S Vánocema letos končíme… :o)

Hotovka, víc řad Weihnachten už Syhrael nenapsala, takže teď už si budete muset fakt počkat na ty skutečný v prosinci… x)
Doufám, že se nám někteří jedinci opět nehroutí, že Jíťo, varovala jsem tě včas, tak dýchej z hluboka, to pomůže… taky prej pomůže hejbat palcema u nohou, když se chce člověku omdlít, tak doufám, že moje první pomoc stačí x))) Sorry, Jituš, ale tvůj koment minule o tom, jak se z toho psychicky hroutíš, mě velice inspiroval x)… aspoň to není nuda.
Všichni už doufám chápete, že pokud si chcete přečíst včerejší články a samozřejmě i ty starší, kdo jste se vrátili z dovolených, táborů a „podširáků“, musíte trošku zaimprovizovat a skočit do archivu. Není to daleko, kousel dolů a doleva a jste tam… navigace netřeba.
Když už vám tady takhle píšu, tak na vás chci tršoku apelovat: koukejte nám psát, autoři x), začíná nám ubývat povídek a je docela možný, že jednoho dne dojdou a bude tu prdlačka… pište… ať máme co opravovat, viď Helí, je to bída s nouzí, povídky ubývaj… už se konečně z těch prázdnin vraťte a tvořte. Za pár dní začíná škola (nechci teda moc provokovat, ale my co tam už nechodíme, nám je to jedno… x), můžeme si klidně i rejpnout… x)), tak doufám, že se to tu zase probudí k životu, návštěvnost se vrátí tam kde byla v červnu a z blogu.cz se bude kouřit, jak se budete předhánět, kdo dá víc komentářů x) Já vím… je to sci-fi, ale to je můj obor… co jinýho by z Janule mohlo vypadnout, že? Tak se mějte krásně, miláčkové, užívejte zbytek prázdnin a čtěte, pište, komentuje a dělejte nám s Kett radost až do rána x))). Pa Janule :o)

6 thoughts on “S Vánocema letos končíme… :o)

  1. náhodou, už mě nečeká gympl takže se do školy těšim :-D:-D:-D A jako ty povídky.. Mam tři rozepsaný, tři dny se přemlouvam k dopsání.. Nějak mi to nejde O:-) a taky mi obden vypadává net 😀

  2. Jíťo… v září bude DarII, ale na Časoprostor III si ještě počkáš… nejdřív musím dorazit jednu věc, pak můžu začít další. Takže počítám až tak v lednu, dřív to nebude. Nejsem poslední dobou schopná psát tři díly tejdně. To bejvávalo…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics