PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 15.

autor: ZoE
betaread: Janule
(Jsi-li TWINCESTNÍ fans z ČR, potom se tahle povídka týká i TEBE, jsi její součástí :DD )
„Seznamte se… to je můj poklad číslo jedna a to je taky můj poklad číslo jedna.“ Snažím se ty dva seznámit.
„Teda Tomi, ty si bohatý,“ řekne Bill první blbost, co ho zase napadne. Jasně, jsem samý poklad.
„Sklapni, Bille a kuř!“
„A to jako teď a tady??“ překvapeně zamrká.
„Ne… zítra ve dvanáct na náměstí před kašnou!“

* ° * ° *
„Ale, Tomi, před kašnou? A před kterou?“
„Miláčku, to jsem řekl jen tak, víš?“ sladce si povzdychnu a jemně ho pohladím po tváři.
„No tak to jo, protože před kašnou by mi to tak nevadilo. Čerstvý vzduch je fajn a kouření u kašen ještě zakázané nebylo, myslím. Ale kdyby si to chtěl v kašně, tak to bych měl asi strach,“ pomaličku ze sebe dostává Billda a vypadá, že usilovně přemýšlí. Snad ho to moc nebolí.
„Nemusíš se bát, nemám v úmyslu tě předvádět před kašnou.“ Ještě by nám nějací pomatenci házeli drobné do klobouku a Billovi nejspíš zase banány.
„To je dobře, Tomi, víš přece, že trpím kastro… kastróóó…“
„Kastro… kastro… kastrací budu za chvíli trpět já, ty kastrole jeden… máš klaustrofobii!“
„Anóóó… fobii a Tomi, ty bys dopadl hůř než ten napadený banán…“ opatrně špitne.
„To ještě jde??? OK, tak v tomhle máme jasno. V kašně tedy rozhodně ne.“
„Díky, Tomi…“ oddychne si Bill a je na něm vidět, že se mu fakt ulevilo. Od okamžiku, kdy Bill poprvé spatřil naše milující se těla na zajímavém dárečku od fans se chová, jakoby se mu totálně odkrvil mozek… ne ne ne odkrvil, to by alespoň sem tam fungoval, spíš to vypadá, jako by si ho někam odložil a teď si prostě ne a ne vzpomenout kam. On se totiž mozek bez mozku špatně hledá, že? A pak z toho vzniká jednoduše jeden velký bezmozek! Jestli ho schoval do myčky nebo třeba do pračky, tak to jsem v pr….!!!“ By se srazil na tu jeho velikost oblečení XXXS, možná by se i trochu zabarvil a mně by nezbylo nic jiného, než Billa následovat. Dvěma dementíkům by bylo fajn.
„Bille, co to děláš?“ bože, kdybyste viděli tu jeho tlamu, zase něco nacvičuje.
„Musím se rozcvičit, Tomi, abys z toho měl ten správný požitek.“ Oznámí mi a narve si do pusy celý pomeranč i s kůrou. Alespoň, že už nevisel na stromě.
„Když tě tak pozoruju… mám takový pocit, jestli jsem se s tím chozením s tebou moc neunáhlil.“
Šokovaně na mě civí a vyndává si pomeranč z… z… z… řekněme z tlamičky, kterou si potřeboval trochu roztáhnout. Sice nevím na co, páč mám pocit, že moje péro nevypadá jako pomeranč, tedy určitě není tak oranžové, ale nechtěl jsem Billa rušit, aby zase neměl naléhavou potřebu začít žvýkat. Stojím tady už přes půl hodiny se stáhnutýma teplákama, moje vzrušení mezitím samozřejmě povadlo a nejen to, taky samým šokem se začalo schovávat někam do břicha. Se za chvíli snad sám i oplodním.
„T-Tomi… ty už se mnou nechceš chodit?“ vypustí ze sebe Bill, a přitom mu tečou sliny jak bernardýnovi, páč té citrusové kouli se z Billovy tlamičky evidentně nechtělo. No to se jí teda divim.
„Trochu mě děsíš, Bille. Jsem nevěděl, že jsi tak přes ovoce. Hele, si zase natáhnu ty tepláky, abych si tady po hodině úmorného stepování připadal jenom jako poloviční debil a…“
„A…?“ netrpělivě čeká Billda odpověď na jeho otázku.
„A nepůjdeme si lehnout? Brzy nad ránem jsem doskládal ty puzzlátka a od té doby tady řešíme banány, rybičky, Bravo poradnu nebo tvoji dirku.“ Při slově „dirku“ Billda jemně nadskočí a zamračí se.
„A můžu spát zase u tebe?“ roztomile pípne.
„Jasně, já si lehnu k tobě.“ Dodám.
„Ale… ale já jsem myslel u tebe i s tebou…“ zmateně zakňučí.
„To asi nepůjde, miláčku, před chvíli si na mě křičel, že nejsi žádná kráva za dvě eura a že mi první den rozhodně nedáš, tak si to ujasni, hm?“ řeknu pobaveně a vydávám se směrem ke schodům.
„Tomi, budu hodný, už nebudu křičet… cu se tulííít! Si sundám sukýnku… třeba…“ dívám se pod nohy, abych se nepřerazil o schody a lehce se usmívám. Miluju ho!!! A jak se nabízí xDD Snad mu v noci neublížím. Jsem opravdu hodně vyčerpaný, byla to perná noc a ještě pernější den, ale jakmile se probudí mé zvířecí pudy, si potom Bill tu sukýnku nestihne ani nadzvednout, natož sundat. Skoro přepadnu přes zábradlí, jak do mě prudce vrazí, berouc schody po dvou, aby byl u mě v pokoji první.
„Sukýnku si nesundávéééj!!“ křiknu za tou černo-růžovou čárou, která kolem mne prosvištěla rychlostí dvounohého pavoučka, neumějíc plynule za sebou poskládat svých zbylých šest končetin. No jo, je vidět, že jsme dóóóst unavení.
„Vzrušuje mě…“ řeknu sám pro sebe z posledních sil, než vstoupím do pokoje. Ta sukýnka na Billovi je neskutečně sexy a vzrušuje mě… a hlavně ta představa… potom…
„Dobrou noc… u příštího dílu se uvidíme. Jsem zvědavý, jestli si ji sundal…“
autor: ZoE

18 thoughts on “PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 15.

  1. OMG!!!Tohle snad už ani nelze komentovat…!!!….jestli sem kdy o nějaké povídce trvdila že je nejlepší už vím,jak šeredně sem se pletla!

  2. "No tak to jo, protože před kašnou by mi to tak nevadilo. Čerstvý vzduch je fajn a kouření u kašen ještě zakázané nebylo, myslím. Ale kdyby si to chtěl v kašně, tak to bych měl asi strach," pomaličku ze sebe dostává Billda a vypadá, že usilovně přemýšlí. Snad ho to moc nebolí. –  umírám smíchy

    "Dobrou noc… u příštího dílu se uvidíme. Jsem zvědavý, jestli si ji sundal…" pecka:d… mno taky by mě zajímalo, jakej budou mít scééénáááář xDxDxD… konečně další dílek… a honem šupky dale!!!… ach… miluji tu povídku!!!!!!

  3. Teda, tak to je fakt konec 😀 Bill je naprostý "kretén" a ta pasáž s mozkem byla dost dobrá 😀

    No já z toho nemůžu 😀

  4. 1. díl u kterýho sem se až tolik nesmála xD xD… ale je stejně úžasnej, jako ty ostatní *IN LOVE* xD… další dílééék co nejdřív prosíím xD

  5. Je to úžasně příjemné čtení, které tě chvilku donutí nemyslet na okolí, ale na tu roztomilou šílenost, s jakou ten příběh podáváš 🙂

    Těším se na další díl 🙂

  6. Tahle ffka je jednoduše řečeno šílená xD ale tak sladce šílená, že mě zkrátka šíleně baví a šíleně se mi líbí xD pokaždý zapomenu na všechno okolo, dneska konkrétně na mizernou náladu a chtě nechtě se musím smát xD xD xD Billda je s tou sukýnkou prostě dokonalej xD

  7. Ach ZoE, banány, rybičky,  teď pomeranč, já už na Puzzle budu myslet snad pořád, protože mi to vždy něco připomene …. Krásné, moc krásné , miluju tuhle ff !!!!! Ale Bez milosti budu milovat navěky ……, nikdy nezapomenu ……Děkuju !!!!

  8. Mně se moc líbilo hledání mozku bez mozku:-) To je jako hledat brýle bez brýlí, to znám, to jde dost blbě :-)))

    Jinak ZoE, opět jsem se bavila, ty mě vždycky něčím dostaneš. Třeba tím, jak se ti dva dohadovali, kdo, kde a s kým bude spát. O Billově oblečení ani nemluvě :-))))

  9. Adella Kaulitz: myslim, že se mu bude líbit i s těmi skvrnami xD. Bůhví co by na nich chtěl opět zkoušet….a možná by sukýnku i s fleky poslal do Bravo poradny jako předmět který se mu náhle objevil na sukýnce a on neví od čeho je a jestli to náhodou není nějaká nemoc…..no myslim, že Bill má v tomhle fantazii na rozdávání…xDDD

  10. NEMAM SLOV KKS 😀 SKAPALA SOOOOOOOOOOOOM UPLNE TOTOLNE BRUTALNE…SKRORO SOM SA ZADUSILA 😀 rychlo dalsiuuuuu!!! 😛

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics