Polib mě, prosím 4.

autor: Rachel
betaread: Janule
Nemýlil se. Jejich hebkost a jemnost se nedala srovnat s ničím existujícím. Tom pomalounku ochutnával jeho rty. Nepřemýšlel nad tím, co bude následovat potom. Teď žil jen tímhle okamžikem.
Bill ucítil plné polštářky na svých rtech, ale neodvážil se otevřít oči. Tolik si přál, aby to byla ta jedna osoba. Ty lehké, jemné polibky byly tak krásné, že je Bill začal oplácet. Kéž by to byl…
Konečně se odvážil otevřít oči. Jeho přání se splnilo. Billovy rty byly spojeny s těmi Tomovými!
Po chviličce se od sebe odtáhli a vzájemně si hleděli do očí. A oba se šťastně usmívali. Tom chtěl Billa pohladit po tváři, jeho ruku však zastavilo odbíjení hodin, které visely v obýváku.
„Asi bych už měl jít spát. Zítra mám moc práce.“ Tom vstal, naposled se na Billa usmál a zmizel za dveřmi pokoje pro hosty. Potřeboval si to všechno srovnat v hlavě.

Bill se osprchoval a také zalehl ke spánku. Toho mu ale nebylo dopřáno, jelikož venku nastala velká bouře. Silný vítr burcoval okny Billova pokoje a déšť bubnoval do střechy, jako kdyby se chtěl probít i pod ni. Bill se odmalička bál bouřek. Nesnášel ty chvilky, kdy mu blesky osvětlovaly jeho strachy staženou tvář. A to i teď. Posadil se na posteli a po chvilce rozhodně přešel ke dveřím, až po schodech do kuchyně. Našlapoval jako myška, protože nechtěl Toma vzbudit. Sedl si v obýváku na gauč se sklenicí džusu v ruce. Vzápětí se však otočil, když uslyšel známé cvaknutí dveří. Tom pomalu scházel schody, a přitom z něj nespouštěl oči.
„Ponocuješ?“ optal se s úsměvem a posadil se vedle Billa. Ten mlčky přikývl a sledován Tomem, upřel svůj pohled před sebe. Když se na Toma po chvíli podíval, nemohl vydržet to ticho. Jedna jediná otázka ho na jazyku pálila jako plamínek nějakého neposedného ohýnku, který se rozhodl co nejdříve uhasit. Proto ji ze sebe vychrlil dřív, než by o tom alespoň malinko porozmýšlel.
„Tome, proč jsi mě večer políbil?“ vyhrkl ze sebe rychle a za těch pár okamžiků se mu konečně podíval do očí. Tom se na něj také zadíval.
„Protože mi to říkalo. Říkalo mi to tohle, Bille,“ něžně vzal do rukou jeho packu a přiložil si ji na místo, kde mu pod kůží bilo šťastné srdce, vznášející se na zamilovaném obláčku. „Tluče láskou. Láskou k tobě, Bille. Už od chvíle, co jsem tě prvně spatřil, věděl jsem, že k tobě cítím něco víc. Já pochopím, když mě teď odmítneš,“ dokončil Tom svoje vyznání a sklopil oči.
Billovi v tu chvíli přišel jako ten nejsladší medvídek. Ani on tedy nebyl Tomovi lhostejný. Jeho odpověď už byla jasná. Svými dvěma prsty pozvedl Tomovu tvář, aby mu viděl do těch dvou čokoládek.
„Proč bych tě měl odmítat, Tome? Já cítím to samé co ty. Nikdy se mi nestalo, že bych se mohl takhle zbláznit do někoho, koho znám tak krátce. Ale vím to jistě,“ usmál se na Toma a teď to byl on, kdo spojil jejich rty v jeden vášnivý polibek. O to hezčí to bylo, když mu je Tom začal oplácet. Jejich rtíky si se sebou mazlivě hrály, jako kdyby se těch druhých nemohly nabažit. Billovi plesalo srdíčko štěstím a nejinak na tom bylo to Tomovo. Když se od sebe konečně odtáhli, hleděli si vzájemně do očí s neskrývanou láskou a něhou. Ale ona nebyla jen v očích. Byla všude kolem nich a oba kluci ji cítili. Vždyť vycházela právě z jejich zamilovaných srdíček.
„Nepůjdeme si lehnout?“ navrhl Tom a jemně pohladil Billa po zápěstí. Ten však zavrtěl hlavou.
„Klidně můžeš jít, Tome, já stejně neusnu, budu tady a nebudu tě vyrušovat,“ pohlédl na Toma, ale setkal se s tvrdým protestem.
„Nene, buď budeme spát nebo bdít, ale vždycky oba. Můžeš si jít lehnout ke mně, jestli teda chceš.“
„Opravdu bych mohl?“ Bill se zářivě usmál, když Tom přikývl. Oba si to tedy namířili do pokoje pro hosty. Přede dveřmi se ale Bill zastavil. Co když po něm bude Tom něco chtít? Co potom, až mu nebudou stačit jen polibky a lehké dotyky?
„Bille, copak je?“ Tom se otočil a za sebou uviděl stát Billa, ponořeného do myšlenek. Popošel tedy až k němu a zlehka se dotkl jeho pravé ruky. Bill se na něj podíval, vzápětí však hlavu zase sklonil.
„Když já… víš, Tome… m-mám asi strach,“ Bill zůstal stát s hlavou sklopenou. Připadal si jako ubrečená malá holčička. Ostatní kluci v jeho věku už to dávno měli za sebou, ale jeho to poprvé ještě čekalo. Nikdy se nedostal ani k líbání, natož k mazlení, snad proto, že ještě nikdy nikoho neměl. Proto teď nevěděl, co má od Toma očekávat. Vysměje se mu? Tyhle myšlenky se Billovi honily hlavou a on z nich byl chudáček pořád zmatenější a zmatenější. Tom to ale takhle vůbec neviděl. Přitahovala ho právě ta neporušená křehkost a jemnost, která ještě více zjemňovala Billovu osobu. A Tom by ji nikdy nechtěl přetrhnout nebo porušit bez Billova svolení. A to mu chtěl také dokázat. Opatrně ho hřbetem ukazováčku pohladil po tváři a tiše k němu promluvil:
„Já tě chápu, Bille, vím, jak se cítíš. A proto ti slibuji, že nebudu nic dělat bez tvého souhlasu. Chci, aby jsi byl šťastný i ty, my oba, a ne jen já. Nechci ti ublížit, ani tě nijak vylekat. To bych nedokázal.“
„Opravdu?“ Bill s lehkým úsměvem po očku koukl na Toma a usmál se ještě víc, když ho Tom o svém slibu ujistil dlouhým a hlavně krásným polibkem. Billa opustil jeho strach a nejistota a následoval Toma do postele. Ještě si skočil k sobě do pokoje pro peřiny a už si lehal do velké postele po Tomově boku. Stulil se Tomovi na hrudi a nevědomky ho pošimral na obličeji svými rozcuchanými vlásky. Tomu to ale vůbec nevadilo. Spíš měl obavy, jestli Bill schválně nespěchá kvůli němu.
„Bille, to-to přeci nemusíš,“ dostal ze sebe, když se k němu Bill přitulil ještě více a rozechvěle přiložil svá ústa na jeho rozpálený hrudník.
„Ale já chci.“ Bill se natáhl k Tomovi pro polibek na dobrou noc. „Dobrou, Tomi,“ zašveholil a s úsměvem se mu znova stulil na hrudník.
„Krásně se vyspinkej,“ zašeptal po chvilince Tom, ale to už Bill spal jako malé miminko. Ani mu nevadilo, že venku řádí bouřka. Tom si ještě chvíli hrál s jeho vlasy, až zamhouřil oči únavou a upadl do říše snů, kde se právě nacházel i jeho miláček.

autor: Rachel

10 thoughts on “Polib mě, prosím 4.

  1. Je to moc pěkné, ale vzalas to moc nakvap 😉  Mohlo by to být tajemnější a romatičtější. Ale jak říkám, líbí se mi to 😉

  2. Rachel: je to tak slaďoučké a roztomiloučké a pěkně se to čte, ale taky mi připadá, že to hoši berou nějak hopem. Vźdyť se včera, či snad předevčírem, ještě neznali 🙂 No dobře, já vím, láska na první pohled 🙂

    Ovšem Ráchel, co si skutečně nedokážu představit… Toma,  jak obkládá koupelnu :))))))

    To tedy opravdu musím zapojit veškerou svou fantazii 🙂

  3. Holky,děkuju vám všem za komenty.Můžu vás ujistit,že to bude ještě hódně romantický,takže se máte na co těšit:)))Kattys:no to je právě ta láska na první pohled.Toma si dokážu v koupelně úplně živě představit:)))Vždyť jsem to vymyslela:)))

  4. Tom jak někam přikládá kachličky a má to svoje oblečení zaflákaný od různýho bordelu…xD krásná představa….a ještě hezčí je že ho pak Bill umeje a očistí…..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics