Jestli tě miluje… vrátí se 4.

autor: Adella Kaulitz
betaread: Janule

… BILL …
Po měsíci za mnou přišel… po měsíci! Snažím se zakrýt slzy, ale myslím, že si jich všiml.
,,O čem si chceš promluvit?…“ nemyslel jsem na nic… nechtěl jsem myslet na nic, bál jsem se o čem bude chtít mluvit, jestli po mně bude křičet… prostě jsem měl strach.
Tom ale nevypadal, že by chtěl křičet, nebo něco takovýho. Došel až k mý posteli a sedl si na ni. Mučivou chvíli bylo ticho a pak Tom promluvil.
,,Víš… chápu, že ti asi musím připadat jako úchyl… ale slibuju, že už nic takového, jako před měsícem, neudělám…“ Tomův hlas zněl tak zoufale… bože, on si to dává za vinu?… Nebo…
,,Tome, jak to myslíš?… Ne… řekni mi, proč jsi to udělal,“ provrtával jsem jej pohledem. Musel jsem vědět, proč… proč mě tak líbal a proč se mnou celý měsíc skoro nepromluvil…

,,Bille… bráško, promiň, já si prostě nemůžu pomoct, strašně po tobě toužím, když jsem s tebou, je mi tak krásně a zároveň tak hrozně, že se tě nemůžu dotýkat… Vím, že je to hrozné, ale přísahám, že si na tebe nic nedovolím, jen chci, abychom byli spolu zase aspoň bráškové, co se spolu smějou a mají se rádi… Prosím, Bille, já tě potřebuju!“ Tomovi tekly slzy a zoufale se mi díval do očí. Byl tak zoufalý, že jsem začal plakat taky.
,,Tome… ale… p-proč si mi to neřekl? Proč si utekl do svého pokoje a neotevíral si… nic!… strašně mě to bolelo.“ Sedl jsem si k němu na postel a chytl ho za ruku…
,,Můžeš se mně dotýkat, líbat… cokoli, Tome, taky tě potřebuju!“ Oba jsme tam seděli a plakali.
… TOM …
Chci ho líbat, chci ho hladit, chci ho celého!
,,Promiň mi to, Bille… promiň, už budeme spolu, přísahám!“ naléhavě jsem objal to krásné tělo a zabořil jsem tvář do jeho vlasů. Bože, jak mi chyběl!
,,Líbej mě, Tome… prosím!“ Nenechal jsem se dvakrát pobízet. Vzal jsem jeho bledou uplakanou tvář do dlaně, druhou ruku jsem mu zabořil do vlasů a vpil jsem se do těch nádherných sladkých rtů. Byla to hojivá mast na mou duši. Cítil jsem, jak zase ožívám. Nemohl jsem přestat… nechtěl jsem přestat! Nenasytně jsem si bral jeho rty, lehce jsem mu je skousával, abych je pak hned mohl zase zlíbat. Cítil jsem jak ve mně třepotají miliony motýlků.
Bill se ke mně tisknul a hladil mě po zádech. Nemohl jsem to vydržet. Z jeho žádostivých rtů jsem se přesunul na jeho štíhlý krk. Bill tiše zasténal. Slast pro mé uši… jemně jsem mu skousával a sál hebkou kůži, zkoušel jsem, jak chutná… báječně.
,,Bille, strašně tě chci, ale nechci ti ublížit…“ Ty jeho oči…
,,Tome, prosím…“ hladil jsem ho po bříšku, svlékl jsem mu triko.
,,Lehni si.“ Poslechl. Taky já si svlékl tričko a nechal se hladit jeho teplýma rukama. Políbil jsem ho na jeho ploché bříško. Zase zasténal. Chytl jsem ho za boky a věnoval se jeho nádhernému tělu. Jemně jsem ho kousal a zase líbal, jeho steny byly čím dál víc hlasitější… musel jsem se hodně ovládat, abych bolest ve slabinách překonal. Asi vytušil, co se mnou dělá…
,,Tome, lehni si ty…“ udělal jsem co mi řekl. Teď mě líbal pro změnu on. Nenasytně a přitom něžně se vpíjel do mých rtů, hladil mé tělo a čím dál víc se blížil k mému rozkroku. Už to déle nevydržím!
,,Bille… prosím… já to nevydržím!“ Lehce se usmál a začal mi pomalu rozepínat kalhoty. Když už byly dole, začal mi pomalu stahovat i trenýrky.
,,Udělám to, Tome…“ Ano, udělej… Chytl ho do ruky a pomalu se k němu blížil. Při myšlence, že ho bude mýt v ústech jsem hlasitě zasténal.
Lehce přejel jazykem po celé jeho délce, pak přes něj otřel své rty a celý ho vložil do pusy.
,,Bille!…“ zaryl jsem nehty do okraje postele a nechal svého brášku pracovat. Byla to neuvěřitelná slast. Nevědomky jsem pohyboval pánví a více přirážel do jeho úst, Billovi to však očividně nevadilo. Dělal to přesně, jak to mám rád. Ještě pár tahů a já vykřikl v extázi slasti. Cítil jsem, jak Bill poslušně všechno polyká. Poté si ještě otřel pusu a lehl si vedle mně. Šťastně jsem ho objal a líbnul do vlasů.
,,Díky, Billí…“
,,Neděkuj… to já ti děkuju…“ Přitulil se ke mně a dal si hlavu na mé rameno.
,,Můžu dneska spát s tebou?…“ Sladce se usmál… kdo by mu odolal.
,,Bille… ty musíš…“ Oba jsme nás přikryl a šťastně jsme vedle sebe usnuli.
autor: Adella Kaulitz

6 thoughts on “Jestli tě miluje… vrátí se 4.

  1. Adellko, naprosto skvělý, krásný, nádherný – ty to prostě umíš , není co dodat IN LOVE, IN LOVE, IN LOVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics