Změna identity :o)

Ahoj, duše moje twincestní :o)
Tak jak se máte na svatou Barboru? Už jste byli dneska někde venku a urvali nějaký třešni větvičku, aby vám na Štědrý den rozkvetla? Ono už se to mrcha zase blíží, někteří vánoční nadšenci už mají dokonce koupený dárky, což mě teda netankuje, ale nakonec taky budu muset… sakra… ale proto nepíšu. Mám jinou věc.
Protože má Ketty momentálně moc práce s přípravou VVS v Brně a nestíhá, tak mám dnešní den ve svý režii. Do obrázků se jí nechci motat, byl by v tom pak binec, tak jsem zapátrala v nových twincestních videích, abyste tu dneska neměli jen samý povídky. Vyšťourala jsem dvě luxusní, který vám sem postupně dneska šoupnu a při té příležitosti narazila na jeden fenomén, kterej bych vám chtěla předhodit k případné diskusi.

Podle názvu jste si asi všimli, o co půjde. Když jsem hledala nový twincestní video, narazila jsem na jedno, který jsem znala… a věděla jsem jistě, že ho na blogu máme a dělala ho Nimfadora15. Spravedlivě jsem se rozhořčila a klikla na tu „nádheru“ :o), co si říká Sweet Revenge a dovolila si dát její krásný video pod svým nickem na YouTube.
Jaký bylo ovšem moje překvapení, když jsem ve finále zjistila, že stará dobrá Nimfadora15 začala tak nenávidět svůj „stupidní nick“, jak se sama vyjádřila, že si zřídila nový chanelle a postupně tam přeháže svoje stará videa.
Dokonce na to udělala zvláštní video, mrkejte:
Tak mě napadlo, jak to vlastně je, když si člověk zvolí v „mládí“ nějaký nick, zřídí si e-mail a několik dalších věcí, moc se mu to nepovede, protože si do něj třeba šoupne číslo, který znázorňuje jeho tehdejší věk a jak stárne, nedá se to změnit… takový „Šmudlinka12“ je pak pro dospívající holku pěkná ostuda :D… jméno se s ní táhne jako smrad, i když by se ho nejradši zbavila a měla od něj pokoj. :o) Jenže jde vlastně začít znova? Mám asi tři případy autorek, který si kvůli anonymitě nebo nespokojenosti změnily nick a dalo mi práci to všude předělat. Totéž mě teď čeká s videi od Nimfadory, budu muset hlídat, který ještě funguje na starý a který už na novým adrese… ale docela by mě zajímalo, jakej na to máte názor vy?
Máte třeba těch nicků víc? Nemáte někdy chuť jednu ze svých identit zabít a pokračovat dál jinak? Tuhle jsem na jedno takový individum narazila, asi si doteď myslí, že o tom nevím, ale já vím svý… 😉 mám totiž detektivní vlohy… :o) uznávám, že není snadný mít několik identit, musí to bejt náročný se nesplést a vystupovat pokaždý za toho správnýho… Chyba ovšem je mít několik blogů a na všechny psát stejně, se stejnými chybami, stejným stylem a stejným písmem a ještě odkazovat v oblíbených z jednoho blogu na druhej :D… to je celkem dobře rozpoznatelný… zvlášť, když má člověk přístup zevnitř z blogu k ip adrese… to je pak z komentáře hned jasný kdo odkud je, kdo je kdo a kdo je dvakrát… :o)
Pak ovšem takovýmu člověku přestanete věřit… najednou nevíte, co je pravda a co ne… proč se vás vlastně snaží tahat za fusekli, jestli je to pro něj zábava, nebo je schizofrenní a je to pro něj nutnost… těžko to posoudit.
Setkali jste se někdy s něčím takovým? Naštvalo vás, když jste zjistili, že si píšete s někým, kdo vám celou dobu tvrdí, že je kluk, málem nebo dokonce natvrdo jste se do něj zamilovali a nakonec se ukázalo, že je to holka a dělá si z vás srandu?
Internet je na tohle skvělej prostor, tak jsem zvědavá na vaše názory a zkušenosti… tentokrát ani nedám žádnou anketu, nevím na co se ptát, ale napište kdyžtak do komentů, co si o tom myslíte, zase můžeme mezi sebou hezky pokecat.
A přeju všem Barborám a Jitkám všechno nejlepší k svátku… jo a taky hezkýho Mikuláše… x)) :o) vaše Janule

13 thoughts on “Změna identity :o)

  1. no abych pravdu řekla, tohle se mi stalo:D

    psala jsem si s jednou slečnou, docela hodně sme se skamarádili, a postupem času, sme byli nejlepší kamarádky. Byla hrozně milá a úžasně naslouchala. Vykládala sem jí co se mi třeba stalo, jak se cítím a podobný, někdy docela osobní, věci. Jenže asi po 5 měsících, začala ppsát takový divný věci a až ten den sem zjistila, že icq je vymyšlený a střídají se tam 3 holky, který se neuvěřitelně smějou tomu, co se mi děje. To je si myslim docela hnusný:(.

    Nemám ráda lidi, kteří si myslí, že když píšou pod třema jménama, že se na ně nepřijde:D. přijde a vždycky:D. Já se třeba ráda dívám na koemnty na blogu a na jejich ip adresy:D.

    Já mám svůj nick docela ráda. Nikdy sem třeba nepřemýšlela, že bych kvůli tomu, že poslouchám Tokio Hotel, byla třeba CathyKaulitz. Nemám nic proti tomu, ale myslím, že to tak má hodně lidí a já chci být přece originál=D.

    Takže sem spokojená a myslím, že můj nick Jani, nikdy nebudeš muset měnit a to i proto, že mých povídek moc není:D

  2. to video(druhee) je huste xDD  asi pred pol rokom som pouzivala prezivku wegeTHka…ale moje pubertaalne poblaznenie z TH je ush za mnou…ne ze by som ich uz nepocuvala abo do nich nebola zblaznena,ale ush nesom take lol ze by som bola weegeTH xDD

    Cathy:take podobne sa mi stalo…akurat som pisala s babou,a vysvytlo ze on je to chalan,ktory vsetkym svojim kamosom cita co si piseme *FUCK* 🙂

  3. no mně se žádné takovéhle psaní s někým takovým ještě nepoštěstilo, a doufám, že jen tak nepoštěstí… co se nicků týče, tak jsem jednou provedla to, že jsem jeden čas chodila pravidelně na dva blogy, a pro každý jsem měla svůj nick, ale nikdy jsem na jednom nepoužívala oba. takže si myslím, že jsem snad nic strašnýho neprovedla… jinak taky bych si svůj nick nejradši změnila, páč ve skutečnosti se jmenuju uplně jinak, ale v osmý třídě základky mi někdo blbě rozuměl. páč všichni mi říkali Ráďa a ten někdo tomu rozuměl Áďa… a všem to přišlo komický a říkali mi tak všichni… a jednou jsem pod tímhle nickem kámošce sepsala povídku, která se ocitla na blogu u Evelyn… a pak se mě to chytlo, a i když už mi tohle "jméno" přijde divný a nezvyklý, tak ho nehodlám měnit… ještě bych všechny kolem sebe mátla, a pokud to zní nějak komicky nebo dětinsky, tak se ostatní můžou klidně smát a ať jsou radši rádi, že se nejmenuju ViíLa AmáLkHa 😀

  4. mno díky mojí drahý matičce, která má už od narození velký smysl pro humor sem dostalo dost zvláštní jméno…x)) věřte mi, že sem trpěla jako zvíře… teda ne že by se mi někdo smál nebo tak, všichni říkali, že je to výjmečný, ale stejně sem měla pocit naprostý trapnosti, když mi tak někdo řekl… mno a kvůli mojí úžasný starší sestřičce, která poznala, že to jméno je mi dost proti srsti, začala mi říkat Mey podle jedný herečky (nikdy sem nepřišla na to jakou herečku myslela….) mno a pak mi všichni začali tak říkat…mno a tak vznikla moje přezdívka a taky tak trochu jméno…. takže to rozhodně měnit nebudu…x)) co se týče toho prvního… nikdy se mi nic podobnýho nestalo… nevěřim lidem, který nevidim a tehle způsob seznamování nepovažuju za výbornej nápad… navíc papínek je policajt takže sem slyšela co se stalo holkám, který takhle naletěli a ani mě nenapadlo to zkoušet.. když už si s někym píšu, tak neříkám nic osobního… tak to je asik vše…x)) jinak holek bo i kluků, kteří na tenhle hnusnej smysl pro humor naletěli je mi hrozně líto….x(( musí to bejt hrozný…x((

  5. Nejradši bych smazala svůj mail 😀 Mám ho už pět let a děcka mi tak prostě říkali ve čtvrté třídě! Mám pár dalších mailů a snažila jsem se lidi "přesměrovat" na některý z nich, ale nikdy se to nepovedlo. Takže potom už jsem to vzdala a musím snést toho "majdouška" xD

    Že bych si s někým psala a ono se pak ukázalo, že je třeba opačného pohlaví nebo tak, to se mi ještě nestalo. Ale co není, může být, že xD Ale na internetu každej druhej udává nesprávný věk.

    Pár děcek ode mě ze třídy má třeba libimseti. Tak se tam tak dívám, a všichni tam mají nejmíň o rok víc, prostě za to, že je jim 14 a některým 13 se prostě stydí. Jeden spolužák na to de zostra a dokonce si přidal 3 roky xD Ale ten imbecil tam nechal své fotky a s výškou metr padesát těžko vypadá na 17 xD A kamarád, na obhajobu, proč tam má 15 místo 14 řekl, "že když mu pořád píšou ty patnáctky, tak je trapný, mít tam 14." xDDD

    Ale s přezdívkou je to jiný. Když si to tak teď říkám, tu rok a něco starou přezdívku bych klidně vyměnila. Za něco originálnějšího. Ale jelikož v poslední době jsem na netu víc a víc známá, nebylo by to dobrý. Pak by se všichni ptali: "Kam zmizela ta Megí?" xD Njn, věřím si xD

    A trochu mě štve, že Megí mi nikdo neříká. I když se tak představím, tak se všichni vždycky zeptají "A jak se jmenuješ?"…ach. Magdalena. Brrr. Ale moc jim to nepomůže, protože "Magdo" nemám ráda a nakonec na mě pokřikují "Hej ty".

    …tý jo, asi první komentář na tomhle blogu, který se netýká twincestu xD

  6. Hm ja mam s tymto vela skusenosti…:D To bude asi tym že mam viacero nickov a tak

    Moje mena su napr..: Wewa_WooDoo;Weronica94;Wewushqa;Weronica483,Dark_Princess;Jewel_of_Dark ako mam aj na tomto blogu…:D Juj mam ich vela vela a tažke je si pametať hesla tak mam 3 univerzalne…:D Juj ale to predsa nebudem hovoriť ake…:DDD

    A už sa mi to stalo že som sa akože rozpravala s chalanom ako na chate ale ja som predstierala že som chalan a ona tiež tak sme vlastne  obidve predstierali stejnou vec…:DDDD Mno čo ešte že sme obidve BI…:DDDDDDD

    Ale mno proste niesom nejaky expert na predstieranie….HELLA! Mno to skor moja kamka…:DDDD

  7. Mno, tak já v podstatě svoji druhou identitu mám, prostě jsem dloooouho byla někdo, kdo by TH rozhodně neposlouchal a nechtěla jsem řešit případy, že někdo zadá můj nick do goooglu a vyjedou mu moje povídky nebo ne, prostě mám ráda svoje soukromí, takže jsem si pro TH internetovou komunitu založila další přezdívku-Darxie… dle mého názoru to zas až takovej podvod není, jen rozděluju dva světy…a za nikoho jinýho se nevydávám, ani nějak nepotlačuju svoji osobnost nebo tak, nejsem anonymní, každej kdo potřebuje, tak mi může napsat na mail;)

    Akorát mám někdy problém, protože nevím jak mě kdo zná, tak nevím jak se představit:D

  8. Hmmm… tak teď nevím jestli s pravdou ven… :o) Já samozřejmě nepatřím mezi takový ty oblbovače, co by na jednom místě vystupovali pod více jmény, ale pravda je taková, že je možný mě vystopovat pod 3 různými nicky. V poslední době se hodně ustálila Ainikki a popravdě si nevzpomínám, kdy naposledy jsem použila ten druhý, což je i můj e-mail – BondageSlut. Lidi znalí angličtiny mají tendence se nad tím pozastavovat a mě jednoduše přestalo bavit pořád jen vysvětlovat, že takhle blbej nick nebyl výplod mého chorého mozku, ale, že je to jen moje občanský jméno převedený do goth podoby a přeci jen málokdo z nás má možnost si svý jméno nějak vybrat…

    A to třetí… O tom možná nemá význam mluvit, protože na síti se vyskytlo jen párkrát a lidi, který vědí, co (nebo kdo) to je, by se dali spočítat na prstech jedný ruky. Je to cosi jako eM., která pořád existuje, ale na síti se s ní nesetkáte… Tajnůstkařím, že…? :o) Tak to není, já to klidně vysvětlím. Každej určitě něco slyšel o pojmu "moje druhý já". Myslím, že i v každým z nás je, no a já ho mám jednoduše pojmenovaný… ;o) Tohle je sice hodně jednoduše řečeno, ale i taková definice je možná.

    A jestli jsem někdy předstírala, že jsem někdo jinej… Tak když už máme tu hodinku pravdy… Jednou se mi to povedlo. Nutně jsem si potřebovala vyzkoušet jaký to je bejt chlapeček… :o) Ale rozhodně mě to teda nedrželo dlouho. Možná proto, že nejsem člověk zvyklej lhát nebo něco předstírat ve skutečnosti a o tomhle světě to platí stejně. Byl to prostě úlet, jakási potřeba to vyzkoušet, ale byla to jen jednorázová akce kdysi kdesi na chatu. Tak snad už je to odpuštěno a jestli ne, tak alespoň promlčeno… :o)

  9. Čauu, já mám dvě identiti 🙂 .Jednu jako L!lly a druhou jako…moje vlastní jméno (23.12) ale pššš… já věřím že to nikomu neprozradíte 😉

    Jméno Lilly se mi vždycky líbilo a tak jsem si založila mail a od tehle doby se to se mnou vleče..Jenže skoro všichni vědí že mám takový mail, ale málokdo ví ža ne webu jsem jako L!lly 🙂 cháá s výkřičníkem nebo bez to je jedno co?Ale normálně, vem si, na netu hodně holek s přezdívkou Lilly..tak že která z nich jsem zrovna já?To ti kteří to vědět nemají, ani tak nepoznají :-).Jo s tím jak je hodně přezdívek "Lilly" to mě docela štve!Přiznám se.Jenže já se toho jména nedokážu vzdát..možná někdy jindy.Až budu starší a rozumnější 🙂 (jestli někdy ten rozum dostihnu) :-p

  10. Teeeda Jaňulko, asi vím (aspoň hodně přibližně) jak Ti je, když Ti lže někdo, kdo Ti i přes tu dálku a nesmyslnost tohohle online světa přirostl tam někam do oblasti srdíčka. Já už sem se takhle spálila tolikrát, že ani nepočítám. Někdy víc a někdy míň, někdy sem to přešla, něco ve mně zůstalo.. ale přesto všechno bych už bez netu nedokázala bejt, prostě by to nešlo, to by bylo jako ztratit kousek sebe. Je to jedna z mých závislostí a vím o tom (ale zase to není tak že si někdy nedám pauzu), ale tenhle svět mi přijde ve svojí podstatě tak dokonale anonymní a pro moje teenagerské naivní srdce tolik nadějný.. Asi by málokdo věřil všemu v co sem byla (a jsem) schopná věřit, doufat, všechno o čem sním… Hodně z vás (možná všichni) by si zaklepali na čelo a mávli rukou. Ale to sem tak úplně nepatří, že? x)

    Jak vidíš z mýho nicku – už sem problém s přezdívkama měla. Tady sem ho vyřešila takhle, protože někdo mě poznal jako Katy, někdo jako Eryu a někdo jako Hani. Nevydávala jsem se za někoho jinýho, jenom jsem nejdřív byla Katy (tak mi říkají všichni přátelé v realu), jenže bylo mi blbý mít stejnou přezdívku (výslovnost) jako Ketty, takže sem nějak změnila na Erya (což byl už dlooouho můj mail), ale pak se mi stalo, že sem se musela hlásit lidem, který mě znali jako Katy, že sem to já. No a na Hani už snad ani nevim jak sem přišla, ale ve finále sem nevěděla jak to zvolit nejlíp, aby všichni věděli o koho jde. Tak jsem to prostě já, 3 nicky v jednom a to už si, doufám, většina zapamatuje 😉

    Teeeda asi můj nejdelší komentář v historii blogu xD

  11. Ach, já už tak moc chci, aby byl víkend. Abych se povídkami a všemi materiály mohla probrat do sytosti a ne to jen zběžně prolítnout a odložit na později 🙁 Tahle diskuze mě ale zaujala natolik, že jsem si to musela přečíst hned a samozřejmě okamžitě reagovat :))

    No, já mám ve své podstatě identity dvě, ale ve výsledku je to ta samá osoba. Lépe řečeno mám pro jednu osubu dvě přezdívky. První byla "Rossel", kterou jsem si tenkrát dávno založila pro potřeby chození na chat… a už mi to tak nějak zůstalo, pro pár lidí od nás z okolí nebo třeba pro icq. Jenomže pak přišela internetová hatmatilka, kde se všechno komolilo a zdrobňovalo, a moje slabé já jí na nějaký čas taky propadlo. Přineslo to s sebou "Helushku" s kterou vznikl můj osobní blog (když si čtu komentáře u některých starších příspěvků, vsávají mi vlasy hrůzou na hlavě, co jsem dokázala napsat 😀 )… a abych ho správně reprezentovala, začala jsem se tak podepisovat i v komentářích, posléze po moje první povídky, které byly čistě hetero… a zpětně si je ani raděj nečtu, protože vím, že by mě z toho kleplo 😛

    Jenomže "puberta" odezněla a "Helushka" se stalo moc děcké. V té době už mi vyšla i povídka tady… byla jsem tu nová a nechtěla jsem to měnit, když už jsem se teda nějak zapsala. Mávla jsem nad tím rukou a nechala to plavat. Ale je pravda, že poslední dobou jsem zase hodně přemýšlela, jestli bych s tím přece jen neměla něco udělat. Ke svýmu údivu jsem zjistila, že nejsem na internetu "Helushka" jediná a už se mi jednou i stalo, že si mě někdo spletl s tou jinou… Říkala jsem si, že bych sice byla zase za otravu, ale vlastně tu mám jenom jednodílky, tak by se to snad sneslo. Pak mě napadl protiargument a to ten, že lidi už mě znají takhle… a je všeobecně známý, že se blbě adaptujou na změnu přezdívek. Já sama s tím mám problém, takže jsem byla zase na vážkách. A jsem doteď. Vůbec nikdo mi nedokáže poradit a já nevím, co mám dělat. Jestli nad přezdívkou mávnout rukou a tajně doufat, že si většina lidí neřekne, co je to za trubku, když má v mých letech takhle blbej nick a nebo udělat revoluci a začít se podepisovat jako Rossel. Pf, to je otázka…

    Co se týče ostatního, rozumějme Andílka, nejak do toho nemám moc co mluvit, protože jsem tohohle "nového kluka" v našich řadách sledovala jen tak po očku, ale nemůžu si pomoct, abych nezareagovala. Jsem rejpal, no :)) Ne… chtěla jsem jenom říct, že tohle tak docela nechápu. Je na každého svědomí, aby se s tím nějak srovnal, nicméně člověk může být zajímavý a takový, aby se o něm mluvilo, i jinými věcmi, než když se vydává za někoho jiného. Ať je to sebelíp vymyšlené, dříve či později se na to stejně přijde a pak je to pro toho člověka zbytečná ostuda a trapas. Težko říct, možná že ty všechny podivný náhody jsou vážně jenom náhody, ale až příliš nebezpečně se vzdalují od reality a těžko se tomu pak věří…

    No a pokud má dojít na ty skutečné podvody, je pravda, že jsme se jednou s kamarádkou na chatu, to nám bylo asi 14, vydávaly za dva kluky. Ale tenkrát to bylo jiné. Byly to dva parodující nicky na dva kluky od nás z města, s kterýma jsme se odjakživa provokovali. Každému bylo tenkrát jasné, že to nejsou oni, protože jsme se je pokoušeli všeliak zesměšnit… a to co jsme psaly, by už nenapsaly ani oni. KDyž se na to dívám zpětně, samozřejmě se tomu musím smát, protože to byla tenkrát "fakt sranda", nicméně musím uznat, že to bylo pěkně hloupý. Naštěstí jsme snad nikomu neublížily, lidi na chatu nás chvíli trpěli, ale pak už jim došla trpělivost a obě jsme letěly jako samohašle. Od té doby jsme nic podobnýho neudělaly… a já doufám, že už ani neuděláme :))

    Dobrou noc… Nebo ráno? Bože, já nevstanu 🙁 :))

  12. Hehehe no tak ja neviem … ja nicky pomali stále menim 😀 ale tento co mám zatial fungiru 😀 a to uz niekolko mesiacov cize som docela zo seba v soku! Inak ano momentalne si idem zalozit ucet na youtube lebo mam vytvorene twincestne videa 😀 len ze ako ich poslat k vam na blooog *¬* som uvazovala nad tym uz pred rokom 😀 ale zatial som to nechala tak ale teraz ked je takato tema.. =D ach boshe idem radsej zalozit ten učet! TCHUS LIEBE→ a slohová práca za 1 aj s * :D:D:D

  13. Píšu sice pozdě, ale přece, no jo, předvánoční shon :))) Tak za prvé – nějaké IP vůbec netuším, že existuje, ale kdyby to někdo zjišťoval u mě, tak se asi taky diví, protože mám v oblíbených blogy svých dvou dětí, které píší z jednoho počítače jako já a plno lidí neví, že to jsou mé děti :))) Jinak, co se týče Andílka vůbec nevím, co si o tom mám myslet, jestli je to kluk nebo holka netuším, ale možná to byla malinká žárlivost, že najednou se dostalo jedné osobě takové "popularity" jen proto, že je to kluk. Ale asi je to nějaký smutný člověk, myslím si, že začal/začala kvůli tomu, že chtěl pozornost a pak nevěděl jak dál… Neomlouvám, neznám, nevím, jak to bylo a co se stalo… Ale škoda, byl/byla mi docela sympatický. Jinak ohledně těch nicků. No to mě pěkně štve. Když jsem k vám posílala první kresbu, tak jsem se podepsala Ilona N. a myslela, že to bude propadák a stejně už k vám nic nepošlu. Jenže mi to nedalo, a zásobuju vás dál a tohle mě štve – nechci být Ilona N., ale už s tím asi nic nenadělám, nechce se mi to všude předělávat. Chtěla bych něco anonymnějšího, ale to už je pozdě…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics