Láska prochází duchem 4.

autor: Leny

„Takže se uvidíme večer kluci,“ zamával vesele na své kamarády z kapely a poté se odebral do auta, které ho mělo převést na jednu z mnoha VIP-párty. Už jich navštívil tolik, že to pro něj znamenalo normální věc. Večírky, spousta pití a zábavy. Ano. Bill Kaulitz si užíval života, stejně jako jeho kolegové z kapely. Tentokrát se ale ostatní rozhodli pro relaxování po koncertě na pokoji, a tak Bill vyrazil na párty sám. Řidič byl ten večer unavený. Stejně jako Bill, který si ale profesionálně skryl kruhy pod očima make-upem a tvářil se energicky. Takovou skvělou párty si přeci nemohl nechat ujít. Chtěl si užívat života, a tak nedbal na to, že v poslední době spal jen minimálně a jeho tělo je velice slabé na to, aby strávilo další dávku alkoholu.

Auto zastavilo před tím největším klubem v Berlíně. Mladík vystoupil a nasál do plic vůni linoucí se z klubu. Vůni zábavy, veselí a hlavně dobrého pití. Ta vůně ho lákala, a tak s radostí vešel. Na takových akcích se cítil jako doma. Když se okolo půlnoci vymanil ze sevření svůdné blondýnky se slovy omluv brzkého odchodu, měl v sobě už slušnou dávku všemožných drinků. Vypotácel se ven z klubu, kde už na něj poslušně čekalo přistavené auto. Řidič zívl. Bill otevřel pomalu dveře, načež se opile skácel na sedadlo za asistence blesků z fotoaparátů senzacechtivých fotografů.
„Jedeme!“ Vydal povel, na který řidič ihned reagoval nastartováním. Ujeli jen pár stovek metrů a dostali se na rušnou silnici. I v noci to bylo okolo plné aut a lidí vyrážejících za zábavou. Řidič si promnul ospalé oči. Bill vytočil číslo svého bratra. Potřeboval mu hned říct co celý večer dělal, ještě než se uvidí.
„Bille? Už jedeš zpět?“ Ozval se v telefonu veselý hlas jeho bratra, který zrovna seděl v pokoji s Georgem a Gustavem a smáli se jeho novému vtípku.
„Jasně, brácho. Jsem tam hned.“ Odpověděl. Řidič zavřel oči. Hlava mu klesla ospale na volant.
„Tak my tu na tebe čekáme.“ Zasmál se Tom a hodil po Gustavovi polštářem po jeho pravici.
„Co se to děje? Tome!!! píp…píp…píp…“ Hovor se přerušil. Auto narazilo do svodidel. Bill ztratil vědomí.

autor: Leny

betaread: Janule

One thought on “Láska prochází duchem 4.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics