My bodyguard 47.

autor: Muckátko :o*

Před Halloweenem – část 2

Tom zavrtěl hlavou, která vůbec nepobírala, o co se agent snaží, ale nakonec se tedy zvedl a došel do místnosti, kde už Bill seděl na okraji matrace s nohama mírně roztaženýma od sebe, opíraje se o své paže.

„Zavři dveře,“ přišel další pokyn. Tom chtěl odseknout něco v tom smyslu, jestli má Bill strach, že by je snad mohli vidět nějací halloweenští duchové, ale raději mlčel a udělal, co se po něm chtělo. Bylo mu dovoleno udělat zhruba tři kroky k agentovi, když byl zastaven. „Svlékni se,“ přikázal mu Bill a mírně naklonil hlavu na stranu ke svému pravému rameni. Tom sice nechápal, co má Bill za lubem, protože takové hry spolu ještě nikdy neprovozovali. Nakonec ale sáhl po zipu u svého krku a mikinu rozepl. Hodlal ji stáhnout ze svých ramen a pokračovat dál, když Bill nesouhlasně zamlaskal. „Nemusíš nikam spěchat,“ broukl. Tom se zastavil a narovnal se.
„Jestli je to tvoje „svlékni se“ a „nemusíš nikam spěchat“ nějaké krycí jméno pro „chci, abys mi udělal striptýz“, tak na to hodně rychle zapomeň,“ zamítl Tom, na to měl ještě příliš své mužské heterosexuální pyšnosti. Mít Billa v ruce – fajn, mít ho v puse – okay, ale striptýz nikdy nikde a pro nikoho.
„Jediný, kdo tu o něčem takovém mluví, jsi ty,“ prohodil Bill a neochotně vstal. Zřejmě bude muset muži s jeho činností trochu pomoct. Mikina šla dolů z Tomových ramen snadno a hned za ní následovalo triko s krátkým rukávem, které přistálo u jejich nohou. V přímém očním kontaktu Bill zatahal za šňůrku u tepláků muže před ním a jasným pohybem hlavy Tomovi němě pokynul, aby je ze sebe stáhl. Tom vsunul palce za tlustou gumu na svých bocích, mírně se předklonil, jak tepláky stáhl pod svůj zadek, pak se znovu narovnal a zbytek svlékání už nechal na svých nohách, které jeho záměr dokončily. Vystoupil z nohavic a zmuchlaný svršek odkopl mírně stranou, aby o něj posléze nezapackal. Agent sjel jeho tělo pohledem, na chvíli se očima zastavil na klíně pokrytém tenkou látek boxerek a poté se znovu zadíval na muže.

„Přijdeš sám sobě nahý?“ pozvedl Bill obočí.

„A co ty?“ podotkl Tom, ale nedovolil si odporovat, tudíž mu spodky během vteřiny spadly ke kotníkům, a když už se zbavoval jich, palci u nohou ze sebe rovnou stáhl i ponožky, aby neměl agent zase nějaký problém.
„O mě se neboj,“ pronesl Bill hlubokým hlasem a přistoupil k Tomovi blíž. Rovnou se sklonil k místu pod Tomovým uchem, o kterém se rychle naučil, že je příliš citlivé na to, aby bylo opomíjeno, proto se k němu přisál a pravou ruku přiložil k mužovu klínu, kde začal s jemným škádlivým hlazením. Nebylo třeba se snažit bůhví jak dlouho. Stimulace hned dvou erotogenních zón najednou způsobila, že byl Tom během pro něj trapně krátké doby plně připravený. „Mmmm, co kdyby sis teď lehl na postel a uvolnil se?“ navrhl Bill, ale Tom dobře pochopil, že to nebyla nabídka, ale věc, kterou měl udělat, aniž by odporoval. „Já budu hned zpátky,“ přislíbil Bill, přejel jazykem po ušním lalůčku a promnul Tomův tvrdý klín.
Zmizel během chvíle a stejně rychle se zase vrátil. Kdyby veškerá krev nebyla nahrnutá na jihu Tomova těla, možná by dokonce nechápal, jak je možné, že jeho bodyguard s prázdnýma rukama odešel a s prázdnýma se vrátil, ale to bylo momentálně to poslední, co ho mohlo zajímat.

Po cestě na postel Bill svépomocí ztratil mikinu, tričko a ponožky a na matraci se přes Toma plazil už jen ve volných teplákách, které barvou ladily s mikinou zapomenutou u nohou postele. Tom pořád nechápal výraz v Billově tváři a už vůbec ne ten ďábelský úšklebek zůstávající na jeho rtech už od chvíle, kdy se mu poprvé posadil do klína v obýváku. Obkročmo dolezl až do úrovně Tomových boků a opatrně se mu posadil na pánev, kde ladně zavlnil boky.
„Co takhle být fér a postarat se teď na oplátku o mě?“ vybídl Toma.
„Ale já jsem se ještě…“
„Brzy,“ zastavil ho Bill a nedočkavě na muži poposedl, aby ho vybídl k činům.
„Tepláky půjdou dolů,“ upozornil ho Tom.
„Jak myslíš,“ povolil Bill nepřímo a čekal, až Tom vsune své dlaně za jeho oblečení.
S jistotou, že Tom může jeho tepláky s klidem stáhnout, protože agenta bude moct ještě mučit boxerkami, které měl muž pod tmavě modrým svrškem, šly tepláky dolů nadzvukovou rychlostí, a jakmile byly pryč, Tom se podíval dolů a pak trhl pohledem nahoru k Billovi. „Měl jsem si obléct kalhoty, tričko, mikinu a ponožky. O ničem jiném jsi ráno nemluvil,“ pronesl Bill vítězně a posadil se zpět na Tomův klín. Tom si pobaveně odfrkl, nechal agenta sjet trochu dál na svoje stehna a i s ním se na matraci posadil. Zajmul v ústech bradavku, která byla propíchnutá jako většina částí agentova těla stříbrnou ozdobou, a pravou rukou teď už sebevědomě sáhl do mužova rozkroku a nahmatal jeho penis. Bill se mírně prohnul v zádech, zabořil prsty do Tomových jako vždy sepnutých vlasů a přidržoval si jeho ústa právě tam, kde si momentálně hrála s jeho pomalu tvrdnoucí bradavkou. Nájezdy jeho vlhkého jazyka, důkladné sání a drobné líbání ho vzrušovaly možná ještě víc, než dlaň, která odhodlaně tahala za jeho penis, připravená vzrušit ho na maximum.

Tom se musel jako obvykle snažit o trochu víc a déle, než Bill u něj, a to proto, že agentova vůle zřejmě ovládala cokoli, co si agent zrovna zamanul, nebo pro něj nebyl Tom až tak moc přitažlivý, že potřeboval daleko delší stimulaci, kdy tělo už odmítlo odolávat a poddalo se přirozeným instinktům. Pravda byla, že Bill jen nechtěl Tomovi udělat tu radost a vzrušit se dřív, než to zvládl muž před ním. U něj nebylo pochyb, že se těší byť jen z jediného dráždivého pohledu, který k němu agent vyslal, a nemá problém s tím, že na to jeho tělo reaguje až směšně okamžitě. On si tu chvíli očividně nehodlal kazit přesvědčením, že by měl chvíli hrát nedostupného, než se podvolí.

Tom vypustil z úst druhou nepropíchnutou bradavku a otevřenými polibky si prolíbal cestu až k Billovu uchu.
„Už jsem si myslel, že tě budu muset vzít do pusy, abys přestal vzdorovat,“ zašeptal a stále přitom pohyboval dlaní po agentově nyní již tvrdém penisu. Horce se uchechtl proti Billovu uchu, když ta představa prolétla Billovou myslí a jeho mužství na to pozitivně zareagovalo drobným škubnutím.
Agent svého klienta nehodlal trestat za jeho drzost a odvážné připomínky, však on velmi brzy zjistí, že nebude ten, kdo se bude smát naposled. Na oko Bill však popadl jeho ramena, odtrhl ho od svého krku a praštil s ním do měkkých přikrývek, kde ho uvěznil pod svým tělem. Bojovně zvedl bradu, prohnul se v zádech, jako když kočka prohýbá svůj hřbet a sklonil k muži dolů.
„Však tebe ta drzost přejde,“ zašeptal mu na oplátku proti rtům a mezi zuby vzal jeho spodní ret, který sice nejdříve přiměřeně skousl, ale hned poté ošetřil jazykem a s nasátím ho propustil. „Možná je čas, abys poznal, zač je toho loket,“ zavrčel Bill a narovnal se. „Roztáhni nohy,“ přikázal muži a počkal, dokud tak muž neučiní, aby se mohl přemístit mezi ně. S myšlenkami, že ho čeká opravdu hrubá, ale za to pak intenzivní ústní péče, se Tom uvelebil a nechal Billa vklouznout mezi svá stehna, kde přesně podle očekávání sjel tělem po posteli níž a obličejem se objevil nad Tomovým klínem.

Normálně Bill Toma vždycky trestal především líným tempem a jen neznatelným sáním, tím hlasitěji Tom vypískl, když Bill omotal rty kolem jeho penisu, sjel tak nízko, jak mu hrdlo dovolilo a mocně nasál. Tom zasténal a podvědomě se natáhl po Billově hlavě, aby si ji v klíně přidržel.

„Zatraceně!“ zanadával, když agent vyjel nahoru, drže Tomův penis pod stálým tlakem. Dráždivě olízl špičku a poté kolem ní sevřel ústa, žmoulaje jen kousek údu uvnitř, zatímco zbytek si držel dlaní ve správném úhlu. Tom sebou nekontrolovatelně zaškubal, když Bill sjel o pár milimetrů níž a opatrně poškrábal citlivou kůži na špičce svými zuby. „Kurva, Bille,“ vydechl Tom těžce a nadbíhal Billovým ústům vlastním nadzvedáváním pánve.
To úžasné teplo však brzy zmizelo a Tomů penis přistál zpět na jeho podbřišku, odhaluje tak varlata, která se nyní stala předmětem Billova zájmu. Tom se trochu zajíkal, když cítil Billovy rty zrovna tam, ale usoudil, že Bill má zřejmě dobrodružnou náladu, takže by si to měl užít, dokud to trvá, a neprotestovat.
„Nnnngh ještě,“ zasténal spokojeně a prohnul se v bedrech. Vůbec nezaznamenal, kdy se Billovy ruce přesunuly na jeho stehna, kdy byly jeho nohy zvednuty, přitlačeny ke stranám jeho břicha a rozevřeny snad ještě více do stran, odhaluje tak veškerá zákoutí Tomova klína.
Prozření přišlo v okamžiku, kdy Bill vypustil ze svých úst jedno z Tomových varlat a sklouzl mrštným jazykem hlouběji než kdy předtím a zkroutil jazyk proti něčemu, co Tomovi na okamžik vzalo dech. Veškeré jeho sténání a vzrušené kroucení ustalo a on zůstal ležet na matraci naprosto bez pohybu, že to skoro vypadalo, jako by usnul.
Bill nepřestával kroužit jazykem kolem jeho vstupu, ale pro všechny případy zvedl pohled, aby alespoň zahlédl prudce se zvedající hrudník druhého muže. Nemohl odolat. Vítězně se zasmál proti Tomovu vstupu a pokračoval v laskání. Léčba šokem se zdála být účinnější než cokoli jiného.

„Uhm?“ pípl Tom a cítil, jak se jeho tělo třese, protože tělu to bylo nadmíru příjemné, jen jeho mozek zaostával a nevěděl, co si o tom všem myslet, proto zůstával mlčet, zadržoval veškeré hlasité reakce v sobě, kde mu bublaly v hrudníku, a v prstech tiskl cokoli, co mu přišlo pod ruce. Čekal, kdy Bill zvedne hlavu, aby z jeho pohledu mohl vyčíst, co se děje a jak má reagovat. Jenže vlhké nájezdy jazyka brzo vystřídalo jemné sání a poté také opatrné kousání. Právě ve chvíli, kdy se do hry znovu zapojil Billův jazyk, postavil se kolmo k Tomovu vstupu a zkušebně proti němu zatlačil, aby zjistil, jak moc je Tomovo tělo stažené nebo naopak uvolněné, Billova ruka sáhla po kalhotách a z kapsy vyndal věc, kvůli které se před tím na okamžik ztratil z ložnice. Naposled olízl Tomův vstup a vyškrábal se o kousek výš, aby se dostal nad Tomův klín. Jeho jazyk nepozorovaně nahradil prst potřísněný něčím studeným a mazlavým. Byl přiložen k Tomovu vstupu, obkroužil kroužek svalů a poté špička Billova ukazováku pronikla skrz hradbu svalů. Půlka prvního článku jeho prstu byla ztracená v Tomově těle a agentovi se stále nedostalo ničeho.

„Mlčení znamená souhlas,“ upozornil Toma. Čekal nějakou uštěpačnou poznámku, ale když i teď muž mlčel, agent nakrčil čelo, vyprostil svůj prst ze stažených svalů a přelezl nad Toma. „Žiješ ještě?“ prohodil, ale začínal mít vážně starost, že muži přivodil nějaké trauma. „Hey! Co se děje?“ zeptal se mírně znepokojeně.
„Co se děje?!“ dostal ze sebe Tom podivným skřekem. „Můžeš mi kurva říct, co to děláš?!“ podíval se na agenta zmateným pohledem. Bill se ušklíbl. Na nervové zhroucení to u muže pod ním zatím nevypadalo, jen byl zatraceně dobrý herec.
„Co bys myslel?“ zahýbal Bill obočím. „A netvrď mi, že nevíš, protože něco tu přímo křičí do všech stran, že ti to bylo nanejvýš příjemné,“ dodal a ukazovákem opatrně přejel po Tomově natlakovaném penisu, na jehož špičce se lesklo prvních pár kapek slasti a celý orgán byl nyní rudý a připravený na výbuch ještě víc než předtím. „Nedělej z toho zbytečnou vědu,“ nabádal ho Bill.
„Ale ty…“
„Toho nechám, když řekneš ne.“
„Fajn,“ pronesl Tom odhodlaně a začal se zvedat do sedu. „Ale já budu ten, co…“ Byl zastaven přitisknutím zpět k matraci.
„Zdá se mi, že jsi na něco zapomněl. Já jsem ten nahoře a to ve všem,“ připomněl mu Bill tvrdým hlasem. Přitiskl svoji dlaň k hrudníku pod sebou a sjel s ní až do mužova rozkroku. Věděl, že tohle je citové vydírání, ale pokud jeho svěřenec potřeboval jen pošťouchnout správným směrem, který ho zbaví nejistoty, on tomu rád napomůže.

„Copak je za problém, huh?“ zeptal se do Tomových úst. „Neříkej, že jsi dostal strach,“ dobíral si ho Bill. „Chtěl jsi mě? Chtěl. Teď mě máš, tak proč se tak cukáš, huh?“

„Možná proto, že jsem s mužem ještě nikdy nespal, nehledě na to, že i kdybych spal, tak bych rozhodně nebyl ten dole?! A když už, možná bych uvítal možnost si na tu myšlenku nejdřív zvyknout,“ podotkl Tom a sykl, když Billovy prsty přejely po jeho natlakovaném klíně.
„Před nedávnem jsi nikdy neměl penis jiného muže v ústech a stejně tak to není tak dávno, co jsi pro mě šel na kolena docela ochotně a horlivě.“ Tomovi zahořely studem uši, protože věděl, že to byla pravda a on šel dolů úplně dobrovolně, i když to vypadalo, že na tom ten večer Bill vůbec netrvá a spokojil by se s čímkoli jiným.
„A co když řeknu ne?“ zkusil Tom. Bill se trochu napřímil a zašklebil se.
„Což v překladu znamená, jestli bych byl schopný tě tady znásilnit?“ pozvedl Bill obočí.
„Podmínky k tomu máš ideální,“ prohodil Tom ledabyle. Bill dosedl na jeho tělo a sklonil se k němu dolů.
„I já mám svoje hranice,“ podotkl Bill vážně. „A rozhodně bych neklesl tak hluboko, abych si něco musel brát násilím,“ upozornil muže pod sebou. Tom zamrkal a zůstal se dívat na muže nad sebou a nevědomky položil své dlaně na agentova nahá stehna, která svírala jeho boky.
„Tak dobře, ale…“
„Buď něžný a opatrný?“ ušklíbl se Bill pobaveně. Tom agenta praštil do ramena a odfrkl si. Bill sebou ani necukl. Místo toho se sklonil a znovu zajmul mužova ústa v polibku, aby navodil zpět atmosféru. Zvedl se na všechny čtyři a pravým kolenem se dostával do mezery mezi těmi Tomovým v jasném náznaku, aby od sebe oddálil nohy. Tom tak učinil, i když o mnoho nesměleji než předtím, když si myslel, že se mu dostane další kvalitní ústní péče. Teď šlo o něco jiného.

Když znovu klaplo víčko od lubrikantu, aby si agent mohl potřít prsty, Tom se vymanil z náruživého líbání a zadýchaně se podíval Billovi do tváře.

„Kde jsi to vzal?“ zeptal se. Nepřišlo mu, že lubrikant by byl na seznamu povinného zařízení domu.
„Tím se vůbec nemusíš trápit,“ špitl Bill. „Připravený?“ broukl Bill, když prsty našel Tomův vstup.
„Ježiž, to je divný,“ zakňučel Tom a podvědomě se snažil na matraci posunout nahoru, aby utekl tomu dotyku na tak nezvyklém místě. Přehodil si předloktí přes oči, aby se nemusel na Billa dívat, a znovu vydal na oko nešťastný povzdech.
„Počkej za chvíli,“ přislíbil Bill a plně se přesunul zpět mezi Tomovy nohy. Měl v plánu do Toma dostat dva prsty a pak se vrátit k jeho tváři, aby mohl sledovat, co s ním jeho počínání dělá, ale teď si potřeboval být jistý, že muži nijak neublíží.
Namazaný ukazováček do Toma vklouzl poměrně snadno, až se Bill sám divil. Jeden prst nebyl téměř nic, ale počítal, že tělo jeho svěřence bude přesto stažené nervozitou a očekáváním. Místo toho ale cítil, jak se pod ním Tom uvolnil a na posteli se zavrtěl, aby se dostal do pohodlnější pozice. S druhým prstem ale agent čekal potíže, proto se rozhodl odvést Tomovu pozornost a přesunul svá ústa na jeho stále tvrdé mužství. Tom sykl, když se uvnitř něj přidal k ukazováku ještě prostředníček, ale neřekl nic, čím by Billa donutil přestat.
Se dvěma prsty uvnitř se Bill přeplazil přes Toma, šťouchl do jeho ruky a přitiskl se k jeho rtům.

„Mmmm!“ zahučel Tom do polibku zničehonic a odsunul se. „Zatraceně!“ vyjekl a chytil Billovu paži, která byla natažená mezi jejich těly. „Co to sakra…?“

„Už ne tak divné, huh?“ prohodil Bill a znovu prsty přitlačil na prostatu, kterou se mu podařilo najít zrovna uprostřed dalšího vášnivého polibku.
„Přestaň!“ zachrčel Tom. „To je příliš. Už se toho nedotýkej, nebo bude po všem,“ dostal ze sebe.
„Ještě jeden prst.“
„Fajn, jen… dávej pozor,“ varoval ho Tom.
Jakmile agent probojoval dovnitř ještě třetí prst a dostatečně Toma roztáhl, aniž by znovu dráždil jeho bod, pomalu prsty vytáhl ven a natáhl se zpět pro lubrikant, kterým si hodlal natřít svůj vlastní tvrdý orgán.
„Wou, wou, wou,“ posadil se Tom na matraci a odtáhl se. „Na něco jsi zapomněl!“
„Huh?“ nechápal Bill.
„Bez kondomu s tebou spát nebudu, a jelikož já u sebe nemám ani jeden, protože jsem si nemyslel, že bych tu nějaké snad mohl potřebovat, předpokládám, že připravený budeš ty, když jsi odněkud vylovil ten lubrikant,“ řekl.
„Nepotřebujeme kondom,“ vyvrátil mu agent. Tom se uchechtl.
„Dobrej pokus.“
„Jsi čistý, takže ho nepotřebujeme.“
„Kdo tu mluví o mně?“
„Co tím chceš říct?“
„Já čistý jsem, ale jak si můžu být jistý, že nemáš nic ty? A jak si asi můžeme vzájemně věřit, že ten druhý nelže?“
„To jako vážně?“ podíval se Bill na druhého muže naprosto otráveně.
„Smrtelně vážně,“ stál si Tom za svém.
„Fajn. Tak to uděláme, jak pro pomaleji chápající. Kam tě policie poslala, než jsi šel sem?“
„K doktorovi a k psychologovi,“ odpověděl Tom, aniž by chápal, kam tím agent směřuje.
„A myslíš si, že jsem nečetl výsledky? Vím, že nic nemáš, protože výsledky v kartě máš negativní,“ zakoulel očima.
„Fajn to vysvětluje mě. Kde jsou tvoje výsledků testů?“ založil si Tom ruce na hrudi.
„Bože! Jakým způsobem se přenáší pohlavní nemoci?“
„No sexem, samozřejmě.“
„Nebo?“
„Nevím! Nejsem doktor.“
„Nebo taky krví!“ poučil ho Bill. „A vážně si myslíš, že bych mohl dělat tuhle práci, kde je zatraceně velká pravděpodobnost, že přijdu do styku s krví, kdybych byl nemocný?“
„No vlastně mi tady denně bereš krev, dáváš transfuze nebo si tady hrajeme na pokrevní bratry,“ odfrkl si Tom.
„A co kdyby nás třeba postřelili? Huh? To je daleko snazší způsob, jak bych tě mohl nakazit. Takže suma sumárum, kdybych byl jakkoli nemocný, nemohl bych tady být. Nebo si nevzpomínáš, jak mě tenkrát bolela hlava? I kvůli hloupé bolesti hlavy by mě museli nahradit,“ připomněl mu agent dost nevrle.

„Oh,“ dostal ze sebe Tom zahanbeně. Všechno, co agent říkal, dávalo smysl. Těžko by ho mohl chránit, kdyby byl on sám nebezpečím. „Uhm… promiň,“ pípl a objal se paží kolem hrudě. Bill si hlasitě povzdychl.

„My se spolu vážně nemůžeme normálně vyspat,“ podotkl Bill. Tom se zaculil.
„V naší situaci není nic normální, proč by mělo být i tohle?“ pousmál se Tom. Agent zvedl oči v sloup.
„Tak co? Uděláme to, nebo budou ještě nějaké diskuse?“ podíval se na muže před sebe.
„Ne. Slibuju,“ zavrtěl Tom hlavou.
„Tohle je ten nejdivnější sex, který jsem kdy měl,“ neodpustil si Bill, když si stahoval Toma k sobě, roztahoval mu nohy a tlačil se mezi jeho stehna do optimální pozice. Tom se hlasitě zasmál a plně se položil, uvolňuje svoje tělo, aby s ním mohl jeho bodyguard pracovat, jak potřeboval.
„Nejsi sám. Věř mi,“ přikyvoval Tom.
„Už mlč,“ pokynul Bill, když pokryl své mužství dostatečným množství lubrikantu a odhodil tubu stranou. „Uvolni se,“ řekl a za kořen přidržel své mužství u Tomova vstupu. Zkušebně pohnul boky dopředu a nechal špičku vklouznout dovnitř. Když si byl jistý, že jeho penis nikam neuhne a jediná cesta bude dovnitř nebo ven, rozevřel Tomova stehna do stran, zabořil kolena do matrace a ruce vtiskl do přikrývek vedle Tomova trupu. Hledaje malé rozptýlení, Tom zvedl ruku a přitáhl si agenta k sobě. Bylo pro něj snazší hrát si s jeho jazykem, než přemýšlet nad tím, co se dělo mezi jeho nohama. Bill se zapřel a ustálil ve své pozici, a pomalu začal sunout boky dopředu. Vnímal, jak s ním Tomovo tělo bojuje, aniž by to muž mohl nějak ovlivnit. Cítil, jak mu Tom zarývá prsty do zad a krčí proti němu čelo. Očividně pro něj nebylo možné zvládnout líbání a soustředění na uvolnění jeho těla, proto ho Bill přestal líbat.
„Zatraceně! Kurva!“ vyhekl Tom, jakmile měl volná ústa, a křečovitě zavřel oči. Dýchal jako o život a to především kvůli tomu, jak se snažil vypořádat se s pálivou bolestí, když do něj agent pronikal. Bill pomalu zasunul svůj penis nadoraz a otřel se svou pánví o Tomovy hýždě. Zastavil veškeré své pohyby a pouze spojený s druhým tělem zůstával nehybně skloněný nad mužem pod sebou. Normálně by byl netrpělivý, ale nyní sám potřeboval chvíli, aby se seznámil s cizím tělem. Sám vnímal, jak na něj Tomova blízkost působí, jak ho jeho tělo svírá a zaplavuje horkem. Čekal, dokud se svaly v jeho těle neuvolní a on nebude moct pomalu vyjet ven a zajet zpět dovnitř.
„Takže?“ špitl Bill, když se k němu Tom po chvíli otočil se zčervenalým obličejem.
„Pálí to, jako bych tam měl tisíc chilli papriček, a bolí to, jako bych tam měl spíš váleček než tebe, ale každopádně si to můžu vyškrtnout ze seznamu věcí, které jsem ještě nedělal,“ snažil se Tom o vtip, ale bylo vidět, že potřebuje ještě chvíli oddych.
„Rádo se stalo,“ vrátil mu agent arogantně.
„Pozor na jazyk!“ varoval ho Tom. „A taky… pozor na můj zadek,“ vydechl a zkušebně se proti Billovi pohnul. Spíše jen zakroutil boky, aby cítil, jak ho druhý muž naplňuje. Zjistil, že se jeho tělo trochu uvolnilo a už nehrozilo, že by mu vyhrkly slzy bolesti. „Takže, co teď?“
„Teď v tobě najdu tu úžasnou věc a bude to stokrát intenzivnější než před tím,“ přislíbil Bill a opatrně se odtáhl, aby mohl plynule vklouznout zpět do Tomova těla, které se prvních pár přírazů ještě lehce bránilo, což potvrzoval i soustředěný výraz v mužově tváři.

Veškerá bolest a nepohodlí ale pomalu ustoupily a zůstávalo jen příjemné tření. Když Bill konečně nabral rychlost i sílu a poprvé narazil do Tomova bodu, veškeré pochybnosti byly zapomenuty a Tom se na matraci svíjel jako had. V tu chvíli bylo jedno, že do svého těla pustil jiného muže. Hnal se za tím skvělým pocitem a sám pohybům nadbíhal. Ochotně otočil hlavu na stranu, když se Bill v zápalu vášně sklonil a přejel zuby po straně Tomova krku, které vzápětí nahradil jazykem.

„Bille, nghhh,“ zasténal a doufal, že muž nad tím pochopí, že se blíží jeho vrchol. Agent sáhl mezi jejich těla a stiskl natlakovaný penis, který ho ještě do té chvíle tlačil do podbřišku, jak se o Toma otíral celou plochou těla. „Ooohhh yeah!“ zakňučel Tom spokojeně a z posledních sil omotal své nohy kolem Billova těla, protože zvedat pánev nahoru bylo těžší. Když zaklesl nohy na agentových bedrech, bylo snazší udržet ten správný úhel. Pár rychlých nádechů, zaskučení a téměř krvavých škrábanců na agentově těle a Tom hrdelně vykřikl, když jeho vnitřnosti zaplavila ochromující vlna rozkoše, která se přelila do všech jeho končetin a naplnila dlaň omotanou kolem jeho mužství.
Jen několik okamžiků na to vyvrcholil i Bill, který už nemohl déle snášet stahy těla muže pod ním, které masírovaly jeho vzrušení s ještě větší intenzitou. Hlasitě zasyčel, několikrát prudce přirazil pánev k Tomovým hýždím a nechal své tělo, aby ze sebe dostalo veškeré napětí, které se v něm nashromáždilo a jež posléze naplnilo Tomovy útroby, díky čemuž Tom překvapeně vyjekl.

Spojení v jedno tělo oba vydýchávali celou situaci, i když možná každý z trochu jiného důvodu. Tomovi naplno došlo, co vlastně udělali, a pak ho také zaskočilo, jak dobré to bylo, v což ani nedoufal. Bill se vzpamatovával z tak silného zážitku po tak zatraceně dlouhé době a zčásti začínal litovat, že dopustil, aby k tomu došlo. Občasné muchlování tu a tam možná neškodilo, ale po tomhle měl pocit, jako by se mezi nimi něco změnilo. Něco, co už nebude schopný vrátit zpět, ať se bude snažit sebevíc.

Zapřel se na vysílených pažích vedle Tomova těla, pravou rukou uchopil kořen svého penisu a pomalu svůj úd dostával z těla druhého muže, aby mu neublížil. Dokázal si představit, jak citlivé jeho tělo teď musí být. Hrubé zacházení rozhodně nebylo na místě. Tom nepohodlně zakňučel, když agent vyklouzl ven celý a jeho tělo se stáhlo a uvědomilo si najednou tu prázdnotu, když stiskl svaly.

„Wow,“ neodpustil si Tom a rozpačitě se uchechtl. Přetočil se na bok čelem k agentovi, který se vydýchával s paží přehozenou přes obličej. Tom se usmál a vtiskl drobný polibek na agentovo rameno a přeletěl pohledem jeho nahé tělo tam a zase zpět. „Sprcha?“ navrhl Tom, když zpozoroval, že jeho vrchol zasáhl nejen jeho vlastní břicho, ale z části i Billův podbřišek.

„Jdi napřed,“ zamumlal Bill, aniž by se na Toma podíval.
„Nenech mě dlouho čekat,“ broukl Tom a políbil Billa na hrudník. Hned na to vstal z postele, posbíral své oblečení a nahý vypochodoval ven. Jediné, co Bill zahlédl, bylo nahé pevné pozadí jeho klienta, jak mizí za dveřmi ložnice.
„Kreténe!“ sykl Bill sám pro sebe, když byl druhý muž z dohledu i doslechu. Nejradši by si jednu vrazil, ale co se stalo, už se vrátit nedá. Možná byl jen ale příliš emocionální kvůli právě prožitému sexu, který si odepíral dostatečně dlouho na to, aby zapomněl, jaký je to pocit, takže až se z toho vzpamatuje, bude to moct brát jako další zpestření a uvolnění.
Shodil ruku ze svého obličeje, nasadil ledově klidný a vyrovnaný výraz a vyhoupl se do sedu.

Teď ale musel do sprchy a především musel dát dostatečně jasně najevo, že je všechno jako dřív a tohle pro něj neznamenalo nic zásadního.

**

Příště: „Nejhorší doba“

autor: Muckátko :o*

betaread: J. :o)

5 thoughts on “My bodyguard 47.

  1. Pokračovalo to přesně tak, jak jsem tušila už po včerejší dílu. Jsem moc ráda, že se Tom nakonec nijak zvlášť nebránil a dovolil si si to užít. Já jsem si to užila spolu s nimi, přece jen, tohle člověk zase tak často nečte ;D A už se nemůžu dočkat toho, až se Tomovi jednoho dne podaří jim ty role obrátit 😉

  2. Je docela zvláštní sledovat Billa jako toho dominantního, ale ve smyslu jeho povahy a povolání (v tomto příběhu) je to celkem pochopitelné. Tom si to nakonec užil, oni oba, ale trochu mě zklamal Billův přístup na konci. Že to pro něho neznamenalo nic zásadního? Doufám, že teď lže sám sobě a Tom ho o tom dokáže přesvědčit.
    Nicméně, venku pořád číhá nebezpečí a právě probíhající "aktualizace systému" by mohla být zatracený problém. Nechci sýčkovat…
    Díky, těším se na pokračování. 😀

  3. Ten konec měl znamenat co ? Nehodlá teď Bill po tom, co se mezi nimi právě odehrálo a co mu Tom všechno dovolil, na něj být zase hnusný, že ne ?

  4. Hahahahah 😀

    Strašně mě pobavilo, když spolu mluvili o tom, že tohle je ten nejdivnější sex, jaký kdy zažili. 😀 Toma mi bylo někdy trochu líto, protože musel spolykat veškerou svoji hrdost, aby tohle Billovi dovolil a hlavně věřím, že s tím vším v sobě asi chvíli bojoval. Zvládnul to ale bravurně, to se musí nechat. Číst si o dominantním Billovi se mi doopravdy líbí, protože se s tím nesetkávám až tak často a je to velmi příjemná změna. 🙂 Stejně ale Tomovi přeju, aby se mu někdy povedlo si role i vyměnit.

    I přes to, že jsem si tenhle díl užila, mi závěr docela vadit. Těžce nesu, jak v tom všem nejsou žádné city. Především z Billovy strany. Nebo možná jsou, ale Bill je rozhodně nedává najevo. Vím, že si na tohohle Billa pořád jen stěžuju, ale je on bohužel typ člověka, se kterým bych já osobně asi nevydržela a užv žádném případě bych nemohla mít vztah. Tom se pravděpodobně jen musí dostat přes tu jeho obrovskou zeď, kterou vystavil a i když to jde pomalu a těžce, věřím, že se to snad Tomovi jednou povede! 🙂 Rozhodně mu budu moc držet palečky! 🙂

    Moc děkuji za parádní díl!! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics