Další noc

autor: Danyya

Chtěla bych vědět, jakou známku, by mi dala paní učitelka, která bude mít zanedlouho narozeniny a my, jakožto celá třída jsme se rozhodli, dát ji dárek – hroznový dort xD. Na hrozny je alergická xD xD. Jen dodávám, že kdyby se k této povídce, která je mimochodem mojí druhou tvorbou na toto téma, dostala Hanui, chci ti je říct Hani, že to nejsem já, autor této povídky není tvoje kamarádka, starostka třídy, která skrývá svoji tvář, twincestní tvář, před světem.
PS:Prosím o komentáře.:)
Smál se tak moc až už nemohl dýchat, ale jakmile vešel do dveří jeho bratr, rázem bylo po smíchu, jeho oči ho umlčely, jeho rty, které by tak rád zase políbil. Ale teď to nebylo jen to, teď to byla i jeho vážná tvář.
Tom se ani nepodíval na televizi, natož, aby pozdravil a ihned si přisedl vedle Billa. Bill nechápal, jen vnímal tu nádhernou blízkost. Ztuhnul, když se Tomova ruka najednou dostala na místo, na které by rozhodně ruka jeho bratra sahat neměla. V tu chvíli se jeho oči doširoka otevřely. Chtěl jen jedno, být u sebe v pokoji s jeho tělem přilepeným na to jeho a přirážejícím do jeho útrob. Věděl, že ještě odejít nemůže, ještě bylo moc brzy, i kdyby se mu podařilo vyklouznout, tak by bylo moc riskantní začít s jejich hrátkami, které by dozajista svou hlasitostí přilákaly Georga a Gustava, kteří s nimi byli právě teď v pokoji. Museli oba čekat. Bill však netušil, že to vydráždí jeho bratra ještě víc, v okamžiku, kdy se pohledy Géček ubíraly jednoznačně na televizi, vzal Billovu ruku a razantně si ji přitlačil na svůj klín. Tom si to ani neuvědomil, ale Billův hlas ho vytrhl z jeho čím dál hlasitějšího oddechování, které mu Billova ruka pomalým třením způsobovala.

„Asi už půjdu, musím se pořádně vyspat na zítřek,“ pousmál se na kluky Bill a už se chystal vyklouznout ze dveří do svého pokoje, ale Tom ho nenechal.
„Počkej, Bille, ještě s tebou musím něco probrat,“ rychle, ale co nejklidněji, se vytratili z pokoje. Jen co zavřeli dveře, Bill se přitiskl svými rty na ty Tomovy.
„Tak co bys chtěl se mnou probrat?“ Snažil se zůstat v klidu se širokým úsměvem.
„Jen to,“ obmotávaje svoje paže ve snaze Billa nadzvednout a vyhoupnout ho na své tělo, „jestli bys ještě před tím,“ nyní už s obmotanýma Billovýma nohama kolem svého pasu a jeho jazykem na krku, „jestli bys s tím spaním ještě chvíli nepočkal.“
„Hmm? No nevím, jestli můžu, jsem totiž hrooozně unavený.“ Přitom klade důraz na to hrozně a naoko zívá, ale Tom se jen do široka usměje a vlepí mi neskutečně krásný polibek. Takového neodolatelného hubana. Ještě chvíli se tam ve své náruči líbali, ale když Tom zvýšil intenzitu svých polibků, Bill poznal, že je na čase zajít trošku dál. Vzdálil se od Tomových úst a stoupl si na zem, oba byli stále na hotelové chodbě, stačilo, jen aby někdo otevřel dveře a byl by nechtěným svědkem této zvláštní líbací a mazlící scény. Pomalu tlačil Toma na stěnu, mohl sledovat, jak jeho oči těkají po celé jeho tváři a zračí se v nich touha, ta touha a chtíč, které ho dokázaly tolik vydráždit.
Tom čekal, věděl, že už přijde ta chvíle, ale uspěchat nic nechtěl, vždyť, tohle je to, co na tom nejvíc miluje, vědět, že ho Bill chce. Sám už cítil onen zvláštní tlak v podbřišku a stoupající chtíč, který se projevoval kde jinde, než v jeho klíně. Čekal, stále se díval na Billův pobavený a svádivý úsměv, ale nebyl od toho, aby udělal sebemenší pohyb, který by dozajista přiblížil okamžik toho nejdokonalejšího uspokojení. Ani se nestačil vzpamatovat a jeho pozornost připoutaly Billovy ruce, ty totiž pomalu sundávaly jeho pásek, očima stále zabodnutýma v Tomovi. Jemně, ale razantně si Billa přitáhl k polibku, o chvíli později už odemykal dveře od svého pokoje, tlačíc svého bratra, jehož ruka byla stále na jeho pásku.
„Bille-“ ani nestačil doříct, protože ho Bill natlačil na dveře a tlakem jejich těl je zavřel, už se nemuseli bát žádného nečekaného diváka, teď už mohli naplno rozjet svou soukromou párty. „Nemluv, Tomi,“ zamumlal a ještě víc se přitiskl na své sexy dvojče.
„Hmm…“ už ani jeden nechtěli mluvit, protože v tu chvíli si konečně Billova ruka našla cestu k Tomově tak střeženému pokladu xD. Se zvyšující se intenzitou už nebyl schopný Billa líbat tak jak chtěl. S opřenou hlavou o dveře oddechoval. Bill svými pohyby po celé délce Tomovy chlouby způsoboval tu nejlepší možnou věc, způsoboval jimi Toma šťastného a to bylo to, co nejvíce chtěl, to co potřeboval ke svému životu.
Jen co uviděl Tomův blažený výraz, chtěl víc, chtěl ho cítit, chtěl mu to udělat. S jemným oždibováním jeho krku na chvíli přerušil tu pro oba nejuspokojivější věc, ale to jen proto, aby mohl v zápětí přetáhnout jeho tričko přes hlavu. Tom jen omámeně mlaskl a dál se soustředil jen a jen na Billovu ruku. Ta rozkoš, kterou mu ta ruka způsobovala, byla natolik omamující, že ani nevnímal táhlé doteky billova jazyka, co se čím dál tím víc uchylovaly na ono místo. Jen co jeho ústa byla nadosah, jemně stiskl Tomův penis a hned na to ho tvrdě vsál, Tom jen tlumeně vydechl.
„Ooch, Bille…“ to pro něj byl jen další impulz. Jen co vytvořil pravidelné tempo, které bylo víc než uspokojivé, lze soudit z Tomových vzdechů a přírazů, byla Billova hlava odtažena. Tom ji svou rukou jemně odtáhl a sám se svezl na zem za Billem, aby ho mohl políbit, cítil to tak, chyběla mu jeho ústa, musel je políbit. Bill toho využil, přinutil Toma si lehnout, sám si sundal tričko a provokativně si na něj obkročmo přelezl, na ústech stále nemizející smyslný a dravý úsměv.
Tomovo tělo podpíraly jen lokty, na kterých se držel, aby mohl Billa pozorovat, než se úplně usadil na Tomovi, stáhl mu kalhoty zcela dolů a odhodil pryč, poté se umístil těsně pod bratrovu chloubu a stále ho pozorujíc, si svůdně olízl rty a pomalu se k jeho penisu skláněl, Tom z něj nespustil oči, ale když se dočkal jemného olíznutí žaludu, slastně přivřel víčka. Bill se sám pro sebe usmál. Ale jen co se Tom znovu uvolnil a klesl hlavou na zem, Bill přestal a postavil se.
„Co je?“ vyšlo z Tomových úst s nechápavým tónem.
„Ty si opravdu myslíš, že se s tebou budu milovat na zemi?“ Tomův penis sebou škubl, už hodně dlouho mu Bill nedovolil přetočit ho na bříško. Bill si zrovna sundával pásek, když se Tom vzpamatoval, s úsměvem si stoupl a obmotal své ruce kolem Billových boků.
„Miluju tě,“ šeptl mu do ucha mezi polibky a jeho ruka už si hledala cestu k jeho vstupu. Bill ho jen líbal, líbal a jemně dráždi jeho varlata prsty, když pomalu přejížděl po jeho údu. Tomovy doteky byly nádherné, pro Billa ty nejúžasnější, které kdy mohl dostat. Věděl, že jen u něj je v bezpečí, že je jen jeho. Se sundáním kalhot mu pomohl bratr, jen co dopadly na podlahu, obmotal své dlouhé nohy kolem tomových boků, aniž by se svými rty vzdálil od těch bratrových. Tomovy ruce ho přímo drtily a jeho jazyk tvrdě sál, nejen podle toho mohl soudit, že je Tom velice vydrážděný. Jeho polibky, bez nich by další den dozajista nepřežil, jemně hladil Tomova záda od týla až po místo těsně nad jeho zadkem, a Tomovy prsty cítil na svých tvářích, jeho palce ho je pomalu mnuly a přemisťovaly se k jeho vlasům, které tolik voněly.
Přes tenkou látku svých boxerek mohl cítit špičku Tomova penisu, lehce přejížděl po jeho vstupu, bylo to nesnesitelné, jak pro něj, tak i pro Toma, už jen jeho zaryté vzdechy mu to říkaly. Proto vzal Tomovu ruku do své a pomalu, vychutnávajíc si ten dotek, ji vedl pod své prádlo. Tom pochopil, stiskl Billovu levou půlku a posunoval sebou směrem k posteli, vášnivě ho na ni položil a hladově se na něj vrhnul, už nechtěl čekat, nemohl.
„Ach ano.“ Zasyčel Bill, když mu stahoval prádlo. Chtěl to právě takhle, takhle dravě, takhle prosycené chtíčem. Sáhl pod polštář a podával tubu s lubrikantem Tomovi, zrovna ve chvíli, kdy po cestě přes jeho hruď oždiboval Billova stehna. Tom vzal ihned tubu do ruky a za okamžik už kroužil s připraveným prstem kolem Billova konečníku. Vnikl do něj jedním prstem a díky Billově reakci hned na to i druhým. Když se Bill skláněl k jeho ruce, aby ji mohl sám ovládat a přirážet s ní, přestal, rychle pokryl svůj penis a bez varování do Billa tvrdě pronikl.
„Bože!“ Tom se svými surovými přírazy nemínil přestat, dobře věděl, co se Billovi líbí. Billova ruka se ocitla na jeho zadku a Tom cítil, jak tlakem na něj, se dostává do Billa ještě hlouběji. Tom zvolnil, jen líně se ve svém bratrovi pohyboval, líbal ho a užíval si pohled na něj, jejich těla se o sebe třela a Billovo čelo bylo orosené potem, jeho vzdechy hlasité. Ale Tomovo pomalé tempo se Billovi očividně nelíbilo, sám proti Tomovu penisu přirážel.
„Tomi, no tak, ty víš, jak to chci.“ Tom zvedl svou hlavu, která byla zaklesnutá v záhybu mezi Billovou hlavou a ramenem. Udýchaně se zadíval na Billa a jemně ho políbil, jazykem mu nejprve masíroval dolní ret a posléze se konečně střetnul s tím Billovým, tolik chtivým. Znovu začal rychleji přirážet, chytil Billovu pánev a přirážel si ji na svůj klín, bratrův penis cítil na svém břiše, otíral se o něj ve stejném tempu, jako do bratra vnikal. Bill silněji stiskl svaly, to Toma popudilo, přirazil do něj tak silně až Bill němě vykřikl, hladil Tomovy hýždě a skousával si ret. „Bille už…“ vydral ze svého hrdla Tom ještě před tím, než se svaly v jeho těle napjaly v té nejkrásnější křeči, ale stále držel ruku kolem bratrova penisu, až do doby, kdy sám neucítil onu tekutinu.
Po chvíli, která se zdála věčností, se pohnuli. Dechy se jim uklidnily a Tom se překulil na záda, svého bratra si ihned stahujícího na svou hruď. Bill jen unaveně zavřel oči. Takhle se mu to líbilo, být v jednom pokoji, v jedné posteli nahý, se svou láskou.

autor: Danyya
betaread: Janule

10 thoughts on “Další noc

  1. pockaj kym zacnem dychat….*par minut sa snazi chytit dych*……..po dlhom cese nieco dokonale….ja to proste zboznujem….ked su na seba nadrzani a od vzrusenia a tuzby uz nevedia co so sebou…..toto bolo fakt uzasne….takych veci keby tu bolo trochu viac….teda je ich tu dost ale ty urcite pis a pis a ja budem citat a citat a znovu a znovu stracat dych lebo toto mi ho fakt vyrazilo….*cela sa trasie* xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics