Sedm smrtelných hříchů 3 – Wrath

autor: Vanity (Amelle)
betareae: Janule
Achoooojky, je tu další dílek 7 smrtelných hříchů. Tentokrát je to Wrath 🙂 Víte, vlastně bych chtěla něco vysvětlit. Tyhle povídky jsou psané tak, že ten špatný je Bill. Není to proto, že bych Billa neměla ráda. To ne láskuju ho 🙂 Jen si myslím, že povídek, ve kterých je tím slabším Tom, je strašně málo. Tak proto jsem se rozhodla napsat tyto povídky takhle.
Btw…Kámoška mi říkala, že Wrath jí připomíná S/M…ale nebylo to tak myšleno… Snad se bude líbít.
No dost průpovídek 🙂 Užijte si Wrath 🙂 Vanity 🙂

WRATH – ZLOBA
Zloba. Co to vlastně znamená? Hněv? Zlost? Opět další smrtelný hřích. Ovšem co se stane s těmi, kteří hřeší? Skončí opravdu v pekle? A co je vlastně peklo? Může být něco horšího, než co prožívá Tom? Je tohle peklo? Kdo dokáže odpovědět?
„Zlobím se.“
Jediná věta se rozlehla potemnělým pokojem. Bill stál naproti bratrovi, ruce založené v bok a shlížel na něj jako bůh pomsty. Toma zamrazilo.
„Bille, počkej. Já ti to všechno vysvětlím…“ snažil se Tom bránit před stále se přibližujícím dvojčetem. Avšak marně. Bill se nebezpečně přiblížil k Tomovi a přitiskl jej k chladné zdi.
„Mě podvádět nebudeš, jasný? A rozhodně ne s takovou nickou jako je Lizzie. Moc dobře víš, Tome, co následuje pokaždé, když se zlobím. Vždycky mi pak odpřísáhneš, že už to nikdy neuděláš. Ale… a teď? Už zase si se neudržel? Budeš mi tu opět tvrdit, že tě opila a ty si nevěděl, co děláš? Nebo sis snad myslel, že místo jí objímáš mě? Ne, nedívej se na mě tak. Znám všechny tvoje výmluvy a tyhle pohledy ti nepomůžou, Tome. Byl jsi moc zlobivý kluk. A to se mi nelíbí. Víš, že se mi to nelíbí. Musím tě potrestat.“
Billův šepot se Tomovi vkrádal do mysli, čím dál tím víc. Čím dél Bill mluvil, tím víc si uvědomoval, že tohle bude mít hodně špatnou dohru. Mohl tušit, že se to Bill dozví. Měl to předpokládat. Je to přeci jeho dvojče a ví, co si myslí, jak jedná. Ale i tak to udělal. Udělal to znovu. Opět jej podvedl. A opět to za nic nestálo. Věděl, že bude litovat. Věděl, čeho je Bill schopný. A také věděl, že to bude bolet. Začínal pomalu uvažovat i nad tím, že si to zaslouží.
„Ale abys neřekl, že jsem až tak bezcitný, dám ti na výběr. Postel, stůl, nebo snad nepříjemné tvrdá podlaha.“
„Bille, prosím… Je mi to líto.“
„Ano Tome, mě taky. Moc líto. Nutíš mě, abych to dělal.“ Bill poodstoupil od bratra kousek stranou. Náhodně přihlížejícímu by to mohlo připadat, jako by mu tím Bill dával volnost. Ovšem sám Bill věděl, že Tom neuteče. Protože pak by to bylo ještě horší.
„Billy, prosím, nedělej to… já… už…“
„Copak? Už to nikdy neuděláš? Snad si nemyslíš, že ti na tohle skočím. Uvěřil jsem ti jen jednou, a to bylo taky naposled. Kolik jich vlastně už bylo? Phoebe, Lizzie, Marcy, Ywett hmm… na koho jsem to zapomněl…?? Ach ano… na Lucase. Lží už bylo dost, Tome. Já tě to odnaučím.“
Jeho slova pálila. Jakoby se s vyřčenou pravdou rozdmýchal neviditelný oheň a spaloval Tomovo roztřesené tělo na uhel. Tady prohrál. Bál se poprvé a bál se i teď. Strach byl umocněn nejspíš i tím, že už věděl, co se bude dít.
„Takže postel… Aspoň trochu pohodlí.“
Bill se ladným krokem vrátil k Tomovi a chytl jej za zápěstí. Na obě mu přivázal černý kožený pásek. Poté mu vyhrnul dlouhé triko a přetáhl mu ho přes hlavu, čímž shodil i kšiltovku. Položil své rty Tomovi na čelo a přes nos mu sjel na rty. Lehce mu je oddálil od sebe a do spodního rtu jej silně kousl až Tom tiše usykl.
Billovy ruce se přemístily na pásek bratrových obrovských kalhot. Jemným pohybem pásek otevřel a kalhoty z jeho dvojčete spadly na zem. Chytl Toma pod levým kolenem a nohu mu nadzvedl, aby mu mohl kalhoty svléct úplně. Tom se nebránil, byl si jistý, že by to nikam nevedlo. Možná tak k větší bolesti. Zatím se k němu Bill choval docela hezky. Pamatoval si, že když se to stalo naposledy, Bill z něj nemilosrdně strhal oblečení a vzal si jej. Třeba to dnes nebude tak hrozné…
Bill mu sundal také boxerky. Když mu je stahoval přes penis, políbil jej těsně u kořene. Necítil žádnou lítost. Věřil, že si to Tom zaslouží. Chtěl, aby si tuhle noc navždy zapamatoval.
Tom teď stál nahý u zdi a ne a ne se od ní odlepit. Bill jej uchopil za přivázané pásky a hrubě s ním smýknul na postel. Vzal do ruky další pásky a přivázal mu ruce pevně k pelesti postele. Poté mu přivázal i nohy. Tom ležel na posteli na bříšku s roztaženýma rukama i nohama a nemohl se pohnout. Bylo to tak ponižující.
Bill moc dobře věděl, jak Toma zkrotit. U jejich milování to byl vždy Tom, kdo si bratra bral a Bill si nestěžoval. Tom to uměl sakra dobře a jemu se to líbilo. Naopak Tom se takového milování bál. A právě to Bill využíval. Pokaždé, když jej tom podvedl si jej vzal. Tvrdě, nespoutaně a i přes to s láskou.
Teď už nemělo cenu to nějak protahovat. Bill ze sebe shodil všechno oblečení a klek si mezi Tomovy roztažené nohy. Všiml si, že se bratr třese. Bál se. A měl čeho.
„Copak se třeseš, to se mě nemůžeš dočkat?“ ušklíbl se.
„Billy prosím, prosím, nedělej to prosím…“ špital do kolečka… Neměl daleko k slzám.
Bill na jeho slova nedbal. Pohladil svůj penis a následně jej vzal do dlaně a párkrát zapohyboval. Představa úzkého bratra jej natolik rajcovala, že ztvrdl skoro okamžitě. Sklonil se k Tomovi a rukama se zapřel vedle jeho ramen. Když našel správnou polohu, jednou rukou nevedl své vzrušení k Tomovu zadečku staženém napětím a strachem. Prsty mu půlky roztáhl od sebe a prudce do něj pronikl.
Nečekal až si Tom zvykne. Tohle pro něj byl trest, ne potěšení. Začal prudce přirážet do Tomova zadečku. Nevšímal si slz, které se vpíjely do polštáře, na kterém měl Tom položenou hlavu.
„Billy… pros… prosíím… to bo-bolí… prosím… Billy přes-přestaň…“
Tomovy prosby zůstaly nevyslyšené. Bill si svou moc zjevně užíval. Zajížděl do bratra až po kořen svého mužství a vyjížděl téměř až po žalud. Byl jako utržený ze řetězu.
Po úmorných 15 minutách bolesti Tom ucítil, že bratr své přírazy zrychluje a zkracuje. Netrvalo dlouho a Bill padl vyčerpáním na bratrova záda. Chvíli tak zůstal a nabíral ztracený dech. Poté z Toma vyšel, roztřeseně vstal z postele a oblékl si boxerky. Došel k Tomovi a rozvázal jej z pevného sevření kožených pásků.
Jakmile byl Tom volný, schoulil se do malého klubíčka a naplno se rozplakal. Plakal pokaždé. Tolik ho bolelo celé tělo. Bolelo ho i vědomí, že tohle je jeho trest, který si zasloužil. Neměl být nevěrný.
Bill to malé klubíčko zabalil do deky a přilehl si k němu. Objal je kolem pasu a políbil na odhalené rameno.
„Už budeš hodný, Tomi?“
Bill znal odpověď, ale už ze zvyku se zeptal. Spokojil se s neznatelným přikývnutím. Byl si jistý, že tentokrát bude trvat dlouhou dobu než bude Toma muset znovu potrestat.
Autor : Vanity (Amelle)

29 thoughts on “Sedm smrtelných hříchů 3 – Wrath

  1. oh….taky nevím co bych řekla…jedině asi tak klobouk dolů, to bylo  fantastické!opravdu dech beroucí

  2. tak to bylo úžasný… krásně napsaný a líbil se mi i obsah:)

    ale neřekla bych, že ten špatný byl jen Bill… ne že by si to Tom zasloužil, ale neměl ho podvádět…;))

  3. Hoy,hledám někoho kdo je fanda Bushida,ted´sem ho začala poslouchat a docela by mě zajímali nějaký informaci tak jestli seš znalej fanda(faninka to je fuk )tak se mi ozvi na icq:376-331-652 a pokecáme.

  4. tak na wrath sem se neskutečně těšila a taky že sem měla na co!! Bylo to úžasný!!!! a teď se hrozně moc těšim na lust…xDDD

  5. popravdě?? tyto ff-ky miluju a tahle mě dostala ale jako taky mi to místama připomínalo S/M …tak sem zvědavá co to bude příště…

  6. dokonalý jen tak dál chudák Tom chápu že v týhle povídce je Bill zlý ale není to zvykem mno tak se stím nemůžu vyrovnst ale je to fakt skvělý honéém dáááááál

  7. dokonalá povídka :DDD Ale Tom není hlupák :)) dělá to naschvál, i když si myslí, že ne, jeho podvědomí ho k tomu nutí… líbí se mu to… pokud by byla bolest tak nesnesitelná, už to prostě neudělal nebo by se s Billem rozešel…

  8. jsem byla aji zaražená,že máš další podídku napsanou .. tohle je moje první FF , a řeknu ti , že je upa krásná .. je to prostě BOMBOVÉ !!

    ↓ ↓ ↓

    (….\…………../….)

    . \….\……….. /…./

    …\….\………./…./

    ….\…./´¯.I.¯`\./

    …./… I….I..(¯¯¯`\

    …I…..I….I…¯¯.\…\

    …I…..I´¯.I´¯.I..\…)

    …\…..` ¯..¯ ´…….'

    ….\_________.·´

    …..l-_-_-_-_-_-

    …..l-_-_-_-_-_-

    ↓ ↓ ↓

    Fakt tohle je nejlepší na světě !!!

  9. miluju takového Billa, naprosto… nesnáším toho ustrašeného vyplašeného billa z každé povídky, protože toje blbost, Bill je všechno, jenom né ustrašený a plachý… takže smekám a chválím!!!

  10. Je roztomilý, jak je to Tom ten slabší. Ani nevím jestli ho mám litovat. Podvedl Billa a ne jednou…Ale je to nádherný! Přečtu to vždycky jedním dechem, a pak o tom ještě asi deset minut přemýšlím. Prostě krása!

  11. yeeeeeeeeeeeeeee tie tri diely sa ti podarily uz sa tesim na dalsii aky to bude sloth alebo gluttony alebo envy moc sa tesim 🙂

  12. na tenhle hřích jsem se těšila nejvíc. nevím proč, ale asi je mi z těch všech sedmi nejbližší. jsem hrozně vznětlivá povaha, mám horkou hlavu.. a miluju ten obrázek, její povýšený a nekompromisní pohled.. a to už ani nemluvím o všech krásných odstínech mé milované červené barvy na něm. 😀
    a ani nevíš, jak strašlivě se mi tenhle díl líbil. jen jsi to klidně mohla udělat tvrdší. vůbec se nálepky S/M neboj. 😀 není na škodu. 😉 Tom si potrstání zasloužil, jen nějak nevěřím, že tohle Billovi stačilo k odpouštění. měl mu ublížit víc, aby si to Tom opravdu už uvědomil..

  13. nemám slov…prostě dokonalé!! ty umíš psát tak poutavě, vždycky jsem hned v jiném světě, když čtu od tebe ♠

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics