Povídky… díky :o)

Když jsem včera psala svůj povzdech nad tím, že nejsou povídky, možná jsem ani nečekala takovou reakci, jaká potom přišla… asi jsem měla :-), jste úžasní.
Díky, holky (kluci se zatím bohužel neozvali žádní… :D), jste moje zlatíčka, poslaly jste a posíláte dál svoje dílka a já si užila nedělní „betaread“ maraton. Jsem moc ráda, že jste tak hezky reagovaly… a nenachaly nás v tom… a hlavně sebe… máme co číst.
Samozřejmě to neznamená, že máte přestat psát a posílat 😀 To v žádném případě. Mám povídky na dva až tři dny a na ty další dny musí teprve dorazit, ale jsem opravdu ráda, že jste reagovaly.
Heslo zní: PIŠTE a POSÍLEJTE!
Díky Janule :o)

5 thoughts on “Povídky… díky :o)

  1. Jůů!! Tag to bych si taky měla máknout (((= Muším dneska poslat ty dvě FFky (teda jen new kapitoly) ae ten čas ted tag hrozně letí a nwm, do kolika bych to stihla.. Musím wstáwat do práce a to se mi nece (((= Ae jo.. Wždyt TWC fans zwládnou vše!! Když jsem přežila smazání blogu (to jsem měla na mále =)) tag přežiju i naše nehorázně wotrawný a krawinuchtěný blbky =D

  2. Něco pošlu včera jsem ještě asi ve dvě ráno vymyslela oba dva díly své povídky doufám že se bude líbit mno okamžitě jak jsem přišla na to že by se dala pozměnit normální hetero tak jsem to udělala výsledek je nad očekávání celkem v poho mno posuďte sami

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics