PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 30.

autor: ZoE
(Jsi-li TWINCESTNÍ fans z ČR, potom se tahle povídka týká i TEBE, jsi její součástí :DD )
Bill si drží sukýnku pěkně pod bradou a sleduje mé počínání. „Lechtá!“ pískne a sladce se usměje, když se špičkou jazyka poprvé dotknu Bimbovy hlavičky. I mě samotného to zalechtalo, jak jsem se snažil být opatrný. Párkrát zamrkám, navlhčím si rty, přitáhnu si jeho, snad už konečně se probouzející vzrušení blíž, otevřu pusu a obejmu celý žalud pěkně po obvodu svými rty. Lehce se na něj přisaji a jazykem jej hladím dokola. Oči mám zavřené a vnímám ten pocit, díky kterému se budu dívat jinak na svůj penis i na každou kuřačku či kuřáka. Najednou cítím, že potřebuji víc. Už mi nestačí jen žalud!! Chci ho mít v sobě celého, pořádně prokrveného a slyšet Billovo spokojené kvílení. Chci žužlat tu hladkou mňamku, do které jsem se právě zamiloval.
Sakra, teď se postavil i můj Bimbo. Snad si toho Billda nevšimne, jinak by mi sebral tuhle dužinatou pochoutku, a už bych jen viděl jeho vrabčí porost na odpoledním pikniku u mě dole v „Baru u levé koule“.

* ° * ° *
Naštěstí má Bill teď jiné starosti, než sledovat druhého Bimba v pokoji. Klečí mi nad obličejem, sukýnku v zubech, oči zabodnuté do svého stále objemnějšího a macatějšího Bimbase. Očičkama mrká tak rychle, že tady za chvíli bude solidní průvan.
A já jej konečně vsaji úplně celého… a podruhé… a potřetí… a počtvrté… a stále saji a saji a nasávám, vysávám, až se mi začne točit hlava. A nejsem sám. Billíček nademnou vzrušeně kňučí a jeho svaly začínají povolovat, až stehenní svalouše povolí úplně a dopadne mi zadkem přímo na krk. Nejspíš jsem právě spolkl svůj vlastní ohryzek i s Billovým ocáskem, protože dýchací cesty se jaxi uzavřely. Billovi to vůbec nedochází. Tak tohle bude opravdu kuriózní smrt. Chci ho ze sebe shodit, ale on si asi myslí, že je to nějaká erotická hra a zuby nehty se snaží udržet se mi na krku a tlačí mě do ohryzku dál. Aby toho nebylo málo, vezme Bimba a párkrát mě s ním šlehne mezi oči, prý abych se uklidnil… jsem na něj moc hrrr… Bimbo se prý celý nepolyká. Mno… jako bych to asi nevěděl, jelen jeden.
Začne se tomu hrozně smát, ale já už začínám modrat a ztrácet vědomí… v sekundě, která jisto jistě znamenala mou smrt, povolil své tříselní sevření mého ohryzku a já se znova narodil. Nikdy jsem nebyl tak nadšený, že můžu dýchat kyslík, jako právě teď. I já se začnu hlasitě smát, i když mě trošku škrábe v krku. Kdo by to byl řekl, že sex s Billem mě bude stát život.
Rychle se přetočím na břicho, aby se mi líp dýchalo. To byl tedy můj záměr. Ale když se na mě Bill celý položil a pak na mně začal skákat jako na madračce a řvát: „Etě etě etěěěěěěě!“ sem vypustil duši málem podruhé.
Najednou jsem ho silně uchopil za stále naběhlého ptáka a Bill rázem zmlknul. Doskočil vedle mě na postel, seděl, nedutal, zíral, mrkal a s lehce pootevřenou pusinkou, semknutou do tvaru písmene „Oóóó“, sledoval mou ruku, která na chvíli uvěznila jeho přirození. Nejsem zvyklý, že Bill může být i takhle v klidu. Skočím dolů z postele a kleknu si přímo před něj. Usměji se na něj… „Smím?“ zeptám se a jedním prstem si přejedu po rtech. Bill si chytne lem sukýnky a pomaličku si ji nadzvedává, až vidím Bimbovi zase přímo do očí nebo do žaludu.
Natáhnu se a jemně kousnu Billa do rtu. Hbitě oběma rukama chytí mou hlavu a velmi hladově mi jazykem zajede až do mozku. Šmejdí sem a tam a naléhavě na mě doráží. Líbá tak, že mé smysly začínají být dravější; líbá tak, že mé pocity ovládá už jen jediná bytost; líbá tak, že nepoznat žhavé polibky mého bratra, nemělo by cenu dál žít; líbá tak, že bez jeho polibku každý další den, bych zemřel už při svítání; líbá tak, že i já jsem objevil svou závislost. Má to perfektně nacvičené. V jeho dokonalých polibcích je tolik emocí, živočišnosti i smyslnosti, že zapomínám na všechno kolem.
Odepnu mu jeden knoflíček na náprsence i druhý, a poté mu ji přetáhnu přes hlavu. Zbývá ještě tričko a skládaná sukýnka.
„Packy, Tomi,“ s úsměvem špitne a přetahuje mi tričko přes hlavu. Jsem si dnes ani nevzal kšiltku… no, když máte místo mozku Billa, zapomenete i na své pravidelné návyky jako na smrt.
Znova uchopím jeho přirození a nemusím se dvakrát rozmýšlet, abych mu dal hned pusinku a párkrát jej slastně vsál.
„Billí… asi ti budu nevěrný,“ vesele zašpitám.
„T-Tomi… proč… jak… kdo… kdy… kde???“ nechápavě kroutí hlavou můj brouček a má velmi zklamaný výraz v obličeji.
„Zamiloval jsem se do tvého Bimba,“ řeknu a na důkaz toho, že to myslím vážně, jej vášnivě políbím na žaluda.
„Hi… hi…“ zařehtá se a zase se krásně usměje.
„Bibi… počkám na tebe, až na to budeš připravený. Ještě to pár minut vydržím… souhlas?“ snažím se být hodný bráška i tolerantní a trpělivý milenec.
„Miluji tě, Tomí, ale jestli chceš ještě pár minut počkat, můžeš, jen už asi nebude na koho, páč já mezitím umřu na nedostatek ptačí kultury ve svém těle…“ zvonivě ze sebe vydá Billda a zhluboka oddechuje.
„Ty… ty to vážně chceš???“ překvapeně zamrkám.
Načeš Bill vyskočí z postele a hbitě se vymrští na křeslo. Jednou nohou na něm zůstane stát, druhou přehodí přes tlusté opěradlo na záda a mrkne po mně. Vypadá, jakoby právě dosedl na koně. Najednou vidím, že nevidím. Někam se mu ztratil penis nebo spíše jej někam zasunul, ale je na křesle, sakra, takže kam ho vrazil? Začne přirážet do křesla jak vyšinutá veverka, které někdo přetočil pérka. Normálně si to tady přede mnou rozdává se svým křeslem. Můj mladší bratr šuká křeslo a viditelně né poprvé. Položím si hlavu na postel a pozoruji ten přírodní úkaz jménem Kaulitz mladší.
Naštěstí bere Bill tu antikoncepci, jinak by z toho spojení nejspíš vznikl nějaký černo-blonďatý melírovaný taburet.
autor: ZoE
betaread: Janule

28 thoughts on “PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 30.

  1. ty voleee xDD já nemůžu :DD tak to mě dostalo tohle xD

    ´ když se na mě Bill celý položil a pak na mně začal skákat jako na madračce a řvát: "Etě etě etěěěěěěě!" sem vypustil duši málem podruhé´… omg xD nemůžu z toho fakt *rofl*

    *sem pod stolem* xD

    ZoUíí ty mě jednou zabiješ ´*lol* 😀 fakt to je dokonalýý xD by se to mohlo vytisknout nebo rovnou udělat z toho knížku a byla bys světoznámá spisovatelka nejen na netu ale i v normálním světe xDD :))

  2. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDprávě sem umřela!!xDxDxDxD

  3. nemůžu nesouhlasit s Andy, tohle mě prostě položilo toto:DA chci domů melírovaný černobílý taburet a to ted hned!A taky chci další dílek:D

  4. It killing me xDD Já fakt nevím co říct 😀 To křeslo mě zabilo… xD Já jsem z toho mrtvá. Vždycky když si přečtu díl, řeknu si, že byl nejlepší a že už prostě není možné, že vymyslíš něco nového, co ten poslední trumfne. A když přibide další díl, já se nestačím divit.. xDD

  5. nedýchám, nedýchám :D:D:D od smíchu mě děsně bolí břicho a nemnůžu se nadechnout 😀 tohle mě ještě dlouuuho neopustí :D:D

  6. oh můj božhe, Zouí, ty jsi magor xD xD xD ty jsi prostě ten nejsjetější člověk na celým světě a nikdy v životě už neřeknu nic jiného xD xD

    úžasně výtlemovej díl xD

  7. ty woee xD my ti tady pochcípáme a powídku nebbude mít kdo číst XD to bys chtěla ?? xD seš blb xDD  už mě kuli tobě bolí břicho od smíchu xDD

    Ale když se na mě Bill celý položil a pak na mně začal skákat jako na madračce a řvát: "Etě etě etěěěěěěě!" sem vypustil duši málem podruhé.

    OMGGGG JEŽIŠIMARJA ZOE TY SES POMÁTLA xD NO THAQ ASPOŇ VÍM KDE MÁM PŘIJÍT PRO POBAWENÍ…AE STEJNĚ JSEM NEMOHLA Z TOHO ODSTAVCE S TÍM KŘESLEM ! TYWOEE TABURET!

    aaa esli nás nechceš zabít,thaQ DĚLEJ další díl XD tyjo kde ty nápady bereš? xD

    HONEM DÁÁL NEBO POCHCÍPÁMÉÉ!!

  8. čuchám, čmuchám  … sexík …. (neorální a dokonce mezi dvěma lidmi … a ehm .. nábytkem :o)) Už se těším, snad nedočkavostí neumřu jako mé předchůdkyně komentátorky :o)

    P.S.: nějak to utíká … není v tom číslování chyba? nebo je to fakt už 30 dílů od začátku? O.o? protože většinou to bývá tak, že čím víc dílů, tím blíž je konec … :o( Musela by být druhá řada … :o)

  9. já pláču :'(:'(:'(:'(…. to je tak.. ááááá…. já s toho fakt dostanu infarkt.. to je hrozný v tak mladém věku…… kdopak mě bude přebalovat?:d pozdě… jsem se počůrala.. smíchy… uaaaa! xDxDxDxDxDxdXDxDxDxDxD

  10. ZoE….sluníčko…..děkuji za přáníčko na tvém blogu!!!! MTMR……ty můj blázínku……jo a křeslo 4ever!!!!

  11. černo-blondátý melírovaný taburet???!!!!!!…….mno výýýýtlem jakooooo….. antikoncepci???xDxDxDxD….holka ty mi dostáváš čím dál víííc jakooo

  12. 😀 😀 😀 Odedneška koukám na všechny křesla s respektem 😀 Bill by se vážně měl asi začít léčit nebo ještě skončí jako jeden kámoš co si to rozdal s holkou rovnou na pódiu a vyrazil si při tom zub 😀

    Oh bože, k Billovi role děvky úplně pasuje… odedneška budu koukat i na něj jinak…

  13. Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááhahahahaháááááááá!!!!! ZoE!!!!!! Ty woe co mi to dělááááš???????????? xD xD xD xD xD Panebožééééééééééééééééééééééé!!!!!!!! To až si přečte mladej!!!! xD Nééééhééé to raději néé!! xD To by byla jeho smrrrrt!!!!!! xD hahéééhííííhóóóóóhúúúúúúú!!!!!! xD Mno já se picnu… *PIC* xD Teda…. Ani si nechci předstawit TO, kdyby Billí nebral tu antikoncepcíííííííííííí!!! xD Mno já jsem dead!!! xD

  14. ZoUíí :D:D nedělej mi tooo :D:D:D … to je boží!! :D:D:D

    Od doby co čtu tuhle povídku se směju pokaždý když vidím zvon, banán, sukně,psa …… a teď už i křesla :D:D:D ach bože :D:D:D

  15. Zouííí…práwě si mě zabila…xDDDDDDD…=D=D=D=D=D=D….a máš mě na swědomí ty a černo-blonďatej taburet..xDDDDDDDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics