Stěhování 7.

autor: Evča-Tokiaccka
betaread: Janule
Ahoj=´) Holky (kluci) především bych se chtěla omluvit za zpoždění, ale byla jsem na týden na chatě a psala sem FF na papír. A musela jsme to všecko přepsat a věřte, bylo toho moc (a ještě to po sobě luštit:-D). Tagže velké promiň!!!!!!!!!!Díky za pochopení Evča-Tokiačka

,,Neee sranda, eště aby jo ne????? Chci tě živýho, ne na polštáři!“ řekl. ,,Pojď ke mně, ty můj miláčku,“ nevím, kde se to ve mně bere, ale já ho fakt moc miluju! Líbali jsme se, ale v tom do pokoje vtrhne mamka.
,,Mami?!Co tady děláš???“ odskočili jsme s Billem od sebe jak nejrychleji to jen šlo.
,,Přišla sem vás zkontrolovat co tady děláte.“
,,CO bysme tady asi dělali??“ zeptal se Bill trochu nervózněji.
,,Třeba se líbali :-D“ mamka dostala obrovskej lolák(výtlem).
,,NO jasně a nechceš, abysme se ještě milovali??“ řekl sem a mrkl na Billa. Ten se na mě usmíval jako sluníčko a v očích měl touhu. Pak jsme ten výtlem dostali tři, že nás dokázal zastavit až ten pozdrav.
,,Ahoj ve spolek, čemu se tady tak chlámete?“ zeptal se Gordon.
,,Smějeme se všemu možnému,“ řekla mamka.
(Bill)
,,Co sis myslel, že tady děláme????“ zeptal jsem se.
,,Nevím, ale ty zvuky!:-)“ řekl Gordon a s mamkou se neudrželi smíchy.
„No bezva, další výtlem,“ hodil jsem na Toma pohled, kterej to říkal. ,,A jak jste se sem vůbec dostali?“ zeptal jsem se a pozdvihl svoje pravé obočí.
,,Bylo otevřeno,“ řekla mamka a pokrčila rameny.
,,Ale jaktože-…“ přerušil jsem Toma, asi jsme byli tolik zabraní do té práce, že jsme na to zapomněli,“ usmál jsem se na Toma, který sedí vedle mě jako hromádka neštěstí, která vůbec nic nechápe. Opatrně se sehnu k noze, jakože se mi rozvázaly tkaničky a mezitím se přisunu blíž k Tomovi. Jak si sedám zpátky, tak se letmo dotknu Tomovy nohy. Ten se lehce zachvěje, jenom se usměju a pokračuji ve své rozehrané hře xD. Zezadu zajedu Tomovi rukou pod tričko. Hned ucítím, že Tom dostal husinu (husí kůži:-D), ale taky ucítím jeho pohled. Ignoruju ho (i rodiče, kteří probírají co se Scooty a Kazimírem) a dál mu hladím krásně hebká záda. Zajedu pod kalhoty až k lemu boxerek. Tam ho hladím celou rukou.
,,Promiňte, musím si odskočit,“ řekl Tom.
,,Nevíš kam šel, Bille??“ (jasně že vím!!!!!!) zeptala se mamka.
,,Nevím, mám se jít podívat?“ zajiskřilo mi v očích. (pozn.autora: xD xD)
,,Tome??? Otevři, to jsem já Bill,“ dobývám se do koupelny. Tom okamžitě otevřel dveře a vtáhl mě dovnitř, kde mě přitiskl na kachličky. Zrychlil se mi tep.
,,Proč mi to děláš, Bille??“ zeptal se.
,,A co ti dělám??!!“ uchichtl jsem se =´).
,,Ty víš co!!“ řekl. ,,Já se pak neudržím a ehm…“

autor: Evča-Tokiačka

11 thoughts on “Stěhování 7.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics