Odpusť mi 8.

autor: Vanity

Opět další díl psaný v práci… Takže možná maličko krkolomný…nějak nemám čas to po sobě extra kontrolovat 🙁 *PARDON* Tak snad se bude díl líbit… Vanity Blair…

*****
Tom zaparkoval kočárek u vchodových dveří, popadl Filípka a vběhl do domu. Zavolal na babičku aby pohlídala chlapečka a vyběhl do patra rovnou k bratrovu pokoji…
Chtěl rovnou vejít, ale setkal se jen se zamknutými dveřmi…

„Bille?“ zaťukal… jenže se mu nedostalo žádné odpovědi. Zalomcoval s klikou…
„Bille!!!“ křiknul…
*****
Jakmile Bill zaslechl Tomův hlas volající jeho jméno, všemožně se snažil Chrisovi vysmeknout. Jenže ten jej držel pevně, navíc na něm zpola ležel a druhou rukou mu zacpával pusu, aby nemohl křičet nebo snad volat o pomoc.

Bill začal kňourat, bolelo jej to. Snažil se Chrise kousnout do ruky. Nechtěl to vzdát, ne teď, když věděl, že Tom stojí za dveřmi.

Billovi se podařilo kousnout Chrise do prstu.

„Au.. Ty idiote! syknul Chris a chytl jej oběma rukama pod krkem. Sklonil se blíže k němu a nenávistně zašeptal.
„Jseš jenom děvka, Bille. Škoda, že si to nechceš přiznat, určitě by ti slušně platili. S tebou nemůže být nikdo z lásky. Jen z touhy a vášnivého chtíče. Jsi jen hračka, kdybych se maličko snažil, mohl jsem tě dostat ještě ten večer, co jsem tě poznal a nemusel bych s tebou ztrácet čas. Copak je Billy? Proč nic neříkáš? Dochází ti slova?“

Jenže Billovi nedocházela slova, docházel mu dech. Chris jej držel příliš pevně a Bill neměl tolik síly, aby jej od sebe odtrhnul.

A pak…

*****
Bill seděl rozklepaně na gauči zabalený v teplé dece. V ledových rukách držel hrneček s horkou čokoládou a svůj pohled upíral na zavřené dveře do kuchyně, které však nezabránily tomu, aby Bill slyšel hovor vedený mezi Tomem a Gordonem.

Tom chtěl totiž Christophera zažalovat a podat na něj trestní oznámení za znásilnění. Jen když si vzpomněl na Billův zoufalý pohled, měl neuvěřitelný vztek a zároveň se obviňoval z toho, že přišel pozdě. Gordon mu to naopak rozmlouval. Zaprvé proto, že Bill by stejně nikdy nešel vypovídat a zadruhé proto, že by jej Chris mohl udat za ublížení na zdraví. Sám ovšem Chrisovi ukázal jak silný je jeho úder. Když Chris odcházel se zdviženou hlavou z jejich domu s triumfálním výrazem ve tváři, neovládl se a jednu mu ubalil.

*****

Dveře do obýváku se otevřely a v nich se objevil Tomův ustaraný obličej. Tom došel k Billovi, sedl si vedle něj a naléhavě jej objal. Bill se opět rozplakal, tentokrát ne bezmocí a strachem, ale naopak pocitem bezpečí a lásky tak silné, kterou dokázal u Toma vždycky vnímat. Tom hladil brášku jednou rukou ve vlasech a druhou přejížděl přes záda až těsně k zadečku. Vždycky věděl jak brášku uklidnit a dařilo se mu to i nyní.

Ve chvíli, kdy chtěl Bill přitisknout své rty na jemnou pokožku Tomova krku, ozval se z chodby dětský výkřik. Filípek oznamoval, že je doma.

autor: Vanity

betaread: Janule

5 thoughts on “Odpusť mi 8.

  1. toho Chrise bych zabila!!! vrr..!!! chudáček Billí….x(( moc hezky napsané, těšim se na další dílek…x))

  2. Chris mě nasral. Vypadal tak mile… Jsem myslela, že když tak živě komunikoval s jeho matkou, že má snad normální zájem. Tak ne… Ups.

    A Bill a Tom.. Doufám, že zas budou spolu:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics