Zamilovaný dikobraz 15.

autor: Rachel

Ptáčci už dávno zahájili svůj ranní koncert a teď si hlasitě prozpěvovali, sedíc na okenním parapetu Tomova okna. Marně se snažili nahlédnout skrz zatažené žaluzie dovnitř pokoje. Jejich zpívání však mělo přeci jen nějaký účinek. Bílá peřina se malinko zavrtěla a odhalila tak černé pramínky zacuchaných vlásků. Bill párkrát zamrkal kukadlama, až je otevřel dokořán. Rozespale rozeznával poličku plnou kšiltovek, která byla před ním. Billovi se nechápavě svraštilo čelo. Nepamatoval si, že by měl v pokoji takovou polici. Když se však otočil na druhý bok a zadíval se do tváře svého spícího brášky, poznal, kde je. Přisunul se co nejblíže k Tomovi a očima zkoumal rysy jeho tváře. Přeci jen byly o něco jiné, než ty jeho. Bill prstíkem jemně přejel po Tomově líci a usmál se. Stačilo mu, když jeho pohled utkvěl na volně pohozeném oblečení v koutě. Natočil svou tvářičku zpět k Tomovi a zaposlouchal se do jeho pravidelného dýchání, zatímco si v hlavě srovnával vše, co se včera stalo.
Včera se s Tomem poprvé milovali. Včera Bill poprvé zažil ten pocit být s někým spojený. Do té doby ani neměl vážný vztah. Tom mu ukázal všechno to krásné, co dělalo krásnějším i jejich vztah. Bill měl na začátku jejich vztahu ze svého poprvé strach. Ale Tom jej toho strachu po malých krůčcích zbavoval. Vůbec na něj netlačil. Pomalu spolu postupovali výše a výše.

Od prvního nesmělého políbení v Tomově pokoji, až po milování plné vášně. Bill si všimnul, že se nevědomky usmívá. To mu však vůbec nevadilo. Cítil ten úžasný pocit radosti a štěstí, který ho šťastným také dělal. S úsměvem si vybavoval jejich včerejší noc. Tom byl k němu maximálně něžný. A to se Billovi na něm velmi líbilo. Tomovi nešlo o uspokojení a sex. Šlo mu o svou lásku. Tom možná svým vzhledem a postojem působil jako frajer a sukničkář. Ale jen Bill věděl, jaký doopravdy je. Jen on okusil Tomovy plné rty s kovovou ozdůbkou ve rtu. Jen k němu se Tom tak mile a pozorně choval. Jen on s ním prožil několik krásných mazlení. A Bill mu také dovolil to, co ještě nikdy nikomu. Dovolil mu, aby jej poznal po té nejintimnější stránce. Tom byl první, kdo ochutnal tu jemnou bílou kůži na Billově bříšku. Před Tomem Bill postupně ztrácel veškerý ostych a svlékl si před ním i ten poslední kousek oblečení. A včera se s ním dokonce i miloval. Bill se spokojeně zaculil. Celý jejich vztah byl neuvěřitelně krásný. A pro oba zcela nový pocit. Nejen pro Billa, ale také pro Toma. Ani on ještě nikdy pravou lásku nezažil a ani ve snu by jej nenapadlo, že právě jeho mladší bráška u něj dokáže ten krásný cit vyvolat. Bill se trochu nadzvedl a políbil Toma na bradu. Potom z něj pomaloučku strhl kousek bílé peřiny a věnoval mu pusinku na hrudník, na který se zanedlouho uvelebila jeho střapatá hlavinka. Bill se přisunul co nejvíce to šlo, provlékl packy pod peřinu a volně si je přehodil přes Tomovo horké bříško. Zavřel očka a zanedlouho už podřimoval.
Dredatý chlapec procitnul z opojení snu, který se náhle rozprsknul jako mýdlová bublina. Tom se usilovně snažil vybavit si ten sen. Byl o něm a o Billovi. Tom trochu nakrčil nosík. Něco ho na něm totiž neuvěřitelně lechtalo. Ospale se podíval dolů a na tváři se mu rozhostil úsměv. Jak jen mohl zapomenout? Na hrudi mu zcela nerušeně podřimovala jeho láska. To z Billových dlaní, položených na Tomově bříšku, sálalo to příjemné teploučko. Tom prstem jemně přejel po těch černých vláskách.
„Kdopak se to tu ke mně tulí?“ optal se s úsměvem, který se hned rozšířil při pohledu na Billovu rozespalou, ale stále krásnou tvářičku. Nedočkavě se k němu nahnul a vpil se mu do růžových rtíků. Bill se od něj na moment odtrhl a začal jej líbat po celé tváři až k oušku.
„Dobré ráno,“ zašpital do něj medovým hlasem a něžně drtil Tomův ušní lalůček svými zoubky. Tom mu pozdrav oplatil a jeho dlaně spočinuly na Billových bocích. Bill si však vzápětí lehl na záda a přikryl se peřinou až po krk. Mrkal na Toma a pořád se mile culil. Byl zvědavý, co Tom teď udělá, proto peřinu pustil a zavřel očka. Cítil, jak mu Tom z těla strhává pokrývku až k podbřišku a líbá jej na hrudníku. Bill otevřel oči a oplatil úsměv Tomovi, který svými rty pomalu sjížděl až na Billovo bříško a vášnivě jej líbal.
„Miláčku, tobě to včera nestačilo?“ Bill Toma pohladil po dredech a zvonivě se zasmál, když Tom rázně zakroutil hlavou. Znova se sehnul k jeho bříšku, když v tom se z něj ozvalo zakručení. Tom pozvedl hlavu k Billovi a setkal se s jeho nevinným úsměvem.
„Billík by rád papal?“ optal se škádlivě, zatímco se k Billovi nahnul pro polibek. Bill něco souhlasně zamručel do polibku.
Tom se od něj odtáhl na pár milimetrů. „A co takhle snídaně do postele?“
„Jéé,“ Billovi se rozzářila očka a hned zakýval svou střapatou hřívou. Tom se však ušklíbl. Sedl si na okraj postele, zády k Billovi.
„Tak to bys mě musel hezky poprosit,“ pronesl škádlivě a čekal, co Bill udělá. Vtom ucítil jemné polibky na nahém rameni a prstíky, které jej šimraly na bříšku. Bill se k němu zezadu přitulil a s andělským úsměvem jej líbal.
„Prosím, prosím, pěkně prosím,“ škemral, zatímco pusinkoval Tomovi ouško. Jeho ruka pomalu směřovala k Tomovi pod peřinu.
„Tomí, no táááák,“ zašpital mu do ouška, které vášnivě skousl. Tom vzrušeně zaklonil hlavu. Billova ruka jej hladila na tom nejcitlivějším místečku.
„Aaaaaaah, Bille…“ vydechl samým vzrušením a povalil Billa do peřin, čímž spustil další dlouhé líbání.
„Tak jo,“ Tom Billa pohladil po líci, oblékl si boxerky a triko a pelášil do kuchyně. Připadal si jako ve snu. Když se ráno probudil, ucítil něčí horký dech na bříšku a to spící klubíčko, které na něm tiše podřimovalo, byl šťastný. Včerejší noc byla tou nejkrásnější v jeho životě. Zasněně stál a rty měl zvlněné do úsměvu. Až zvuk vařící se vody mu připomněl, že by měl dodělat čaj.
Bill si hověl v peřinách a upravoval si nehty. Sluníčko ochotně ozařovalo jeho tvář, kterou mu Bill ochotně nastavil. Když se ozvalo jemné ťukání na dveře, rychle si upravil rozčepýřené vlásky a vyšplhal se do sedu.
„Dále,“ ozval se se smíchem. Tom se za dveřmi zaculil a tiše otevřel. Neuniklo mu, jak se Bill hned mlsně oblízl, jakmile uviděl rohlíky s nutellou a dva hrníčky s čajem.
„Tomí, honem pojď ke mně,“ výsknul Bill a nadzvedl Tomovi peřinu. Tom si k němu bez váhání přisedl, oba se opřeli a spokojeně si hověli ve vyhřátém pelíšku. Bill jedl tak hltavě, až se musel Tom usmát.
„Miláčku, seš celej od čokolády,“ pronesl pobaveně a palcem otíral Billovi rtíky. Bill se uchichtl.
„Když mě to moc chutná,“ odpověděl a vzápětí Tom ucítil na svém palci jemný polibek.

autor: Rachel

betaread: Janule

10 thoughts on “Zamilovaný dikobraz 15.

  1. Takže holky, znovu jsem si to po sobě teď četla, takže koukejte psát komenty:)) Mám vás moc ráda a všem děkuju z celého svého twc srdíčka. Papa Vaše R.

  2. Je to strašně skvělá povídka moc se mi líbí. Bill celej od nutely×D Zajímavá představa…ale honem dále je to vážně super už se nemůžu dočkat dalšího dílku.

  3. Jo tahle povídka je fakt nádherná!! taková správně něžná, romantická a odpočinková…mám ji šíleně moc ráda!!! děkuju za ní!!!

  4. ach jo 🙁 já chci taky nutelu! 😀 škoda, včera jsem ji dodělala 😀 nevadíí..

    Jinak povídka neskutečně supéér úžasná! :-*:-)

  5. Heh..to já dnesk aráno byla taky celá od nutely, až sem si musela jít přvlíkat tričko O:-)

    Ale jinak Rachel, ty píšeš hrozně moc pěkně! Nádherný! (já vím, že s opakuju…;-))

  6. prosiiiim…ze napises dalsi dieel 🙂 to je upa uuzasne,a secko co som ti sem doteraz napisala,…ja uz nenachadzam nove slova,ale myslim,ze tie stare upa stacia…je to upa nepopisatelne slovami,prosim PROSIM daleeey xDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics