Polámal se manekýnek

Polámal se manekýnek,
Ví to celá kapela.
O půl noci zavolali
Billíkovi doktora.

Doktor klepe na prdýlku,
Potom píše recepis:
Třikrát denně péro v zadku,
Bude chlapík jako rys.

Dali péro podle rady,
Billíček nám stůně dál.
Prdelku měl jako v ohni,
Celou noc jim proplakal.

Tři tam stáli u postýlky,
Tomík těšil:
„Neplakej,
Pofoukám ti na prdýlku,
Do rána ti bude hej.“

Políbil ho na prdýlku,
Pohladil ho po čele.
Billík křičí, uši bolí:
„Nikdy víc do prdele!“

autor: Bajik

betaread: Janule

24 thoughts on “Polámal se manekýnek

  1. Asi to nemá cenu ale stejně: Je vám tady všem jasný, že se tady veřejně posmíváte homosexuálům? Posmíváte se taky někde lidem bez končetin? Pokud se vám to nelíbí, tak proč sledujete každý jejich pohyb? Všímejte si radši sebe… Tohle je hrozná ubohost.

  2. Bože, Ribol… na tomhle blogu a posmívat se homosexuálům? Tohle je jejich chrám, v kterým je uctíváme… asi nemáš tušení, co je obsahem tohoto blogu a soudíš podle jedný srandovní básničky… tady se tyhle věci berou jinak… my ty svoje dva kluky milujem a že jsme schopný si z nich občas i dělat legraci, to už je holt tak… když si sedneš do gaybaru, taky se tam nebudou tvářit všichni smrtelně vážně, jak jsou chudáčci postižení jinou orientací, ale budou si vzájemně ze sebe dělat srandičky … zrovna tak kolečkáři budou nejspíš úplně normální lidi, kteří si dělaj srandu ze svých problémů, aby je přežili v duševním zdraví… ber to tak, že ses jen netrefil do správnýho článku… tohle je pouze a jenom legrace, jinak bys tu asi našel úplně jiný věci.. ale pochybuju, že by tě to bavilo číst. Ty nejspíš nebudeš homosexuál, bránící svoje práva… protože kdybys byl, zasmál by ses a šel si přečíst něco jinýho… ty budeš jeden z těch, co vztyčej moralisticky prstíček, aby poukázali na nepravost, ale bůhví co sám někde pácháš za věci, který nikdo nevidí… vím, že si to nejspíš píšu pro sebe, že už sem asi nezajdeš, ale musela jsem to napsat… na tomhle blogu se nikdo homosexuálům neposmívá… fakt ne.   J. :o)

    Makr… ne tebe ani reagovat nebudu… to je předem ztracený 😀

  3. Dobře, Makr/Michal… myslíš si, že jsi king, viď? Asi jsem podle tebe totálně blbá, ale já nejsem, víš, kocourku… tahle adresa: iol130.iwebc.cz (78.156.131.130) jaksi svědčí o tom, že jsi jeden a tentýž debil, kterej se sem chodí dívat, aby si ověřil, že na jeho provokace někdo reaguje… máš štěstí, mě to baví. Tohle je ale naposledy, další tvůj koment smažu, ty předchozí dva inteligentní nejspíš pak taky… a bloknu ti komenty… to už mě bavit přestaneš. Jestli je tu někdo trapnej, pak jsi to ty. Ribol aspoň uvedl argumenty, ty nejsi schopen ničeho. Chudáku.

  4. Janule : víš co na tobě obdivuju a asi obdivovat i budu? ?XD že ty vždycky každé komentáře dokážeš tak dobře rozepsat a tak pěkně těm inteligentům srazit hřebínek xDD

    —-

    Michal : zlatooo…nejdříve se nauč psát….potom si na klávesnici vyhledej háčky a čárky mno a pak tady kritizuj…ani bych se nedivila kdybys byl jeden z takových těch "inteligentů" ,kteří si myslí,že jsou nejlepší,jenom když napíšou komentář který nesouhlasí s ostatníma.. jenomže napsat takový ubohý a stupidní komentář,jako jsi napsal ty,TAK TO OPRAVDU JE TVOJE IQ POD BODEM MRAZU!! pokud bych si měla vybrat,jestli jsi lepší ty,nebo tady Janule,tak bych řekla tebe…a víš proč?? protože ty jsi lepší v takovém kritizování!! neumíš nic pochopit a nic jiného neříkat…pokud se ti to nelíbí,nikdo tě nenutí,abys tady zůstával – ba naopak..určitě všichni /kromě těch ostatních debilů/ uvítají,když se vrátíš tam,kam patříš..aby ses potom náhodou nedivil,že tě někdo pošle do horoucích pekel…

    Makr : víš,ono nevím,kdo je tady totálně blbý…myslím,že totálně na hlavičku je ten,který tady NĚCO kritizuje,přitom by sám nedokázal ani pár vět…aa náhodou není to kravina,protože kdyby to byla kravina,tak to tady píše více lidí..to,že si TY a pár ostatních debílků klepnutých na hlavu myslí,že tady toto je blbost,tak si nemyslete,že nás to nějak uráží….autorka tady této /mimochodem bezkonkurenční xD/ povídky si s tím dala určitě hodně práce,chtěla bych vidět tvůj výtvor… to by jsme se teprve divili,kdo má slámu místo mozku,že??

    Ribol : k tobě už většinu napsala tady Janule…nemám co dodat,vysvětlilas co se ti nelíbí – v pohodě,je to tvůj názor…řekl/a jsi,co ti na tom vadí,aspoň jsi řekla nějaké fakta a mohla jsi zkonstatovat,že ty na toto prostě nejsi…jenom ti doporučuju,abys na tyto stránky nechodila,když se ti příčí to tvoje "urážení homoušů"…. navíc tady toto není až o homosexuálech,ale o incestu a pochybuju,že by se ti tenhle pairing nějak zamlouval…nicméně můžeme jen poděkovat za zvýšení návštěvnosti..bye bye….

    omlouvám se Janule,pokud jsem použila nějaké výrazy jako ty,ale nemůžu to nechat takhle aby někdo urážel naše pairingy a naše myšlenky.. ;))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics