Škaredý sen 4.

autor: ZoE
Tento neromantický díl věnuji osobě, které se to snad bude líbit xDD dala jsem si opravdu záležet, aby zde byl jen sex, sex a zase jenom sex… žádná romantika, žádné fňukání xDD A komu že to věnuji? Mému „dvojčátku“, které mi během pár komentů přirostlo k srdíčku xDD Je skvělé, kolik úžasných lidí jsem potkala díky tomuto blogu x)) A Chris je jedním z nich xDD takže je to pro CHRIS xDDD Lehce praštěná, vysmátá, se srdíčkem na dlani a twincestní krví v těle xDD Jsi supééééééééééér, Chrisantémko x)) Kissinku for you x)) a také bych tenhle dílek ještě ráda věnovala celému wildesblut.blogu, páč je mi tam bezvadně a třeba takovou Edene bo Vamp, by mohl dílek taky oslovit xDD Čus kočky… užijte si ten zmatek x))
„No tak Tome, nestyď se a vezmi si ho do ruky… ty děláš, jako bys to nikdy nedělal, přitom máš každou chvíli ruku samý mozol od ustavičného honění. Ale ale… co ten pohled? Mhmmm… to víš, že jsem si toho všiml. To, že mi nad hlavou svítí svatozář neznamená, že jsem slepý. Dokonce nejsem ani hluchý. Tvé nářky skrz stěnu se nedají přeslechnout… vzrušuje mě to!!! Poslouchám je od začátku až do úplného konce. Je to jako velmi rajcovní ukolébavka, která mne nejdříve vyprovokuje k vlastnímu ukojení chtíče a poté mne převeze na druhý břeh do snové říše. Tome, nenech se pobízet, pevně jej uchop a dodělej se… nebo chceš abych to udělal já? Chceš aby tě to bolelo? Protože pokud mě donutíš si teď stoupnout a nedopřeješ mi vidět tě, jak si ho tady vyhoníš, bude tě to bolet! Budu hrubý! Velmi hrubý! Nebudu brát ohledy na tvé pocity, prosby ani bolest. Udělám si tě po svém!“ monotónně dořekne, olízne si mou krev ze rtu a slastně přivře oči.
* ° * ° *

„Bi… Bille, já… nevím… jak… nemohl bys…“ koktám ani nevím co. Roztřesenou rukou si držím své nářadíčko, ale ne proto, abych pokračoval, spíš nevím, co s rukama. Kam bych je jinak asi tak dal? Nikdy jsem před Billem nemasturboval. Nikdy. Je něco jiného, když taju pod jeho žhavými dotyky, než kdybych si ho tady měl mastit sám. Co si to na mě zase vymyslel? Stačilo pár posledních pohybů a byl jsem hotový. No jo, jenomže já jsem ho taky nechal v půli cesty nedodělaného. Takže pomsta… jo, pěkně si to bratříček vychutnává, ale to mu neprojde. Teď mám ovšem koule plné i já, a to se fakt přemýšlet nedá.
(Bill)
„Pomůžu ti,“ řeknu celkem mile. Tom se usměje a s obrovskou úlevou vydechne. Souhlasně přikývne a mrkne očkem směr jeho tyčící se majestát.
Ale tohle, Tomi, nemám v plánu. Tvého zlatíčka se už ani nedotknu… to budeš čumět, co teď přijde. Hm… vypadáš tak natěšeně a odevzdaně, že můj původní záměr, kdy jsem chtěl být 100% bezcitný, možná i zlý, asi z větší části padá. Jak tě tak vidím, tak to nezvládnu. No nic, popojedem.
„Předkloň se a roztáhni nohy, Tome. Oběma rukama se chyť pelesti a pevně se drž! Já ti pomůžu…“ Prohlížím si to rajcovní tělíčko, které je mi vydáno napospas. Naprosto mi důvěřuje a čeká, že jej jako vždy dráždivě uspokojím. A to mám také v úmyslu. Dráždivě jej uspokojit, jen trochu jinak, než by Tom čekal. Uchopím do dlaní jeho vyšpulenou prdelku a vášnivě ji políbím. Musím se s ní na chvíli pomazlit než… Ach Tome, miluji tvůj zadek, miluji, jak se mi nabízí, jak mě provokuje a touží po tom, abych jej vášnivě dobýval. Ještě chviličku vydrž, moje lákavá prdelko, za chvíli ti dám pěkně zabrat… proletí mi hlavou a silně k sobě skousnu zuby. Lehce dlaněma přejedu po napnutém zadečku až k vnitřní straně jeho stehen. Drápkama sjedu dolů ke kotníkům a pomaličku, přes pevná jemně zarostlá stehna, vyjedu zpět nahoru, až se hranami svých dlaní dotknu lehce chvějících se třísel. Hřbety rukou jej pohladím od špičky penisu až k řitnímu otvoru. Zasténá. Tento pohyb několikrát zopakuji až ucítím, že se Tom uklidnil a mohu si s ním hrát. Bylo by tak snadné mu teď ublížit… neudělám to… ovládnu se… udělá to za mne něco jiného. Kousnu ho do zadku. Rozdrážděně zakňučí.
Odlepím se ze židle a natáhnu se do poličky pro kožené řemínky, které mu nasadím na třísla. Celý tento postroj vypadá jako malá tanga. Nenalubrikovaným palcem rázně zajedu do jeho těla… škubne sebou, zasyčí, ale drží dál. Párkrát jím ne zrovna citlivě zapohybuji sem tam sem tam… a se stejnou razancí jej opět vytáhnu. Tomovo tělo se dráždivě prohne. Místností se začíná rozléhat jeho stupňující se nářek. V polici uchopím černý gumový kužel a jedním rychlým pohybem jím proniknu do Tomova těla. Bolestivý výkřik na chvíli protne na první pohled idylicky se vyvíjející vášnivou hru. Než se stačí vzpamatovat, řemínky zafixuji kužel tak, že bez mé pomoci se jej nedokáže sám zbavit. Rychle se otočí a vyděšeně vyhledá mé oči.
„Tomi, mohl sis to udělat sám, ale chtěl si mou pomoc.Vidíš tady to dálkové ovládání, co držím v ruce?“ Tom jen naprázdno polkne a stále se snaží zbavit věcičky, která ho pálí v jeho sloji, kam až do tohoto okamžiku nevstoupil nikdo jiný než já. Pohledem ho vybídnu, aby si opět sedl na postel. Ale Tomovi se očividně nechce. Přistoupím k němu blíž a shodím ho. Ups… to muselo bolet. Ano, i jeho výraz tomu odpovídá. Opět to mohl udělat sám, neudělal. Sotva dopadne, zmáčknu zelené tlačítko na dálkovém ovládání a rozvibruji tak kužel, který jsem před chvílí zavedl Tomovi do zadečku. Leknutím vykřikne. Je tak nádherně zmatený. Kouše si do rtů, začíná zrychleně oddechovat až mu ruce samy padnou do jeho klína.
„Ach ano Tome, tak je to správné. Chyť ho pořádně a vyhoň si ho!!“ ano ano anooooo… Tom jede jak čertík natažený na klíček. Není tady žádný stud, nervozita ani strach, jen Tom, jeho penis těsně před mohutným výbuchem, vibrační kužel v jeho análu a já! Jak dnešní den zvláštně začal, tak i skončí. Ještě nikdy jsem Toma neviděl v takovém zápalu. I já jsem vydrážděný na samou hranici snesitelnosti. Nejraději bych si ho taky zuřivě vyhonil, ale já si počkám. Vidina Tomova těla je daleko lákavější, „mmmm…“ vzrušeně zasténám.
„Přidej, Tome, přidej, už to bude… udělej se, udělej se, udělej sééééé!!!“ křičím a sám jsem maximálně vydrážděný.
„Zatraceně žhavá show, moje nevybuchlé kotě… áááááááááááách…“ hlasitě zanaříkám a všimnu si, jak mi po malých kapkách vytéká z mého vypnutého penisu horká čirá tekutina.
„Bí… Bí… Bí… Bí…l… l… llééé… é… ú-ú-ú-ú-úúúúúž!!!“ křičí Tom zmítající se v mohutném návalu orgasmu! Udělal se, ach bože on se vážně přede mnou udělal!! Vystříkal se mi rovnou na břicho… wooow, to byl ale gejzír!
„Bi – lléééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zas… zas… zas… zas-tav t-tó-ó-ó-ó-ó!!!“ sekaně ze sebe dostává, jak mu vibruje a pulzuje celé tělo a kužel jej nemilosrdně dráždí dál. Mlsně si olíznu rty a silně se kousnu do toho spodního. Vstanu, se zvířecí naléhavostí si vezmu jeho rty a rukou mu vjedu přímo do rozkroku. Odtrhne se ode mne a mučivě zasténá přes celou místnost. Oči má plné slz. Takhle silné vzrušení ještě nikdy nepocítil. Přetočím ho na břicho, uvolním řemínky a vytáhnu z něj třesoucí se kužel stejně, jako dobře zašroubovanou vývrtku.
„Jak se ti to líbilo, lásko?“ vzrušeně zašeptám. Tom leží na posteli a nemůže popadnout dech, natož mluvit. Ze zásuvky u stolu vytáhnu krabičku s kondomy a jeden si bleskurychle nasadím. Tom už má své za sebou a teď je řada na mně. Kužílek odvedl skvělou práci, takže se nemusím bát, že by Tom byl nějak nedostatečně připravený. Lubrikant opět nepoužiji. Bohužel Tom je tak vysílený, že není schopen se udržet na nohou. Leží na břichu celý zpocený a stále se třese. Trochu si jej natočím, abych se k němu mohl pohodlněji dostat. Znova mu roztáhnu nohy, položím se mezi ně a jeho pulsujícím vstupem do něj proniknu. Silně přirazím, až se mi zatmí před očima. Za boky si jej k sobě přitáhnu co to jen jde a zajedu do něj úplně až po koule. Tom stále jen vyčerpaně kňučí. Ale mně to nijak nebrání v tom, abych se i já konečně zbavil přebytečné tekutiny. Řekl bych, že si bráška pomaličku začíná uvědomovat, co se děje. Mezitím se dostanu do tempa a tvrdě do něj buším. Tom sebou začne nějak házet. V okamžiku, kdy jej chci usměrnit a přidržet, aby se mi tak necukal, si uvědomím, že se pomaličku staví na všechny čtyři a mým silným přírazům vychází vstříc. Jsem tak v šoku, že své tempo i sílu přírazů ještě zdvojnásobím. Naše vzrušení je maximální. Po pokoji se rozléhá hlasité zvířecí sténání, které přerušují jen mé divoké přírazy. Tom je zapřený o pelest postele a naráží se na můj penis stejně tvrdě, jako já tvrdě dorážím do něj. Závratí se mi točí hlava. Tohle jsem ještě nezažil. Nechci přestat, ale mé vyvrcholení je otázkou pár sekund. Zaryji Tomovi nehty do boků a s velkým výkřikem a hlavou zvrácenou dozadu, do něj vystříkám všechno, co se ve mně od jeho ranní návštěvy u mě nashromáždilo. Ještě sebou párkrát škubnu a zhroutím se na všechny čtyři. Chci si ten pocit užít a vychutnat, než celý orgasmus odezní.
To se mi však nepovede. Jen co dopadnu plnou vahou na postel, Tom mě chytí za boky a smýkne se mnou na záda. Všimnu si, že jeho vzrušení je opět připravené k akci. Nestihnu ani otevřít pusu a zaprotestovat. Pokrčí mi nohy v kolenou a přitáhne mi je k hrudníku. Má chodidla si opře o ten svůj. Nadzvedne mi boky a hrubě si mě přirazí na svůj velký tuhý penis.
„Ááááááách…sss“ zařvu bolestí, až si prokousnu ret. Na rozdíl od Toma, já jsem připraven nebyl. Po chvíli zběsilého dýchání, kdy se snažím zmírnit bolest zjistím, že se Tom ve mě nepohybuje. Dívá se mi do vyplašených očí a čeká, až mě ostrá bolest přejde. Slíznu si svojí krev a hodím po Tomovi neurčitý pohled. Ten se dá opět do práce. Pohybuje se pomalu, a to na celou délku penisu. Vždy se žaludem dostane skoro až ven. Skoro! Má to sakra pod kontrolou. Trhaně hlasitě oddechuji. Už jsem si zvykl, ale bolest stále prostupuje celým mým tělem… Tom to poznal a své pohyby zrychlil i zesílil. Vzal si do ruky jednu mou nohu a začal mi ji líbat. Tohle neměl, tohle tedy ne. Ví, že když mi líbá nohy a saje prsty, udělám pro něj cokoliv, co bude chtít. Slastně přivřu oči, protože právě vsál do sebe můj malíček. Při téhle činnosti ztrácím veškeré zábrany. Stává se ze mně Tomova děvka. Hračka, která se vymyká kontrole. I Tom miluje mé nohy a mé stavy naprosté odevzdanosti. Jsem schopný se udělat jen z toho, jak mi saje jeden prst za druhým. Cítím velký nedostatek kyslíku a znova se prokrvující klín.
autor: ZoE
betaread: Janule

9 thoughts on “Škaredý sen 4.

  1. teeda…Zouš, to jsi mi neměla dělat, za chvilku odcházím na jakousi akci s rodičema a tohle asi těžko rozdýchám…to bylo PERFEKTNÍ, naprosto jiný než všechny ostatní ffky a hlavně bezmezně vzrušující!!!víc takových dílů, víc víc!

  2. twl já su tak nabuzená xDDDDD nejlepší povídka co sem kdy četla xDDDDDDD dalšííí díííly honééém ať to pokračuje prosííííím xDDDDDD twl dívky uvažovaly jste někdy jak perverzní sme???? xDDDDDD twl normální ůchyláčkové xDDD

  3. peckaaaaaaaaaa…ked sa ma minule kamoska spytala ze co na twc akoze vidim, ze ci ma to vzrusuje tak som jej povedala ze tam ide o to krasne puto medzi dvojcatami a nie o sex…ak sa ma to spyta znova poviem jej ze ANO…fakt je to upe rajcovne….poslem ju precitat si poviedku od teba=D…..a naozaj ked sa tak nad tym zamyslim…mam pocit za na svete je len malo uchylnejsich a skazenejsich ludi ako sme mi twc fans=)..mno co uz…mne sa to paci a vyhovuje mi to..aj tak uz o mne vsetci vedia ze som proste uchyl=D *nevinny usmev a klipkanie ocami* =))) hi

  4. ZoUííí: to si piš, že mě tenhle dílek oslovil … to byl tedy nářez! Parádní sexík, žádná romantika, jen chtíč a nenasytnost. Vůbec není naškodu občas přitvrdit … bože to bylo tak vzrušující … áááááááách. Prosím prosím více takových dílků, ty to tak krásně s těmi dvojčátky umíš … nauč je ještě něco netradičního, nekonzervativního, úchylného … budu se těšit!

  5. ach bože lásko…….. lásko, ááách, já nemůžu ani dýchat, jsem naprosto konsternována, tohle je díl přesně, ale přesně podle mých představ, bože, jako tohle… já nemůžu ani mluvit, teplotu, kterou jsem měla než jsem to začala číst, jsem pustila někam k vodě a teď se celá třesu… absolutním vzrušením… a to, že to věnuješ mi… ježiši já to fakt nedávám… zlatíčko, já to musím jít rozdýchat… protože mi nejde ani psát,jak se mi klepou ruce…. já se ještě vrátím a něco napíšu.. ale teď fakt musím… chybíš mi… vrať se už:))) Jsi moje sluníčko!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics