PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 13.

autor: ZoE
betaread: Janule
(Jsi-li TWINCESTNÍ fans z ČR, potom se tahle povídka týká i TEBE, jsi její součástí :DD )
„Bille, proč si tomu banánu tak ublížil? Určitě si nezasloužil, aby si ho tak sešrotoval.“ Cítím, jak sebou mírně trhl a několikrát si odfrkl. Jeho napjaté tělo se rázem otráveně uvolnilo.
„Mno… něco mě lechtalo na patře, a tak jsem se tím banánem chtěl poškrábat, a přitom jsem asi sssskousl…“ popisuje Bill útrapy banánového lusku.
„Ne Bille, ty jsi skousl nejméně desetkrát!!!“ podotknu.
„To spíš dvacetkrát, Tomi.“ A zakousne se mi do ramene. „Au!“ Můj Bože, dvacetkrát, ještěže to nejdříve vyzkoušel na něčem méně citlivém. Nevím, jak bych u doktora vysvětloval, že se můj bratr chtěl poškrábat mým přirozením ve své ústní dutině a přitom si trochu zažvýkal.

* ° * ° *
„Představ si, Bille, že by to nebyl banán!!!“
„A co bych si měl jako představit???“
„No… to… co… co já vím… třeba párek!“
„Ale párek není tak tlustý!!“ pohotově zareaguje Billda.
„No jo no… tak štangli salámu!!“
„Ale kterého?“
„Ježiši to je putna… nějaký, co se ti tam vleze!!! A co bys dělal teď, kdyby tě něco lechtalo na patře, hm?? Zase bys ssssskousl?“ nedočkavostí mi hoří obě uši.
„Hm… mno… možná… asi… salám říkáš?“ přemýšlivě zvedne obočí a já přitom nešťastně přikývnu.
„Bych ho možná vyndal.“ Slovo ‚vyndal‘ řekne spíše jako otázku ‚vyndal?‘ a upřeně na mě zírá.
„Výborně Bille, vý-bor-ně!!!“ uchopím jej za tváře a vrazím mu pusu na čelo (pozn. autora: a tím byla vyčerpána dávka erotiky pro tento díl).
„Už žádné další mrzačení potravin, slibuješ?“ Bill se jen kysele zatváří.
„Nó… to teda fakt nevím, na čem teď budu trénovat.“
„Máš snad nějaké závody, kdy potřebuješ znehodnocovat potraviny při tréninku?“ řeknu stejně kysele.
„N-ne… ale chtěl jsem tě překvapit.“
„Jsem tak překvapený, že se mi teď nejmíň rok nepostaví!!!“
„Ale já jsem ti chtěl udělat radost!“ smutně mi zakňučí Bill u ucha.
„Radost…?“ opatrně zopakuji a větu dále nerozvíjím, páč fakt nevím, na co bych se měl zeptat.
„Jo, radost. Chtěl jsem se něco naučit sám, abys na mě mohl být hrdý,“ tiše mi zašeptá Bill někam za rameno a opět se ke mně více přitiskne.
„Jasně, Billí, každý normální kluk by se naučil malovat, lepit letadla nebo ovládat počítač, ale ne, ty ses musel naučit kouřit. A ke všemu ekologicky a bio ovoce k tomu… hm, jdu ti pro diplom, stačí??? Samouk kouřící ovocné dary přírody!“
„Nestačí… já to musím vyzkoušet v praxi!!!“ Zazní Billova striktní odpověď. Auuuuuuuu… ozve se mi v hlavě a obličej se mi podivně zkřiví, při představě zahryznutého Billova předkusu do mého pokladu.
„Jak to myslíš ‚v praxi‘??? vytřeštím na něj oči.
„Tomi, ty přeci máš penis…“
„Tomu říkám postřeh. Vyskytuje se se mnou už od porodu.“
„Tak mi ho půjč a já budu trénovat.“ V ten moment už vybuchnu smíchy.
„A jak by sis to, prosím tě, miláčku představoval? Není šroubovací, závit mi tam jaksi chybí, víš?“
„Nebuď vtipný, Tomi. Tohle je vážně vážná věc. Stoupneš si třeba sem, vedle té skládačky, na které mě máš rád zezadu,“ ani se přitom nezačervená, za to mně se pokaždé zatočí hlava, když můj pohled spočine na našich nahých tělech, proniknutých jedno do druhého.
„Můžeš se na ni dívat, vím, že se ti líbí a já ti ho vykouřím.“ Z Billovi upřímnosti mám závrať. Musím polknout, abych nezačal kašlat šokem.
„Bille… ještě před chvílí si mi tady skoro plakal, jako malá holčička, když jsem se tě chtěl dotknout dříve, než jsem se tě zeptal, zda by si se mnou chtěl chodit.“ Bill jen souhlasně pokyvuje hlavou.
„Ještě mezi námi neproběhla ani seznamovací pusa a ty bys mě chtěl rovnou přeblafnout?“ vyděšeně se od něj lehce odtáhnu a pozoruji jej, protože na rozdíl ode mne, je pekelně klidný. Zato já, už dnes asi po dvěstědevádesátésedméapůlté začínám pociťovat pnutí v mém mezinožním přívěsku. Kam se najednou poděla ta jeho andělská svatozář?
„Víš, Tomi, občas mi přijdeš trochu upjatý. Možná bys potřeboval mrknout do Bravo poradny. Tam najdeš odpověď na všechno.“ Zazní Billova rada, kterou myslí naprosto upřímně.
„Najdu tam odpověď i na skutečnost, že mě chce přeblafnout mé vlastní dvojče, které si zdokonaluje chrup broušením se o ovoce a pak se mě snaží přesvědčit, že tohle doučování se bude lépe testovat na živém mase než na mrtvém ovoci? Co myslíš, Billí, odpoví mi na to tvá poradna?“ prohodím téměř rezignovaně.
„To víš, že nenajdeš, protože se ptáš špatně!“ upozorňuje mě bráška.
„A jaká je tedy správná výherní otázka?“ si připadám jako v nějaké špatné televizní soutěži. Ano, vyhrajte si svého konzumenta pohlavních orgánů.
„Musíš se zeptat, jak se máš uvolnit? A Bravo by ti poradilo, že nejlépe při orálním sexu,“ zasvěceně zamumlá.
„Hm… jo a ještě k tomu mi určitě poradí, při orálním sexu s tebou, co?“
„Jasně, že se mnou… když jsem jim…“
autor: ZoE

30 thoughts on “PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 13.

  1. Jajky…Ta poslední věta…"Když jsem jim…" xD…To zas bude, co jim asi Billí do Bravo poradny napsal???, x))))…..sqelá povídka honem další dílek!!!!

  2. Naprosto dokonalý díl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZoUško, ty mě vždycky něčím překvapíš – rybičky, teď banán, naprosto bezkonkurenční !!!  Souhlas s Petull – honem další !!!!!

  3. dokonalé:))) ten Bill je takové koťátko, já z něj nemůžu, naprostý miláček a Tom se zbytečně strachuje:))))))) Je nějaký upjatý:))))

  4. Chris: kdyby šlo o tvůj penis, neříkej, že bys nepostupovala stejně xDDD já teda rozhodně :DDD

    Myslíte že napsal do Brava? C… c… c… udělal něco mnohem horšího :DD

  5. Ježiš co horšího, Zouš, nestraš :D:D Já z tebe nemůžu, to jsou čím dál tím větší hlody, že se z toho smíchy kácim z kancelářský židle :D:D Kam ty chodíš na názvy jako "mezinožní přívěšek".. kdyby to nebylo tak srandovní, tak to snad začnu i používat 😀 Ovšem v tomhle díle mám jednu nejoblíbenější větičku… je to tak krásně nevinná věta, ale mě dostala do kolen: "Tomi, ty přeci máš penis…" :D:D: LOL LOL ROFL ROFL… mrtvááá :D:D Máš mě na svědomí 😀 J :o)

  6. Janule x)) bys neuhodla, kdo bude první, kdo zjistí, co bude dál x)) kam chodím na přívěšky x))) po nedávné naší diskuzi jsem zhodnotila, že prostě musím vymyslet pár nových termínů, páč kdybych měla do této povídky použít slovo "varle", tak bych se šla tím banánem dobrovolně udusit x))) tuhle větu miluji ve spojení s tou druhou: "Tak mi ho půjč a já budu trénovat." :DDD

  7. jaj sluníčko naše ZoE……ty nás chceš fakt všechny dostat do hrobu viď??? Seš na dobrý cestě…..

  8. Jsem tak překvapený, že se mi teď nejmíň rok nepostaví!!!" xDDDDDD

    Samouk kouřící ovocné dary přírody!"xDDDDDDDDD

    "Tak mi ho půjč a já budu trénovat.xDDDDDDDDDD

    Není šroubovací, závit mi tam jaksi chybí, víš?"xDDDDDDDDDD

    chčiju smíchy umírám než bude téhle povídky konec do té doby už chcápnu smíchy xDDDDDDD

  9. xD myslím..že bych měla asi otevřít Bravíčko…moment,kterej že ten vzkaz psal Bill??…xD ..BOŽE…TAHLE POVÍDKA MĚ DOSTÁVÁ DO KOLEN! …

  10. Jo taky se přidávám… kdy vychází nové bravo? 😀 Ještě že banány nejím už dávno, teď bych se na ně nemohla ani dívat 😀

    úúúžasný :)))

  11. Já jsem taky myslela, že Bill napsal do Bravo poradny!!!! Bože,  ZoE, co může udělat horšího?!?!? Nestraš mě!!!! Já se tak hrozitánsky těším, co zas Bill vymyslí za perlu :-))))))

  12. Kattys x))) myslím, že by si příští díl měla číst rovnou v leže na zemi :))) měla jsem skvělou náladu a švihlo to i se mnou, to co nám Billíček zase vymyslel :DDD a jak se vůbec projevuje v celém dílu :D:D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics