Verboten…!! 1.

autor: Tessyna

,,Bille!! Okamžitě pojď sem uklidit…!! Tomíškovi spadl jogurt, tak vem kbelík s vodou a pojď to uklidit…!!“
,,A ty, Tominku, si vem novej…!!“
,,Ano, mami, už jdu…“
Jmenuju se Bill a mám o 10 minut starší dvojče Toma!! Ten je mámin mazánek a já vždycky všechno odskáču.
,,Bille, jak si to prosim tě umyl?? Tady je flek jako hrom!!! Okamžitě to pojď uklidit a přestaň si válet šunky!! Potom udělej Tomčovi palačinky s marmeládou… dej nádobí do myčky… povysávej to tu!! A pak běž vyvenčit Scottyho, jasné?? Až se Tom napapá, tak půjdeme na nákup, a až se vrátíme, ať to máš hotovo!! Jinak budeš celej víkend bez jídla!! A teď se pakuj makat!!“ udělala mi zase přednášku máma a Tom, jenž stál za ní, se jen blaze usmíval.

,,Ano, mami, už jdu…“

Když jsem splnil všechno, co mi máma nakázala, pomalu jsem se připlížil k lednici a svejma kostnatýma rukama jsem si vzal rohlík se šunkou… a doufal, že na to nikdo nepřijde.
Když se vrátili z nákupu se spoustou tašek značky ADIO a DC, tak se mi udělalo úzko u srdce. Máma chodí s Tomem nakupovat každý druhý den a já?? Já nosím jen staré vytahané Tomovy věci, které se mu už nelíbí. K vánocům jsem ještě nikdy nedostal jedinej malej dáreček, zatímco ty Tomovy se pod stromek ani nevlezou. Ale vždycky tam musím sedět a sledovat, jak Tom trhá a rozhazuje kusy balícího papíru, abych se náhodou nenudil a musel je sesbírat. Nemám mu to za zlé je to můj bráška. Můj milovanej bráška… dal bych za něj i život… z celého srdce jej miluju!! Jenže vím, že moje láska nikdy nebude opětována.

Večer, když jsem dostal rozkaz jít spát, jsem ležel v posteli a objímal Tomovu fotku. Ale nedělal jsem to dlouho, protože se otevřely dveře a v nich stál Tom se svým polštářem.
,,Bille, spíš??“ zašeptal mile.
„Ne, potřebuješ něco?“ Odpověděl jsem a vyplašeně fotku schoval pod polštář.
,,Můžu si jít lehnout za tebou?? Je mi tam samotnýmu smutno… “ zeptal se znova Tom.
Ale na odpověď už nečekal… položil svůj polštář vedle mého a vlezl si za mnou pod peřinu, přitulil se ke mně a jemně zašeptal: ,,Mám tě rád.“
Já ho obejmul, dal mu malou nepatrnou pusinku do dredíků a vzdychl: ,,Já tebe taky…“

Ráno když jsem se probudil…

autor: Tessyna :o***
betaread: Janule

10 thoughts on “Verboten…!! 1.

  1. chudák Bill… x(( já teda neim ale asik bych Toma moc ráda neměla…x(( tak sand jestli ho má fakt tak rád, tak ať se ho zastane mne…???myslim si, že Sauriel to naprosto vystihla…x)) jinak je to zajímavý, těšim se na další dílek…x))

  2. TessynKo — Upa krásNé 😀 Ty mOje úchyLačko 😀 :O** Druhý díl chci Hned 😀 Opravdu se mi to moc líbí x)) Ikdyž chudák BiLLí…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics