Plakáty 4.

autor: Adella Kaulitz
betaread: Janule
Uááá… krásné ráno! Jsem se fajně vyspal. Jehé, co to je za krásku v mý posteli? Ááááá! Jo ahá… to je Billík. Počkat, Bill? Jó, vlastně! Dyť je to můj kluk! Ježíš, to zní divně. Prostě bráška… jo, to zní lépe.
Vstal jsem z postele. Opatrně, abych Billa nevzbudil. Tiše jsem došel do koupelny. Pustil jsem na sebe proud vlažné vody a v klidu si popřemýšlel nad včerejškem.
Tak… Bill je mi nejblíž… odjakživa. Nikoho nemiluji víc než jeho a to dokonce i víc než jen jako bratra. No, to jsem zjistil včera. Tak proč s ním nechodit? Nejsem gay… Bill vypadá jak holka, to řekne každej… I když má něco, co ho z klukem bezvýhradně spojuje… sice asi méně vyvinutý než já a nejsem si jistý jestli plně funkční… ale má ho tam…
Namačkal jsem si sprchový gel na dlaň a začal se umývat – hladil jsem dlaněmi své tělo a představil si, že to jsou dlaně Billa. Bylo to zvláštní… příjemné. Zase se mi zprudka rozbušilo srdce. Podíval jsem se dolů. Eh… malej Tom se vzbudil. Teďka jsme se dívali z očí do… do…. do šourku. Muž vs. penis (já jsem ten muž – né penis) – rukou jsem stiskl prcka a s představou Billových dlaní jsem se začal uspokojovat. Zrovna v tom nejlepším se otevřely dveře a do koupelny vstoupil rozespalý neimaginární Bill. Hned jak mě viděl, vypískl a pak se usmál a roztomile zamrkal.

,,Ahojky, Tommí! Copak děláš?“
,,Ááá-áhoj zlatíčko… eh… sprchuju se. Nechceš taky? Je to moc příjemná činnost!“ Jojo, je to příjemné… musím to ještě zpříjemnit… a nejradši bych dokončil, co jsem začal… a nejlépe z Billem.
,,Tome, já vím jak se sprchuje, víš?“ řekl a pomalu se svlékal.
Knoflíček po knoflíčku si rozepínal své medvídkové pyžamnko. Tvářil se u toho tak nevinně a přesto se mi zdál neuvěřitelně svůdný a sexy. Svlékl si košilku, důkladně ji složil a položil na prádelní koš. Pak si začal sundávat i pyžamnkové kalhoty. Slintal jsem při pohledu na jeho odhalující se sexy malej zadeček. Poskládal si i kalhoty a uložil je na košili. Káravým pohledem přelétl mé trenky, ledabyle se válející na podlaze a otočil se ke mě.
Nahého jsem Billa viděl snad milionkrát… tak proč mi jeho tělo najednou připadá tak sexy? A proč mi každý jeho pohyb připadá tak svůdný?
Bill vlezl za mnou a sladce se na mě usmál. Okamžitě jsem ho políbil. Bill se roztomile zachichotal a začal si nanášet na své štíhlé tělo trochu sprchového gelu. Byl ke mě otočený zády, ale stejně… nenechalo mě to v klidu. Byl strašně sexy! Chtěl jsem se ho dotýkat.
,,Billí, můžu ti umýt záda?“
,,Můžeš, Tommi.“ Podal mi sprcháč a přiťapkal blíž. Jo, roztomilej a sexy… skvělá kombinace.
Rozetřel jsem mu trochu gelu po páteři. Od spodní části tetování až po kostrč. Pak jsem ho nanesl po celých zádech a opatrně jsem mu je přitom masíroval. Vlasy jsem mu přehodil přes rameno, abych lépe viděl to logo naší skupiny. Chytl jsem ho za boky a přitáhl si ho blíž. Klínem jsem se mu otíral o jeho malý zadeček. Párkrát jsem ho líbnul na tetování a lehce jsem mu skousl hebkou kůži.
,,Tome, to je příjemné…“ jo, příjemné. I mně je to příjemné. Už zase je malej Tom v pozoru (vždy připraven k použití xD).
,,To jsem rád, sluníčko…“ rukama jsem bloudil z jeho zad, až k zadečku.
Líbal jsem ho na krčku a přitom automaticky zajížděl prsty mezi Billovy půlky.
,,Jseš nádherný, bráško…“ zašeptal jsem mu do ucha a jemně mu ho skousl.
Strašně se mi líbil… byl dokonalý!
Billovi zčervenaly líčka a roztomile se usmál. Pak se zasekl a pohlédl dolů. Opravdu mu to bylo příjemné… Malej Billí se vzbudil. Bill na to zavejral kukadlama a ukázal na to prstem.
,,Co to je?“ Mám pocit že mi praskla 2 žebra, když jsem zadržoval smích. Roztomilej, sexy a ještě zaostalej…
,Eh… to je… důkaz, že se ti to líbí. Každopádně vím, jak se toho tlaku zbavit a vrátit to zas do normálu.“ Vysvětlil jsem a v hlavě se mi rozvrhl ženiální nápad.
,,Jó? Jé! A tobě taky!“ Ukázal i na můj vzrušený klín. Jáj… totálně zaostalej… jo a nadrženej… jak já ho miluju!
,,Jojo, já taky… to je z tebe, lásko.“ Klekl jsem si před něj a líbnul ho na trojitou hvězdu. Billovi se vydral z úst tichý sten.
,,C-co chceš dělat?“ zeptal se sladce zvědavě a zamrkal dlouhýma řasama.
,,Vrátím ti prcka do normálu,“ řekl jsem klidně.
,,Billí, sedni si radši,“ pobídl jsem ho a Bill si poslušně sedl.
No jo, jistota je jistota. Co kdyby se mi mojemu milovanému nezkušenému dvojčátku podlomily kolena a uhodil se do hlavičky? No možná by se mu to v ní urovnalo.
Klekl jsem si mezi jeho lehce roztáhnuté nožky. Bill pořád zvědavě sledoval co dělám. Trošku mě to znervózňovalo, protože jsem to dělal poprvé. Myslím to, co jsem se chystal udělat.
Něžně jsem ho líbal na vnitřní straně stehýnek a pokračoval výš. Schválně jsem se letmo dotkl jeho citlivého místa. Bill zasténal o něco hlasitěji.
,,Tommí, prosím! Udělej s tím něco, nedá se to vydržet!“ Zaprosil a zaklonil hlavu dozadu.
Tak bráško… teď poznáš slast, zvanou orální sex.
Chytl jsem ho za zadeček a lehce ho nadzvedl.
I přes hukot sprchy jsem jasně slyšel Billův zrychlený dech.
,,Miluji tě, bráško…“ zašeptal jsem a pustil se do uspokojování bratra.
Jazykem jsem se nejdříve jen tak dotknul špičky jeho, teď už mnohem většího, prcka. Chvíli jsem ho jen tak dráždil, dokud jeho steny nebyly čím dál více hlasitější. Pak jsem ho vložil celý do úst a začal jsem ho uspokojovat.
,,Ach… Tommi…“ Bill slastně vzdychal a svými dlouhými nehtíky mě trhavě škrabkal po zádech. Nožky se mu třásly blížícím se orgasmem a jeho steny se stávaly hlasitějšími.
Cítil jsem, že už za malou chviličku bude… věděl jsem to.
Chtěl jsem ho vidět, jak se tváří. Vyměnil jsem ústa za svou ruku a díval se na Billův vzrušením napjatý obličej. Stačilo jen pár pohybů a…
,,Tomé!“ Billova tvář se zkřivila slastí. Vypadal nádherně… Pohled na něj mi vyrušila až sprška bílé teplé tekutiny na mém obličeji.

autor: Adella Kaulitz

11 thoughts on “Plakáty 4.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics