    A jsem zvědavá, co vlastně bude Bill Toma "doučovat". Třeba kromě té chemie zvládnou i něco jiného 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics