Rodinná výchova 14.

autor: Psycho-Vampire

Děkuju!! Všem co to čtou!!! Opravdu moc a holkám za zveřejňování této hrůzy co píšu!!! Fakt kujii!!! Your Psycho-Vampire♥

…………
,,B-Bille, co tady děláš?“ Mámina reakce byla stejná jako ta moje, když jsem ho poprvé uviděl.
,,No, jak mi Tom volal, tak jsem sem přišel,“ pohodově jí odpověděl Bill a dál to nechali plavat.
Mamka se zrovna dívala na ňákej horor na DVDčku. Přišli jsme zrovna na masakrování takový docela hezký holky. Usekli jí prsty, pak celou ruku a nakonec po ustavičném ječení i hlavu. Nechápu, jak se na to může mamka dívat právě teď! I když pro mě je teď trošku jiná situace, no… asi víte jaká, ne? Prostě mě láká Bill, moje dvojčátko. A teď i můj přítel. Nevěříte? Uvěříte! xD

…………………………………
A byla zase noc. Po dlouhé době jsme zase já a Bill spali v jedné posteli, i když teď za jiným účelem než před kolika lety… Víte jakým, ne? 😉 xD
Stě jsme se zase milovali…

A takhle to šlo každou noc po celé naše „menší prázdniny“ s máminým svolením…
…………………………………
,,Milášku, musíš už vsát!“
,,Necháme ho, ať zaspí!“
,,Neee, musí vstát!“
,,Wrr, zabijeme ho radši ve spánku!“

Říkali jste si, co to bylo? BUDÍK!! xDDD Víte, jak jsem se lekl? Asi jako první ráno autorky s tímto budíkem. Fujtajksl!

,,Tome! Co to máš do háje s tím budíkem?“ začal se Bill ohánět rukama i nohama po mém krásném mobilu. ,,Bille! On za to nemůže! Nemuč ho, chudáka… Vždyť je to moje láska.“
,,Větší než já?“ posmrkl Bill a začal si jako utírat slzy.
,,Samozřejmě že ne!“ utěšoval jsem ho a on mi skočil kolem krku. Rychle jsme se políbili a šli se převléknout a připravit do školy. Namalovat, učesat, obléknout… to všechno samozřejmě u Billa.
Já se jen oblík, vzal kšiltu a upravil a šlo se. Tedy já jsem mohl jít, Bill ne. Ještě prý nebyl hotový. ,,Ale zlato, mně se líbíš moc,“ pošeptal jsem mu a on uznal, že už v koupelně strávil víc než dost času. Řeknu vám, od té doby, co jsme spolu, tráví v koupelně víc času než já! Taková ostuda xD. Bože, co mi to děláš?
Šli jsme ruku v ruce cestou nám dobře známou. Všechno kolem bylo žluté… Taková odporná barva, vám povím. Ale hlavně že jsem s Billem. Před školou jsme se ale radši pustili, i tak máme problémů víc než dost a teď k tomu twincest, no! xD Ale tak nevadí… Láska je láska, když choděj dvojčata s dvojčatama, ne? X)))
Nemyslíte? Já jo!!!!! (I když to neumím)

Ve škole jsme se sebe pořád letmo dotýkali vždy, když to bylo možné. O velký jsme zašli na záchodky do kabinky a hádejte, co následovalo? Líbačka! A velká! To vám povím. Nebo radši nepovím, vy byste se smáli!
Jak škola skončila (konečně!!), jsme šli zase ruku v ruce domů. Před barákem jsme se pustili, aby se neřeklo!! Ohlásili jsme náš příchod a zapluli do pokoje. A následovalo co? Líbačka!! A zase a zase jsme se dusili, až mě to přestalo bavit a šel jsem si udělat úkol. Ale asi ho dopíšu ve škole, protože Bill mě tady provokuje!! Tahá mě za dredy, hladí po zádech a líbá na krku. Otočím se a skočím po něm. Líbám ho všude, kam se dostanu, ale zastaví mě křik zezdola. Asi něco máma chce… Proč právě teď? No tak sejdu dolů a uvidím Andyho, jak se na mě uculuje a říká, že chce vidět i Billa. Prej mi potřebuje něco důležitého říct… Se těším co… fakt!

autor: Psycho-Vampire
betaraed: Helushka

8 thoughts on “Rodinná výchova 14.

  1. každý ráno vypínám mobil kde mám nastavený budík s tímhle hrozným milášššku…chudák Billy a Tomi…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics