PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 28.

autor: ZoE

(Jsi-li TWINCESTNÍ fans z ČR, potom se tahle povídka týká i TEBE, jsi její součástí :DD )

„Bibi, lásko, už si dokouřil?“ usměji se na svého miláčka, který divoce oddechuje poté, co místo předkrmu dnes už asi po patnácté uspokojil svůj nový gumový banánek. Ta atrapa pro opice je k nezaplacení. Jinak bych ho nezastavil, aby mi nechtěl stahovat kalhoty každou půlhodinu a uspokojovat tak svou, nikoliv mou, závislost. A to jsem si myslel, že už jsem v nebi.
Babizny hledají šnečí sprintery různě po stole, ale i po zemi. To maj za to, že valí dioptrie tam, kde na ně není nikdo zvědavý.

* ° * ° *

V okamžiku, kdy jedna z těch nenažraných prehistorických nestvůr objevila svých posledních 5g oběda v podobě šneka někde pod barem, jsme dojedli. Bylo zaplaceno a já už to nemohl vydržet. Oba jsme se současně zvedli od stolu a já v cukuletu přiskočil k Billovi a vášnivě jej políbil, až se musel chytit za suký, která se začala nepatrně nadzvedávat. Držel jsem jeho hlavu v dlaních, díval se mu hluboko do zářivých očí a nemohl se dočkat, až budeme konečně sami doma. Rychle jsem se otočil a vydal se směrem ke dveřím. Jen tak jsem mrknul za sebe, zda jde Billda za mnou. Nešel. Stál u stolu těch příšer a provokativně si cpal banán hluboko do pusinky… sem a tam… rychlost frekfence orálního zásunu neidentifikovatelná, páč to byl sakra fofr. Taky si u toho párkrát nadzvedl přední díl sukýnky, aby mohl Bimbo pozdravit. Nadržené babizny na něj čuměly jak na ufo. Takovou divnou holčičku ještě neviděly. „Anténky nechal doma,“ otráveně utrousím na vyjevené báby. Drapnu Billa za ruku a odtáhnu jej ven z restaurace. Už zase na mě jdou infarktové stavy! Ohlídnu se, abych se ujistil, že nadržené čarodějnice nepřesunou pořádání svého sabatu k nám.

Zabouchnu dveře, jakmile dorazíme domů. Opřu se o ně a doširoka rozpažím. Zhluboka se nadechnu a odhodlaně vykročím směrem k Billovi, který stojí uprostřed místnosti v tyrkysovo-růžové suký. Jednou špičkou nohy za sebou nervózně kope do podlahy a s hlavinkou spadnutou na stranu mě zálibně pozoruje. Nádherně upravené vlásky mu padají do smějícího se obličeje a má touha po něm už nemůže být větší. Padnu před ním na kolena, uchopím jej zezadu za ministehýnečka a podívám se mu vzhůru do očí.
„Bille,“ něžně špitnu, „už spolu chodíme skoro dva dny, myslím, že čekat další dva dny by mě zabilo!! Chci tě teď hned!! Chci tě drtit ve svých pažích, chci cítit tvou vůni na svém těle, chci se s tebou milovat tak, jak se s tebou ještě nikdo nemiloval. Ani zvon ne!“ doplním, když na mě Bill hodí výraz „jeden super sex už mám za sebou!“.

Vyhrnu Billovi tričko a začnu jej líbat na bříšku. Po obědě je roztomile nafouklé. Dlaněmi masíruji jeho malý zadeček a na hlavě ucítím jeho hladící ruce. Po chvíli si všimnu, jak se Bill začíná nepatrně třást. Stáhnu jej dolů k sobě a hladově jej začnu líbat. Přetočím jej pod sebe na záda a pevně držím jeho hlavinku, aby mi už nemohl utéct. Něžně naříká a hladově přijímá mé polibky. Vlastně nepřijímá, neustále znova a znova útočí. Jeho jazyk vráží do mých úst s nebývalou razancí a intenzitou.
To je ono!! Žádné pomůcky a nesmyslná trénovadla. Jen my dva a první společné milováníčko. Ale tady je to tedy sakra nepohodlné.
„Bibi… nepůjdeme nahoru do postýlky?“ navrhnu a cvrknu ho do nosu. Usměje se na mě jak sluníčko a na znamení souhlasu rychle zamrká.
V momentě, kdy se zvedne, jej uchopím do náruče, „jůůů!“ radostně zavýská a vykročím směrem ke schodišti. Roztomile kope nožičkama. Jednou rukou mě objímá kolem krku, druhou si drží suký, aby mu pod ni nebylo vidět. Zamilovaně mu hledím do očí a v tomto okamžiku se cítím neskutečně šťastný, silný a maximálně uspokojený. Tedy co se psychické stránky týká. Jen já můžu udělat Billa Kaulitze šťastným, jen já smím vstoupit do jeho božského těla, jen já uvidím jeho obličej v okamžiku, kdy se jeho tělo poddá orgasmu.
S Billem v náručí projdu chodbou a zamířím přímo k posteli do mého pokoje. Bill mi vyskočí z náruče a začne na posteli tancovat. Musím se smát, páč za taneční mu nikdo neplatil. Tyhle kreace můžu vidět jen já. Každý jeho pohyb je neskutečně sexy, i když je totálně antitaneční.
„Ma – karenáááááá!“ zahuláká a rozvlní sukýnku doprava a hned zase doleva. Packama si plácá po zadku, alá jsem zlej hoch… jsem zlej hoch. Já si sednu na postel a s úsměvem pozoruji jeho travesti počínání. Prstíkem mi ukáže, abych se položil. Lehnu si tedy do středu postele, ruce si dám pod hlavu, nohy křížem. Bill si stoupne nade mne, asi tak nad rozkrok a začne znova vábivě kroutit zadečkem, mávat ručičkama jako ladná akvabela v podání Káji Gotta a cenit na mě zoubky. Hned bych ho sežral, ale ještě chvíli jej nechám se vyblbnout, než se na něj nadrženě vrhnu.

autor: ZoE
betaread: Janule

23 thoughts on “PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 28.

  1. Ach, umírám x)) jako tohle mě naprosto dostává..kope nožičkama x)) to bylo tak rošťomilýý xD xD jen tak dál x))..takhle povídka nesmí nikdy skončit x))

  2. suký:Dhej, to mě zabíjí toto:Doh my god:D musím se z toho jít vyvenčit ty jo:Dmám pocit, že si budu pobrukovat makareeenu:D

  3. heeeej xDD já nemůžu 😀 to je dokonalý xD prej "ladná akvabelav podání Káji Gotta" xD lol.. to bylo nejlepší xDD dáááál 😀

  4. JOjojojojojojojojojoooooooooo!!!!!!!!!!!!! =D Mno já se picnůůůůůůůůůůůůůůů!!!! Práwě jsem dopísala šíííleně dlouhatanááánskej díl a ted přišel relax ((= Až se mi motaj prsty, z toho sprintu po kláwesnici ((= Kwáááášnýýý!!!! Jooooo, Tomíí!!! Wrhni se na něj!! Strhni z něho suký áááááá… Mno ty wíš co, ty bejku xD Kwááášný jako wždy!! ((=

  5. jáááj…….já mam dost……xDDDDDDD……prej…ani zwon ne… :D:D:D:D píšeš faQ upe úžasně…..zatim se ti nepowedlo napsat díl u kterýho bych neřwala smíchy…..xDD……tk honééém dáál…….x)

  6. jsem… mrkef… jsem … mrkef… já s toho prostě nemůžu %)… honem dalé:d… mmnt… to jako že už by byl sex?=o… no ale nesmí to skončit!!!! … jinak ze mně bude velká mrkef x)

  7. Hihi, zrovna dneska jsem si koupila černou suký… tak jsem si v kabince vzpomněla na ujetou Zoe 😉 … teď nějak letí kárované sukýnky… a chudák Bill… má jen dvě, z toho jednu bych si na sebe tada už neublíkla 😀

    Ty prostě nejsi normální, tohle by nikdy normální člověk nemohl napsat…žeru tě 😉

  8. Makarena?!?!?!?!? :))))))

    Já bych řekla, že Tom udělal chybu. Sice to bylo úžasně romantické, jak si nesl Billa do postýlky, ale Bill zase něco střeleného vymyslí a žádnej sexík nebude. No nic, já si počkám, hlavně aby vydržel Tom :))))

  9. honem dáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááál já ci dál:D takhle to utnout ! 😀

  10. Makareenááááá xDDD mám dost.. a to jako váážněě xDD .. Já už se nemůžu smát!! Vyčerpala jsem si smích na dalších  20 let .. děkuju ti, ZoUíí xDDD ..

    sééééééééxx!!!! jóóó sééx .. xDDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics