Jestli tě miluje… vrátí se 5.

autor: Adella Kaulitz
betaread: Janule
… BILL …
Zdál se mi nádherný sen.
Tom za mnou přišel a řekl mi, že mě chce. Že beze mě nemůže být a že po mně touží… Pak jsme se líbali, hladili… a já… já jsem jej uspokojil… líbilo se mu to… Ale tohle byl bohužel jen sen. Šílený, krásný sen.
Ale byl jak živý… cítil jsem pořád vůni jeho těla… chuť jeho kůže a jeho sperma… prostě byl strašně reálnej.
Pomalu jsem otevřel oči. Měl jsem hlavu na něčí hrudi.
,,Tome…“ tiše jsem špitl a podíval se do spící tváře nejdokonalejšímu člověku na světě. Tiše oddychoval a na tváři mněl lehký úsměv. Tak přece jen to nebyl sen!
Vyskočil jsem z postele a nevěřícně jsem hleděl na osobu v mé posteli. Tom!… Můj Tom!
Po tváři mi tečou slzy… slzy štěstí! V tuhle chvíli není šťastnějšího člověka na světě, než jsem já! Slzy mi tekly po tváři a já se posadil na postel zády k Tomovi. Nevěřil jsem, že se tohle někdy stane. Byl jsem šťastný…

… TOM …
Slyším něčí vzlyky… Bill! Rychle otevřu oči a vidím, jak bráška sedí na kraji postele a pláče. Proč pláče?…
Opatrně ho chytnu za ruku a on ke mně otočí uplakaný, ale přesto krásný a dokonalý obličej.
,,Bille… proč pláčeš?…“ Bill se mi okamžitě vrhl kolem krku.
,,Tome, prosím, řekni mi, že to nebyl jen sen!“ věděl jsem co má na mysli… jak bych to taky mohl nevědět, když to bylo to nejhezčí, co jsem zatím zažil.
,,Billí… tohle nebyl sen… a kdyby jo, byl by to ten nejhezčí sen, co se mi kdy zdál,“ odhrnul jsem pramínek vlasů, spadající mu do obličeje a lehce jsem jej políbil. Šťastně se usmíval a z kukadla mu ukápla další slza. Teď jsem si uvědomil, proč pláče… pláče štěstím.
,,Ani nevíš, jak jsem šťastný, Tommi.“ Přitulil se ke mně a líbnul na krk.
,,Ale vím, Bille… já to moc dobře vím.“ Pak mě něco napadlo… něco velice příjemného… Vstal jsem, chytl překvapeného Billíka do náruče a dopochodoval jsem s ním do koupelny.
,,Co chceš dělat?“ bráška na mě překvapeně hleděl a sladce se usmíval. Jen jsem s úsměvem zakroutil hlavou a napouštěl vanu. Dal jsem tam hodně pěny a různých vůní, prostě tak jak to má Bill rád. Pak jsem si jej přitáhl a líbnul jej na tvář.
,,Billíku… moc… strašně moc toužím… s tebou provádět… ranní hygienu…“ díval jsem se na něj s vážnou tváří. Bill se rozesmál tím nádherným zvonivým smíchem, při kterém jsem neudržel svou vážnou tvář a smál se z bráškou. Ten už na nic nečekal a jediným pohybem mi sundal trenky.
,,Tome… já… já po tom taky toužím!“ řekl bráška na oko vážně a už se za mojí pomoci svlékl i on a pak jsem mu pomohl do horké voňavé vody. Hupsnul jsem za ním a nechal se hladit vodou i Billovými dlaněmi. Pak jsem si ho pěkně přitáhl k sobě a nechal ho, ať si položí hlavu na mé rameno. Objal jsem jej a užíval si zase ten nádherný pocit. Nechtěl jsem nic dělat… jen být s ním.
Po chvíli se Billovi začaly zavírat očka. Byl čas vylézt.
,,Brr, tady je zima…“ omotal jsem si ručník kolem boků a pomohl vylézt i mému sluníčku.
,,Jééé, Tome, mě je zimááá!“ Billí se třásl po celém těle (ano, po celém xD). Vzal jsem velkou, chlupatou, světle modrou osušku a omotal ji kolem jeho dokonalého těla. Pak jsem ho vzal do náruče a donesl ho až k posteli, na niž jsem jej lehce položil. Poté jsem si zase vedle něj lehnul a objal ho.
,,Malinkej Billísek je moje roztomilé miminko!“ Jo, je to moje roztomilé miminko! Taky se tak tvářil, šílel jsem z toho. Měl jsem sto chutí jej objímat, rozmačkat… celého ho sníst! Chtěl jsem křičet jeho jméno do všech koutů světa. A to mi připadal jen roztomilý…
,,Jo a velikej Tomísek se nám zbláznil,“ vyplázl na mě jazyk a ještě více se zabalil do osušky. Kdepák, Bille… tady už zima není… tady už osušku nepotřebuješ…
autor: Adella Kaulitz

8 thoughts on “Jestli tě miluje… vrátí se 5.

  1. no nepotřebuje…to víš že ji nepotřebuje…dolů s ní….honemmm :D:D:D:D no úžasná to povídka…honem další dílek :-)) super styl psaní .-))

  2. jasně že nepotřebuje :DD teď se potřebuje zpotit o Tomovo tělo a provádět odpolední hygienu… pak ještě večerní a noční a mám tu opět ráno :)))) sweet x)

  3. ,,Jééé, Tome, mě je zimááá!" Billí se třásl po celém těle (ano, po celém xD). To mě nejvíc dostalo :DDDDDDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics