I just wanna…

autor: Vanity

Bill stál před zrcadlem a se zájmen pozoroval své štíhlé tělo. Líbilo se mu. Nepřipadalo mu příliš hubené, připadalo mu sexy…

Chtěl však vidět víc. Svlékl si černé tričko a odhodil jej kamsi za sebe. Dlaněmi přejížděl po svém hrudníku a prsty mapoval každé místečko. Vzrušovalo jej to. Vzrušoval jej pohled na sebe samého. Pohled na to, jak jeho vlastní ruce dráždí drobné bradavky. Pohled na jeho obličej, odrážející vzrušení.

Sledoval, jak jeho ruce míří ke sponě mohutného koženého pásku a následně jej šikovně rozepínají. Díval se na zip, sjíždějící jeho zásluhou dolů. Díval se na padající kalhoty z jeho boků. Když je měl shrnuté u kotníků, vytáhl nohy a kalhoty odkopl do kouta. Teď je potřebovat nebude.
Rukama sjel na svá útlá stehna a pohladil je. Celou dobu se sledoval v zrcadle. Připadalo mu to fascinující.

Otočil se tak, aby stál z boku a mohl se dívat z profilu na svůj zadeček. Tak malý a tak sexy. Tak úzký a přitom se do něj tolik vešlo…

Billa nadchla myšlenka, dívat se na sebe. A to doslova. Pomalu ze sebe stáhl i boxerky. Narovnal se a dlaní se pohladil po celé délce svého penisu. Líbil se mu. Byl tak velký a hladký.

Zpod postele Bill vytáhl rudou krabici a nápisem NESAHAT! Otevřel víko a těšil se ze svého malého pokladu. Po chvilce přehrabování našel, co hledal. Obrovský vibrátor vyrobený z průhledného růžového materiálu se tyčil v celé své kráse. Bill jej pohladil.

Krabici schoval opět pod postel a otočil se k zrcadlu. Postavil vibrátor tak, aby si na něj mohl rovnou sednout, ale neudělal tak. Klekl si na kolena a palcem přejel přes růžový vrcholek svého vzrušení. Už jen z představy, že má svého růžového pomocníka v sobě, byl vzrušený na nejvyšší možnou míru.

Uchopil svůj penis do dlaně a párkrát zapohyboval zápěstím. Náhle pocítil nutkavou potřebu mít něco v ústech. Zalitoval, že není ohebnější. Vzal ze země vibrátor a s očima zabodnutýma do svého odrazu olízl umělou špičku. Obkroužil ji jazykem a následně si ji zasunul do úst. Chtěl zjistit, jak hluboko jej může vzít. Opatrně jej zasouval dál a dál. Byl asi dva centimetry od kořene umělého penisu, když zjistil, že dál už to nepůjde. Vytáhl jej z úst a podíval se na něj. I přes to, že jej nepohltil celého, si mohl gratulovat. Vibrátor totiž měřil 23,5 centimetrů a měl průměr 5,5.

Bill jej položil zpět na zem, ujistil se, že stojí pevně a stabilně a klekl si přesně nad něj. Natáhl se k poličce, na které stálo bezpočet barevných gelů. Jahodový, pomerančový, kokosový, banánový a spousta dalších. Bill sáhl po tom nejbližším, banánovém. Trochu si vymáčkl na prsty a důkladně si je potřel. Dal ruku za záda, aby si usnadnil práci, trochu se prohnul v zádech, pro lepší přístup a prsty, pokrytými gelem, kroužil okolo malého otvoru.

Postupně do sebe vnikl dvěma prsty a krouživými pohyby uvolňoval svaly okolo nich.
Když si připadal dostatečně uvolněný, lehce prsty vyklouzl. Znovu si vymáčkl trochu gelu do dlaně a potřel jím růžový vibrátor. Ujistil se, že je potřený po celé délce a teprve potom se na něj pomalu usadil.

Jen co sklouzl úplně dolů, zapnul mírné vibrace a s pohledem do své tváře se začal nadzvedávat. Jednou rukou byl opřený o zem, aby udržel rovnováhu a druhou rukou se začal uspokojovat. Chvíli držel svůj penis v dlani a jemně jej hnětl, chvíli si pohrával se svými varlaty.

Byl na pokraji svých sil. Nevěděl, kam se má dívat dřív, na svůj obličej zkřivený rozkoší nebo na to, jak v něm mizí ten růžový ďábel. Navíc se nezadržitelně blížil jeho orgasmus.

Bill zrychlil své tempo. Jak tempo ruky na svém penisu, tak tempo přírazů na tvrdý vibrátor.
Orgasmus přišel náhle. Bill zůstal viset pohledem na svém penisu, vystřikujícím bílé osvobození. Chvilku trvalo, než se z toho opojení probral. Sesedl z vibrátoru a vypnul jej. Na vratkých nohách se nahý svalil do nerozestlané postele a na tváři se mu rozlil spokojený úsměv.

Převalil se na bok, aby dohlédl na křeslo, které obývalo jeho dvojče, a usmál se.

„Teď ty…“

autor: Vanity

betaread: Janule

21 thoughts on “I just wanna…

  1. To byla parádní povídka … nezvyklá a maximálně vzrušující. Dlouho mě něco nezaujalo jako tohle. Píšeš nádherně … člověk si to totiž úplně dokáže představit … já toho Billa před tím zrcadlem vidím.

  2. Celou povídku jsem si říkala, jak je ten Bill úžasně soběstačnej, ovšem poslední věta mě vyvedla z omylu. Vanity, to bylo skvělé!!!

  3. Twe, tak to je drsný!!!Prej….tak a teď ty…xDDD Tak to je fak překvapení na konec, suprová povídka. Fakt smekám!

  4. Uch .. Nejdříve jsem si myslela, že si Bill užívá sám, ale pak mě dostalo, že se Tom na něj díval.. fakt úžasná povídka.. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics