Maxwell 4/5

autor: Helushka
Zadržel dech, aby v sobě zadusil všechny lítostivé emoce, jež se draly na povrch. Bylo mu, jako by dostal facku… Ale nesmí se tomu poddat! Vždyť má vlastně neuvěřitelné štěstí… Nikdy se ani neopovážil zadoufat, že by jej Tom po tom všem snad jen vzal do náruče a něžně objal… A teď leží vedle něj téměř nahý a on mu dovolí, aby se ho tak intimně dotýkal. Co vlastně chce? Myslel si snad, že se mu v náruči vyzná z nehynoucí lásky a bude se s ním chtít milovat? Hlupák! Vždyť už na začátku si jasně určili, o co mezi nimi jde. Jen sex. Nic víc, nic míň. Pouhý živočišný sex a vzájemné uspokojení… konec, tečka.
Znovu se posunul níž a vzal do úst Tomovo vzrušení. Laxně a automaticky jej sál a olizoval. Cítil se povinný dopřát mu potěšení z vyvrcholení, když už to dotáhl tak daleko… jenomže jemu to najednou nepřinášelo žádnou rozkoš. Kam se poděla lačnost a touha? Kam zmizelo rozechvělé vzrušení? Kontakt Tomovy kůže jej najednou nedráždil tak jako před tím, doslova jej pálil.
Ucítil dotek jeho ruky na své tváři a připravil se na nepříjemný okamžik, kdy si jej Tom přitlačí blíž a pronikne tak hlouběji, až do jeho krku.
Tomovy dlaně však jeho obličej odtáhly a narovnaly tak, aby si dvojčata hleděla do očí.
„Ty bys vážně chtěl? Dovolil… dovolil bys mi to?“ zeptal se nejistě a snažil se skrýt něhu, se kterou se na bratra díval.
Bill udiveně potřásl hlavou. „Nenutím tě, jen jsem myslel, že bys rád…něco… Ale… asi jsem se spletl…“
„Bille, neptám se na to, o čem si myslíš, že bych rád dělal. Chci vědět, jestli ty bys chtěl!“

Hebce hnědé duhovky lesknoucích se očí se opřely do svých protějšků. „Chtěl,“ hlesl. To bylo jediné, co řekl.
Tom se vyhoupl do sedu, aby vzápětí lehce strčil do bratrových ramen a přinutil ho tak si lehnout, čímž si vyměnili pozice.
Tom neskutečně dlouho ochutnával jeho rty, pokrýval polibky každé volné místo opálené pokožky, jazykem kreslil vlhké stopy po celém Billově těle a rozpálené rty lačně sály ty nejcitlivější body.
„Už to nevydržím, vezmi si mě, hned!“
Tom se jemně zasmál předtím, než se přitiskl rozevřenými rty na Billovo černé tetování ve tvaru pěticípé hvězdy. Vnímal, jak se svaly pod jeho dotyky napínají, jak se drobná hruď prudce vzdouvá a zase klesá, dech se zrychluje. Jeho malý bráška byl tak sladký. Roztomilý a sladký, ať dělal cokoli. Momentálně se však pohyboval na hranici dokonalé rozkošnosti, alespoň podle Tomova úsudku. S vlasy rozhozenými na bělostném polštáři, červený v obličeji, se rty vytvarovanými do těsného kroužku vypadl prostě božsky.
„Tak Tomi!“ kňučel Bill zoufale a vzpínal boky vstříc Tomovým rtům. „Prosím!“
„Nebuď nedočkavý,“ doporučil mu Tom a ústy sklouzl až na Billovo prádlo. Vzrušeně dýchal a jemně chytal mezi zuby vystouplé tvary jeho zahaleného mužství. Dlaněmi mírnil jeho reakce, když horký dech pronikal přes tenkou látku a vysílal další a další vlny vzrušení do Billova těla.
„Dej to dolů!“ chrčelo prosebně černovlasé stvoření a rozčileně tahalo za lem boxerek ve snaze dostat je pryč.
„Proč, mně se líbí. Jsi v nich sexy…“ špitl se smíchem Tom, trochu poodhrnul jednu z krátkých nohavic a jazykem se přitiskl do citlivého třísla.
„A-ale, já… já…“ koktal Bill přerývaně.
„Ty co?“
„Tlačí to,“ zareagoval stručně.
„No, to se nedivím,“ přitakal souhlasně Tom a přejel dlaní po bratrově klíně.
„Jsem úplně tvrdý! Bolí to!“ přisadil si Bill. Toužil cítit Tomovy doteky skutečně, na pokožce… a ne přes prádlo.
„Kde? Snad ne tady?“ zaculil se dredatý ďáblík s hranou udiveností a vsál jedno z jeho varlat.
„Ježišikriste!“ vykřikl Bill a oči slepě vytřeštil do stropu. Cítil, jak mu v rozkroku prudce zacukalo, a věděl, že by stačilo pár šikovných pohybů a okamžitě by se udělal.
„Nebo snad…“ Tom konečně vsunul ruku pod tenkou, tmavou tkaninu, jedinou fyzickou překážku mezi jím a bratrovou nahou pokožkou. Billův penis vyklouzl ven a Tom se nad něj vyzývavě sklonil. „Tady?“ řekl a obkroužil jeho špičku jazykem.
Bill se přestával ovládal. Připlácl si zpocenou dlaň na obličej, ještě víc roztáhl nohy a nepokrytě sténal.
Tom uznal, že dráždění už bylo dost. Zahákl prsty za lem boxerek a jedním zkušeným pohybem je stáhl dolů. Odhodil je za sebe, někam tam, kde se povalovalo jejich ostatní oblečení.
Natáhl se dozadu a sebral dva menší polštáře, které načechral a položil na sebe.
„Nadzvedni se trochu,“ zabručel na bratra, a když tak učinil, podložil mu je pod útlé boky.
„Co to…“ Dřív, než stihl Bill dokončit otázku, Tom jej chytl pod koleny, nestydatě mu ještě víc roztáhl nohy, pokud to tedy ještě bylo možné, a zatlačil směrem nahoru, takže se Billova kolena dostala téměř k jeho ramenům.
Žaludek mu poskočil vzrušením, když mu došlo, co bude následovat.
„Oh, já…“
„Pšš, teď nemluv,“ zarazil ho Tom. Trochu se naklonil dopředu, aby dosáhl na Billův teplý, připravený penis, a vystrčil jazyk. Kreslil jím horkou, morkou stopu od malé prohlubně na vrcholu, po celé jeho délce, až dolů ke kořeni. Na tomto místě se na okamžik zarazil a dychtivě začal sát citlivou kůži.
Bill už ani nebyl schopen řeči. Pouze vyrážel neidentifikovatelné, kníkavé skřeky, které jen vzdáleně připomínaly slova.
Tomův jazyk se znovu vydal na objevnou cestu. Líným tempem klouzal po vystouplé rýžce pod kořenem Billova vzrušení, přes tenkou a velice citlivou kůži na hrázi, až se dostal ke kýženému cíli. Vstupu do jeho těla.
Jemně kroužil kolem, pokrýval okolí drobnými polibky a nadšeně poslouchal bratrovo hlasité sténání.
Bill zarýval dlouhé nehty hluboko do prostěradla a modlil se, aby už to přestalo a zároveň nikdy neskončilo. Právě se nacházel ve stavu absolutního vzduchoprázdna, Tom jej dokázal vyprovokovat do nepříčetnosti… Až na tu nejzazší možnou mez. Teď by stačilo, aby jen kývnul, a on by udělal cokoli. Cokoli!
Když ucítil dotek jeho jazyka tam dole, myslel, že omdlí. Bylo to něco tak neskutečného! Samozřejmě že Maxwell mu ho kouřil už bezpočtukrát, intimně jej líbal… ale nikdy ne takhle! Když se Tomův jazyk ocitl u jeho vstupu, málem vykřikl. Cítil, jak ho líže, jak krouží okolo… A pak se proti němu nehybně přitiskl. Bill neodolal. Vrtěl se a snažil se posunout o něco níž, jen aby se dostal co nejblíže tomu dokonalému pocitu. A bratr neuhnul. Bill cítil, jak Tomův mokrý, hřejivý jazyk pomalu proniká do jeho těla. Prudce zalapal po dechu. Bylo to, jako by si ho vyrazil. Na prázdno otevíral pusu a zoufale se snažil získat alespoň nějaký kyslík.
A pak se uvnitř něho Tom poprvé pohnul. Zaznamenal, že špička jeho jazyka pronikla ještě hlouběji a pravidelné oddechování mohl najednou vnímat tak blízko. Horký vzduch, vydechovaný nosem, se prudce tříštil na citlivé pokožce jeho hráze a on se z posledních sil znovu dávivě nadechl.
„Oh, kurva! Kurva!“ Udeřil dlaní do prostěradla. Byl s to vnímat jen mučivé vlhko mezi svýma nohama a křečovitou bolest mezižeberních svalů.
Tom kolem jeho konečníku obemknul rty a začal sát. Tohle už bylo na Billa moc. Cítil, že jestli bratr okamžitě nepřestane, udělá se teď hned.
Slepě hrábl rukou před sebe, až nahmátl pravidelně se pohybující dredatou kštici. Tom proti jeho malému otvoru právě začal svým jazykem přirážet, takže Bill ještě několikrát vzrušeně zasyčel, než se mu podařilo jeho hlavu konečně odtáhnout.
„Co se děje? Dělám… něco špatně?“
„Sakra! Až příliš… dobře!“ zadrhl se Bill.
„V čem je teda problém?“ nechápal Tom. Nenapadlo jej, že jeho stimulace by mohla mít tak rychlou odezvu.
„Jestli se… tvůj jazyk… ještě jednou dotkne… mýho… zadku, okamžitě… budu,“ vysvětlil udýchaně Bill. Nedokázal mluvit souvisle, natolik byl zážitek silný.
„A to je špatně?“
Bill si dlaní zakryl oči. „Moc brzo…“ zasípal. „Chci se udělat, až budeš ve mně,“ dodal na vysvětlenou naprosto bez obalu.
„Oh.“
„Noční stolek…“ pípl tence Bill. Ztrácel schopnost mluvit ve větách. Vzrušení a touha mu pomalu zatemňovaly mozek, a jestli do něj Tom okamžitě nepronikne, asi už nebude schopen zformulovat ani jedno slovo.
„Cože?“
„Dělej!“ vyhrkl prudce. Došel by pro to sám, ale měl pocit, že když se jenom pohne, okamžitě exploduje.
„Co je s nočním stolkem, Bille?“ zeptal se udiveně Tom a nechápavě na ten kus dřeva zíral.
„Vevnitř, ty pako!“ vyjekl Bill nepříčetně. Začal se neovladatelně třást a jeho vzrušené mužství už jej téměř bolelo.
„Ve-vnitř?“ Tom propustil bratrova lýtka ze sevření a natáhl se ke zmiňovanému kusu nábytku. Otevřel zásuvku a pochopil. Na dně ve změti jiných věcí, jako byly například papírové ubrousky nebo balzám na rty, ležela lesklá stříbrná tuba s diskrétním popiskem. Jedovatý osten žárlivosti ošklivě bodl, když si uvědomil, proč jí tu Bill schovává… a hlavně pro koho je určena… Zoufale se snažil zahnat myšlenky na to, jak Maxwella mlátí hlava nehlava a zuřivě do něj kope – jedna rána za každý moment, kdy se Billa opovážil dotknout… Musí sakra přestat! Teď by se měl soustředit.
Vyndal jí, odstranil uzávěr a trochu gelu vymáčkl na prsty. Trochu jej rozetřel, aby ho zahřál, a pak k prsům opatrně přičichl. Lubrikant byl čirý a příjemně parfemovaný.
„Tak Tome!“ Billův nakřáplý hlas ho vytrhl z přemýšlení. Cítil na sobě jeho lačný pohled. Žádostivý. Erotický.
„Šoustej mě, Tome!“
Tom nikdy nebyl na obhroublosti v posteli, ale musel uznat, že tahle slova ho v bratrově podání neuvěřitelně rajcovala.
Nenechal se dlouho pobízet. Levou rukou od sebe znovu oddálil jeho stehna a dvěma prsty pravé se jemně dotkl podrážděné tkáně u vstupu. Lehce zatlačil a bez většího odporu pronikl dovnitř.
Byla to neuvěřitelně vzrušující podívaná. Konejšivě pohladil svůj pulsující penis, který sebou jen nedočkavě zacukal.
Přidal i třetí prst. Na okamžik rukou přestal pohybovat, když pod ním Bill bolestivě usykl. Po chvíli ucítil, že tlak kolem jeho prstů se začíná uvolňovat. Několikrát se v Billovi sklouzl tam a zpět, vtěsnal do jeho úzkého otvoru ještě čtvrtý, poslední prst, a pomalu je oddaloval od sebe, aby bratra dostatečně roztáhl a připravil na svůj nabuzený penis.
„Tome!“ Bill se chytnul volnou rukou jeho paže a bolestivě mu zaryl černě nalakované nehty do kůže. Byl jako v křeči, neuvědomoval si ten hrozný tlak, jakým ruku svírá.
„Pojď hned!“ rozkázal nebezpečně a poulil na bratra nepříčetné oči. Doslova jej propaloval naléhavým pohledem.
„Au, to bolí, blbče!“ ulevil si Tom a vyklouzl svými prsty z jeho těla.
„Mě to taky bolí, tady,“ poučil ho Bill, silně přitom přejel dlaní po svém vroucím penisu. Byl tvrdý a lesklý, díky naběhlým žilkám téměř nafialovělý a na jeho vrcholku perlilo pár drobných kapek skoro čiré tekutiny.
„Tak dělej. Chci tě cítit hluboko. Chci to prudce a hrubě, chci to! Chci!“ křičel Bill a zmítal se dole na přikrývce. Musel zavřít oči, protože se nemohl dívat, jak Tom opatrně pokrývá své mužství klouzavým gelem. Už takhle neměl daleko ke kolapsu a další vizuální erotický podnět by ho nejspíš zabil.
„Ano, ano… dělej, Tomi,“ mumlal spokojeně, když zaznamenal, jak jej bratr silně uchopil za boky. Sklouzl z nastlaných polštářů, sloužících jako podložka, a ocitl se zadečkem na jeho zaťatých stehnech.
Tom ho znovu sevřel pod koleny a mírně nadzvedl, aby měl lepší přístup. Bill v této pozici zůstal, takže Tom uchopil svůj penis do dlaně a nasměroval ho přímo proti narůžovělému otvoru, Billovu vstupu.
Lehce zatlačil a jeho špička bez větších obtíží proklouzla dovnitř.
„Oh, Ježiši!“ zakňoural. Zkusmo se pohnul dopředu a cítil, jak celý jeho tvrdý úd pohlcuje mučivé vlhko a horkost. Bill byl najednou všude kolem, rozprostřel se kolem jeho vzrušení a svou neuvěřitelnou těsností jej nutil hlasitě sténat. Kolísal mezi rozhořčeným pláčem a touhou rozchechtat se. Emoce cloumaly jeho tělem a on nebyl s to je ovládat
Bill otevřel pusu v němém výkřiku. Nebolelo to, cítil pouze počáteční nepříjemný tlak, který však rychle mizel. Nahrazovala jej slast a mrazivé mravenčení po celém těle. Bylo to tak dobré!
Jakmile do něj Tom pronikl na celou svou délku, uniklo mu vysoké zakvílení. Nepoznával svůj hlas ani reakce vzrušeného těla. Podvědomě se začal pohybovat naproti svému partnerovi, neuměl to ovládat.
Když Tom poprvé naplno přirazil, téměř celý se vzepjal z prostěradla. „Ještě!“ zahřměl ochraptěle svoji žádost. Celý se roztřásl, když bratr poslechl a on ten pocit ochutnal znovu. Tom se ho dotýkal tam vevnitř. Jeho pohyby směřovaly přímo naproti Billově citlivé prostatě. S každým posunem Tomova mužství na tenhle erotogenní bod Bill cítil, jakoby praskla další neviditelná bublina rozkoše, která následně prostoupila snad každou buňkou jeho zpoceného těla.
„Oh, kruci…“ klel polohlasem Tom. Oči měl doslova přišpendlené k místu, kde mizel jeho penis v Billovi. Nedokázal se pohledem odtrhnout, tak úžasně sexy podívaná to byla. Až když bratrovi uniklo táhlé, chraplavé zasténání, ne nepodobné vzlyku, vyhledal jeho obličej. Viděl, jak se mu kroutí vzrušením, jak oteklé rty šeptají tiché prosby, jak hlava nekontrolovatelně poskakuje pod tvrdými přírazy. Billovy řasy se chvějivě třepotaly a on k němu v marné snaze vzpínal ruce, které na něj v této poloze nemohly nikdy dosáhnout.
Promítl se mu večer, kdy se mu bratr svěřil se svou orientací. Jeho zoufalý výraz, lesknoucí se oči. Okamžik, kdy tolik potřeboval obejmout. A on se k němu otočil zády.
Uklidnil své zběsilé pohyby a naklonil se nad Billa. Viděl, jak překvapeně zamrkal a otevřel své sladké oči. Byly jakoby zahaleny clonou. Věděl, že nemůže pochopit, co se v něm odehrává… alespoň ne v tuto chvíli.
S čistou něhou se opřel dlaněmi vedle jeho hlavy a položil se mezi jeho roztažená stehna. Bill ho k sobě okamžitě přijal. Obtočil nohy kolem jeho boků a ruce žádostivě přitiskl na nahá ramena.
Vykřikl, když se Tom znovu začal hýbat, protože jeho podbřišek silně třel Billův natlakovaný penis.
Věděl, že dlouho už nevydrží, na to byl příliš intenzivně vzrušován. Vnímal, jak Tom klouže tam dole, mezi jeho nohama, a dotýká se toho kouzelného bodu. Zároveň cítil vlhký dotek jeho zpocené pokožky na svém vzrušení. Tohle na něj bylo příliš.
„Já už… bože, už budu!“ varoval svůj protějšek rozčileně a několikrát silně stiskl svaly kolem Toma. Ten jenom hluboce zanaříkal.
„Já vím. Tak pojď!“ vyzval ho naléhavě bratr. Sám začínal pociťovat to známé brnivé mravenčení. Veškeré vzrušení se kumulovalo tam, kde se jejich těla spojovala, a bylo připravené k explozi. Několikanásobně zrychlil. Uvědomoval si, že i kdyby teď nastal konec světa, už by nedokázal zastavit.
„Tome!“ zajíkl se Bill a strnul. Tom cítil, jak něco teplého a lepkavého zasáhlo jeho břicho. Podíval se do jeho orgasmem staženého obličeje a v ten moment se zastavil hluboko uvnitř něho.
Billovi se chtělo neovladatelně křičet, ale neměl dostatek kyslíku ani sil na to, aby vydal byť jen hlásku. Dokázal vnímat jen mokrý dotek Tomova jazyka, který konejšivě hladil jeho piercing uvnitř úst, mazlavé tření mezi jejich těly a příjemně teplé sperma, pomalu vytékající z jeho zadečku.
Zmoženě oddechoval a tiskl chvějící se Tomovo tělo k sobě. Udělali se téměř ve stejnou chvíli!
Cítil se malátný a unavený, ale odeznívající záchvěvy vzrušení stále proudily jeho krví. Vnímal, že bratr zabořil obličej někam do ohybu mezi ramenem a krkem a jeho mělký, horký dech se srážel na Billově podrážděné kůži.
Všechny jeho smysly byly rozjitřené. Těžký vzduch v pokoji byl prosycen sexem, jejich vášnivým milováním. Vdechoval tu omamnou vůni a pomalu se vracel z ráje zpátky na zem.
Jejich těla chladla, pot zasychal a začal nepříjemně studit. Stydnoucí mléčně bílá tekutina se jim podivně lepila na kůži…
Jak se jejich dech zklidňoval, všude se rozlévalo tíživé ticho. Ani jeden nemluvil… A když mlčí dva tak mnohomluvní lidé, jejich mlčení je ohlušující…

5 thoughts on “Maxwell 4/5

  1. oh…oh….OH!moje uchylnost nezná mezí a tohle bylo…tak dechberoucí a tak zatraceně moc dobré…nevím co říct, jdu na 5. díl, snad nedostanu infarkt…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics